Új privát üzeneted érkezett!

Mlandi!

köszönjük a bokot :D es a kedves szavakat!

Agi, akkor holnap! az az igazsag, hogy nem vagyok mar kepben, van fent rolad valahol egy kep? csak, hogy megismerjelek :wink:
Vendég

Csajok, akkor én is csatlakoznék hozzátok holnap 16.45-kor a szülészet épülete előtt, de szerintem várjunk egymásra 16.50-ig, mert nekem is nagyon forgalom függő, hogy érek oda!
Biztos meg fogjuk találni egymást, tök szupi, hogy nem egyedül kell menni! Így még izgibb az egész, hogy megismerhetlek titeket személyesen is!

Kép
bogen

Ja, s épp ezért vagyok dilemmába, hogy hova kell menni, mert valaki azt mondja, hogy az auditóriumba, vki pedig a szülészet 1 emeletét, sőt már könyvtárszobát is hallottam... szóval kíváncsi vagyok mi az igazság, de csak feltaláljuk magunkat, mi lehet az igazság?!
Kinek van nagyon friss infója?

Kép
bogen

[quote="nyuszi04"]
írta:
nyuszi04Bogen, irigyellek, legalább van milyen névből választanotok!! Nálunk akármilyen nevet javasolok, a férjem csak annyit mond rá, hogy ez nincs a listáján, de hogy mi lenne a listán, arról nem nyilatkozik :twisted: Szerintem annyi van ráírva, hogy "amit anya mond, az nem " :evil:

Hát, azért nekünk sem volt ilyen fényes a listánk az elején, nagy kompromisszumok és kűzdések árán maradt ez a 3 név, persze a leginkább kedvenceim ki lettek nekem is húzva, mert az NEM... szóval ez a normális, de lassan nektek is dűlőre kell majd jussatok:) Ezen a 3 neven még mindig esszük egyébként egymást, hisz a sorrend még így sem akar közelíteni egymáshoz, 3 nevet meg mégsem adhastunk szegény babócának :oops: :P :twisted:

Kép
bogen

Sziasztok!

Most kotortam elő a papírt amit a dokim adott Ő azt írta hogy Szent János Kórház 11 épület, szülészet-nőgyógyászat I emeleti folyosó közepe, könyvtár... hát nem tudom valahogy bízok az orvosba de lehet hogy január óta (akkor kaptam az útbaigazítót) változott a dolog de szerintem is majd valahogy megtaláljuk...

Nincs kép rólam és most nem is rakok fel de egy zöldes kockás naciba jöttem elég feltűnő.. :lol:

Lehet hogy a párocskám is jön bár ez egyáltalán nem biztos
Na szóval én is alig várom hogy találkozzunk, időben el fogok indulni, hogy odaérjek...

de most meló van puszika nektek
Ági

Kép
cica_1

Kép

meggondoltam bár ez nem a legújabb kép de azért szerintem ebből fel lehet ismerni...

na szóval du
puszi ági[/url]

Kép
cica_1

Sziasztok !

Októberi topicban vagyok, de ma megyünk harmadszorra a Jánosos szülésfelkészítőre majd.

Nem a szülészeten tartják, hanem egy kicsit feljebb, egy lepukkant épületben, amiben található az auditórium.

Evu: Masival asszem már leegyeztettétek ,hogy a szülészet előtt tali, onnan majd kalauzolunk Mindenkit.

Üdv ,
Sheepy

Kép
sheepy

jo reggelt :D

en is alig varom mar, hogy megismerjelek benneteket 8)

Sheepy, igen, Masival mar lebeszeltük, hogy 16.45 a szüleszet elött, nagyon remelem, hogy pontos leszek, feher naci es egy piros-barna-feher viragos ruha van rajtam 8)
es ki van a homlokomra irva, hogy Evu :lol: :lol: na, jo fej vagyok..

csajok, reggel le kellett szallnom a buszrol es akkorat hanytam(elnezest)..olyan egö volt!!!!!!nalam rendesen kezdödnek ujra a reggeli rosszulletek!! :roll:

na melo, meg benezek, pusszancs
Vendég

Sziasztok csajcikák!

Nekem is azt mondta a védőnőm tegnap, mikor felhívtam pont mint cica_1 dokija, hogy a szülészeten van az első emeleti könyvtárban!
Nem lehet, hogy két helyen is tartanak?!

Na, mindegy! Biztos megtaláljuk, főleg, hogy vannak akik már pontosan tudják hova kell menni!

