Sziasztok!
Sajnos azt sem tudom hol áll a fejem,iszonyatosan el vagyok havazva!szerda este jttünk vissza anyuéktól,azóta fejre állt a lakás,mosok,takaritok,de semmi látszat.otthon nagyon jó volt,anyu sokat játszott Tapicsekkel,én meg tudtam kicsit pihenni.Nagyon sokat felállt egyedül és mászkált a szobába,nagyon élvezte,pedig esik közben annyit.Tesómékkal bográcsoztunk,szalonnát sütöttünk,voltunk rokonoknál is,úgyhogy azért mozgalmas kis pár nap volt.
Mivel peti szabin volt a héten,igy csütörtök-pénteken még ügyeket intéztünk,vettünk szandit Amelinek,voltunk pesten,mekiztünk.
Tegnap meg babatali volt itt Kosdon,én szerveztem,és hulla voltam estére.A 2006 nyáriaknál kezdtem a babanetes pályafutásom,aztán szép lassan átcsorogtunk egy olyan 15-en skypra,és Velük vot most a tali,nagyon jó volt,jó idő is volt szerencsére.Amelita kb másfél órán keresztül "rohangált" a fűben,esett,felállt,ment ,esett,felállt,ment,és közbe röhögött.Olyan édes volt!Szerencsére bnőmék kamerájával sikerült felvenni egy jó adagot ebből,igy ez is meg lesz örökitve,úgy örülök neki.
Dorrri:De jó hogy visszajöttél.!!
Hát a szülésedet olvasva tényleg nem túl pozitiv,de a lényeg hogy most tök pozitivan állsz hozzá!István kórházon nem gondolkoztál?
Állitólag ott Minden szuper,vannak alternativ lehetőségek,nem erőltetnek a kismamákra semmit.
Még azt ird meg légyszi hogy mikorra vagy kiirva!!
Poppilau:sajnos nem lettem okosabb,Beus az Andika?
Édes a kis picúr a képen!
Az életben is ilyen "bőbeszédű "vagy?
Jadika!!Háááát,én nem tudom.Én Amelit a 20.héten éreztem,és akkor is utólag esett le hogy jéé,ez nem is a belem volt hanem a Ő.
De két bnőm is azt mondta hogy a 14.héten érezte,ersze mindenki lehurrogta őket hogy ez hülyeség,meg lehetetlen,de sztem miért ne fordulhatna elő ?
Vár egy halom mosogatnivaló,mosnivaló,vasalnivaló,jájjjjj,még rágondolni is szörnyű!!Még jó hogy főznöm nem kell,mert anyósomék(szomszédok vagyunk velük)bográcsolnak,meg majd husit sütünk tárcsán!Mondjuk kaka idő van,de ha esik bemenekülünk a garázsba.
A táblát nem birom egyenlőre képként feltenni,de dolgozom rajat!
1186904961.xls