Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nyuszi!!! Ugyanaz a dokink (és Nikié is) :lol:
A szobába akkor tudsz bejutni ha éppen üres, tehát előre nem lehet lefoglalni. Amikor én szültem két vajúdó anyuka összeveszett az egyik szobán, mert csak egy hely volt. Hát elég vicces volt ahogy a fájások közt vitáztak, hogy ki szólt előbb. Én is ötágyasba kerültem és tűrhető volt két szobatárssal. Szóval szerencse kérdése.
Pelust, popsitörlőt és cumisüveget is jobb ha viszel, mert elvileg van, de gondolom spórolniuk kell és ezért ha napközben kint van a baba úgyis azt modnják, hogy hozass be sajátot.
Ruhát adnak, az nem kell.

GRATULÁLOK a terhességedhez!!!! Biztos örül a tesó!

Kép
viky30

köszönöm csajok, imadlak benneteket!! jön a plusz energy,erzem!!!

minden rendben lesz, tudom!!Vanus itt kint is meg fog kapni mindent, de jo neki odabent anyuci pocijaban, es ezt tudja ma ö is :lol:

na pakolok, jön mindjart ertem a szerelmem :D

majd jövök az eredmennyel...pusszancs
Vendég

Evu, Nagyon szorítok nektek!
Emese

KépKép
emese1974

Viky, köszi :wink: Igen, "nagytesó" nagyon várja már kistesót (reméljük, a lelkesedés ki fog tartani akkor is, ha már meglesz a baba :lol: ) Kedvencem, amikor a ruháit teregeti a hasamra, és közli, hogy ő "felöltözteti" a picit :lol:

Tényleg vicces lehetett, ahogy két fájás között az alapítványi szobán cívódtak az anyukák 8) Tényleg csak egy egyágyas egy egy kétágyas ilyen szoba van?? Kicsit kevésnek tűnik nekem...

Szülésznő ügyben: gondolom, ideje lenn választanom, de mivel sekit sem ismerek ott, elég nehéz ügy. Nem tudjátok Serfőző doki szokott valakit preferálni? Anno a Péterfy-re azt mondta, mindenki nagyon jó - abban a 21 órában,a mit a szülőszobán töltöttem, három váltást sikerült is megismernem, belőlük már tudnék választani, de hát ugye ez most nem releváns :(

Beni baba jó fiú?

KépKép
KépKép
nyuszi04

Evu: ne aggódj, minden rendben lesz. Próbálj megnyugodni, mert ha ifegeskedsz, az nem jó a kicsi lányodnak!

Nyuszi: szülésznő ügyben azt mondják, hogy mind jó, és segítőkész, de szerintem kérdezd meg a dokidat.

Nelly

Kép
breeki

Evu! Nagyon szorítok és mennek a drukkok, hogy minden rendben legyen veletek! Minike tudja, hogy odabent még jó anya pocijában, így hidd el nem fog kikívánkozni! Csak ebben neked id hinned kell!! Fel a fejjel! Küldöm a sok ++++++++++++++++ energy-t!

Puszi Neked!

fatima

evu: biztos minden rendben lesz! figyu munka ügyben: nem az a megterhelő h ülsz, v épp pl állsz egész nap, hanem mondjuk a stressz!!!! az ismerősünket a dokija pl nem engedte buszra szállni, mert az is egy fajta sterssz az anyának! szal ha valami kis vérben lévő jelet találnak, akkor én azt tanácsolom, h ne várd meg az augusztus végét! otthon, nyugiban legyél!!! szerintem most ez a legfontosabb! ez az összes jel azt sugallja, h muszáj lassítanod a tempón! nagyon pörögsz szerintem!!!

nyuszi: itt minden infot megtalálsz: www.golyahaz.hu
kerekpocak

Sziasztok!

Bocsi, hogy ide nem nagyon jövök, de ha van időm, akkor az anyukásba írogatok!

Tök jó, hogy ennyi új pocakos van!!! Gratula mindenkinek!!!! :lol:

Evu: szurkolunk, nyugi nem lesz semmi gond! Na végre, hogy abbahagyod a melót, kell egy kis pihenés! :lol: Hidd el, így sem fogsz unatkozni!!! :wink: Szülés: én is a rendelés 10×esét gondolnám!

