Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti!

Rendben. Nem zavarlak. Én lehet, hogy ma már nem leszek.

Szia
britta

Sziasztok!

egy gyors jelentés ma is csináltam lh tesztet és igazad volt venkoczne mert a második csíkom ma sokkal erősebb volt mit a tegnapi,de akkor is csak hétvégén veszek terhességi tesztet.

Na majd még írok. Bocsi lányok hogy ilyen ritkán jövök hozzátok de most mindenhova.

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!!
Csajok itt van kiért mindig izgulni!!!!! :lol: :lol: :lol:
Asszem pár zebrásunk lesz itt a napokban!!! :wink:
Mennek a drukk hegyek!!!!! :)

Panny
Huu,ez a hányinger téged nagyon kinozhat!!Sajnálom nagyon!!
:(

Velem csajok még nincs semmi ujság.Ma vagyok a 24.napon.nincs előjel,de pesszimista vagyok mint mindig sajnos... :oops: :(
Szerintem holnap megjön...
Vendég

Sziasztok!

Panni,
remélem hamar túlleszel ezen a hányingeren... Aztán jön a kellemes 2. trimeszter! :D

Kriszti!
Hát ez nagyon érdekes, volt már ilyen "semmilyen" mensid valaha is? :roll: Hát ebből még bármi lehet. :D Hőmérőd mit mond?

Márti,
ez kezd nagyon izgalmas lenni, csodálom hogy kibírod tesztelés nélkül! :shock: De tarts ki! Tényleg ne legyen "felesleges" a tesztelés.

Brigi, Andi, Erika, :)
szorítok!!! :lol:

Nyáriorgona

Kép
nyáriorgona

Erika!
Nagyon szoritok!!!!!!!!!!!!!!!!
Drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nyáriorgona!
Hát ehez hasonló már volt,de régen/mensi/!
De ebből már nem lessz semmi,1 elkezdtem a clostyt is meg a tesztek mind negativak!!!!

Drukkolok neked is ezerrel!!!!!!
Vendég

Hőt már nem mérek!!!!!!!
Sőtt vonalzó sem kell mert legalább nem tudom hanyadik nap!!!!
Vendég

Nyáriorgona,Kriszti
köszi a drukkokat!!Jó érzés hogy velem együtt izgultok!!(és többiek)

Nyáriorgona
neked is csak 2 nap!!!! :wink:
Érzel valamit??
Nekem egy kicsit a hasam furi,ezért gondolom hogy holnap megjön...(aztán Petrával is ezt éreztem folyamatosan,és nem jött meg)

Kriszti
én a Petrával folyamatosan hőmérőztem nem túl nagy sikerrel.Szerintem az embert frusztrálja az is. :? Jól teszed ha nem számolgatsz...
Vonalzó nekem felesleges,mert nem pont ugyanazon a napon van a mensim általában. :roll:
Vendég

Kriszti
dolgozol még?12 órázol??
Vendég

Erika!

Dehogy dolgozok!!!!!!!
Itthon dolgozok,kukoricát főztem,gulyás levest tettem oda,a párom hozott húst,azt csomagoltam a fagyasztóba!!!!
Most jöttem ki a konyhából,de még nincs kész a leves!!!!!

Drukkolok,hogy zebrás tesztel gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Csajok!
Elég hülyén hangzik!De mi az az INSZEM????????
Vendég

Vagyis inszemináció!!!!!!

NEM KINEVETNI! :lol:
Vendég

Erika,
Sajna nekem annyi, mert már leszáguldott a hőm. Holnap vagy holnapután tuti megjön... :cry:

Kriszti,
én sem tudom mi az az inszem, csak arra gondolok, hogy pasi "ad" spermiumot/spermát, amit "behelyeznek célirányosan", hogy nagyobb eséllyel célbaérjenek, vagy valami hasonló.

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Erre gondoltam,de nem mertem leirni!
De akkor jó gondoltam!

