Új privát üzeneted érkezett!

Angel!
Persze. A cél lebeg a szemem előtt. :lol: :lol: :lol:
Na, mostmár kezdek izgulni.... olvastam itt, hogy mi lesz, de más átélni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

[quote="angel37"]H írta:angel37anna,
ugye? Megy ez! :D

Fendike,
beültetés után most nem kaptam hcg szurit!
Feszült (most is) azért a hasam rendesen - Krizsa ugye ezt szokta kérdezni -, így inkább nem. Harcika is javasolta, hogy inkább ne, szegény Kiscsillagnál is épp ezen az egy Choragonon múlott a hiperstimu... :?
Egyébként csak 21 volt! :wink:
Szia! Most olvasom ezt az egy db caragon szuriról ,Én 4 -et kaptam az-az vasárnap lesz az utolsó ,leírnátok ez miért is rossz:-(Nekem ez az első visszaültetés ,nem tudom mi a jó ,mi nem :-(Köszönöm előre is DAlmácia Kép
dalmácia

Bocsika ! Rosszul írtam ,choragont akartam :lol: De bizos értitek mit akarok tudni :roll: Üdv Dalmácia
dalmácia

[quote="dalmácia"], írta:dalmáciaÉn 4 -et kaptam az-az vasárnap lesz az utolsó ,leírnátok ez miért is rossz

a choragon nem rossz, hanem kifejezetten jó, mert növeli a transzfer sikerének az esélyét.
viszont hiperstimulációt okozhat olyannál, akinél már a hiperstimuláció elindult. Mivel Neked kevés tüsződ lett, ezért hiperstimulációról semmiképp nem lehet beszélni, és a veszélye sem állt fenn.

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="dalmácia"]N írta:dalmáciaekem ez az első visszaültetés ,nem tudom mi a jó ,mi nem

alapvetően elmondható, hogy nics olyan, hogy jó meg rossz a gyógyszerek és kezelések tekintetében. olyan van, hogy valami egy bizonyos személynek nem jó, nem válik be, nem eredményes.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilyi!Nagyon szépen köszönöm :-)Gratulálok a Drágaságaidhoz :lol:
dalmácia

Hanna,
átélni még izgalmasabb! :lol: Hajrá! :wink:

Dalmácia,
Orsi megválaszolt! :)

Még a tegnapi témához visszatérve: a 4 hcg szuri jó kis cicifeszülést tud okozni :roll: - legalábbis nálam ennél kevesebb is már!
angel37

[quote="angel37"]M írta:angel37ég a tegnapi témához visszatérve: a 4 hcg szuri jó kis cicifeszülést tud okozni :roll: - legalábbis nálam ennél kevesebb is már!

nem egyszerre adják :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

[quote="angel37"]H írta:angel37anna,
átélni még izgalmasabb! :lol: Hajrá! :wink:

Dalmácia,
Orsi megválaszolt! :)

Még a tegnapi témához visszatérve: a 4 hcg szuri jó kis cicifeszülést tud okozni :roll: - legalábbis nálam ennél kevesebb is már!
Minden másnap kapom :lol: Mégjó ,nem egybe mert felrobanna szegény cickóm :wink: Dalmácia
dalmácia

Orsi,
tudom :) De akkoris! :wink:
Én sem egyszerre kaptam az előzőknél: 2 repesztő, és 1 az ET után, és betoncicijeim lettek! :shock: De lehet, hogy ez is egyéni! :)
angel37

érdekes, az én cicijeimre nem volt hatással :?

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Angel! Azért én még egy picit odébb vagyok. Most neked szorítok nagyon!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Helló Orsi!
Tesók dédelgetik Lilit? Jól vagytok?

Kép
hanna30

[quote="icsilya"] írta:icsilyardekes, az én cicijeimre nem volt hatással :?
Icsilyi! Te egy nagyon szerencsés Nő vagy :lol:
dalmácia

[quote="hanna30"]H írta:hanna30elló Orsi!
Tesók dédelgetik Lilit? Jól vagytok?

köszi, jól vagyunk. Fiúkat úgy kell lerobbantani Liliről, állandóan matatnának rajta :lol: jó fejek.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Akkor édesek lehetnek. :lol: :lol: :lol:
Jó dolga lesz Lilinek. Ott a két nagy okos bátyus.

