Új privát üzeneted érkezett!

Nah!
Rendbe tettem magam!

Szurkokat kérek, ma beszélek a főnökömmel!
Majd megírom mi volt!!!!

A hétvégén túlestünk a családi gyónáson is, de már tudták, illetve sejtették......... Levették a jeleket, mert ugye eldobtam a cigit, és ez egyből feltünt mindenkinek! Meg állítólag már látszik is a pocimon..... Kerekedik. Na ne már, mondtam is, hogy csak odaképzelik szerintem, mert még csak 8 hetes vagyok. Aranyosak voltak. Mikor elmeséltük a "vajúdást" azzal kapcsolatban, hogy mennyire nem így terveztük, akkor azt mondták, hogy ne hülyüljünk már meg! Hiszen ők a családunk, úgy is segítenek! Szóval volt bőgés részemről, ölelőzés a család részéről, meghatódás a pasik részéről.......

Most egy komolyabb meccs jön!!!
Még visszatérek........

Sok puszka!
Vendég

Szakadék: Nagyon drukkolok neked. Mindenképpen számolj be majd, arról hogy a főnők hogy fogadta a hírt! Kíváncsi vagyok :)

Kép

Kép
bettica

No, vagyok!!!
Sportosan vette a dolgot, azt mondja "No fene....." Én meg majdnem felröhögtem.
Megbeszéltük, hogy tőlem már nem számított ilyen hírre, jócskán túl vagyok a szülő koron. Mondtam, hogy amíg bírom, addig dolgozom, de előfordulhat, hogy egyik napról a másikra fogok elmenni begsibe, nem azért mert ki akarok vele tolni, hanem mert ennyi volt, ennyit bírtam. Mondtam neki a 12. heti genetikai uh-ot is, és hogy addig midenképpen nem hivatalos a dolog, ott derül ki, hogy egészséges-e a kicsi!
Mondta, hogy gondolkodjak el azon is, hogy meddig akarok otthon maradni, mert addig kötik a szerződést az újjal, aki a helyemre jön.... Mondom még meg sem született.... Hát honnan tudjam, hogy meddig maradok otthon! Ilyen hülyeséget. Ezt már csak nektek mondom....
Ennyi volt nagyjából!
Vendég

Nem szoktam ilyet tenni, de most offolnék egy kicsit.

"Négy nagyon aranyos 6 hetes fajtiszta magyar vizsla kölyök keresi gazdáját. (törzskönyv nélkül)
Rövid időn belül, sajnos elaltatják őket, mert a jelenlegi gazdája nem tudja őket tovább tartani.
Ha valakit érdekel és szeretne egy kutyust megmenteni és befogadni, akkor kérem jelentkezzen ezen a telefonszámon:
0670/523-0878"

:(

Kép

Kép
bettica

Bettica!

NEHOGY ELALTASSÁK ŐKET!!!! :shock: :shock: :shock:
Ez őrület! :evil:
Annyi kutyamenhely van! Meg lehet hirdetni ingyen stb! Nem az elaltatás a megoldás!!!!!!!
Ha ritkaronda korcsadékok lennének, akkor sem, de a vizsla a beagle-vel és a spániellel együtt a legédesebb kölyökkutyának! Szerintem kis reklámmal pillanatok alatt elkapkodnák őket!!!
Csak van más megoldás!!!!!!

Zsizsik!!!

Szia!! Örülök, h. megint írsz!
Dina kutya mennyire forgatta fel az életeteket? Locsolócső egyben van még????? :lol: :lol: :lol:
Képeket kérünk!!!!

Mi lehet Kikkával?????

Lilypie Kids Birthday tickers

rambóka

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy a Kodorosi uszi milyen hely? Mennék oda vizitornára,csak még rá kell vennem magam, mert utálok egyedül menni.
hajni...
Budaörs

Te jó ég!!!! Most nézem a híradót és nem jutok szóhoz. Tegnap délután Pátyon áramütést kapott egy 7 éves kisfiú. Most szembesültem vele, hogy az én ovisom volt mikor még otthon laktam. :cry: :cry: Istenem!
hajni...
Budaörs

Hajni... :(

Lara, jó az uhukép!

