Hali!
Leánykám a tegnap esti müsor után ma hat elött kért csak enni, ez határozottan jóóóó
Viszont ma megint nyefegett egy idö után az ágyában, és most már tök világos, hogy fáradt, és nem igazán tud álomba merülni. Attól tartva, hogy unatkozik, a körbemacik lábára csörgöket csiptettem, meg felkötöttem rájuk alufóliával beburkolt újságpapirgombócokat. Az ágy már úgy nézett ki, mint a Tadzs Mahal, a ded meg csak nyefegett. Mivel a perpetuum mobilét nem tudtam csak úgy elöficcenteni, hogy felkössem a feje fölé, úgy gondoltam, megpróbálom a cumit. Megvetöen a szája sarkába tolta, úgy nézett ki vele, mint Popeye, de láttam, hogy a szeme már csak félárbocon van, és még ott álltam az ágyánál, mire nagy nehezen elaludt. Nagyon nehezen! Már lazulnak a kis karjai, és ejti öket maga mellé, de ahogy leérnek az ágyra, már ébred és felkapja újra a kezét. Ezt vagy hatszor megcsinálta, aztán elszenderedett, mert alvásnak azért nem mondanám, most is felnyehegett, de elhallgatott, kiváncsi vagyok, meddig. (most háromnegyed 9 van)
Zsuzsi
Barátnömék kislánya már OVIS, azaz szobatiszta, és a kistesó 3 hónapos múlt. A csajszi nagyjából ugyanazt produkálja, mint Gyurka, összepisili magát (a harisnya dacára), majd szól, hogy pisilni kell.
Már pszichológushoz is elvitték, aki azt mondta, nincs mit tenni, ki kell várni, hogy elmúljon, és anyuka hamar öltöztesse szárazba a gyereket, hogy fel ne fázzon. Esetleg készitsen ki mindig száraz ruhát, és beszélje meg vele, hogy öltözzön át egyedül.
Ez persze Gyurkánál még nem müködhet, de a megoldást itt is csak a kivárás jelentheti. Drukkolok, hogy hamar túlessetek rajta!
Örvendez a lelkem, hogy Miki már teljes ötperceket elvan magában csöndben! Na pláne belealszik! Hurrááááá!
Franyo
Ne izélj már, tuti megbeszélheted a dokinénivel a csúsztatást, nem?! Tök jó lenne, ha ti is ott lennétek! Szempilla: Julcsi szinte kopasz szemmel született, de már szép sötét, sürü szempillája van, ha nem is extra hosszúak (persze én a bátyám fiainak szempillájához vagyok szokva, na az lesz még bugyihúzogató! Olyan 10-12 év múlva!
)
Anna tök gyönyörü, és te is irtó klasszul nézel ki mellette!
Györgyi
Köszi a biztatást nyefi ügyben. Húú, tök jó lesz, ha talizunk!
Timici
Örülök, hogy szivesen olvasod a hozzászólásaimat!
Sapi: Julcsi sem szereti. A kapucni nem rossz ötlet, és szerintem, mivel a kocsiba nem fúj be a szél, az se nagy baj, ha elmozdul. Azért nem gyullad be szerintem olyan könnyen az a fülecske ...
Bár Momo biztos tud más tippet is, elvégre Timi sapkafób
Csucsuka
Szép legyél ám! Nehogy elszúrja a kozmikus a hozott anyagot!
Jujj, édesek az új képek! … te meg egész lefogytál már, vagy rosszul látnám?!
Én féltékenyen örzöm a 10kg súlytöbbletemet
Aha, évekig tartó pilanatok ...
Megjegyzem, még mindig alszik, gyanús ez nekem
Mano2
Egyetértek Csucsukával, a leányzó megszokta, hogy a cucliból könnyen jön a kaja, és a cicin nem hajlandó dolgozni. Kicsit eröltetni kell. Sok sirással jár eleinte, de aztán belejöttök, meglásd!
Julcsi is szopja az öklét mostanában, inkább nyugtatásképpen, ahogy látom. Szóval szerintem semmi köze ahhoz, hogy „jaj, szegény gyerek, nem kapott eleget enni!”
Orsoly
Aha, most látom, hogy te is irtál Mano2-nek hasonlót az ökölcumizásról ...
Norka
Én már nem tudom, melyik kaját ne egyem, Julcsi akkor is pocifájt, mikor egy hétig csirkén és fött krumplin éltem (buáááááhhhhh). Kinövi a hasfájást, szinte hipp-hopp, aztán, ahogy mondod, majd csak gyözzük hallgatni a csendet!
Juhujjj, de cukik az új képek!!!
Kreativitáshoz nagy gratula!
Urszila
Cuki a fürdetös kép, és kik adják a háttérben a diszörséget?!
(néha nálunk is ez van ám, egy-két rokon, barát a sarokba betámasztva lesi a fürdö gyermeket)
Myssnia
Szerintem kap levegöt a Törpe akkor is, ha belefúrja arcocskáját az ágyba!
Kutyus és madárka miatt részvétem
Jó a levegö nálunk, nincs vele gond, csakhát kicsit háztartás, kicsit fözicske, nem igazán tudom egész nap a levegön tárolni, pláne, hogy nincs zárt kert. Tehát lent kell legyek vele.
Mondjuk már kitaláltam, hogy délutánonként kiviszem Anyuékhoz, ott el tudjuk altaltni a kertben vagy kisétálunk a parkba, és mialatt Anyu büszkézik vele, én görkorizom, akár csak egy fél órát, de ha egy fél kiló lemenne rólam, már látnám, hogy van remény. Mert egyelöre egy ormótlan lufi álcájában tengetem napjaimat. Ja, és mindenki odavan, hogy milyen jóóóól nézek ki! Hová tették ezek a szemüket?! Vagy ennyire sovi lettem volna annakelötte?! Hm ...
Na, megyek, felébresztem Apát.
Pussz
Kangi + furáncsendes Julcsi