Kép
hanna30

Angel! :D
Küldöm a mai drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Meddig leszel otthon? Lehet, hogy 3 évig? :lol:

Pandus!
Gratulálok a kislánykádhoz :P, azt hittem, hogy a 18. hét körül látható a neme, de ezek szerint tévedtem!!!!! :wink:

Hanna!
Neked is mennek a drukkok, HAJRÁ!!!!! :D :D :D
donika

[quote="donika"]a írta:donikazt hittem, hogy a 18. hét körül látható a neme, de ezek szerint tévedtem!!!!! :wink:

a 13. hét után csak baba és ultrahangos kérdése, onnantól már látható.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
A Lili témához kapcsolódnék.
nem csoda, hogy a fiúk lerobbanthatatlanok róla, ezt én is bizonyíthatom. A múlt héten volt szerencsém kézben tartani és el lehet olvadni tőle. :wink: :D
haza akartam hozni magamnak, de anyukája nem engedte, képzeljétek. :lol: :D

Dalmácia! szia :wink: gondolok rád sokat!
Angel! remélem feszülget a pocid, tudod :wink:
Hanna! ügyesen szurizz, sok szép tüszőt várunk.
Donika! jól vagy? minden rendben?
harcimokus

Donika! Nagyon szépen köszönöm!!!!

Harcika! Értettem. Így lesz!!! :lol: :lol: :lol:
Pénteken megyek!

Kép
hanna30

Sziasztok!

Angel, igérem azonnal fogok írni! Nagyon drukkolok ügyes legyél.

Mindenkinek nagyon nagyon sok drukk,

Hanna neked is mennek a drukkok!!!! :lol:

Fendike, Donika hogy vagytok???

Sziasztok!
Vendég

Harcika! :)
Köszönöm, jól vagyok, megemeletem az utrot 3x2-re, ahogy a doktornő mondta, és hétfőtől elkezdem lecsökkenteni! Szerda körül már teljesen elmúlt a barnázásom! :D
Csütörtökön megyünk a H. drnőhöz, nagyon félek, mit fog mondani!? :oops:
Te hogy vagy, sok a munka? Mégy még szabira a nyáron?

Én Orsi Lili babáját csak képen láttam, amit feltett a netre a szülés után, már akkor nagyon szép kislány volt, azóta meg gondolom még gyönyörűbb!!!! :P
donika

Szia Drága HArcika!Nagyon szeretnék már hozzád ,és Krizsa Dr -hoz menni ,csupa -csupa jó hírrekkel :lol: Várom már a 20.át akkor fogok tesztelni :lol: addig marad a várakozás :wink: Puszika Dalmácia
dalmácia

Sziasztok!

Orsi,
biztos ez is olyan, mint a koraterhességben, mindenkinél máshogy...
Nagyon édes lehet a 3 gyerkőc együtt!!! :lol:

Hanna,
köszi! :)
Neked tüszőnövesztés ezerrel! +++++++

Donika,
tetszik ez a 3 év, erre hajtok! :lol:
Bár most csak jövő szerdáig íram ki magam.

Harcika :)
Kicsit feszül, kicsit pufi! :?
Estére mintha mindig jobban belehúzna!
Az biztos, hogy tök másokat érzek, mint az előző két nemsikerültnél, de hát 21 petém se volt még! :wink:
angel37

Angel :P
mennek a mai napi babaragacsok++++++
Akkor kb. 1 hétig leszel otthon.

Pandácska,
gratulálok a Pici Lányotokhoz :)

Dalmácia,
megy neked is a babatapi++++++

Hanna,
jó szurkálást :)

Minden kismaminak és leendő kimaminak: SZÉP NAPOT! :lol:
tobi

Angel! Tuti, hogy most sikerült! Én angyon drukkolok!!

Donika!++++++++++++++++++Örülök, hogy elmúlt a barnád és szoratok neked. SIkerült már kicsit megnyugodnod?

