Sziastzok!
kis szünet után, újra itt.
Kangi,
Én is örülök, hogy újra Veletek lehetek.
Szempilla ügyben köszi a bókot a gyermek nevében is.
Nagyon csípem az írásaidat!
Gyerekehez kitartás, nálunk most nyugi van, de volt mikor le se ülhettem, mert csak az segített, ha hurcolásztam a lakásban. Próbálkozz meg a sétával, ahogy Norka javasolta, hátha...
Myssnia,
ahogy én láttam a babókat nem zavarta õket a zötykölõdés a 3 kerekû kocsiban, volt amelyik aludt is, miközben a mami futkorászott.
Ki kell próbálni, fõleg, ha van kedved is futni és van is hol.
Én, amíg szopik Bence nem sportolok, nincs olyan baromi sok tejem és jó lenne minél tovább szoptatni, nem szeretném, ha elapadna. Majd ha már a kisherceg mást is eszik elkezdek edzeni, addig séta naponta a deddel.
Bókot gyerekre vonatkozóan bezsebeltem, köszönöm.
Urszila,
igen végre itt.Bókot köszönjük.
Családi ház miatt irigy-irigy.
Éjszaka nekem mindig van elég tejem, de mikor még nem szopizott rendesen Bencus, akkor amit lefejtem napközben megkapta éjjel. Tudom, hogy ez ellent mond a ligások ajánlásainak, de nálunk ez volt és jó volt így.
Orsoly,
tök jó, hogy olyan sok a tejed. Olvastam, hogy múltkor szopi közben a másik cicidbõl kicsepegett 40ml!!! tejci. Na akkor egy kicsit padlót fogtam és beparáztam, hogy nekem akkor nincs is tejem, de mára feldolgoztam
.
Örülök, hogy Lackó is lassan átalussza az éjszakát. Én Bencénél úgy veszem észre, hogy nem is annyira az éhség miatt kell ez a hajnali szopi, inkább a lelkének esik jól.
Ugyanis a múltkor úgy aludta át az éjszakát, hogy mikor hajnalban nyüglõdött cumit adtam a szájába, amíg elmentem a WC-re és mire visszaértem már aludt. Szóval valószínûleg nem éhes volt csak a cici hiányzott.
Momo,
köszi a bókot gyermeket illetõen.
Ciszta ügyben bizakodó vagyok, fájni nem fáj, úgyhogy nem foglalkozom vele.
Bence is kb. 1,5hete kezdett sztrájkolni a sapkát illetõen. Amint fel szeretném húzni a buksijára éktelen üvöltésbe kezd, mintha nyúznám és nem hagyja abba azútán sem, hogy már ráadtam. Mit lehet ezzel kezdeni??? Egyszerûen tanácstalan vagyok, mert mire feladom a sapit, úgy felhúzza magát, hogy kell még 10 perc mire megnyugtatom
. Múltkor kapucnis felsõvel próbálkoztam, de az meg elmozdul a fülecséjérõl, mikor bealszik séta közben.
Nemtom mi legyen... ötlet?!
Gyermek a szennyestatóban gyönyörû a 2 pici fogacskájával.
Gombóc,
semmi baj sincs a gyermekkel! Bence is 5550gr és szerintem ez teljesen jó! Rajtam is van kb. 20kg súlyfelesleg, de mint írtam fentebb ettõl majd csak a szoptatás után szeretnék megválni. Nem mintha annyira szeretnék bálna lenni, de ez az idõszak nem rólam szól, hanem a gyermekrõl és neki tuti, hogy jobb egy puha anyához bujni, mint koppanni anya kulcscsontján. Istenien tud aludni a mellkasomon és a kénylemrõl a cicik és a pocak gondoskodik, ez így kerek. Fel a fejjel, mikor majd a játszóra viszed Zsombit Te is dögös leszel és rajta sem rugi lesz, addig pedig take it easy!!!
Zulu,
akartam én is okosságokat írni, de látom tegnapra már minden OK lett. A lényeg szerintem az, hogy a gyerek jól érezze magát a bõrében. Ha boldog, kiegyensúlyozott és érdeklõdõ, akkor nincs baj, nem igaz? A bezzegék meg le vannak...
Nekem tegnap egy néni mikor megnézte Bencét, azt mondta, hogy milyen kövér
én meg itt aggódom, hogy nem hízik.
Beu,
köszi a bókot gyermek nevébe is.
Nálunk látszik a pilla
Zsuzsi,
örülök, hogy éppségben hazértetek.
Miki nagyon édes, gratula hozzá és kitartás Gyuri szobatisztaságát illetõen! Bence is csak akkor 1* aludta át az éjszakát, mikor beszéltünk, azóta is ébred éjjel 3.30-4.15 körül. Most viszont már 2órája elvan a kiságyban, aludt mikor letettem és azt hittem még mindig alszik, de csak beszélget a játékaival.
Szegénykény olyan jó kedve van, én meg ha ránézek sírni tudnék, mert tudom, hogy du. oltásra viszem
. Úgy úúúúúútálom ezeket a hülye oltásokat, már most ver a víz tõle.
Tudom, hogy muszály, de ilyenkor olyan gonosz anyának érzem magam, arról nem is beszélve, hogy mi lesz majd oltás után...persze az apja megint kimarad mindenbõl(squasholni megy).
Franyó,
gratula az éjszakaátalvásért!
Mennem kell, mert a csillagszemû elunta az egyedüllétet, ami most már érthetõ is...
Délután oltás, így nem tudom tudok-e jönni ma még, majd gondoljatok ránk. Szép napot Mindnekinek, pusza
Timici