Új privát üzeneted érkezett!

szisztok!

Britta! Üdv közöttünk!

Mirci, szorítok a zebracsíkhoz!

Ez most így alakult:
Kép

Hát, nem tudom nekem érdemes e tovább csinálni ezt..... :(
Szerintem ez pé nélküli hónap.... :cry:

De akkor most mikor fog megjönni??????????

Kép
Kép
gabi82

Igazából nem lenne nagy baj, ha most nem jönne össze...
Gyógyszer mellett azért félnék nehogy baja legyen!!!!

Kép
Kép
gabi82

Mirci!
Pár nappal azelőtt éreztem a cicifájást, mielőtt meg kellett volna jönnie. Várjuk holnap a zebrás tesztet!

Krisz!
Köszi! Aranyos vagy! :wink: Szerintem nagyon szép a görbéd. Mikor akarsz tesztelni?

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Lányok!

köszönöm mindenkinek a drukkot! remélem holnap felrakhatok egy szép zebrás tesztet!
mirci74

Chris! Én csak akkor ha nem jön meg. Általában a 17. dpo-n szokott megjönni.

Mirci! Megy a drukk! ++++++++++++++++++++++
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!!
A hőm egyre érdekesebb dolgokat produkál.......
Kép :)

Na ebből vajon mi lesz?????? :)

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt Mindenkinek!

Sajnos ma nem tudok gép előtt lenni, úgyhogy most írok gyorsan.

Ma reggelre leesett a hőm 36.4-re (14 dponál), ezért úgy döntöttem mégsem tesztelek. Még nem jött meg de hőből kiindulva 1-2 nap :( hát sajnos ez van....ez a hónap sem az én hónapom.

Azért köszönöm a drukkokat...mindenkinek puszi
mirci74

Jó reggelt!

Krisz,
nagyon szép a görbéd, tényleg olyan trifázisosnak néz ki! :wink:
Kösz, ma már jobban vagyok, de ki tudja mi lesz délután, mert megyünk a kórházba meglátogatni őket... :? Tegnap egész délután bőgtem mint egy szaros gyerek, nem értem mi van velem, örülnöm kellene...

Gabi,
ez a görbe nagyon érdekes az biztos, de elvileg a 17. napon kellett, hogy legyen pé! Meg ha fent marad mostmár a hőd, akkor szerintem a 17. napra fogja betenni a ferty.

Mirci,
sajnálom, hogy leesett a hőd, de tudod, új hónap, új remények!
sirkici

Csacsa,
hol vagy? Mi lett az eredmény? Zebrás teszt?

Andi,
HOL VAGY? Ennyire lefoglal a sziget?
sirkici

Gabi,
milyen gyógyszereket szedsz, ha szabad kérdeznem?
sirkici

Sziasztok lányok!

2 hét szabi után újra itt... meséljetek mi történt? újabb babások?

Kép
mercure

Mercure,
szia! Igen van egy új babásunk, Christell! Milyen volt a szabi, voltatok nyaralni is valahol? Kipihentétek magatokat?
sirkici

Szia :D

Hű ez nagyon jó hír: Chris naaagy gratula!!!!

Voltunk pár napot horvátországban, utána vidéken itthon, keresztelő, esküvő és pihi. Én túlpihentem magam, már a végén nem tudtam hogy üljek vagy feküdjek :D . Jobban szeretem ha egy kicsit aktívabb a pihenés, de ez is kell néha.

Veled mi van? Többiek? Mindenki nyaral?

Kép
mercure

Sziasztok!

Chris, ez szuper, gratulálok!!! :D

Sirkici, nyugi, nem vagy egyedül, ezen én is átestem már, de szemléletet váltottam, most úgy nézek minden kismamira meg újszülöttre, hogy milyen jó, nemsokára mi is így fogunk járni.

Amúgy mi is megjöttünk, de úgy nézem, nem egyedül, lebukfencezett a hőm is, a fene essen belé.