Én fehér halásznadrágban vagyok, piros ujjatlan trikóban. A hátamon lesz valószínű egy mini hátitatyó. Szemüveges, copfos kismama személyében:)

De gondolom rajtunk kívül a 11-es szülészet épülete előtt nem nagyon fog ácsorogni úgysem senki 16.45 körül:)

Már én is várom nagyon:)

Addig meg jó munkát Nektek is!

Kép
bogen

Evu: Ez tök érdekes! Tegnap éjjel én is hánytam egy derekasat, pedig hónapokig semmi nem volt, s újra kezd égni a gyomrom is! Ezek szerint ez tök normális?! Már épp azon kezdtem gondolkodni, hogy vmi nem stimmel velem?!

Örülök, hogy egy cipőben járunk :?

Kép
bogen

Sziasztok!

Nagyon régen jártam erre. Sajnos én sem kaptam túl jó híreket 3 hete a dokimtól ugyanis a kis Luca petefészkében találtak egy cisztát ami valószínű, hogy nem fog felszívódni és sajna pár hónapos korában meg kell operálni. Emiatt nagyon elkeseredtem, de próbálok nem gondolni most erre. A legfontosabb, hogy a méretei rendben vannak és nagyon szépen mocorog.

Szülésfelkészítő: én jártam, 2szer voltam összesen, mert akkor volt az a nagyon meleg és képtelen voltam kimozdulni.
Ma azért nem megyek, mert ezt az előadást hallottam már meg a jövőhetit is és ezért csak 2 hét múlva megyek. Akkor már 36 hetesek leszünk. Remélem le tudom járni ezt a 4 alkalmat. :)
Majd meglátjuk.
edis

Egyébként nem a szülészet épületében van, hanem az auditóriumban.
edis

Olyan régen voltam, hogy a vonalzóm is eltűnt. :)
De csináltam egy újat.

edis

Nem is próbálkozom vele, már elfelejtettem hogyan kell. :(

edis

Ediske!!!!!!!!!

minden rendben lesz a kicsikeddel, nyugodj meg :D nagyon sok pozitiv energiat küldök nektek, ha nekünk van valamink, a lanyok mindig küldenek nekünk is, es mindig segit!!!!!
Vendég

Bogen, igen, ez nagyon erdekes, de en azt olvastam, hogy ez normalis, allitolag a 3. trimeszterben elöjönnek ezek a tünetek ujra...en par napja hanyok, rosszul vagyok..mint az elejen 8)
es nagyon faradt is vagyok...biztosan felszolit az anyatermeszet a pihenesre...ok, ok, mar nem sokaig melozom... 8) de most ugyanugy vagyok almos, mint a terhesseg elejen..szoval iyg leragad a szemem es kesz..a nap barmely szakaban :wink:
Vendég

Köszönöm evu!!!!!

Már rájöttem, hogy miért nem jelent meg a vonalzóm. :) Más néven jelentkeztem be.

Amúgy az a nő aki tartja a szülésfelkészítőt egy nagyon szimpatikus emberke!!!

Edis

Kép
ediske

hali csajszik :lol:

na, nekem tetszett az elökeszitö, erdekes volt hallani ezt a sok dolgot, mindenesetre sokkal jobb volt, mint egy könyvben olvasni 8)

van egy szuper jo hirem:NEUROSAN ENTERO, ez egy por, bioboltban kaphato, 1000 ft, napi 3x fel pohar vizbe keverve..olyan, mintah köporos vizet innal, DE NINCS SAVAM!!!!! remelem nem kiabaltam el..de ez tenyleg ugy tünik bevalik :wink:

na, hajmosas, mert csajok lattatok, a reggeli akciom ramnyomta a belyeget mara mindenemre..ez van.. :shock: :roll:

jo volt latni benneteket, tök aranyosak vagytok Bogen es Cica_1, azaz Bogi es Agi :lol:
szoval jövö 7en folytatas!!! :wink:

lanyok, ugrok a zuhi ala...remelem nem zuhanorepüles lesz a vege.. 8)

pusszancs es jo ejt
Vendég

Ediske, ment a drukk, erezted? :D :wink:

a szülesznö tenyleg nagyon jo fej volt!!
Vendég

29 hét
Vendég

Wow Evu, de durva, h. már Te is itt tartassz!

Szép napot kismamik! Jó, h. ti is így összetartotok!

Puszi

Kép
niki30

Sziasztok,
Tegnap a dokibácsi is megerősítette, hogy babát várok, és mivel régóta olvasgatom a topic-otokat és nagyon szimpi a banda, szeretnék hozzátok csatlakozni - bár még csak a 4. héten járok :)
Van valakinek egyébként tapasztalata/ infója az orvosomról, Balog Imréről? Nagyon megköszönném!
Üdv,
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Szia kevinszpészi!
Én nála szültem, keress rá a nevére topikban. Csak jó dolgokat fogsz találni, megnyugtathatlak :)
De ha van kérdésed, nyugodtan.
M.
mircike

Hello csajok!