Azért nincs még veszve!!!!
Hátha!!!!!!!
Drukkolok,hogy a hőd csak vicceljen!!!!

Látod én már ezért nem mérek hőt!!!
Elég volt 10 hónapig!!!!

Jó éjt!!!!
Vendég

Nyáriorgona
mennyire száguldott le??
Fáj is a hasad már?

Kriszti
én is igy tudom hogy ez az inszem.Aztán ha valaki okosabb átfogalmazhatja! :wink: A lényeg ez...
Köszi tényleg a drukkot,bárcsak én is ennyire hinnék magunkban.Már férjem is kérdezte,hogy miért nem leszek terhes??Mittudomén!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Könnyű mondani!! :(
Amugy biztat ám! :wink: Ha valamimre azt mondom,hogy fáj,vagy csak ugy jó lenne olyat enni,akkor apa egyből rávágja:Mert terhes vagy!! :lol:
Vendég

Kriszti!

Az inszem egy olyan eljárás, hogy a pasi spermáját célirányosan fellövik a nő peteérésekor a nőbe.Ez a lombik előtti lépés,azt hiszem 6 sikertelen inszem indokolja a lombikot.
Én is csak azért tudom ezeket mert sajna a barátnőm érintett.

Én azért megcáfolom a hőmérést....nekem jó volt a tudat, hogy tudtam mikor kell akciózni mert tudtam hogy mikor van a pé.És utána is jó volt tudni hogy hogy alakulnak a dolgok.De mások vagyunk :)

Nyáriorgona!

Nagyon leesett a hőd??Hányadik dpo-n vagy??Azért drukk!!!!!

Erika!

Te hányadik dpo-n vagy??Ne legyél pesszimista!!!Egyébként én is az voltam amikor összejött most a baba(olvasd csak vissza!)és mégis sikerült :lol:
Drukkkkk!!!!!!!!!!!!!

Márti!

Ez nagyon izgi!! :D Drukk!!!

Judy-val mi lehet??Nyaral??

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny
olvastam igen!!Tényleg!!!Azért reménykedem ám!
Új lakás új gyerek :wink: :lol:
az mi hogy dpo napon?CSak ugy tudom irni,hogy 24.ciklus napon!
Béna vagyok ebben na! :?
Vendég

Andi???
Márti???
Vendég

Erika!
A dpo azt jelenti ,hogy a feltételezett fogantatás napjától számított hányadik nap.
Nem vagy béna,én is csak innen a babanetről tudom ezeket.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Hát tegnapra két tizedet, mára meg újabb három tizedet esett, szóval sokat... :( A hasfájás nem mindig szokott jelentkezni... Egyébként ez a 25. napom és a 12. vagy 13. napon volt a peteérés, tehát nagyon esélyes, hogy megjöjjön... Holnapra vagy holnaputánra nem várom, illetve most már várom.

De nektek nagyon szorítok! :D

Nyáriorgona
nyáriorgona

Én szeretem a hőmérőzést (+ most már az ovu tesztet is) mert tényleg mutatja, hogy mikor mi van (persze a hónap vége az iszonyatos érzés...) De tök jó, hogy pl. tudom, hogy nyugodtan felkelhetek akciózás után, mert már nem számít. Nekem kész kínszenvedés felhúzott lábakkal stb... mert addig nem is tudok elaludni...
nyáriorgona

Nyáriorgona!

Én dettó így voltam vele!!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Nyáriorgona
akkor én ma a 25.ciklusnapon,és a 12dpo-n vagyok???És ezt miért jó tudni??
A hasam még fájdogál,de a mellem is fáj!! :P

Tesztelt ma valaki??
Vendég

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!

Csajok izgis napjaitok vannak!!!!
Csak sikerülne már legalább nektek!!!!!

