Új privát üzeneted érkezett!

Zsu!Szia!

Én leirtam mit mondott!!!!!!!
Talán még az nap mikor orvosnál voltam!!!!
Vendég

[quote]F írta:elirta a clostyt ha megjön 12 napi uh-ra vár!!!!

Erre gondoltam.
Most ok, hogy felírta megint a clostyt, de ennyi? Nem akarja figyelni a tüsződet uh-val? Nem volt kíváncsi a hőgörbédre?
(de okos vagyok, bezzeg, ha rólam van szó.......)
A párod volt már kiskatona vizsgálaton? (bocs, lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem.)

Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
De irtam azt is,hogy 12 napi uh-ra vissza kell menni!!!
Hőgörbéről még nem esett szó,tehát én szerintem nem kéri nem érdekli!
Ma elkezdtem a clostyt,de most 2 adag van mivel 3x1 et kell szedni!
Már nem mérem a hőmet!!!!
Nics vonalzóm se,hogy véletlenül se koncentráljak a napokra,2 vagy 3 naponként szex,de arra sem koncentrálok,azt jegyeztem fel a naptáromba,hogy mikor nem kéne megjönni e!!!!
apa még nem volt vizsgálaton reméllem nem lessz rá szükség!
Hát ennyi!!!!!!
Neked mikor kell dokihoz menned?????
Vendég

Lányok! Az időzítést úgy értettem, hogy a páromat frusztrálná, ha meg lenne mondva, hogy mikor. Még a ciklusnaptáramat is elraktam előle, hogy ne azt lássa állandóan, mert tudom, hogy az is idegesíti, hogy a hőmet mérem, de ezt megbeszéltük.

Nálunk zuhi van!!!

Szösszenet! Eleinte nem voltam ráállva a témára, gondoltam lesz ami lesz, de akkor is 4 hónap kellett, hogy össze jöjjön a baba, aztán meg el is halt. szóval már nekem se megy a nem gondolok errepraktika. Legszivesebben gyertyába állnék szerelmeskedés után, de azt se szabad, mert szegény párom hülyét kapna. Rá is kell gondolni!!!

Zsu! Remélem, hogy ez egy ok hónap, mert akkor van esély. Jaj de jó is lenne!!!
:roll:

Ja? És azt még nem is mondtam, hogy tojcsim is van :D

Valami pasi elcsábító tervet ki kell ötölnöm estére. Ötlet?

Kép
kislibus

Kislibus! Otthon van a párod? Akkor ne várj az esti lefekvésig! Nálunk a spontán dolgok nagyon bejönnek :oops: :lol:

Kriszti! Tőlem most a doki 3 havi hőgörbét kért, aztán tüszőfigyelés, aztán hormonvizsgálat. Ebben egyeztünk meg. Közben még a páromat is elküldöm vizsgálatra. Ártani nem árt,és megnyugszunk, ha neki semmi baja.
A hőmérőzés egyébként már engem is idegesít, és ha emlékszel rá, már csak pé-ig mértem, hogy tudjam a rendszertelen ciklusomat követni. De most muszály vagyok rendesen méricskélni.

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus!

Csábitással kapcsolatos ötlet!

Selyem hálóing vagy kombiné szexi fehérnemű ill. melltartó!
Gyertya fény, a többi a te dolgod!!!!!!!!!!!!!!!!
Mindent bele!!!!!!!!!!!!!

Zsu!
Én már pé-ig sem mérem,már kidobtam a hőmérőt!!!!!!!!!
Meddig kell még várnunk,hogy sikerüljön????????
Rejtély!!!!!!!!!!!!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Kriszti, a kérdésedre nagyon jó lenne tudni a választ. Én is nagyon kíváncsi vagyok.
Ezt az Aloe Gélt nem próbáltad még? Tudom, hogy volt szó róla, csak ugye elég drága. Az egyik barátnőm itta, és ő hipp-hopp terhes lett, miután elmúltak a nyavajái. Pedig volt neki elég.
Én gondolkodom rajta, de az ára eléggé visszatart.