Zsizsik, jó, hogy újra itt!

Olyan szuper! Teljesen tankönyvi 28 napos ciklusom volt, pé 14. napon. Folli és lut fázis is 14-14 nap! Haladok! :D

Megyek pihizni.

Kép
mamint

Monee,
dehogy bántottál meg, nem vagyok én olyan :D Amúgy ebben a hónapban még semmiképpen nem szeretnénk kisbabát, az orvos is csak szeptembertől javasolta a próbálkozást. Soha nem bocsátanám meg magamnak, ha valami baj lenne, és tudnám, hogy én nem tettem meg mindent maximálisan. Ebben a hónapban csak szeretném megérteni magamat. Ez olyan próbahónap, ezért néztem PG53-at, hőt, LH tesztet, hogy egyátalán kitapasztaljam. Na meg aug. 27-én megyek endokrinológushoz, és hogy egyátalán tudjak neki mondani valamit már. Amúgy Lili a 2. hónap met után spontán fogant, én bízom benne, hogy most is valahogy így lesz :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Én ehhez a Tamis dologhoz már nem akarok hozzászólni, csak pislogtam mikor olvastam. Ti nagyon frappánsan elmondtátok neki amit akartatok, le a kalappal Mindenki előtt. Remélem elűztük innen, és leesett neki, h egy ilyen összetartó, kemény kezű csajokkal szemben semmi esélye sincs.

Norka, sajna voltak, vannak és lesznek is mindig ilyen emberek. Aki sikeres annak sok riválisa van. Te eddig még semmit sem adtál föl, most se tedd. Tudom, h erős vagy és gyorsan túl teszed ezen magad. Szerintem ez a nőszemély már nagyon régóta olyan hozzászólásodra várt, figyelt, amiben bele tud olyannyira kötni, h lejárasson mindenki előtt. De vhogy mégsem sikerült neki :lol: :lol: :lol:

Mamint írtam privit!

Kép
apple

csak gyorsan, jó sokat termeltetek:)
1. zsizsik tényleg sokat fogyott!!! nekem rögtön feltűnt, ahogy belépett a kórházba hozzánk. hajrá zsizsik!!!!!
2. gina, köszike!!!!!!!
3. lara, nagyon jó manó képek!!!!!

na, lépek zihiba. zsuzsmuzs alszik, a saját ágyában!!!!! csoda :lol:

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Apple, válaszoltam :) És már el is küldtem a kérdőíveket. :)

Mediterrán diétás vacsim volt: fincsi pizza! ;) A pontos mensi örömére, és mert holnaptól lőttek az ilyesminek!

Jó éjt!

Kép
mamint

Siastok!

Húhh, de paprikás a légkör!

Ez nem semmi.

A fene vinné el, nincs elég baja az embernek, mi?

Néhanapján olvasgatlak benneteket lányok, látom az összetartás, és a hangulat a régi.
Csak igy tovább ne hagyjátok magatokat!

Hálásan ölelek mindenkit, Norkát is, hi-hi....
szisza30

Szia Szisza!

Mesélj magadról!!! Hogy vagy?

Kép
mamint

Szisza én is örülök hogy írtál!!!!

hogy állsz most?

Kép

Kép
rejo

Szisza!!!!

Kérlek írj magadról!!!!

Ha rossz, akkor azt is! :wink: Mi újság, kerestél dokit?
Vendég

Monacska,
sajnos most már ez így van, hogy kismama helyére csak szerződéssel lehet felvenni bárkit is. Viszont azt a szerződést meg lehet hosszabbítani!!! Símán mondhatod a főnöködnek szerintem, hogy kösse egy évre, aztán legfeljebb meghosszabbítja.(nem tudom, hogy milyen munkakörben dolgozol, maga a munka megengedi-e ezt...)
Most én is olyan hirtelen mentem vissza dolgozni, mondjuk három hónapja még abszolút más volt a helyzet, nem így gondoltam. A szívem szakad meg, hogy Lili szeptembertől oviba megy. Nálunk még bölcsi sincs, egy magánoviba megy, együtt lesz a sok 3-6 éves gyerekkel a maga 20 hónapjával. Én meg 70 km-re dolgozom tőle :cry:

