Orsi:
Eloszor is ORIASI GRATULA az ujabb kis manocskahoz a pocakodban, kivanom, hogy minden olyan szepen sikeruljon, mint Mateval. Egyebbkent pont most olvastam egy masik temaban egy anyukat, aki egy honap mulva varja a babaja szuleteset es meg mindig szoptat. Te vegul is hogy dontottel, folytatod a szopit ?
Hogy telt a parizsi ut? Mate hogy viselte?
Termeszetesen nem veszem kioktatasnak amit irtal(epp azert vetettem fel a temat ,hogy meghallgassam a velemenyeteket ),magam is teljesen egyetertek vele, csak neha a megvalositas nem olyan egyszeru. De probalkozom tovabb es mar nemi javulast is latok. Kiprobaltam most a Beres cseppet.A Babanet rendeloben olvastam legutobb, hogy etvagytalan babaknak annyi cseppet kell adni ,mint ahany kilo a sulyuk .
Most ugy nez ki tenyleg hasznal, Dani egy hete jol eszik( es nem valogat), bar ma egy kicsit megit leallt, de hat jon egyszerre a harmadik es a negyedik foga.
Judit:
A multkor nem volt idom irni bovebben a gymboreerol, de tenyleg szupi volt. Ingyenesen probaltuk ki, de olyan szinvonalas ,szorakoztato volt gyereknek -szulonek egyarant, hogy ezentul mindig megyunk majd. A ferjemmel egyutt voltunk, bar o nagyon kilogott,mert csak anyukak voltak a babakkal, de ennek ellenere neki is nagyon teszett.
Dani meg teljes izgalomban volt vegig, minden gyerekre csak mosolygot ,olelgetni akarta oket. Mivel eddig nem voltunk igy gyerekozossegben , en nem is tudtam ,hogy ilyen baratkozo. Mindenki nagyon kedves volt,nehany anyukaval beszelgetesbe is elegyedtunk,talan itt majd sikerul baratokat szerezni.
Kozben meg baba-mama klubban is voltunk, ez is nagyon jo volt, jovo szombaton hivatalosak is vagyunk egy piknikre.
Ma pedig betevedtunk egy konyvesboltba, ahol epp felolvasast tartottak gyerekeknek, es itt is kellemsen ereztuk magunkat. Szoval zajlik az elet.
Te kerdezted ,ugye ,hogy hol lehet mesekazettat kapni gyerekeknek. Hat ,ha Magyarorszagon kerdezted,akkor Cora-ban mindenfele igenyes mesekazettat talasz(Magyar nepmesek ,Matyas kiraly mesek ,Vuk......stb.En is ott vettem Daninak.
Nalunk is sokszor elofordul ,hogy a ferjem napokig tavol van, ilyenkor nagyon nehez.Meg ha hetkoznap csak olyan keveset latjuk is egymast, megis tudom, hogy kozel van es este jon haza.
Lanyok ti hogyan oldjatok meg ,hogy a sok munka ellenere megis a ferjetek "tartalmas" idot toltson a gyerekkel es kettejuk kozott is szoros kapcsolat alakuljon ki?
Szivesen dumcsiznek egy kicsit veletek telefonon is ,irjatok meg a szamotokat.
ilka888@yahoo.com Na megyek aludni, sziasztok
Ilka