Megpróbálok kevessebbet jönni, egy csomó dolgot elhanyagoltam mostanság.... még be kell fejeznem a pacis könyvet, szept. 1 a határidő, be akarom küldeni egy pályázatra, meg lejárt a türelmi idő, amit adtunk magunknak, munkát kell keresnem.

Na pusssz Nektek!És minden jót!
Vendég

Sirkici,
Meloxan-t. Nagyon enyhe gyulladáscsökkentő. Volt egy kis kontakt vérzésem. A doki biztos, ami biztos alapon felírta.

Én már amúgy letettem erről a hónapról. Holnapra ugyis lemegy a hőm....

Kép
Kép
gabi82

Sziasztok!

Én egy pár napja nézegetem a babanet-et, főleg ezt a topicot, mivel aktuális nálunk is a babavárás. :wink:

Kb. elég képben vagyok, h. ki hol tart a próbálkozásokban és örömmel látom, h. Christellnek sikerült is. Nagyon gratulálok!!

Mi június közepe óta próbálkozunk. Már dokinál is voltam, aki szerencsémre nagyon pozitívan áll a dolgokhoz. Kb. 20 percet voltam a rendelőjében (hozzáteszem, h. nem magánrendelőben, hanem a Honvéd Kórházban) és szépen kikérdezett, tanácsokat adott és azt javasolta, h. ha októberig nem jön össze a dolog akkor egy nagyobb kivizsgálásra küld el. De ö is azt mondta, h. csak nyugodtan, nem kell izgulni, stresszelni, fogjam fel úgy a dolgot, mintha csak "hobbiból" szeretkeznénk és ne feladat teljesítés legyen az együttlét. :lol:

Ti mióta próbálkoztok? Esetleg praktikákat is írhatnátok (gondolom korábban már jól kiveséztétek a témát, de én új vagyok itt és elég hosszadalmas lenne végigböngésznem a topicokat) :shock:
Vendég

Szia Arikon!

Nem is tudom milyen praktikákat mondjunk: 2 naponta jó elvileg ha összebújtok, utána ne szaladj sehova, ha bírod egy kis gyertyaállás nem árt (én csak párnát teszek a popó alá :D ), jó ha szedsz vitamint vagy folsavat, ha mellé egészségesen étkezel. És igaza van a dokinak, nem kell rögtön beijedni ha nem rögtön jön össze

Kép
mercure

Sziasztok!

Mercure! Bíborlány! Jó, hogy újra itt!

Arikon! Üdv közöttünk és gyors babásodást!!!

Gabika! Nehogy leírn már a hónapot, nem olyan rossz a görbéd. Különben is én írom le ezt a hónapot!!! Világos!!!???? :roll:
Ide kuksizz:

Kép
Vendég

Sziasztok!

Lehet, hogy bután hangzik, de mi az a dpo? Nekem két napja csúszik, bármi lehet belőle.

Brigi
britta

Az ovuláció utáni x. nap. 14 dpo, azaz 14 nap a peteérés után.
Vendég

Krisztinka!

Köszi a felvilágosítást.
britta

Hát Krisztinka elég öngyilkos görbe. Képzeld és második hónapja nem mérem, de lehet most kíváncsiságból ránézek a hőmre, a párom szent meggyőződése hogy most összejött, de hát még több mint egy hét mire kiderül :D

Kép
mercure

Mercure! De jó is lenne! Drukkolok nagyon!
Vendég

Mercure köszi a tippet, (ki)próbáljuk... :lol:

A hőmérőzést elkezdtem én is, de még egy kicsit kesze-kusza a dolog.
Én annyit értek az egészből, h. a menszesz első napjától kell visszaszámolni 14 napot és akkor tájt történik az ovuláció. Ezért kell tudni, h. milyen időszakonként van menszesze az ember lányának, gondolom én...
De ha valaki "szakértő" felvilágosítana azt NAGYON szépen megköszönném. :D
Vendég

Mercure,
akkor jól kipihented magad, de nem baj, olyan is kell, hogy már a pihenéstől kap frászt az ember. :D
Remélem apának igaza van, és most tényleg összejött, szoritok!!!