Nyuszi: nekem Héber Judit volt a szülésznőm, nekem nagyon bejött! Persze ez szubjektív dolog! :wink:

Emese hogy vagy? :)

Sajna Kovács dokiról és Lintnerről nem tudok nyilatkozni!

Zsu
svs

Ja bocs, Zsu vagyok, akivel még nem találkoztam!! :wink:

Zsu
svs

Sziasztok!

Evu, van eredményed? Mit mondott az orvos?

Kerekpocak, köszi a linket, már megtaláltam a hozzászólások között :wink: Szép és jó, amit ott leírnak, de pl. alapítványi szoba ügyben úgy néz ki, mintha csak az anya döntése lenne, kéri-e és nem foglalási sorrend alapján. Gondolom, a szülőszobán kell jelezni jelentkezéskor, hogy kéri az ember, nem? Ezenkívül arra nem térnek ott ki, hogy kap-e a babó pótlást az osztályon, ha igen, mit, lefejt tejet (már ha van), cukros vizet vagy tápszert... Gondolom, ez a felkészítőn elhangzik, de oda én nem jutok el, attól tartok.

Szülésznő ügyben - a tapasztalatokból okulva - nekem a fiatal, lelkes, alapos, kedves szülésznők jöttek be a múltkor :wink: A Péterfy-ben,a hol Csengét szültem, a felkapott szülésznők anyukám korabeliek (jó ötvenesek) voltak, de nem tudom, nekem ők nem tetszettek annyira... Minden esetre megbeszélem a dokival, hátha ajánl valakit. Viki, Niki, nektek mondott esetleg nevet Serfőző doktor?

Tényleg, hány napig kell most benntmaradni? Három-négy-öt?

KépKép
KépKép
nyuszi04

KÖSZÖNÖM A POZITIV ENERGYT, JO LETT AZ EREDMENYEM, NEM KELL GYOGYSZER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nyuszi04: a felkészítőn azt mondják, hogy cukros vizet adnak a kicsinek cumiból bent. ... nem igen lesz még addig tejünk. Ha lesz és fejsz, akkor azt oda adják - ez volt az én megértésem a felkészítőn.

Pont a Héber Judit szülésznő tartotta - ő az akit dícsértetek korábban - a felkészítőt is nagyon jól adta elő. Szóval elmondta, hogy igen tudják, hogy a cukros vizes cumit nem mindenki preferálja, de az a 3 nap nem hagy mély nyomot a kicsiben, utána otthon úgy kezelhetjük ahogy szeretnék, de ezt az első pár nap cukros vizet próbáljuk meg elfogadni. Valami energia kell a kicsiknek, amíg meg indul a tej.

Zsu: Köszi a kérdésed! Jól vagyunk nagyon :D :) . Még mindig csak azt mondhatom, hogy nem panaszkodhatunk, mert jó erőben vagyok, bírom magam. Még mindig járok hetente úszni, meg terhesjógára vagy tornára. Hannácska irtó sokat mocizik odabent. ... kis édes. Ma volt az első CTG-m, minden rendben volt ott is ... amikor végre oda értem. Förtelmes dugó volt, úgy jártam mint valamelyikőtök korábban, már bőgtem mire 1/2 óra késéssel beestem. 75 perc alatt értem át Zuglóból a Jánosba. De aztán délután az úszás megint feltöltött, megnyugtatott .. igyekszem ezt a reggeli rémálmot felejteni :!: :roll:

Ja és a szobácska és a kelengye is lényegében megvan. Még anyum jön holnap, kölcsönzünk szőnyegpucoló gépet, aztán mehet a nagytakarítás :lol: Az ember lánya nem nyugszik, amíg az utolsó centi is meg nincs pucolva az első gyerek érkezése előtt :oops: :P

Mindenkinek jó pihenést! Vigyázzatok magatokra.

Emese

KépKép
emese1974

Evu, ez nagyon jó hír ... most olvastam :!: :P :P :P Vigyázz azért magadra. No stressz!!!!

KépKép
emese1974

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek az infót Kovács dokiról. Jó lenne találni valakit aki esetleg szült nála... Ha van valaki légyszi írja meg a tapasztalatait. Köszi előre is!

annusreka

Evu, nagyon örülök, h. minden rendben!
Látod, látod?! A sok drukk, a sok pozitív energia, és TI!

Kép
niki30

Jó reggelt mindenkinek!

Evu! Nagyon örülök, hogy jó az eredményed! De pihizzél nagyon sokat, ne erőltesd magad nagyon a munkával, inkább pihizzél sokat!!!