Zsu

Kép
bvigh

Kép

Kép

Zsu

Kép
bvigh

Lányok!

Andi elküldte nekem a táblákat. Ha valakinek nem stimmel valami, akkor szóljon!

Pusszancs

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Régebben gondoltam,hogy megpróbálom azt az aloe verás gélt!!!!
De nem az ára miatt nem vettem,egyébként nekem is van diszkont kátyám a foreveres,de én már annyi praktikát végig próbáltam,hogy csak a csodában hiszek!!!!
Én már a clostyra is azt mondtam,hogy több nem és kész!!!
De a dokira hallgattam,és azt mondta,hogy ez az utolsó 2 adag!!!!!
A táblában ha akarsz javitasz ha akarsz nem,nem hőmérőzök E vitamint nem szedek!!!!!

A kismamiainkról,TISZTELET A KIVÉTELNEK,felénk sem néznek!!!!!
Mikor nekik volt szükségük drukkokra,jöttek többször is,most mikor nekünk kellenének a drukkok felénk sem néznek!!!!
Pedig ahogy látom az iwiwre be-be néznek!!!!!!!!!!
Ide miért nem???Legalább annyira,hogy mi van velünk,vagy ők hogy vannak!!!!
És még 1x TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Te nem próbálod ki azt az aloe verás gélt??????
Vendég

Kriszti, a táblában a javítást majd megcsináljuk, csak most vettem észere, hogy nem javítottam ki a te részedet. De úgy csináltuk, hogy én kijavítottam, Andi meg átalakította, mert az én fotószerkesztőm nem csinált vele semmit. Ígérem kijavítjuk. Most akkor csak a Closty-t szeded, vagy Utrot is?
Egyébként én Denninek írtam az iwiw-en, de nem válaszolt. Erre már csak azt mondom, hogy nem kell vele foglalkozni.
Nem tudjuk mi az oka, hogy nem jön. Az is lehet, hogy van valami problémája, amiről nem akar beszélni.
Az aloén én gondolkodom, de annyira drága. Úgyhogy úgy gondoltam, hogy megvárom azoknak az eredményét, amiket tegnap írtam, és ha azok rendben vannak, akkor kipróbálom. Sajna mindenre nem futi.
De a barátnőmnek tényleg bejött. Volt egy nagyon csúnya gyulladása, amit két doki nem tudott kikezelni. A harmadiknak sikerült, de úgy, hogy mellette itta a gélt. Szóval valószinű inkább az hatott nem a 3. doki.

Zsu

Kép
bvigh

Kislibus!
Hogy telt a tegnap este?????????????? :oops: :oops: :lol: :lol:

Zsu

Kép
bvigh

Usu!
Én is irtam,neki az iwiwen de nem reagált!!!!!!
Mondjuk az Ő dolguk,hogy miért nem irnak!!!!!
De nem hiszem olyan sok dolguk van és a többi és a többi!!!!
Csak egy kicsit furi,hogy kész nekik már sikerült a többi meg akinek nem nem érdekes!!!!!!!!!
Na de mindegy!!!!!!

Az Aloe Berry Nectar 18,16 euró.
De most nézem a katalógust,mind 2 termék vagyis gél annyiba kerül!!!!
Ami még soknak bevált babaprojektre a Multi-maca,ez 18,94 euró.
Jók ezek a termékek,rendeltem már egy párat!
Pl.a hónalj stift,mindig kivoltam akadva akármit kipróbáltam a pólóim felsőim a hónaljba tiszta fehérek voltak a spéktől stiftektől!!!
Ettől nem egy felsőm se fehér hónaljban!!!!
Vendég

A neved rosszul ütöttem,be bocs Zsu!
Vendég

Sziasztok!

Zsu,Kriszti:Azon agyaltam,bocs hogy beleszólok,de mivel ti nem laktok annyira messze egymástól,miért nem próbáljátok meg azt a gélt megvenni felesbe.........
Csak egy ötlet......