Biborlány,
neked is kösz a biztató szavakat, sajnálom a hőd! Jó, hogy újra itt vagy, irtad, hogy nem lesz sok időd, de azért próbálj meg benézegetni!

Krisztinka,
hát ez a hő tényleg eléggé úgy néz ki, hogy le fog esni véglegesen, de még sosem lehet tudni, habár egy beágyazódáshoz azért talán már késő lenne!

Arikon,
üdv. közöttünk!

Én meg lecseréltem a ciklusnapszámolós vonalzómat a nyaralásosra, ez sokkal jobban életben tart, hogy 26 nap múlva már megyünk is nyaralni, úgy érzem nagyon rám fér... Meg egyébként is elég volt mindenféle praktikából meg mindenből, majd még a hőmet is csak ebben a hónapban fogom mérni, mindenféle tea nélkül, a jövő hónaptól pedig szeretjük egymást amikor kedvünk van... Minél több praktikába kezd bele az ember, anál nehezebben fog összejönni szerintem, mert akkor csak a babaproject körül jár az esze, és a stressz leblokkolja a teherbeesést!
sirkici

Arikon..kicsitkét olvasgass vissza... de ha nem probléma, ajánlom ezt az oldalt...
http://babatervezok.otthona.net/hom-gorbe.shtml

nyákfigyelés:
http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

De a lányok úgy is mindent elmagyaráznak...!:)
Vendég

Krisztinka,
köszi a biztatást!
:D

Sirkici,
nagyon állat a vonalzód!!!!!!! :D :D

Mercure,
hajrá, hajrá,hajrá!!!!!!!! :D :D

Kép
Kép
gabi82

Krisztinka... nem feladni!!!!
Nagy ölelés!!!
Vendég

Kedves pöttye!

Nagyon köszi, áttanulmányozom! :)

Csajok!
Kíváncsi lennék, h. nálatok a férjek, h. "viselik" a babaprojectet"???
Nem görcsölnek, mert szerintem lehet, h. az ilyen fajta "teher" az ő teljesítményüket is negatívan befolyásolja.
Sajna én az elején egy picit elrontottam mert (bár a férjem is nagyon szeretne babát) de túl sokat dumáltam neki erről. Ezért is regisztráltam magam ide, mert legalább őt nem "idegesítem" ezzel, és spontánabb, lazább az együttlét is.
Vendég

Még babaproject előtt vagyunk, de már besokallt:)))

Úgyhogy eltettem mindent ilyen dolgora utaló jelet, újságot...én is inkább idejárok.. és türelemmel várom az időmet...
nem szabad erőltetni náluk, max. ha ők is annyira akarják, és annyira érdeklik őket minden ami ezzel jár. Mondjuk ez a ritkább.

A hőmérőzéssel meg annyit:
Alapelvek:
MInden reggel, felkelés, pisi előtt megpróbálva ugyanabban az időpontban szájban avgy hüvelyben érdemes mérni. Majd táblázatba felvinni.
Célszerű nyákot is figyelni...

Ha normális ciklusaid vannak megfigyelhető lesz a ciklus két részénél pár tized különbség... Mielőtt ovulálsz általában lezuhan a hő... utána ugrik fel... ha baba költözött be hozzád, fenn is marad a hő... Ha nem, sajnos visszaugrik az alap szintre... kb. De ez sem törvényszerű...

Számokat ne kérdezz, mindenkinek más az alaphője.. Nekem pl. 36.3-4 körül, ha leesik 36 körülre teszi...és a második fázisban 36,6-7 max. 8 körül mozog.. mensi napján reggel, meg visszazuhan...