Nyuszi04! A kórházban cukros vízet adnak és 48 óra után adnak tápszert is. Ha van elég teje az embernek, akkor azt lefeji8 és éjszaka azt adják oda a babócának.

Teri

KépKépKép
pruci

Kismamik, vigyetek mellszívót a kórházba, mert a bentire lehet, h. várnotok kell majd!
Én vittem, csak az volt a baj, h. elektronyos és éjjel nem akartam vele zümmögni...csak nappal fejtem.

Kép
niki30

Jó reggelt!

Evu: éljen- éljen!!!! :lol: Most aztán tessék megnyugodni és pihizni!!!!

Emese: azért Te se vidd túlzásba a takarítást, vigyázz magatokra! :wink: A szobáról majd kérünk képet!!
75 perc?! Az durva, merre mentél? :shock:

Pótlás: úgy van, ahogy a többiek írták: cukros víz, majd tápszer :cry: (csak a 3. éjszakától) és ha van tejci :lol: , akkor azt beviszed éjszakára és odaadják neki!

Nyuszi: "sima" szülés után elvileg 3 éjszakát kell bent maradni! :wink:

Végre 7vége!!!!!!!

Zsu

Zsu
svs

nagyon szep napot nektek, megegyszer köszi a drukkokat!!!

jol vagyok, no stressz, Minikevel megbeszeltem a dolgokat, boldog vagyok es szerelmes, mint az agyuuuuu :lol:

jaj, madarat lehetne velem fogatni :lol:

pusszancs
Vendég

De jó ezt hallani Evu!
Éljen Minike és éljen a szerelem!

Kép
niki30

Sziasztok!

Evu, ez nagyon jó hír!! Vigyázz magatokra azért :wink:

Köszi a válaszokat, Lányok!

Emese, én nem feltétlenül vagyok víz-ellenes ám :oops: Csengével jártam úgy, hogy úgy három napos korában álló délután csak sírt, semmi nem volt jó neki, nem akart cicin lógni, csak sírt. Éjjel elballagtam a csecsemősökhöz, akik megnézték, hogy milyen technikával szeretnék szoptatni, de azt is látták, hogy nem kell a gyereknek. Erre elővettek egy kis vizet és az én lányom úgy benyomott egy decit, hogy horpadt az üveg :shock: Szomjas volt az ártatlan, azt mondták, ez gyakran előfordulhat. Később persze már nem volt a cumisüvegből ivás nagy barátja, hat hónapos koráig egy cseppet sem fogadott el semmiből, csak cicből és tejből 8) Meg a cukros vizet sem úgy kell elképzelni, hogy összeragad az ember szája tőle, nekem a Péterfíben úgy mondták, egy liter forralt vízben egy kávéskanál cukrot kell feloldani :wink: Inkább a tápszertől tartok, mert ugye annak van tápértéke is és az üvegből azért sokkal könnyebben jön...

KépKép
KépKép
nyuszi04

sziasztok csajócák!

Evu: Nagyon örülök, hogy így jóra fordultak a dolgok körülötted hirtelen, én is sokat gondoltam ám Rátok! Csak így tovább és tényleg a legfontosabb, hogy nem szabad stresszelni ... soxszor észre sem veszem magamon, de Magzatkám jelez! Érdemes figyelni az apró jelekre!

Voltam ma a Csalogány utcában a www.bababolt.net cégnél, amiyen kis lepukkantnak tűnik kívülről, olyan klasszul bevásároltam...bio kókuszmatrac, Avent termékek, pelenkázó és minden egyéb! Tényleg nagyon megéri odamenni. Köszi, hogy ajánlottátok!

Mondjuk ma voltam a www.babyoutlet.hu, a Soroksári úton is - tök jó cumisüvegeket vettem 3-4száz forintokért, tehát ott isd ki lehet fogni olcsóbban pár dolgot!

Annyira öröm ez a nézelődés, vásárolgatás... már nagyon várom babámat:)

Olyan jó, lassan mindent szép apránként megvettünk, most már csak apróságok vannak hátra, s ez olyan jó érzés:)

Kedden megyek a szülésfelkészítőre először, ha valaki szintén jön végül, akkor remélem sikerül személyesen is megismerkednünk!

Szép hétvégét nektek is és pihizzetek Ti is sokat!