Hanna! Nagyon drukkolok!!++++++++++++

babaimádó
Kép
babaimado

Pandus! Gratulálok! Tényleg Dórika lesz? Apa örül?

babaimádó
Kép
babaimado

Küldöm a mai babaragacsokat!
Tegnap is küldtem, csak telepatikusan :wink:
Ezt már akartam is kérdezni, hogy a táblában lehet, hogy elírás van, mert máshol is láttam, hogy ez a 3. lombikod. A 4-ben benne van a fagyis transzfer? Vagy akkor hogy is van?
A tesztedet beírom a 12. napra. Úgysem fogod tovább bírni :lol: (és mi sem 8) )

Véda :P
Igen, azért már lassan-lassan közeleg október. Én október legvégére számolom... úgy 22-e körüli leszívást prognosztizálok...

Fanni
fanni73

Pandus :P
Kimaradt a gratulációm. Engem nagyon meglepett volna, ha azt írod, fiatok lesz. Nem tudom, miért, de nekem evidens volt, hogy Dórika :wink:
Fanni
fanni73

[quote="donika"]
írta:
donikaÉn Orsi Lili babáját csak képen láttam, amit feltett a netre a szülés után, már akkor nagyon szép kislány volt, azóta meg gondolom még gyönyörűbb!!!! :P

a kaális babásra tettem fel 2-3 napja egy képet :)
kerekebb lett :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Icsilya! Egyre szebb lezs ez a kiscsajszi! Talán el kellene dugnod, mert lassan a kérők rádtörik az ajtót!!! :lol:
KOmolyra fordítva: tényleg gyönyörű és nagyon kedves kis arcocskája van. puszilom!

babaimádó
Kép
babaimado

Friss tábla:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Fanni
fanni73

Angel,
Az a jó ha kicsit feszül kicsit pufi nekem is ez volt és mi lett a vége :wink: :lol: és este tényleg mindig nagyobb lesz.

Baba,
Igen Dóra lesz :D Párom is nagyon örül :D

Fanni,
Köszönöm :D
Vendég

Sziasztok!

Gömböcske:
Köszi. Én is fokozatosan fogom akkor csökkenteni. Örülök hogy megszünt a barnázás vigyázz magatokra. Én még csak a jövőhéten megyek tanácsadásra 11hetesen

Angel:
Hatalmas drukk és rengeteg babaragacs++++++++++++++++++++++++++++++++

Fendike:
Hatalmas gratula a babócához. Vigyázz rá nagyon.Most már megnyugodhatsz.

Dalmácia:
Üdv közöttünk. Drukk a 4 embrikéhez. Én is négyet kaptam vissza és 4 choragont kaptam én is.

Baba: Nagyon Sok Boldog Születénapot

Pandácska :Gratula a kislányodhoz

Hanna: Hatalmas drukk neked a szurikhoz. Ügyes legyél!!! Drukkolok neked.

Kép

Krisztián 8 hónapos
Nyuszipuncs
nyuszipuncs

Tobi, Baba, Nyuszi
köszönöm! :) :)

Fanni,
jól tetted, jó lesz az a 21! :P
Igen, a 4-ben benne van a fagyis is! Nem is tudom, hogy a többieknek milyen logikával van, ahogy nézem, nálad külön van a fagyis. Ha gondolod kijavíthatsz 3 lombikra! :)

Pandácska,
Nálad is hasonló volt? :)
Bár ugyanez lenne nálam is a vége! :oops:
Ja, és végig ezt érezted (úgy értem a tesztig), vagy intenzívebbek lettek a tünetek?

Orsi,
megtaláltam Lilit! :D Nagyon kis édes! :lol:
angel37

A 21 amúgy is szerencseszám, innentől már a Tiéd is :wink:
Átírom 3. lombikra, mert Neked ez a 3. (és kistesóig utolsó) lombikod +volt egy fagyibabás is. (Az is tb-s volt, vagy külön kifizettétek?)

Pontosan azok a "jó tünetek", épp úgy és épp addig, amiket érzel! :)

Puszi, és drukkok milliói!
Fanni
fanni73

A 21 amúgy is szerencseszám, innentől már a Tiéd is :wink:
Átírom 3. lombikra, mert Neked ez a 3. (és kistesóig utolsó) lombikod +volt egy fagyibabás is. (Az is tb-s volt, vagy külön kifizettétek?)

Pontosan azok a "jó tünetek", épp úgy és épp addig, amiket érzel! :)

Puszi, és drukkok milliói!
Fanni
fanni73

Nyuszi! Köszönöm szépen.