Monee,
az előbb még azt szerettem volna írni, hogy pont amiatt, amit Monacskanak írtam szeretném, hogy minél hamarabb összejöjjön a tesó. Akkor kivárnám a 180 napot, aztán januártól újra itthon lehetnék Lili mellett. Bár az oviból már nem venném ki, ha megszokta, de mondjuk csak délelőtt hordanám. Aztán tesó után pedig keresnék a közelben munkát. (Csak sajnos Kecskeméten szerintem a feléért nem találok, mint amennyit Pesten kapok, és ez nagy dilemma). Ez a munka most sajnos kényszerhelyzet, és lelkiismeretfurdalásom van a lányom miatt, ő még pici, mellette lenne a helyem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Gondolkozás + nyugalom a hosszú élet titka. Már írtam, hogy a PCOS és Nórka egy, bizony vigyáznia kell magára. Csak így tehet többet a mozgalomért is!

Familia Családgondozó Szolgálat:

tevékenység végzési helye: Budapest

Gyermekfelügyelet 0-12 éves korig
Ár: 800 FT/óra

Telefon: 06-30-603-9293

Ha nincs kire bízni a kicsit
+ bizonyára vannak egyéb ilyesmi szervezetek

Az élet nehéz, de sosem szabad feladni!
tamika

Tamika, de régen láttunk! :evil: Köszönjük Norka nevében is az ötletet, de mi lenne, ha inkább elhúznál ennek a topiknak a környékéről is a jó büdös francba és békén hagynád őt végre?!

Kép

Kép
anyoooka

Bocs lányok, ez így első felindulásból kikívánkozott...

Monácska, tök jó hogy a főnököd ilyen jó fej volt! :lol:

Hajni, párom jár a Kondorosiba úszni, szerinte jó hely, de a vízitornáról nem tud nyilatkozni :wink:

Mamint, diétás pizza-vacsi... Nyami! Én isteni finom málnás táskát vacsiztam :oops:

Panaszkodhatok kicsit? A nyaralás nekünk nem akar összejönni :cry: Tavaly Dorka 3. nap megbetegedett, haza kellett jönni. Most tegnap vizsgáztattuk volna a kocsit és olyan rejtett hibák jöttek elő hogy nem biztos hogy kész lesz péntekre, amikor indulnánk. arról nem is beszélve hogy egy vagyon lesz... + meghalt nagymamám testvére, pénteken lesz a temetés...

Kép

Kép
anyoooka

Hajni!
A Kondorosi ami a 11. kerületben van? Pár éve oda jártam vizitornára és szuper jó volt!! Két méteres vízben tornázol, úgy hogy nem ér le a lábad. A legtöbb helyen nem így van, pedig ez sarkallatos pontja a dolognak.

Anyóka!
:( Azért kívánom mindezek ellenére sikerüljön elmennetek nyaralni!

Csipi!
Hogy vagy? Mi van veled?

Lona
lona1

Sziasztok csajok!!!

Megszeretném kérdezni tőletek,hogy a Zentai Andi előadása mennyi ideig tart!
Már csak azért érdekel,mert este 7-re megyek és a párom visz el Levivel!Meddig kell rám várniuk!
Előre is köszi a segítséget!

Kép

Kép
lecso

Lecsó, kb 1 óra!

Anyóm.......... :cry: :cry: :cry: de azért hátha összejön!

Ma voltam Tűű dokinál, azt mondta, hogy minden rendben, teljesen jó a cukrom!!!!!

Kérdés: a pajzsmirigy eredményeim megnézte, és kérdezte, mennyi tiroxint (?) szedek, az mi a búbánat???Mondtam neki, hogy olyant nem szedek.....Erre azt mondta, jó a pajzsmirigy hormon....????A tsh, ft3 a reftartományon belül volt, az ft4 is, csak 12-22-es reftartományban az ft4 eredménye 12,01, vagyis épp hogy reftartományban van.........tán erre hitte hogy szedek valamit????
Vendég

Szia Lafi!