Kép
bogen

Bogen tök jó, h így bevásároltál! van már nevetek? meg lehet kérdezni?

evu. azért ne felejtsd h pihi!!!!!!!
kerekpocak

Evu!

Gratula az eredményedhez!!!! Tudtam én, hogy minden rendben lesz! :) Vigyázz magadra és Minikére! És ahogy a többiek írták: pihizz nagyon sokat!!!

Az újaknak is gratula a pocaklakókhoz! Jó egészséget mindenkinek!

Puszik,
Fatima

fatima

Öröm olvasni a sok boldog kismama társat! :D

Nyuszi 04: én a saját félelmeimet szőttem bele a válaszba a vízzel kapcsolatban :oops: :P ... nem is annyira a víztől félek, mint inkább a cumisüvegtől. Ti próbáltátok kanállal pohárból adni a vizet Csengének annak idején, cumisüveg helyett? A védőnőm ezt ajánlja. A barátnőm szerint nem fogom bírni, ő is kipróbálta, de feladta nagyon rövid idő után.

Zsu: a dugót a Margit híd fele szedtem be és onnan végig. Két út van, Erzsébet vagy Margit ... mindkettőn szívtuk már meg. A párom már azt mondta, hogy beköltözük a Budapest szállóba a Jánossal szembe és onnan megyünk szülni :roll: :o
Hanna leendő baba szobájáról tettem fel egy korábbi képet - a 158-as oldal végén!

Jól jött ez a kis eső és lehülés tegnap éjjel!

Jó pihenést a hétvége hátralévő részére mindenkinek.
Emese

KépKép
emese1974

szerintem a kiskanalas módszer az halál! senki nem bírná...
samu is ivott vizet 1x 2x cumisüvegből és nem lett cumizavaros! ne féljetek ettől!
kerekpocak

Jó reggelt mindenkinek!

A cumisüvegtől ne féljetek! Nekem sajnos nagyon kevés a tejem és muszáj cumisüvegből adni a tápot! A cumisüveg ellnére Petra mindig kiköveteli utána a cicit. Nekem a NUK és a DM-ben kapható MAM márkájú cumisüvegek váltak be, mert olyan a cumi formája, mint a cicié és nem szokik le róla. De szegénynek sokat fáj a pocija és akkor kamillateát kap pohárból vagy kanállal. Nem mondom hogy egyszerű, de nem is olyan bonyolult, csak lassan megy egy kicsit.
Úgyhogy ne féljetek a cumisüvegtől!

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok Lányok!

Nagy örömmel osztom meg Veletek, hogy augusztus 7-én éjjel 2 óra 6 perckor megszületett a mi kis boldogságunk, Tomek baba.
Súly: 3250 gr, magasság (!!! ) 55 cm (nem ment össze , csak rosszul hallottuk a számot és azt küldtem el Monának sms-ben).

Miután a vajúdás elején felment a vérnyomásom (+ a faros fekvés is maradt) , így mindenképpen császár mellett kellett dönteni.

Tejci beindulóban. Röviden ennyit most, de hamarosan jelentkezem képekkel, új vonalzóval ...

Üdv Mindenkinek,
dalo

Kép
dalo

sziasztok,
vki tud nekem abban segíteni, hogyan tudok vonalzót csinálni?
emlékszem, hogy korábban vki írt már erről, de most nem találom sehol :(
pls help me, köszönöm!!! :)
K.
kevinszpészi

Nekem is csak + tapasztalatom van a cumisüveggel. Nekem nem indult be a tejem még amikor hazaengedtek a kórházból, ezért váltva kapott cicit, és cumisüveget, mert tényleg halál, kanállal, vagy pohárból adni neki. Aztán beindult rendesen a tejci, és csak cicit kapott, és most meg nem hajlandó kiszívni a tejcit, csak amíg el nem fárad (lusta a drágám), ezért utána cumisüvegből kapja az anyatejet, + vizet is cumisüvegből kap, és nincs semmi gond.
kop-kop-kop :lol:

Nelly

Kép
breeki

kattints a vonalzóra, és már meg is nyílik az oldal!

Nelly

Kép
breeki

Dalo, gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!

Ahogy számolom a régi vonalzó alapján Tomek nagyon pontos volt, gyakorlatilag majdnem pont 40 hétre jött :P

Minden jót nektek és várjuk a beszámolót!

