ilona, itten leledzem, veled mi van mostanág? kinek lesz esküvője?
hogy megy az örifogi?
zel, ne is törődj szerintem a mensiddel!!! amikor nekem a lepényizém volt véreztem, csorgott a vér le a fenekemnél úgy vizsgált meg a doki, láttak ők már ennél durvábbat is, de komolyan
a szülésnél minden olyan horror egy kicsit, még a méhlepényt is megmustrálja, szóval ez semmiség neki, légy egészen nyugodt
persze könnyen dumálok mi??? de ne hidd, engem már nem érdekelne, ha mindenképp ez kell...hát tegyék!! de nem
túrórudi
én a 3. inszemnek köszönhetem a kicsi csillagomat aki itt dobogtatja az aprócska szívecskéjét a szívem alatt, szóval szerinetm nagyon hasznos és eredményes 'technika olyan pároknál, ahol nincs nagy gond. bízhatsz benne, a 3-4. szokott sikeres lenni, neke dis ezt kívánom mint itt mindenkinek aki inszemre megy
andi, megértelek, de kicsit lazíts, valahogy ne ezen gondolkozz mindig, tuti nem lesz gond, odrynál is jól döntöttek a dokik.
és asszem már írtam neked, hogy nálad lehetségs, hogy ez alkati adottság, kicsi babád születik, majd behozza, petyka is szép, egészséges.
pandi, mennyire jók ezek a képek, a mieink nem enniyre élesek, hol voltál 4D-?
és az is meglepet, hogy már a 14. héten meg tudták állapítani a nemét, nekünk a 16. héten ez nem sikerült...béna orvosunk volt...
de nagyon gratulálok a pici lánykához
énisénisénis
mágnes a párod egy tündér, az nyém nem ilyen, cuki, imádom de ilyen meglepiket nem tud nekem szerezni, inkább én neki, ő másban jó
gyönyörű lehetett Sz.várad
babszim, veled mi újsi?
kata, tamar, sonjus?