Nekem is a ref.tart-on belül épp benne van.3,898 és 4-ig jó.De szedet velem Tűű L-Thyroxin-t.Ez pajzsmirigy alulműködésre jó.Mivel a baba sokáig nem termel magától,tőled szerzi,és neked így is a határon épp csak benne.Ezért szedet Tűű ilyen gyogyit velem is.Reggelente fél éhgyomorra.

Köszike a választ Zentai Andira!

Kép

Kép
lecso

Köszi, Lecsó, velem nem szedet.......de ez akkor is igaz, vgyis alulműködés van, ha a ref 12-22 nekem még éppen 12???Vagyis a ref alján van????Vagyis ha még lentebb menne, akkor kell ilyen gyógyszer majd szted?
Vendég

Lafi olyankor nem tudom mi van,de szerintem olyankor nincs alulműködés(de ez csak az én véleményem.Nagyon is előfordulhat,hogy nincs igazam!!!!)!De hátha jön valaki csajszi aki tudja.Én csak azt tudtam leírni amit elmondott nekem Tűű!

Kép

Kép
lecso

Lecsó, köszi, végülis felhívtam az ambulanciát, és azt mondták, teljesen jó minden!!!!!És a cukorbeteg ambulancián az asszisztens csajszi megdícsért milyen szép leleteket produkálok és a vc érték is tök jó, meg a pajzsmirigy meg minden!!!!Szóval egy kis sikerélmény!
Vendég

Mi lassan megyünk nyaralni, már csak a kukásautót várjuk, hogy elvigye a szemetet, behozzuk a kukát, aztán indulunk is. Vagyis ténylegesen csak hajnalban, de Pestre már felmegyünk.

Aki megy még nyaralni, annak jó nyaralást! Én jövő szombaton leszek újra. Addig is sok gólyát, zebrát kívánunk mindenkinek!

Lina&Lili

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, jó nyarat kívánok nektek!!!
Vendég

Halihó!!!

Lonácska kedves!

Én jól vagyok, bár elég csúnya a bőröm + nem igazán tudok fogyni, de nem adom fel!!!
Tegnap volt a házassági évfordulónk, és kaptam egy szép csokor rózsát - olyan kis virágú és érdekes narancsos színe van!!!- nagyon szép!!! és úgy néz ki szeptember 2. felében megyünk nyaralni, ha már a baba project elhalasztódott jövőre ...+ lehet hogy mégis tudok fősulira menni, de majd kiderül!!!!

Na bocs, hogy kicsit önző voltam :) :) :)

Linácska! Jó pihenést!!!

Lafi!!

Ügyi vagy!!!-és tuti, hogy ilyen jók az eredményeid!!!!

Anyooka!
Én drukkolok, hogy azért összejöjjön az a kis nyaralás!!!!

Pusszancs
csipi78

Lafi örülök neki ,hogy minden jó !!!!
Megijesztett itt a Tűű doki!

Kép

Kép
lecso

Nem megijesztett, egyáltalán, sőőőőt, kifejezetten megdícsért, csak nem értetttem, miért kérdezi a gyógyszert és nem tudtam mire jó, és nem értettem a pajzsmirigy eredményt sem ennek tükrében, amit írtál.......Nagyon megdícsért és ennek tökre örültem!
Vendég

Sziasztok!

Régen jártam erre...

Közeledünk a 12. heti UH-hoz, "kicsit" izgulok... nekem még nincs kiskönyvem meg semmi :shock: Azt hol kell igényelni? Vagy hogy megy ez? :roll: Majd az orvos küld érte????

Ja és még valami. Nagyon nincs étvágyam, szinte egész nap nem bírok enni, csak gyümölcsöt. Félek, hogy nem lesz ez így jó...valakinek valami jó tanácsa erre??????

Egyébként semmi bajom nincs az állandó álmosságot és az egész napos kis mértékű hányingert leszámítva. Se szúrka se semmi :roll:
Ez mind normális így?????????????