Amugy tényleg eltüntek a kismamik......Denni,Enik,Olik?????????????

Kép

Kép
ancsa03

Zsu! A tegnap este alvással (csiszolta a szentem az ajtókat, úgyhogy estére kifingott), de a ma reggel nayon jól :oops: :D

Naaaaa! Ne haragudjatok annyira a kismamikra! Nekem is rosszul esik, hogy nemírnak, mert szeretném tudni mi van velük, de gondoljatok bele, amikor Ancsa képeket rakott fel a baba ruhákról, hogy félt, hogy megbánt vele minket! Lehet, hogy a többiek is azért nem jelentkeznek, mert attól félnek, hogy mebántanak minket amikor azt ecsetelik pl. hogy ma éppen hánynak, vagy 2x megmozdult a baba stb. Értitek? :wink:

De kismamik, ha eza helyzet jelentkezzetek csak bátran, mert szívesen olvasnánk ám rólatok!!!
:wink:

Kép
kislibus

Sziasztok!

Én mindig olvaslak Benneteket, csak amíg nem hallottam, szívhangot, addig még óvatos vagyok ezzel a terhességgel kapcsolatban.
Csütörtökön lesz uh, nagyon izgulok.

Amúgy nagyon hányingerem van egész nap, sokszor csak fekszem, mert ha függőlegesbe kerülök kerülget az öklendezés.

Közben még szegény Petikémmel is foglalkozni kéne....szegény kezdi megszokni hogy alig megyünk ki.

Nekem a tábla adatai: Legutóbb júniusban nem próbálkoztunk, de terhes lettem, műtét után rögtön...
Szülés időpontja: elvileg március 25.
Aktuális: folsav, semmi más.

Kislibus, sikerölt a csábítás?? :lol:
Ancsa, örülök, hgy túl vagy a 22.héten. De jó is Neked!! :D

A többieknek is kitartást a próbálkozáshoz, előbb utóbb meg fogja hozni a gyümölcsét. Valamikor!!
Én nem hittem volna hogy ,mert 2-3 szor nem védeketünk, a műtét után, hogy rögtön terhes leszek, és de.
Pedig sokminden volt, csak gyertyaállás nem, meg fenék alá párna sem, meg semmi ilyen.
Akció után felkelés, fürdés, még bulizni is voltunk, ahol ittam is picit.
Pedig nekem a doki szerint hátrahajlóbb már nem is lehetne a méhem...

mindenkinek szép, kellemes délutánt!
Vendég

Kislibus, majdnem egyszerre írtunk, most olvasom hogy jól sikerült a reggeletek :lol:
Vendég

Ancsa! Azért nem veszünk felesbe gélt, mert ez olyan, hogy minden nap inni kell. Kb egy feles, vagy 3 centes pohárkával. Úgy egy dobozzal elég egy hónapra. De nem érdemes egy hónapig inni, utána meg abbahagyni.

Kislibus, örülök, hogy jól ébredtél. Én is bírnám az ilyen reggeleket, de a párom soha nincs itthon amikor én felkelek. Ill. ma felkeltem mikor elment dolgozni, hogy bekössem az ujját. Ez azért távol áll attól amire vágyom.Ehelyett majd ha haza jön akkor elkapom.
Kismamikra nem haragszunk, csak rosszul esett Krisztinek, hogy már egyesek le se tojnak minket. Mert,ha írsz egy levelet, akkor egyértelmű, hogy érdeklődsz. És erre sem kaptunk választ.
És még egy észrevétel Ancsa miért maradt itt? Mert gondolom jól érzi magát. Bár elég visszafogott, de minket nem zavar az ő sikere. SŐT! Nagyon örülünk neki, és ezt szerintem bátran mondhatom a többiek nevében is! (Meg a többi kismami sikerének is örülünk. Azér Ancsát említem, mert ő a legpocakosabb)

Zsu

Kép
bvigh

Úgy látom nagyon egyszerre jöttünk!
Kacika neked is örülünk ám! Írjatok bátran mindeféle bajotokról, félelmeitekről(mert gondolom azok is vannak) mi ebből is sokat tanulunk. Főleg akinek még nincs babája, jó ha tudja mit várhat.