De kérdezz, úgy könnyebb válaszolni... :))
Vendég

Magyar oldal, ami még érthető: :))
www.ciklus.hu
Vendég

http://www.fertilityfriend.com/home/13454e

Itt a mostani, meg az előző.. Most kicsit lusta voltam nyaralás alatt a hőmérőzéssel.. :)
Vendég

Sziasztok,

sirkici: teljesen át tudom érezni a depis hangulatodat. Én is magamba zuhantam, és délután sírtam is itthon, pedig tudom nem kéne elkenődnöm, még alig pár hónapja próbálkozunk.....:( Én is bevetettem már minden praktikát a babó érdekében, de a következő ciklustól csak a hőmet fogom vezetni

arikon üdv.: nálunk apa a gyakorlati részét nagyon csípi a projectnek, legszívesebben minden nap csinálná :oops: az elméleti részét meghalgatja, de már úgy látom kezd egy kicsit besokallni, úgyhogy a jövőben szerintem pihentetni fogom a témát. Egyetértek pöttyével, és veled is inkább ide járok kidumálni a dolgokat.
mirci74

Sziasztok!

Gratula az Új Kismaminknak!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Üdv a frissen érkezőknek!

Remélem, mindneki jól van. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Mercure, Bíborlány, Hanna!

Köszi a gratulációt! :lol:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
Sajna, csak msot sikerült belépnem a babanetre.... de amint látom, másnak sem ment. :( :?

Viszont lassan mennem is kell... pedig nagyon nicns kedvem dolgozni :roll:

babszika

Jó reggelt!

Gabi,
ugye milyen szép? :D :D :D , kösz! Ezt most olyan jó nézegetni, még 25 nap és jó lesz!
Nálad hőjelentés?

Mirci,
úgy néz ki ez ilyen depis hét, de akkor sem tudom, hogy hogy lehet nem akarni. Én tegnap este úgy volt, hogy elteszem a hőmérőt, de mivel már elkezdtem mérni, igy befejezem ezt a ciklust, és azután elteszek mindent, hőmérőt, teát, stb. csak apa marad, de az sem szabályosan, akkor leszünk együtt, amikor kedvünk van. Már neki is elege van az ilyen kétnaponta, stb. praktikákból, hülyeségnek tartja, mert akkor senkinek sem lenne gyereke, aki nem tudatosan próbálkozik, és valljuk be van benne valami... Na jó, azért gondolom nekem csak eszembe lesz, hogy most a 14. nap körül vagyok, és akciózni kell, de ezt neki nem szabad majd észerevennie, hogy miért is akarom. :) Meg szerintem nekem azért nem jön össze, mert annyira akarom, és azért se!
Nálad mensi jelentkezett már? Vagy esetleg felment a hőd?

Arikon,
nálunk is az a helyzet apával, amit Mirci irt, plusz még az előbbi sorokban leirtam az ő álláspontját. Ti mióta próbálkoztok?
sirkici

Szia Babszi!
rég jöttél már, hiányoltalak! Én sem birtam belépni, náluk volt a gond. :?
sirkici

Sziasztok!

Először is köszi mindenkinek a tanácsokat!

Sirkici:

Mi június közepe óta, elsőként a nászúton próbálkoztunk. Akkor még tök naívan azt gondoltam, h. hárman megyünk majd haza... :D Nem tudom, h. ti hogy voltatok az elején, de én nem néztem utána, h. mikor a legoptimálisabb az idő a babóhoz, hanem csak amikor kedvünk volt. Aztán megjött... :( és egy picit csalódott voltam. Nálunk a családban sőt a férjem tesójáéknál is szinte az első hónap után sikerült a baba. Úgyhogy utána a barátnők (ahol már van babó) segédletével tájékozódtam és kaptam sok tuti tippet! :D Elolvastam mindenféle cikkeket, h. mikor, hogyan !! a legbiztosabb a dolog, de belefáradtam a sok macerába. Sokan a 2 naponta szexre esküsznek, mint ahogy pöttye is javasolta, ez még belefér:D
Én szerintem megmaradok csak a hőmérőzésnél, bár a cíklusom 40 napra tehető. A dokim szerint a fogamzásgátló miatt van, h. ennyire kitolódik. De minden más hókusz-pókuszt inkább mellőzök, mert akkor szerintem az együttlét róvására megy.

