Sziasztok,
igyekszem írni gyorsan míg Bence alszik.
Myssnia
,Gombóc
,Franyó
köszi az üdvözlést.
Nagyon hiányoztatok ám!
Franyó
köszi, hogy beraktál a táblába.
Gombóc,
mi is a jövõ héten, valószínûleg hétfõn megyünk a 3.hós oltásra. Már elõre parázok mi lesz, mert a 2.hósnál is borzalmas üvöltés volt délután vagy 45 percen át, még szopni sem volt hajlandó. Magát a szurit jól bírta, persze ordított mikor beadták, de a kezemben elcsendesedett és utána sem volt semmi csak órákkal késõbb.
Te mikor adatod be az agyhártyagyulladás elleni oltást?
Én nagyon vacilálok, hogy csak 1 éves kora után, mert akkor már csak 1 szurit adnak. Majd meglátom, hogy most, hogy bírjuk az oltást, de ha hasonló lesz, mint múltkor, akkor nem kínzom idén további 3al.
Zulu,
de jó, hogy itt is olvashatom az írásodat. Imádom a humorod, most sem bírtam megállni, hogy nem olvassam fel Apának.
Még, hogy a síró baby rontja a vezetési stílusodat!
ill. cumi kontra Lego
Myssnia,
megcsodáltam Szilárdot
, nagyon édi baba, olyan szép szemei vannak. Gratula hozzá. Szopival hogy álltok? bocsi, lehet hogy tudnom kéne, de nem igen van idõm visszaolvasni az archívba.
Bence szeme sötétedik
, még nem látni, hogy milyen színû lesz bár én gondolom, hogy barna. Egy biztos, nem lesz olyan szép kék szeme, mint Apájának.
De talán olyan szép barna szeme lesz, mint Anyájának.
Bencének volt az elsõ hetekben fitymagyulladása, mert annyira szûk neki, de a doki azt mondta, hogy 1éves koráig ne foglalkozzunk vele. Akkor majd lehet plasztikázni, kicsit vágnak rajta, hogy feljebb csusszon, azért remélem, hogy addig még változik a helyzet.
Miszike,
drukkolok, hogy visszaálljon a régi kerékvágás.
Én is parázok, mert jövõ hétvégén meglátogatjuk anyósomékat (180km-re laknak) és ott is alszunk.
Mostanra már valahogy Bence is kialakított magának valami napirendet, aminek szerintem tutira be fog kavarni az utazás+ottalvás+nagymama fogdosása.
Anyóstéma: szerencsére messze van(180km), de ha jön, akkor amíg itt van addig a kezében a gyerek.
Még szopizni is úgy kell kérnem, hogy ugyan adja már oda. Párom persze nem érti mi a baj, hiszen addig sincs vele gondom. Ilyet is csak férfi mondhat...Mondtam is neki, hogy már elõre félek, hogy majd 2 fronton kell kûzdenem a saját gyerekemért, az anyósomnál is + nála is. Anyósom már azt is megkérdezte, hogy nem akarunk-e nyaralni menni, mert õ szívesen vigyáz a kicsire. Mondtam neki, hogy NEEEEEM és különben is még szopik a gyermek. Tudom kicsit talán túlságosan is támadásnak veszem ezeket a megjegyzéseit, de a hideg kiráz, hogy ha arra gondolok, hogy most már állandóan ezzel fog nyaggatni: mikor megyünk? mikor adjuk már oda? stb.
Manó2,
hát igen a BKV-zás se terhesen, se kisbabával nem könnyû. Az emberek nemtörõdömök és figyelmetlenek.
Én még nem is voltam sehol a gyerekkel csak, ha Apa visz minket kocsival.
Nemsokára viszont kénytelen leszek ezt-azt intézni, de valószínûleg kendõzni fogunk, mert a babakocsink túl nagy és nehéz ahhoz, hogy emelgessem.
Most mennem kell, mert Bence felkellt...
csak még el szerettem volna dicsekedni, hogy mára virradóra elõször átaludta az éjszakát. 20h-kor szopizott és 6.15-kor kellt.
Nagyon meglepõdtem, de tökre örülök neki, persze ez nem jelenti azt, hogy mostantól így lesz, de azért talán hamarosan.
kb. 1,5 hete már csak egyszer szopizott éjszaka (3.30-4.15 körül), most meg fel sem kellt.
Mondanom sem kell, hogy a cicik majd szét robbantak reggel a sok tejtõl, feszített rendesen, de hát ki goldolta, hogy így lesz. Azt hiszem, ha állandósul, akkor este fejek majd, hogy reggel ne legyen ez a jajmajdszétrobbannakacicijeimjaj élményem.
Pusza Mindenkinek, Babácskáknak is!!!
Szép napot és jó sétát!
Timici
U.i.: Bencérõl van kép a profilomba ill. a Fényképalbumban Bence Képes Naplója címmel