Zsu

Kép
bvigh

Kacika! Drukkolok az UH-hoz! Csütörtökön írsz utána ugye? Megértem, hogy óvatos vagy!

Zsu! Nagyon szeretem a szóhasználatodat! Elkapom... Elképzelem ahogy lasszót forgatsz a kezedben és úgy várod haza... :lol:

Kép
kislibus

No megyek főzni, mert még nem ettünk!
kislibus

Zsu!

Igen a kismamikra NEM haragszunk!!!!
De miért is haragudnánk!!!!!
Én csak arra gondoltam,de leisirtam,hogy nekik is jól estek a drukkjaink,nekünk is jól esne tőlük!!!!!
De ez nem azt jelenti,hogy haragszok!!!!
Nagyon jól irtad a hozzá szóllást szintén igy gondolom!!!!!
Vendég

Zsu:Köszönöm szépen.Tényleg jól érzem magam köztetek,és nagyon szoritok,hogy mihamarabb kövessetek minket.
Valóban visszafogottab vagyok,mint ti,de csak azért,mert nagyon sok téma van a babagyártással kapcsolatban(Hőmérőzés meg stb.)amihez sajnos nem igazán tudok hozzászólni,hülyeségeket meg nem akarok beszélni.
Mit dolgozik a párod,hogy nincs otthon amikor felkelsz???

A gélt meg nem tudtam,hogy milyen kiszerelésben van,de igy érthető.....

Kacika:Én is szoritok,hogy minden rendben legyen az UH-on.Holnap én is bejelentkezem a 4D-re.

Kép

Kép
ancsa03

Hááát Kislibus, néha ilyen is van. Éppen lasszó nincs a kezemben. De azt hiszem ez egy másik fórum témája............. :oops:

Kismamik! Várjuk a beszámolókat!
Kacika, csütörtökön gondolunk rád!!
Ancsa, a 4D-ről képeket akarunk majd látni!!

Zsu

Kép
bvigh

Ancsa! Kérdésedre a válasz:
A párom festő (szoba), és reggel ő már elmegy dolozni mire én felkelek. Hétvégén meg maszekol, és szintén korán kezdi. Merthogy ő szereti időben elkezdeni a munkát, hogy minnél hamarabb végezzen vele.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu:Kb.szeptember elejére lessz időpont,mert a dokim szabin van,de fogok hozni képet........

Kép

Kép
ancsa03

Ancsa, hová mész 4D-re?
Ahhoz neked kell a dokid?

Zsu

Kép
bvigh

A Mamutban van egy Biovital-Melissa Egészség és Wellnesközpont,és azon belül csinállnak 4D-s UH-ot.A dokim pont ott rendel minden szerdán.Mivel nem jutottunk el nyaralni,és nem anyagilag nem állunk a toppon,ott el tudjuk használni az üdülési csekkünket,igy nem kell Kp-val fizetni....

Kép

Kép
ancsa03

Sziasztok!

Persze ... teljesen érthető, hogy hőmérőzés, meg számolgatás az élet egy idő után :D

Én is úgy voltam ezzel, hogyha nem jön össze az első 3-4 hónapban, akkor elkezdek praktikákhoz folyamodni.
Nekünk szerencsénk volt, de megértek minden próbálkozót, és szorítok nagyon!!!!

Én akkor fogok vonalzót csinálni alulra, ha látott a doki. Utána küldöm nektek az adatokat a táblázathoz ;) ami nagyon aranyos .. jó ötlet :)
Öröm olvasni, hogy ilyen jó a társaság itt.