Panni!
Én egy percig sem vitattam,hogy a hőmérőzésnek nincs jelentősége vagy fontossága!!!!!
Azért jó amit leirtál róla valóban!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De aki több éve és több hónapja próbálkozik és abba hagyja nem azért hagyja abba,mert nem jó hanem belefáradt!!!!!
Én úgy látom,hogy akinek VAN peteérése és sikerül terhes lennie,annak sikerül hőmérőzés és ovu tesztek nélkül is!!!!
Én annó a 2 gyerekkel azonkivül,hogy abba hagytam a fogi gátlót semmit nem csináltam!!!
Azt sem tudtam akkor hogy ilyenek vannak!!!!
De jobb volt nem agyaltam nem görcsöltem ennyit!!!!
Nem tudtam a babanetről,hogy ilyen is van és ehhez hasonlók!!!!
Mégis van 2 gyerekem!!!!!
És bizok benne,hogy még lessz ha nem akkor sem halok bele!!!
Nagyon nagy szerencséje van annak akinek 1-2-re össze jön!!!!
Mikor mi eldöntöttük,hogy legyen 3-ik baba,és az első 2-3 hónap után sikertelen volt,még nem tudtam felmérni és átgondolni,hogy mit érez az aki több ideje sikertelen hónapokat tudd a háta mögött!!!
Ezt csak most tudom át érezni!
Ezért nem mérem,hogy ne idegeskedjek ha esik a hő vagy emelkedik!!!
Vagy látom a vonalzóm jaj félidő pé közerleg hajtsunk rá meg egyebek!!!!
Most ha sikerül csoda lessz,de ez önmagában csodás dolog a terhesség!!!!

Lányok nagyon szoritok értetek!!!
jó lenne már lassan mindenkinek az a zebrás teszt!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Mi van veletek?????
Senki nincs?????

Tesztelt valaki ma???
Vendég

Hali!

Én vagyok. Nem teszteltem. Még eddig semmi jele pirinek.

Brigi
britta

Megint én. Most felteszek egy hülye kérdést. Igaz, hogy van két gyermekem már, de hogy is van ez a hüvelyváladék dolog, a terhesség elején? Mert nekem néhány napja szinte semmi sincs.

Előre is köszi a válaszokat.

Brigi
britta

Brigi szia!

Örülök neki,hogy piri nincs!
Én 13 éve szültem,nem tudom én ezeket már!
Akkor felteszem azt a kérdést,hogyha Te most terhes lennél vagy vagy akkor kellene e lenni hüvelyi váladéknak??!!!
Vagy nem kell lennie???
Azt tudom,hogy mensi előtt 1-2 nappal én száraz vagyok!!!!
Miért nem teszteltél még???
DRUKKOLOK!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Szia Kriszti!

Nem akaork tesztelni, mert nem vagyok biztos benne, hogy baba van. Az lh teszt is mutatna vmit? Csak, mert ezt sem tudom.

Brigi
britta

Brigi!
Állitólag igen,mármint az ovu teszt!
Lásd. Márti példáját!
Komolyan mondom,hogy én itt a babaneten annyi dolgot megtudtam!
Az elején élveztem is,de most már nem!!!!
Jobb lenne nem tudni!!!!
Vendég

Kriszti!

Az ovu teszt dm-ben kapható? Akkor holnap veszek.
britta

Igen kapható,de a Rosszmann-ba is van!
Nekem rózsaszin dobozos volt,5 darabos!
De miért nem veszel szuper érzékenységűt!
Vagy olyat ami 3 napos terhességet is kimutat????
Beágyazódástól!
Azon már túl vagy,ha sikerült!
Szokott késni???
Vendég

Britta :)

A terhesség legkorábbi jelei:

a vérzés kimaradása (néhány nőnél a terhesség fennállása esetén is előfordulhat vérzés, de mindig rövidebb ideig tart, és kevesebb a vérzés);
undorodás bizonyos ízektől és szagoktól (kávé, tea stb.);
emlőfeszülés;
az emlőbimbó sötétebbé válása; gyakori vizelés (különösen éjszaka);
furcsa dolgok megkívánása (például falkaparék); székrekedés;
bőségesebb, viszketést nem okozó hüvelyi folyás; A Ą hányinger (különösen reggel);
szédülés- és ájulásérzés.
Vendég

A terhesség tesztet később csinálom meg, ha már egy hete legalább késik. Majd holnap körülnézek. Milyen árban vannak ezek a tesztek kb? Mégis tudjam, azért. Szokott, de nem tudom, hogy mennyit, változó. Kicsit fáj a cicim, reggel gyenge is voltam. Gyakran van hányinger, émelygés, de ezek lehetnek másnak is tünetei. Volt, hogy a mensi előtt is éreztem őket.
britta

Szia Gyugyi!