Szóval megvolt a felkészítő tanfolyam! Milyen volt??

Kevinszpészi: gratula a babához, és üdv neked! :lol: Nekem is Balog doki az orvosom! Csak szépet és jót tudok mondani, de kérdezz nyugodtan! (Holnaptól 20-ig Balcsin leszek, de addig ill. utána reagálok majd!) :wink:

Evu: nem semmi, nagyon közeledik Minike!!!!! :lol:

Zsu

Zsu
svs

üdv közöttünk Kevinszpeszi :lol: gratulalok a minimanohoz!! en nem ismerem a dokidat, de a többiek mar jeleztek, hogy ök igen, ahogy lattam, biztosan kapsz majd sok infot :lol:

jaj Zsu es Niki, igen, nagyon közeledik, el sem hiszem...

az elökeszitö nagyon jo volt, a hazamenetelröl hallottunk sok erdekes dolgot, meg jo, hogy az utolso elöadassal kezdtünk :shock: de jövö 7en ujra ott leszünk :wink:
Vendég

sziasztok,
köszi a visszajelzéseket, majd egyesével leinformálom a dokit mindenkinél, mert bár már 4-5 éve hozzá járok, de ugye szülni eddig még nem szültem, úgyhogy fogalmam sincs, mi hogyan működik :D
Mivel teljesen új és szokatlan a helyzet, biztos lesz egy rakás kérdésem - most pl. az foglalkoztat, hogy bár még csak 4 hetes terhes vagyok, már 1 hete nem tudok aludni, mert fekvő helyzetben olyan görcseim vannak, hogy csillagokat látok. A doki erre tegnap azt mondta, hogy ez egy tipikus jelenség, és a Magne B6 tablettán kívül nem nagyon lehet tenni ellene semmit. Ezzel kapcsolatban van vkinek tapasztalata?
kösziiiiiiiiii
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

3x2 magne b6...ennyi :roll: :wink:

kitartas!!
Vendég

Üdv Kevinszpészi a topicban! Te 4 hetes vagy ... nekem már 4 hetem sincs :lol: :lol: Ez egy szuper időszak lesz :P
Emese1974

KépKép
emese1974

kevinszpészi, akkor kb ugyanakkor fogunk szülni. én is görcsölök, magne b6ot szedek én egyet reggel, kettőt este. no para.
kerekpocak

Sziasztok!

Sajnos ismét nagy meleg van... :(

Nekem is tetszett a felkészítő és jó hogy találkoztunk Evu, Bogi...

Üdv köztünk Kevinszpészi... és gratula a manócskához...

Jó napot nektek.
Puszi ági

Kép
cica_1

köszönöm a sok + visszajelzést, tágas égen andalgok (mondjuk mostanában egyébként is) :lol: :lol: :lol:

Zsófi, tök jó, hogy egyszerre fogunk szülni :)

Mircike, Zsu, Balog dokival kapcsolatban mindennel abszolút elégedettek vagytok? A magánrendelésére jártok, vagy esetleg a kórházban is szokott rendelni? Én eddig a Törökőr utcában látogattam szorgosan, de a munkahelyem miatt Buda talán jobb lenne...

köszi és üdv,
K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi

Köszönöm evu a pozitív energiákat Luca nevében! Megkaptuk! :)

A következő héten vicces lesz a felkészítő. Megnézhettek majd egy szép filmet a szülésről. :roll:

Edis

Kép
ediske

kerekpocak: most látom csak, hogy ismét babát vársz! Nagyon gratulálok!

Edis

Kép
ediske

Sziasztok!
Talán egy kicsit későn csatlakozom a topichoz, de csak most kedden hallottam róla a szüléselőkészítőn. Én 35 hetes kismama vagyok. Dömötöri doktor az orvosom. Tud valaki valamit mondani róla? Terhesgondozáson teljesen korrekt. A szülés az, ami érdekelne engem, hogy vezeti le, milyen az anyukával, meg minden, ami fontos lehet ilyenkor... Valamint szülésznőről is érdeklődnék. Valaki választott magának szülésznőt? Én Anikóhoz járok, vagyis voltam nála egyszer... Ő milyen?
Előre is köszönöm a hozzászólásokat meg az infókat.
Mindenkinek jó pocakozást! És kitartás a nagy melegben!
csumpurda

kedves pocakos lányok:

minden (ismétlem) minden doki olvassa a babnetet. szal csak óvatosan írjatok ezt -azt a dokitokról! inkább priviben irjatok, mert nem szeretik ha magukról olvasnak.