Kislibus - Nekem a párom a gyertyaállástól nem kapott hülyét. Én pár percig (2-3) gyertyában voltam, aztán meg fenék alá párna és pihegés ;) Ha pl. szex után kimegy mosakodni, vagy wc-re, akkor azt a pár perc gyertyát meg lehet ejteni ... a párnás történet meg csak nem zavarja annyira :) Szorítok nagyon!!

Krisztiknek, Bvigh-nek is hajrá!!
szösszenet

Sziasztok!

Kislibus! Remélem eredményes volt a reggeli ungabunga!!! Már csak várni kell!!!

Zsu! Hogy vagy? Mi újság a munkahelyen???

Ancsa! Én már nagyon várom a képeket!!!

Annyira szorítok Neketek lányok, hogy végre sikerüljön már! Nagyon lassan akarunk bebabásodni! Ez nem igazán biztató! Már ötletem sincs mit kellen csinálnunk!!!

Na én most itt tartok:
Kép

Szép Napocskát Mindenkinek!!!
Vendég

Zsu! Most láttam csak hogy írtál, válaszoltam!!! Kicsit vaksi vagyok! :oops: Nyugodtan kérdezz, hiszen azért vagyunk!
Ja és még anniy, hogy a dokidat esetleg megkérdezheted, hogy ő tud-e ajánlani valakit. Nekem is a dokim mondta.
Vendég

Sziasztok!

Zsu: táblázatba: 2. hónapban, spontán, és 2008. április 3 körül várható.

Próbáltam aug 21-re bejelentkezni a dokimhoz, ugyanis aznap töltöm be a 8. hetet, de nagyon sokan vannal, legkorábban mához két hétre, 27-re tudnak bejegyezni, de azért megpróbálom megfűzni a dokit, hogy írjon má be valahova....

Holnap töltöm be a 7. hetet, nagyon jól érzem magam, csak reggelente hányingerem van és megy a hasam, de még mindig jobb, mintha hánynék.....már bocsánat....

Látom mindenhol zajlik az élet....mindent bele, lányok, az visz eredményre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Klarka! Örülök, hogy rendben vagy/tok! Nagy türelmed van! Ha terhes leszek biztos hogy a hatodik héten már ott fogok kilincselni a dokinál az UH-ért és addigra már előttem 6 tesztet!!! Remélem sikerül megfűznöd, hogy hamarabbra beírjon!

Kép
kislibus

Kislibus: Igen, én is azon gondolkoztam, hogyha csak 27-ére vesznek fel, akkor már egy nap híján betöltöttem a 9. hetet... :shock: Mindegy legalább tuti látni valamit, de most végiggondoltam, hogy azért ilyen nehéz, mert csak H, K, SZ-n rendel a doki, és a jövő héten a H kiesik, mert ünnep.
Neked egyébként hogy megy a hőmérőzés? Hallom, illetve olvasom, hogy minden :lol: rendben volt....

Kép
klarka

Krisztinka, veled mi van? Hőd hol tart?

Kép
klarka

Sziasztok!

Eltűntem pár napra, remélem azért még emlékeztek rám.

Nos, túl korán teszteltem, és azért negatív, de hétvégén amikor már 5 napja késett, csináltam még egyet és az pozitív lett.
Változó időpontokban, de mindennap van szédülés és émelygés.
A melleim feszülnek.
A tuti akkor lesz, ha már orvos látott, de csak a jövőhéten tudok menni.
Alig merem elhinni. Remélem mindent jól csinálok, és mindent ami szükséges megeszem. És remélem nem lesz semmi baj.
Mit lehet csinálnom, illetve mit nem?

Szép napot mindenkinek!

Mazsola
mazsola1

Mazsola!

GRATULÁLOK!
Mindent csinálhatsz amihez kedved van!
DE NE CIPEKEDJ VAGY EMELGESS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Mazsola! Nagy gratula! Nyugodtan csinálhatsz mindent úgy mint eddig, csak ne steppaerobicolj, meg ne emelgess!