Gy***
jokaliza

Normális, nyugi, a kiskönyvet a védőnőtől kell kérni, el kell vinni egy papírt, amit a nődoki ad, igazolja benne, hogy ennyi meg annyi idős vagy az uhu alapján.
Vendég

Kötyi :D

Akkor majd a jövő héten rákérdezek a nődokinál mikor uhuz.

Még egy kérdés: nem tuti, hogy hány hetes, mert az utolsó mensi alapján aztán nem lehet megállapítani (...őőő... :roll: ) a korát és így nem tudom, hogy a nyaki redőt meg tudja-e nézni pontosan....?????????????
jokaliza

meg fogja tudni nézni azt is!de érdekes, mert hát voltál már uhun,nem?ott nem mondott kb időpontot, hogy mennyi idős lehetsz???
Vendég

Jokaliza!
Azért a nyaki redőhöz nem ártana pontosan tudni a korát a kicsinek, mert csúnyán félrevezethetnek, ha mondjuk később van mérve, mint kellene!!! Tudom, tudom, ez nem rajtad múlik!
Előre szólok, hogy semmi féleképpen ne ijedj meg, bármilyen eredményt is hoz ki az uh!!!!! Megígéred??????
Vendég

Csajok!

A 12. heti UH arra is való, h. pontosítsák a magzat korát!
Nálunk addig nem is mehetsz vérvételre-re, amíg nem voltál UH-on! Éppen a fals laboreredmények kiküszöbölése miatt!

Ha vki pontosabb előrejelzést szeretne a magzati rendellenességek kizárására, akkor célszerű már jóval előbb körülérdeklődni a Bolgárkerék utcai ill. az Istenhegyi géndiagn. Kp.-ban, mert előre időpontot kell kérni!
Attól függően, h. melyik típusú vizsgálatot szeretné, már a 12. héten csinálnak vérvételt, amit a 16. heti vérvétel kiegészít és pontosít!
De lehet önmagában is!
Járjatok utána!!!
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41
http://www.downszures.hu/site.php?mid=1
http://www.downkorszures.hu/index.html
http://www.informed.hu/eletmod/ideal/?a ... k=46247019

rambóka

Múltkor azt mondta a nődoki, hogy 8 hetes és 4 napos a mérete alapján (19,1mm) és ezek után a 12. heti uhura adott időpontot úgy, hogy az 11 hetes és 4 napos korra jön így ki. :roll:

Rambóka!
Ezekhez a vizsgálatokhoz a vérvételt "kiírják" vagy nekünk kell kérvényezni???? Én szegedi vagyok...

Szakadék!

Megígérem...és próbálom is betartani... :oops:
jokaliza

Rambóka!

Köszi a linkeket, átfutottam őket, tényleg nagy segítség! Kicsit kivilágosodtam, de azért még jobban átrágom magam rajtuk majd!

Gy*
jokaliza

Rambóka!
Pénteken megyek magzati kormeghatározásra az Istenhegyire, mert nálunk sem nagyon lehet tudni, hogy mikor is fogant a kicsi...... Így pontosan be tudjuk lőni a 12. heti vérvétel és uh időpontját!

Jokaliza! A 11. hét 4. nap, az a 12. hét, tehát nagyon jól kaptál időpontot!!!! És minden rendben lesz, ne aggódj kérlek!!! (bagoly mondja verébnek...... khm! :oops: :oops: )
Vendég

:lol: Szakadék!

Jaja, bagoly és veréb...tényleg könnyebb mondani, valahogy az ember abban mindig biztosabb, hogy a másikkal minden okés lesz :wink: :roll: Azért próbálok nyugodt maradni...őőő...számolgatok, informálódok és amikor már túl sok betegségről meg kockázatról olvasok, abbahagyom!

Szorítok!

Puszi Mindenkinek!

Gy***
jokaliza

Sziasztok!

Én jöv héten szerdán megyek az uh-ra.De én már akkor 12 hetes és 3 napos leszek.Akkor mi van?