:)

köszönöm mindenkinek!
kerekpocak

mármint a köszöntéseket köszönöm. nem azt h nem írtok a dokikjról, írhattok, csak tudjátok, h olvassák.
kerekpocak

Sziasztok lányok!

Képzeljétek, ma voltunk kismama fotózáson. Tök édi képeket készített rólunk a fotós hölgy :P

Emese1974

KépKép
emese1974

De jó Emese! Biztosan szuper képek lettek!

Edis

Kép
ediske

A szüléselőkészítőn reklámozták a topikot? :) Vagy az itteni csajoktól hallottál róla? :)
mircike

emese: kérjük a képeket! tessék feltenni!!
kerekpocak

jo reggelt kismamak! :D

ma reggel szedelegve keltem, es miutan otthon lecsokoltam az ajtofelfat, Laci behozott meloba, nem engedett buszozni
most sikerült enni valamit, es kezdek jobban lenni.. :cry:

aludni okes volt, csak nagy volt a meleg.

ez muris, en tegnap szörtelenitettem, de ugy, hogy nevetö rohamokat kaptam a kadban, mert akarhogy büveszkedtem, nem lattam semmit igy az emlekeimre hivatkozva vegeztem ezt a müveletet...mar amennyire tudtam :shock:

en este görcsöltem kicsit, es mara a magne b6-om is elfogyott..

na, holnap vegre shopping Mininek!!!!!!!!jaj, de jo lesz :lol:

es a keddi 4D-t is nagyon varom, a legjobban Minike arca es a mehlepenyem helye erdekel..ugyanis azt almodtam, hogy csaszarra vagyok kiirva es ez nem tetszett :cry:

jaj, meddig lesz ilyen meleg? esöt kivanok!!! :?

kepzeljetek az unokatesom(ö is terhes.. :wink: )tegnap volt uh-n, es azelött meg 10 nappal!!! tehat 10 napon belül 2x!!!!!!!!!!jaj...meg csak 12 hetes raadasul, ugye tegnap csinaltak neki genetikait, de akkor nem tudom, hogy 10 nappal elötte minek kellett uh-ozni...azert megkertem, hogy legközelebb szoljon a baboja erdekeben, mert 2 külön helyen uh-oztak..na mindegy, hosszu..de azert vigyazni kell, hogy ne ilyen sürün legyenek a minik meglesve, nem? :? :shock:

na melozok, ma rövid napunk van, du kellene valami jo program, allatkertbe lenne kedvem menni, csak nemtom milyen meleg lesz..

Emese, kerlek ird meg nekem, hogy hol csinaltattatok a kepeket, mert ilyet mi is szeretnenk!!
www.pocakfoto.hu
nekem tetszik ez az oldal, irtam is mailt a lanynak, de nem reagalt.
Infot es kepeket Emese, bitte!!! :lol:

pusszancs
Vendég

evu: nálunk 4 hetente volt uh. semmilyen káros hatással nincs a babára. sőt amikor para volt akkor 2 hetente. samu egészséges lett mint a makk.
kerekpocak

ez megnyugtato Zsófi :lol:

en csak aggodtam, ahogy ezt meselte..nalunk is 4hetente van :lol:

nagggggggggyon melegem van :cry:
Vendég

Sziasztok csajcikák!

Megőrülök a melegtől, kezd leolvadni a bőröm azt érzem!!!

A szülésfelkészítő nekem is nagyon tetszett, szerintem több hasznos infó elhangzott, mint amire számítottam, meg tényleg jó volt megismerni Evut és Ágit!
Remélem 21-én is találkozunk:)
Evu akkor legalább majd mesélhetsz a 4D UH-ról, mi még nem voltunk!

Én ma voltam UH-on, tök egészséges pocaklakónk van, csakhát az UH szerint nem 28 hetes hanem inkább 30/31 hetes vagyok, koponya, haskörfogat és egyéb adatok alapján!
Hát most nem tudom, hogy mi lehet, ennyire elszámoltuk volna?! Amit nem hiszek, hiszen tuti fix, h jan 29-.én volt mensim utoljára, vagy pedig ennyire fejlett nagy baba már mos? Akkor meg fogok kűzdeni vele a szülésnél?!
Jövő kedden megyek megint terheléses cukorra, mert nekem a cukromra vigyázni kell. Lehet, hogy a cukortól nagyobb a babóka?! Csak nem? Bár már ezt is hallottam:)

Mindenesetre nagyon aranyos volt, szemből láttam az arcocskáját, kis kezét, aktívan mocorgott odabent s aztán még azt is láttuk, ahogy az ujját szopja! Tündéri kis manócska:)

Meddig tart még ez a borzalmas hőség?!
És hétvégén mi ajtókat festünk és parkettázunk... mert már nagyon itt az ideje, hogy elkészüljön a lakás:)

Jó hétvégét Nektek!

