Csajok!
Evés: Peti kb. hatszor eszik naponta, szopi, amit nem tudok mérni és 90 ml tápi. Mi a Humanat esszük, mármint Peti, és a dobozra az van írva, hogy a 3. hónaptól, amiben mi már benne vagyunk, 120 ml víz 4 adagoló kanál tápi. Valamelyik nap elkezdtem adni neki így, de akkor is felkelt három -három és fél óránként, így visszaáltunk a 90 ml-re, nehogy túletessem. Így is van elég sokszor, hogy kijön belőle, igaz az anyatej is. Az viszont biztos, hogy dinamikusan fejlődik, két hónaposan volt 5,340 kg.
Katlina, ha elfogadsz egy belepofázást
: csinálj kevesebb adagot, és ha Robika mégis felébredne, hogy még enne, akkor nem kell pocsékolni, kavarsz neki még. De persze gondolom már erre te is rájöttél.
Tesó: nekem egy 22 hónappal idősebb bátyám van. Amikor kicsik voltunk, állandóan szekírozott, én meg állandóan visítottam.
Fusztrált is voltam egy kicsit, mert nem voltam az a csontváz alkat, így ő mindig csúfolt, hogy kövér vagyok.
Ami persze nem volt igaz, csak neki jól esett, ha macerálhat!
Most viszont fordult a kocka, ő sokkal teltebb, mint én, főleg, ha én leadom a plussz kilóimat!
Szóval nálunk elég kicsi a korkülönbség, de tesóm hamar elment otthonról, meg hát fiú és nem igazán volt közös témánk, amikor kamaszok voltunk!A haverjai nem is tudták, hogy van egy huga.
Lehet nem akarta, hogy az egyik szemet vessen rám!Amúgy a volt férjem is a haverja volt és kollégája.
Ja meg a volt sógornőm sokat rontott a köztünk való amúgy sem nagyon szoros kapcsolaton.
Nem igazán jártunk össze, mert nem szerette a vendégeket és a gyerekeket sem igazán.
De legalább tesóm megszabadult tőle!
Ma nem kell
, mert magradt tegnapról. Kár, hogy esős az idő, bár készülünk a TESCO-ba.