Emese

KépKép
emese1974

Köszi lányok a cumisüveg véleményeket! Egyelőre nem vettem cumisüvegeket ... kiindulva a védőnői tanácsból, de azért úgy látom 1-2-t beszerzek.

Mindenkinek jó pihenést.
Emese

KépKép
emese1974

Dalo! Nagyon gratulálok a pici Tomek babához és jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!!!

kevinszpészi! www.babafalva.hu

Teri

KépKépKép
pruci

Sziasztok!

Mire én jövök szerencsére minden jóra fordult... :)

Dalo gratula a babócához biztos nagyon boldog vagy, ismét egy új életke ez csuda jó :D

Velünk minden ok. mostanában ismét beindult a Mókuskám és rúg kapál szinte egész nap.

Holnap kezdem a szülés felkészítőt várom is meg nem is, de biztos jó lesz Bogen, Evu talizunk holnap vagy meggondoltátok? :roll:
Valaki más szülésfelkészítőre?

Niki, Fatima nagyon jó lenne egy ici pici képecske a babócátokról nem mutattok nekünk? :)

Puszi nektek
Ági

Kép
cica_1

[quote="kerekpocak"]B írta:kerekpocakogen tök jó, h így bevásároltál! van már nevetek? meg lehet kérdezni?

Nevünk egyenlőre még 3 van, Árpád, Balázs és János... nagyon nehéz a döntés, mindegyik névhez valami miatt ragaszkodunk, ragaszkodik valamelyikőnk, de persze úgyis én fogok dönteni, abban maradtunk, hát egyenlőre még nem tudok!
Talán a Balázs van egyébként most első helyen!

Kép
bogen

[quote="dalo"]
írta:
daloNagy örömmel osztom meg Veletek, hogy augusztus 7-én éjjel 2 óra 6 perckor megszületett a mi kis boldogságunk, Tomek baba.
Súly: 3250 gr, magasság (!!! ) 55 cm (nem ment össze , csak rosszul hallottuk a számot és azt küldtem el Monának sms-ben).
dalo

Gratulálok, s nagyon sok boldogságot és örömöt kívánok Nektek! Vigyázzatok egymásra nagyon!
Azért irígykedem is egy picit, már én is szívesen tartanám babácskámat kezemben...de lassan az is eljön:)

Kép
bogen

[quote="kevinszpészi"]
írta:
kevinszpészivki tud nekem abban segíteni, hogyan tudok vonalzót csinálni?
K.

http://lilypie.com/
Ezen az oldalon minden adja magát, rengeteg vonalzó közül tudsz itt választani, ugyan angolul van...Sok sikert hozzá!

Kép
bogen

[quote="cica_1"]
írta:
cica_1Holnap kezdem a szülés felkészítőt várom is meg nem is, de biztos jó lesz Bogen, Evu talizunk holnap vagy meggondoltátok? :roll:

Én biztos megyek holnap a szülésfelkészítőre, tehát tuti megismerjük egymást:) Én nagyon kíváncsian várom, remélem rengeteg új és hasznos információt fogok/fogunk hallani.
Remélem minden gond nélkül megtalálom, hogy hova kell menni, mert nagyon kicentizett időbeosztásom van holnapra...szóval késni meg semmiképp nem szeretnék:)
Te tudsz valami konkrétumot, hogy pontosan hova kell menni?!

Evu, akkor várhatunk Téged is? Nagyon klassz lenne!

Kép
bogen

hali kismamak!

nehany kep a hetvegeröl, aztan visszaolvasok es jövök :lol:

Kép
Kép
Kép

pusszancs
Vendég

Bogen!
Igen tudom pontosan hová kell menni vagyis le van írva de most nincs nálam a papír de ma este de legkésőbb holnap leírom... mindenesetre a szülészeten az I emelet és ott szerintem bárki megtudja mondani :D
puszi

Kép
cica_1

Sziasztok!

Dalo, szívből gartulálok a picikéd érkezéséhez!