Megyek itt a munkahelyem közelében, van egy szuper turkáló, s ma jöttek őszi babarucik ... nem hagyhatom ki :lol:

Kép
bogen

Sziasztok,ki tud valamit Dr Szatmáry Gáborról?Megbízható doki vagy csak bla-bla... xFt.Segítsetek a dokikeresésben,a Jánosba tartozom,köszi
gizella11

[quote="gizella11"]S írta:gizella11ziasztok,ki tud valamit Dr Szatmáry Gáborról?Megbízható doki vagy csak bla-bla... xFt.Segítsetek a dokikeresésben,a Jánosba tartozom,köszi

Sajnos én őt nem ismerem, nekem SZTK orvosom van, soha semmit nem fizettem még a terhesgondozás alatt, de nagyon meg vagyok vele elégedve, szóval nem tudom igazán mitől függ ez. Én a kezdetek óta hozzá tartozom, jó szívvel tudom ajánlani: Dr Sziklay Levente.
Nem túl beszédes, de nyugodt, idősebb doki - s nekem ez adja meg a nyugalmat, de persze ez attól is függ, hogy kinek mi számít:)

Szép hétvégét Mindenkinek!

Kép
bogen

Sziasztok !

Októberi topikból ugrottam át egy kérdés erejéig :

Bogen : Akkor ez azt jelenti ,hogy Te ügyeletes orvosnál fogsz szülni ?
Csak azért érdeklődöm, mert én kb. 1 hónapja "szakítottam " a maszek orvosommal , és azóta én is SZTK alapon járok vizsgálatokra, mert már senki nem akart gondozásba venni ennyi idős terhesen.

Most keresek majd szülésznőt ,hogy legalább az legyen fogadott, de eddig csak jót hallottam a Jánosos orvosokról, úgyhogy annyira nem tartok tőle, hogy kinél szülöm meg a fiamat.

Jó pocakosodást Mindenkinek !

Sziasztok ,
Barbi

Kép
sheepy

Sziasztok!

Evu - megnézegettem a linket, amit feltettél és a pocakfotó.hu állati jó! :P Mi nem náluk voltunk, hanem én megkerestem a Boudo-Art nevű fotóstúdiót, akik a Babamagazinba fotóznak.

Teszek föl mindjárt néhány képet mintának. Ezek valamivel szolidabb képek, de nagyon tetszenek :P :P

Priviben tudok írni árat is, ha érdekel. Egyébként a Ponty utcában vannak az I. kerben.

Bogen - a babu tényleg nagynak tűnik, abból amit leírtál. Akkortájt én is így álltam ... és fogott kicsit kevesebb evésre a doki bá, hogy könnyebb legyen a szülés. Megkérdezhetem, hogy mennyit híztál eddig? Én akkor a 30. hét táján jártam 15 kg hízásnál ... és a kisebb ebédek és szinte nulla csoki, de rengeteg gyümölcs hatására még most is ugyanott vagyok.

Kerekpocak, Ediske, jönnek a képek köv hozzászólásomban. :oops: :P 8)

Ma voltam egyébként CTG-n és doki bánál ... és nálunk is minden rendben ... nem érzem úgy, hogy a köv. 1 hétben szülnék. Még 2.5 hetem van... jujjujjj - egyre jobban izgulok.

Üdv. mindenkinek!
Emese

KépKép
emese1974

Hát ezek vagyunk mi :P 8)

Kép Kép Kép

Vittünk kellékeket is, úgyhogy van olyan is, hogy kisruhácska pocakon, meg kismacival :roll:

Úgy örülök, hogy vannak végre édi képeink, ezek egyike majd a babanaplóba bekerül :!:

Sziasztok!
Emese1974

KépKép
emese1974

Lányok, még egy kérdésem lenne - kerekpocak, és mindenki aki már szült !

Kell vinni a kórházba a mellszívót. De azt minden használat után sterilizálni kell. Ezt a kórházban hogyan oldottátok meg? Vittetek lábast és forraltatok vizet, vagy ott van sterilizáló valamilyen berendezés? Az elektromos sterilizálómat - amit ráadásul kölcsönbe kaptam - nem szeretném bevinni.

Köszi!
Emese

KépKép
emese1974

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?