Kép

Kép
lecso

Lányok, párom most sokkolt! Volt a MMEC-ben metabolikus szűrésen, eredmény:

Inzulin 0': 32
inzulin 120': 268 :shock:

A cukor is magas, éhgyomri 5,valamennyi, 120' pedig 8,6 :shock:

Ilyenkor mi van?! Együtt fogunk metezni?!

Kép

Kép
anyoooka

Lecsó, semmi. Megnézik és kész, én 12+5-ön voltam............a lényeg, hogy 3 mm alatt kell lennie a redőnek!!!!!!!!!!!

Anyóm............ :cry: :cry:
Vendég

Anyooo, és milyen jó, hogy elment... Sajnálom :cry:

Kép

Kép
bettica

Anyó drága!!!
Hát bizony....... És mennyire jól tetted, hogy rávetted a vérvételre!!!

Hidd el, még időben vagytok, és jobb ez így, mint az inzulin később, a rommá tett vese és szemek, amikbe kerül egy kezeletlen cukorbetegség és a többiről ne is beszéljünk..... Na, most jól megvigasztaltalak, ne haragudj!!

Csak gondold végig kérlek, hogy várhatóan + 15 olyan évet adtál neki és a gyerekeiteknek ezzel a vérvétellel, ami minőségi és egészséges lehet!!! És ez a lényeg, nem a met!!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Annyira kedvesek vagytok, de tényleg, de nincs mit irnom magamról.

Minden eredményem rossz, az Avandamet 4 hónapja alatt annyit elértem, hogy a meforal szedés előtti értékre visszaugrott az éhgyomri inzulinom.
Nem akarom rontani a statisztikát. Meg akinek hatott hamar a csodaszer, az nem értheti milyen ez.....már fáj sokszor a fórumozás is. Más területen próbálok kiteljesedni (munka), ami röhej az anyai ösztöneim tekintetében, meg a mai magyar viszonylatban. Evvan.

Nagyon sok bajom van, és a tamika jelenségen már csak röhögni birok, mennyi állat van a földön!?
Én ilyen reagálások után már csapnám az ásómat a vállamra, és mennék vájkálni másik fórumba. :mrgreen:

De legalábbi kiugrasztott a csigaházból, mert ezt már én sem birtam szó nélkül.

nem birok mindenkit végigkövetni, de örülök a babásoknak nagyon-nagyon.
A tesóm is mindjárt szül, pár hét Marcell lesz a kisfia. Legalább lesz egy kis lehetőségem kiélni az anyai ösztöneimet.
Megyek jövő héten clostyért....majd beszámolok, hogy mi van.
Partizán akció lesz, mert Tüü doki nem engedélyezte...de ő sem tud velem mit kezdeni, ez lejött a legutóbbi találkozónk alkalmával.....
pusszantok mindenkit
szisza30

Sziasztok!

Mamint örültem,hogy megismerhettelek!
Apple!Veled meg örülök ,hogy ismét találkozhattam!

Sajnos nem tudtunk beszélgetni!Majd a köv. talikor!

Jó éjt,szép álmokat!!!!

Kép

Kép
lecso

Sziasztok!

Nagyon röstellem, hogy napközben nem tudok jönni hozzátok, pedig tök jó lenne. De mióta a férjem szabin van, minden napra van valami, mert mi náluk lakunk éshát most van a házfelújítás. Mi rohangálunk dolgokért,amik még kellenek. nincs olyan nap, hogy ne mennén kvalahová.
DE! Voltam ma a Kondorosi usziba vizitornán, éshát úgy elfáradtam, mint állat. Tök szupi volt. Olyan de olyan izomlázam van mindenhol, hogy nem is hittem volna. Eddig is jártam máshova, de az közel sem volt ilyen "kemény", mint ez. Szóval elkezdtem a mozgást is, már csak a diétát kellene betartanom és a napi 5x-i kajcsizást. Ez valahogy nem nagyon megy. :oops: Meg már most azon morfondírozom, hogy szeptembertől az oviban hogy oldom meg mindezt. De majdcsak kitalálok valamit. :)

Kismamik, Anyucik és mindenki más vigyázzatok magatokra!!!!

Jó éjt!
hajni...
Budaörs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?