Megkérdezhetem,hogy mióta vagy szedtél e már máskor is clostyt????
Vendég

Annyira betudnak kavarni ezek a tünetek!
Ha végre terhesek leszünk nem tudom,hogy higgyünk a tünetekbe???!!!!Mig nem tudjuk,hogy már azok is vagyunk!!!!!!
Közben meg azok vagyunk!!!
Na ezt jól megfogalmaztam!!! :lol:
Vendég

Gyugyi!

Köszi!
britta

Kriszti!

Nagyon jól fogalmaztál. Nekem is ez a véleményem.
britta

Akkor ÁMEN!

Pusszantás nektek délután jövök,mert dolgozni is kell sajna,elirogatnék én egész nap!!!!
Na,de majd akkor ha sikerül és itthon leszek táppénzen!!!!
Vendég

Sziasztok Többiek is!! :D

Britta :)
Igen, szedtem.
1., 2006. tavasz. Egy hónap closti, köv. hónap hsg, harmadik hónap spontan terhesség....6 hétig. :(
2., 2006. nyár. Ötre emelték az adagomat: túl sok volt. 3,5 cm-es tüszőim lettek, ami már nem jó. Októberben lettem megint terhes....8. héten üres petezsák, missed ab. :(
3., Ez van most. Remélem, most már 9 hónapig bent marad a kicsike. Ketyeg az a rohadt biológiai óra... :?
Vendég

Krisztinek szántam az üzit!! :oops: :lol:
Vendég

Gyugyi, :)
lehet, hogy lemaradtam valamiről, de nem tudom ki vagy, bocs. Vannak már gyerkőcök? Hány éves vagy? (csak mert utaltál arra a biológiai órára :wink: )
Egyébként köszi a tünetlistát. Hát én reggel óta kóválygok gyengeség miatt, és majd el ájulok, de én a kialvatlanság miatt! :lol: Sajnos hasfájás és ingerültség is megérkezett, szóval piri jöhet bármelyik pillanatban... :cry:

Nálam mindkét gyerkőcnél a mellfeszülés és mellbimbó-elváltozás jelentkezett a (nem)várt mensi ideje előtt. Meg talán alhasi feszülés is volt, de mintha ez máskor is lenne mensi előtt (baba nélkül) szóval ne higgyetek semmiben! :P

Kriszti,
te most mensizel vagy nem?

Brigi,
Corax márkájú ovulációs teszt, olyan 2300 ft körül van egy doboz (abban 5 db teszt) dm-ben kapható és rózsaszín dobozban van, ahogy Kriszti írta. A terhességi tesztek is kb. ilyen árban vannak, de abban csak 1 db van. Te már nagyon esélyes vagy! :D

Többiek?! Mit nézegetitek azokat a zebrás teszteket? :lol: Gyerünk, írjátok már meg, hogy mizujs. :wink:

Nyáriorgona
nyáriorgona

Nyáriorgona
nekem sincs semmi folyásom pár mapja(irtam is).És a cicim feszül minta a csud!NA meg gynge vagyok két napja,még a szuvem is bedobog néha!
Én asszem már beképzelek mindent,ugyhogy vedd ugy nem is irtam semmit! :wink: :oops: :lol:
Mennyire fáj a hasad?