Fanni! Van már konkrét időpontot akár megbeszélésre, vagy a továbbiakra azon kívül, hogy október?

babaimádó
Kép
babaimado

Fanni :P
OK!

Tényleg szerencseszám? Remélem nekem is bejön!
21 petesejt, aug.21! :D :D A 21 megfordítva 12, ennyi embrikénk lett, és 1+2 az 3, ennyi virágocska lett beültetve! És persze 3. lombik :lol:
Bocsi a fárasztó eszemfuttatásért! :roll:

Igen, kifizettük a fagyist, sejtettük, hogy szükség lesz még a tb-s alkalmakra! :wink:

Köszi a drukkokat, nagyon jól jön! :P
angel37

Angel,
Punkció után nagyon rossz volt nagyon feszített fáj utána pár napig erősen éreztem. Picit jobb lett pár napra és megint kezdett feszíteni gondolom azért mert akkor már megtapadt a baba :wink: teljesen jó amit érzel :wink: Harci is amikor megnézte a hasam azt mondta ez így nagyon jó lesz :D szóval kívánom hogy feszülj mint egy lufi :lol:

Nyuszi,
köszönöm :lol:
Vendég

Angel,
Nekem 22 évesen 22 petesejtem lett és 22-én mentem vérvételre :lol: 2 babát kaptam vissza másodikán születtem :lol: csupa kettes :lol:
Vendég

[quote="angel37"]2 írta:angel371 petesejt, aug.21! :D :D A 21 megfordítva 12, ennyi embrikénk lett, és 1+2 az 3, ennyi virágocska lett beültetve! És persze 3. lombik :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Köszönjük mindenkitől a kedves szavakat Lili nevében :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Pandácska,
a punkció után elég rossz volt, igen, pár napig! :shock: Azóta a fájás jobb, szinte elmúlt, de erősebben nem feszít... na majd meglátjuk! :? Végülis most vagyok még csak ET után 3. napon.

Köszi, igyekszem lufisodni! :lol:
angel37

Pandácska,
ezek után hogyhogy nem ikrek? :lol: Na nem reklamációképpen!

Orsi,
Lili kiérdemelte! :)
angel37

Angel! Ikrek neked lesznek :lol:

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Angel, Dalmácia! Mai babatapi!!!!!!!!!!

Köszi a drukkokat.

Kép
hanna30

Orsi! :D
Megtaláltam a gyönyörűséget, tényleg szépen kigömbölyödött! :) Már 5 kg, nem semmi, 3. hónapra már meg fogja duplázni a súlyát, igaz? :lol:

Baba! :D
Te hogy vagy, esküvő, nászút? Konzultációra mikor mész?
donika

[quote="donika"]3 írta:donika. hónapra már meg fogja duplázni a súlyát, igaz?

nagyon valószínű :) pedig hidd el, nem tömöm :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Harcika!
Kedden 10-re megyünk.Természetesen visszük neked Dórikát. :wink:

Amióta szedem a fogigátlót rengetegszer nyilal a hasam,de annyira,hogy sokszor össze kell görnyednem.Volt valakinek ilyen?

Angel!
Én is küldöm a babaragacsokat! :P

Kép
Kép
mereszt

Angel,
további drukkok!!! :D
(nem tudtam, hogy tüszőrepi, choragon tényleg furi lett volna.. :shock: )

Dalmácia,
choragontól tényleg lehet cickófeszülés, főleg ennyitől... :D

Sannah,
köszi, jól vagyok, holnap megyek a saját nőgyógyimhoz - nem tudtam kivárni a köv. heti kaális UH-t - :D és nagyon remélem, hogy szépen fejlődik a babóca... :oops: :oops: :oops:

és amiből iszonyatosan elegem van, az a progi szuri, az oldalaim két fájó izomcsomóból állnak és egyre rosszabb
persze megéri és nyomjuk szó nélkül, de őszintén várom, hogy ennek vége szakadjon!!!!!! :x
_ismeretlen_

Donika! Készülődünk..
SZeptemberben lesz az inszem, ha jó oldalon lesz tüsző. AKkor kell telóznom UH miatt, ha megjön aug. végén kb. Szerintem szept. elején v. közepén lesz.

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?