Evu, szép a pocid :wink:

A cumizavarhoz még annyit, hogy a lányom akitív cumifelhasználó, de ebből sosem volt gond, 15 hónapos koráig szoptattam. Szerintem ez a cumi-dolog gyerekfüggő: az enyém odáig van érte, egy hónapos korától fogva (ennyi haladékot sikerült kisírnom a családtól, mert állandóan cumiztatni akarták az állandóan ordító gyerekemet, én meg sírtam, hogy cumizavaros lesz) pontosan tudta, mikor kéri a cict és mikor a cumit, soha nem zavarodott össze. Ezért kicsit gyanúsak nekem a cumizavarról szőtt elméletek, hogy anyahiány meg szopáshiány miatt lesz a gyerek cumizós, mert nálunk igény szerinti szopi volt, annyit lóghatott, amennyit csak akart, ő hagyta abba is, semmi külső tényező nem befolyásolta, mégis volt igénye a cumira. Hmmm...

Bogen, irigyellek, legalább van milyen névből választanotok!! Nálunk akármilyen nevet javasolok, a férjem csak annyit mond rá, hogy ez nincs a listáján, de hogy mi lenne a listán, arról nem nyilatkozik :twisted: Szerintem annyi van ráírva, hogy "amit anya mond, az nem " :evil:

KépKép
KépKép
nyuszi04

Bogen, Evu, és mindenki, aki holnap megy először szülés felkészítőre. HOVA KELL MENNI?

NEM a 11-es épület I. emeletére.

... a szülés felkészítő az auditoriumban van. Bemész a főkapun a János kórházba, felsétálsz a bal oldali sétaúton a szülészet felé, ez a 11-es épület. Tovább sétálsz, elmész a szülészet épülete előtt egészen a tetejéig az útnak, amíg bele nem ütközöl szemben a János büfébe. Annak a két oldalán megy fel egy-egy lépcső, egyiken felmész, mindegy melyiken. Egyébként itt két dolog van kiírva, hogy "omlás veszély" :x :P és már az auditorium is ki van írva. Felmész a lépcsőn és beérsz egy nyitott folyosóra, amin végig mész, amíg ki nem lépnél az épületből. De nem mész ki hanem jobbra felmész a fehér korlátú lépcsőn egy szintet és jobbra ott az előadó terem... laza 10 perc séta a kaputól ... :!:

KépKép
emese1974

csajok, meg nem volt idöm visszaolvasni de szolok, hogy holnap en is jövök elökeszitöre!!!!!!!!!

nem szeretnek egyedül :roll: Emese, szupi az utleiras!!

szoval tali valahol?hogy együtt menjünk, mi ujak :wink:
Vendég

csajok, az oktoberi topicbol is jön 3 kismama, velük tali 16.45kor a szüleszet elött. jo igy nektek?? csatlakozunk ott egymashoz??
Vendég

jajjjjjjjj de izgi, aug.21-en megyünk 4D-re!!!!!!!!!!! :lol:
Vendég

Evu, nagyon csinosak vagytok Minikével!
:D

Kép
niki30

Niki, köszi a bokot! :lol:

jol vagytok Emmababaval? :lol:
Vendég

Sziasztok.

Régen jártam erre, elolvasgattam egy-két oldalt és látom Evunak volt egy kis gáz, utólag szeretnék szólni: MINDEN RENDBEN LESZ EVU, ÉN IS NAGYON SZORÍTOK NEKED!!!!!!GYÖNYÖRŰ KISMAMÁVÁ CSEPEREDTÉL!!!
És mindenkinek kívánok boldog, kiegyensúlyozott, problémamentes terhességet, mert itt köztünk csakis az lehet!!!!!
Ne haragudjatok, de mostanában nagyon hanyagoltam ezt az oldalt és az anyukás oldalt is, kicsit túlutazzuk magunkat az utóbbi egy hónapban, de így szokik a gyerek az utazáshoz. Igaz néha nála is elpattan a húr, de egy két nap csak velem és visszaáll a rend. Tudom, hogy nem így kéne, de sajnos annyi mindenhová vagyunk hivatalosak, pl: esküvő, szüret, a BALATON Nikiékkel (állat jól sikerült és még megyünk), stb...
Vigyázzatok Magatokra és sok puszi mindenkinek.

Mlandi

Kép
Kép
m-l andrea

Emese köszi az infót nagyon jó tényleg valami auditóriumra emlékszem... :oops: de valahogy úgy tűnt hogy ez a szülészetnél van.... KISMAMÁK NE hallgassatok rám hülyeségeket beszélek :shock:

Felkészítős Csajok nekem ok holnap a 16:45 szülészet előtt igaz sajnos nekem a forgalmon sok minden múlik... vagyis ha nem vagyok ott majd később csatlakozok

puszi ági

Kép
cica_1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?