Kalarka! A hőm sajna öngyi lett:

Kép

Úgyhogy most egy kicsit szomcsi vagyok!

Pusszantó
Vendég

Krisztinka, :cry:
Pedig jónak tűnt a görbéd nagyon!

Andinak szoktak ilyen példás görbéi lenni, de....
Tényleg Andiról nem tudtok valamit? Rég jelentkezett!

Mazsola, nagyon gratulálok, mindent lehet amihez van kedved.
Nekem a doki azt mondta-még egy vetélés után is-hogy minden mehet, soft-osan sport, sex, strand-inkább élővíz mondjuk-, csak a nagyobb emelgetést kell kerülgetni.
De pl akinek már van gyereke, annak azt is kell emelgetni, és egy kb 15 kg emelést elbír egy egészséges terhesség.

Szóval élvezd az állapotot, főleg amíg nem hánysz, vagy nincs komoly émelygésed, mert az nem fincsi.

Klarka, te tényleg nem kapkodod ela dokihoz menetelt, de igazad van, akkor legalább már sokminden látszódni fog :lol:

Megyek lepihenek kicsit ,mert elfáradtam délelőtt.
Vendég

Sziasztok!

Mazsola:Gratulálok én is a babához!

Megvan az időpont a 4D-re.szeptember 5-én megyünk.

Kép

Kép
ancsa03

Engem a 8. hétre hívott be a dokim ...
Remélem az még nem késő ... :shock: :?:
Első terhesség .. teljes stresszben égek .. honnan lehet érezni, hogy minden rendben zajlik-e odabent?
Vagy van vmi tünet ami kimondottan a problémára utalhat?
Amúgy szerencsésnek tűnök .. se hányinger, se szédülés .. csupán fáradt vagyok .. és éhes egyfolytában. :D
szösszenet

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat. Most kicsit megijedtem a szédüléseim miatt.
Az normális? Fáradt vagyok minden délután, de étvágyam az nincs, szinte mindentől émelygek.

Mazsola
mazsola1

Mazsola, Szösszenet: szinte mindkettő normális.
Én ma nem émelyegtem!!! Jeje!!

Krisztinka: sajnálom....bű

Kép
klarka

Mazsola, Szösszenet: szinte mindkettő normális.
Én ma nem émelyegtem!!! Jeje!!

Krisztinka: sajnálom....bű

Kép
klarka

Egyébként nem késő a 8 hét sem...látod, én a 9.-en fogok menni. Ha nincs görcsöd, az már kizárja a méhen kívüli terhességet, és ha ezek szerint minden rendben, akkor nincs miért aggódnod. Anyukám-megjegyzem-velem a 4 hónapban ment először orvoshoz......az azért már véglet...

Kép
klarka

Bocs, a számok után mindenhol lefelejtettem a pontot.

Kép
klarka

Most már meg is nyugodtam. Ma reggel egy nagyon picit belenyílalt a hasamban, egy pillanatig tartot, de görcs volt. Az ugye nem baj?

Amúgy mikortól látszik ultrahangon?

mazsola
mazsola1

Mazsola, az 5-6. héten petezsák látható, a 7. -en már színhang is lenni szokott.

Kisebb nyilallások is totál normálisak, nyúlnak a szalagok, nő a méhed, ilyesmi.
Még a premens érzés is normális ha nem túl erős.

Szerintem régen csak 4-5 ször nézték meg a nőt a dokik, és mégis kevesebb beteg gyerek született. Engem Petivel a dokim 3 hetente nézett meg, szerintem az marha sok, de akkor még tapasztalatlan voltam. Most biztos nem fogok, csak max. 4-5 hetente menni, szerintem elég.
Vendég

Mazsola:Én a 6.4 hetesen voltam dokinál,de már alkkor volt szivhang.........

Kacika:Én hetente járok dokihoz,abból két hetente nőgyógyászhoz bár én cukorbeteg vagyok és azért,de engem megnyugtat a kéthetenkénti UH.

Kép

Kép
ancsa03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?