Gyugyi
mgtudhatunk rólad többet is?Én nem igazodok ki a vonalzóidon,segits!!
:oops: :roll:
Vendég

JAj és KRISZTI!!
Te is beletartozol a babás tünetekbe akkor!! :arrow: kevés vérzés!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

hibajavitás(mint a suliban):napja,csuda,gyenge,szívem,megtudhatunk
Vendég

Erika,
koncentráció-romlás. Na ez van most neked! :lol: Ez nem terhességi tünet? Van egy olyan gomb, hogy előnézet, ajánlom figyelmedbe! :lol:
Hát fájdogál a hasam. Tetőtől talpig úgy érzem magam, mint amikor meg szokott jönni... De inkább hagyjuk ezt a témát.
Mindenesetre jól összevártuk egymást. Van most valaki, akiért nem kell izgulni a napokban?! :roll: (rajtam kívül)

Nyáriorgona
nyáriorgona

Sziasztok!

Gyugyi!
Ha még vissza jössz olvasni neked irom!
Köszi a választ!
Sajnálom az előzményeket!
Szivből kivánom,hogy minnél hamarább sikerüljön,több okból is!
Az egyik,hogy sokat szenvedünk hónapról hónapra,hogy nem sikerül!
A másik,igen ketyeg a biológiai óránk én 39 éves vagyok!
Sokan nem értik,meg,hogy miért vagyok kiakadva,vagy türelmetlen vagyok!
Nincsennek éveim,vagy több hónapjaim,neked sem,hogy ráérnénk!!!
Mondjuk,úgy sem tudunk ettől többet tenni!!!
Na erről ennyit!
Nekem ez a 4-ik hónapom clostyval!
3 hónapig 2x1 most 3x1.
2 havit irt még fel!
Én úgy gondoltam,ezt beszedem ha sikerül ha nem a 2-ik havit nem szedem be!
Amúgy is 3 hónap után szüneteltetni kell!
Sok sikert neked és a többieknek is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Erika!
Hát igen ez volt is meg nem is mármint vérzés!!!
De a héten is negativat teszteltem,closty előtt csináltam!!!!!
Nem is tudom mi lenne,ha véletlenül az lennék a teszt nem mutatná ki én meg clostyizok!!!!

Csajok teszteljetek már egy zebrásat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nyári orgona!
Értem most nem nem kell izgulni!!!!!!
Vendég

Erika!

Nagyon gyanús vagy te nekem a tüneteiddel :wink:
Mikor tesztelsz??

Nyáriorgona!

Még ne add fel...én az elsővel úgy görcsöltem mintha meg akarna jönni,tutira azt hittem hogy megjön.Csak úgy poénból csináltam a tesztet és hát itt van belőle az 5 éves nagyfiam :D

Brigi!

A terhességi teszt azért nem olyan drága mint az 5 ovu teszt.(2300ft/5db)Terhességi teszt általában 500ft-tól(Rossmann) 2000ft ig/db(márka és akciófüggő).
Te is gyanús vagy már :D
Tesztet mikor csinálsz??

Kriszti!

Teljesen megértelek !!!!!!!De én akkor sem tudnám azt csinálni hogy abszolút ne figyeljem leaglább az esélyes napokat.Végülis csak az az 1-2 nap áll rendelkezésre és sajna ki lehet simán hagyni akció nélkül.Na mindegy ,ez az én véleményem!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

No, akkor írok egy kicsit többet magamról... :wink:
A "megint megjött" az otthonom már lassan két éve, de mindig átolvasok más topikokba is. :)
38 éves vagyok, ez a 32. próbálkozós ciklusunk. Volt két vetélésem. :(
Van egy 13 éves lányom és egy 11 éves fiam. Nagyon szeretnék még egyszer babázni.... :D

Vagyis: a 3. babát tervezzük :lol:

Puszi Nektek!
Kép
Vendég

Panni!
Én is megértelek az érveidet is!!!!!
Az esélyes napokat nem hagyom ki,mert próbálunk együtt leni 2-3 naponként,van mikor 4 naponként,attól függ,hogy mennyire vagyunk fáradtak!!!!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?