Sziasztok!
Aranyosak vagytok, hogy hiányoltok. Marhára jól esett!
A változatosság kedvéért
most akkor másolok, mert minden topicba nem akarom újra leírni...
Jó régen nem írtam már, de hûségesen olvastam mindent. Dórikám kicsit megfázott vagy elkapta Dancsitól, mert folyt az orra és tüsszögött. Nem volt jó sehogy, csak anya ölében. Nem volt jó semmi, csak játszani. Nem volt jó aludni sehol, csak anya mellett. A lényeg, hogy már sokkal jobban van és most is alszik a saját kiságyában.
Én is dicsekszem egy kicsit, ugye szabad???
Dóri idehoz tárgyakat ha kérem. Persze csak olyat amit lát. Pl. idehozza az ágy másik végébõl a telcsimet. Becsapni nem lehet, mert kipróbáltam, hogy egymás mellé raktam az õ játék telcsijét és az enyémet. Az enyémet hozta ide. Az apja azonnal reagált rá, hogy "nem hülye gyerek õ, az én lányom..."
Áfonya!
Evés: azért nálunk is elõfordulnak ilyen falracsapós játékok kajcsi közben.
Fényképezni még én sem fogtam hozzá egyszer sem, hanem inkább az azonnali letakarítást választom.
Harapás: lekopogom, Dórinak használt a visszaharapás!
Még most is elõfordul, hogy látom rajta mire készül, de ilyenkor rászólok, hogy visszaharapom. Ilyenkor morog egyet, de a lényeg, hogy nem harap, mert nekem is látszott már az arcomon a foglenyomata.
Sörös képet majd inkább mailban elküldöm neked mindjárt.
Zsuzsa!
Godzilla
Legközelebb elõre szólok, hogy mettõl-meddig lógj az ablakban, oké? Egy integetést megér, nem???
Ezt a Gyõr-Miskolc tali ötletet ugye komolyan gondoltad????? Csak mert viccnek egy kicsit durva lenne...
Én azt hiszem nem sok esély van, hogy mi öten, valaha is találkozzunk, ugye?
Azt a gif-et hogy csináltad? Mármint mibõl? A sógoréknak olyan a digit. fényképezõjük, hogy csinál mozgóképet is. Talán abból is lehetne???
Szorítok nektek, hogy hamar kibujjon az a fogacska! Sok-sok puszi Lõdinek!!!!!!!!
Ja, nekünk nincs folt Dóri fején. Vagy csak nem látszik a hajától? Majd megvizsgálom. Bár õ ritkán üti be a fejét. Ha esik, a fejét valahogy mindig felemeli.
bera!
Csak mert azt írtad valamikor, hogy érdekel Dóri milyen ujdonságokat csinál, mert így tudod mire számíts Lilinél, szóval neked írom le: képzeld Dóri egész szépen sétál mellettem egy kezét fogva. Õ engedte el az egyiket magától, és csak az egyik kezemet akarja fogni. Igaz így sokkal-sokkal lassabb, de elég jól megy az egyensúlyozás.
Mi is vettünk egy kis sportcipõt Dórinak. Nem siesta, de babakocsiba jó. Siestát csak akkor akarok venni, amikor már tényleg járkál. Addigra úgyis szandi kell, úgyhogy még várok vele. Itt nálunk van egy kimondott Siesta bolt, hát a rá való szandik 5.500 és 7.000 között mozognak. Te mennyiért vetted?
Betttti!
Onnan, hogy rápróbálod!
Ez most komoly! Dórinak olyan torkos lába van, hogy a 19-esbe nem ment bele.
Viszont hosszra pedig még nagy. Még szerencse, hogy az elsõ komoly cipõ neki is szandi lesz, ami ugye végig csattos. Legalábbis amit mi kinéztünk.
Mára akkor befejeztem. Még megyek a Sheila topicjába.
Kata