Sirkici, Ti mióta próbálkoztok?
Vendég

Sziasztok!

Mirci: Átérzem a helyzetet...MÉg emlékszem januárban átbőgtem egy napot, mert azt hittem terhes vagyok. Aztán megjött a 35. napon. Apa hazajött, rámnézett: "Na, mi baj, cica, nem várunk kisbabát?" - na potyogtak a könnyeim vagy 5 percig...De látod, fordulnak a dolgok. Fel a fejjel! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Sziasztok!

Jaimee, de rég láttalak, hogy vagy? Nézem a vonalzódat, rohan az idő!

Kép
mercure

Szia Mercure! :D Remélem, tényleg összejött nektek ebben a hónapban! :wink: Mi jól vagyunk, köszi! Októberben elmegyek babaszabira, úgyhogy már nincs sok hátra.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Arikon,
igen, elejébe én is azt gondoltam, hogy miért is ne jönne össze elsőre, aztán persze rájöttem, hogy ez nem mindenkinél működik igy. Most meg már ott tartok, hogy ahogy te is irtad, a mindenféle hókuszpókusz az együttlét rovására megy, és ezért is irtam, hogy talán ezért nem sikerül. Úgyhogy csak szeretni kell egymást, és majdcsak összejön a babó. Mondjuk a 3 hónapi hőmérőzést azt nem tartom hülyeségnek, mert abból elég biztosra meg lehet állapitani, hogy volt-e peteérés, stb., és ha minden rendben van, akkor lehet szeretni egymást felhőtlenül, hókuszpókuszok nélkül. Bocs, hogy egy kissé hosszúra sikeredett. :oops:
Egyébként mi február óta próbálkozunk, azzal, hogy most a júniust és a júliust kihagytuk, mert kaptam munkát, úgyhogy rá lehet mondani, hogy 4 hónap van eddig!
sirkici

Mercure,
mikor kell nem megjönnie?
sirkici

Sirkici, a jövő hét végére. Hát ha igaza lesz a páromnak nagyot fogok nézni :D

Jaimee, de jó neked! :D

Kép
mercure

Mercure,
én most tartok az első hőmérőzésemnél (a félidőn túl) és elég zavaros. Majd felteszem, hátha ti jobban értetek hozzá és kicsillabizáltok belőle valamit. :shock:
Vendég

Lássuk!
:)
Vendég

Arikon muti!

Kép
mercure

Sziasztok!

Arikon! még egy segítség a hőmérőzéshez: http://www.babanet.mindenkilapja.hu/

Jaimee! Te jó ég, már túl vagy a félidőn. De jóóóóóó Neked! Emlékszem mikor biztattalak, hogy a hsg után a 2. hónapban sikerült a barátnőmnek is és ne csüggedj, most meg már lassan azért drukkolunk, hogy rendben menjen a szülés!!! :lol: :lol: :lol: Vásárolgattok már a manócskának???

Sirkici! Tutkó a vonalzód!!

Hanna! De jó hogy benéztél! Hogy vagy? Most hol tartotok??? Mentek még inszemre? Fogyival hogy állsz? Jó volt Egyiptomban?

Na én most így állok:
Kép

Most azért ilyen a görbém, mert az aug. 2-i értéket visszaállítottam az eredeti 36,5, az eddigi 36,6 helyett, mert szerintem a pé-m előbb volt, de majd meglátjuk hogy mi is van most nálam. Bár nem hiszem, hogy babás lennék, mert elég alacsony a hőm.
Vendég

Arikon a görbe feltevésnél figyelni kell, hoy 600x600-nál nem lehet nagyobb a kép mérete a kiterjesztése meg GIF, JPEG legyen!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?