Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Nem vesztünk el,csak mi éppen a határozatunkat várjuk gőzerővel,és most nagyon izgatottak vagyunk ez miatt!!!Pár napon belül ígérték!Azt mondták,hogy legkésőbb jövőhéten megkapjuk!!!!
Már nagyon várjuk!!!

Kizsó!
Nagyon jók a vonalzódon a lányok képei!!!

Puszi mindenkinek:Kriszti
kkriszi

Ó kizsó de jó, hogy szólsz! Pont ott leszünk Füred közelében akkor, tuti, hogy átmegyünk. Akkor találkozunk! :D
csut79

Sziasztok!
Elutazunk 2hétre a mamákhoz! Puszi Mindenkinek!

Kép
kajla

Kizsó!

Olvastam,hogy augusztus 18-án Balatonfüreden nagyszabású családi,és sport rendezvény lesz!
Sajnos tőlünk Balatonfüred nagyon messze van,és akkor pont nyaralni leszünk!
A Gólyahíren olvastam,hogy majd lehet kapni a Gólyamese című könyvet!
Már nagyon régóta keresem ezt a kiönyvet,ezért arra gondoltam,hogy nem-e vennéd meg nekem?!
Postán elküldenéd,az árát pedig visszapostáznám neked!!!

Megoldható lenne??Mit szólsz hozzá??

Azért rád gondoltam,mert írtad,hogy ott lesztek majd!!!

Kérlek válaszolj,hogy megoldható-e??

Már többször megrendeltem,de sajnos sosem küldték el nekem!

Képzeljétek el,hogy a sorszámunk már csak 334.
28-al csökkent!!!!!

:lol: :lol: :lol:

Nagyon boldogok vagyunk,nem is számítottunk ekkora csökkenésre!!! :lol: :lol: :lol: Kép
kkriszi

Kkriszi!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bocsi, de olyan jót nevettem azon, amit írtál!
Ezek szerint Te még nem tudod, hogy a Gabika az én édesanyám! :lol: Ez persze nem baj, honnan is tudhattad volna! Szóltam neki, úgyhogy menni fog a könyv. Majd priviben megbeszéljük. :D
Mindjárt jövőhét és jön a papírotok!!!

Csut79!
Miről foglak megismerni? Nyaralni fogtok a közelben? :D

Kajla!
Jó nyaralást!

kizsó

Kizsó!!!!

Én tudtam,hogy Gabika az anyukád,de Őt nem akartam terhelni ezzel,és ezért kértelek meg Téged,hisz Ti is ott lesztek!!!
Megrendelni a BEST-BOOKS KFT-től rendeltem és Ők többszöri telefonálásra sem küldték el a könyvet!
:cry: :cry: :cry:
Egy kedves hangú fiatalember mindig azt mondta,hogy majd utána néz,és küldi!!!De sajnos eddig még nem érkezett meg,ennek már közel 3 hónapja!!!

Pedig már nagyon régóta szerettük volna elolvasni,de sajna nem sikerült megkapni!!! :cry: :cry: :cry:

Vagy a Gólyahírtől is meg lehetett volna rendelni????
Ezt sajna nem tudtam!!! :oops: :oops: :oops:

Na nem baj,de ha így megoldható lesz,akkor nagyon szépen köszönöm Neked,és Gabikának,hogy elkülditek nekünk!!! :lol: :lol: :lol:
Már nagyon várjuk,hogy elolvassuk!!
Már van hasonló könyvünk,azt már többször kiolvastuk!!!

Majd a pénzt pedig elküldöm postán,ha így jó lesz Nektek!!!! :lol:

Nagyon aranyosak vagytok,mert így legalább nem kell az októberi Gólyahíres taliig várni, és hamarabb megkaphatjuk a könyvet!!!

Kép

Ilyen babaesőt kívánok mindenkinek!!!!!

Kép

Puszi:Kriszti
kkriszi

Helyetunk is nyaralni!
Kkriszta nagyon jo a kepek!
Kizso Nem is igaz!Nem lehet minket olyan konyen elriasztani.
Olyan szepek a lanyok!
Konyv!!!!!!
Ki tudja hol lehet meg venni:Nekem 2 szuletes ....
Tudom hog y mar volt rola szo !Bocsi nincs most sok idom hogy vissza olvasak.
Mindenkinek puszi .

Kép
móncsi+3

Moncsi!

A Nekem két születésnapom van c" könyvet, ha gondolod kiviszem a Feneketlen tóhoz Gabikának és ő majd odaadja neked. Mi már nem lapozgtjuk, kinőttek belőle a gyerekek.
simineni

Simineni IIGGGGGEEEEEN!!!!!!!!!
Koszonom!!!!!!!Mi meg gabikanal hagyuk az arat!(Gabika a postas mi mindent csinal meg?)

Kép
móncsi+3

SZiasztok!Ez csak egy próba 1 évután!SSikerült! :D [/url][/quote][/i][/b]
Vendég

Szia Enci!!!

Örülök,hogy idetaláltál!!!
Ne csak próbálkozz,hanem írjál is!!!
Jó kis társaság gyűlik itt össze,bár most van egy kis pangás,mert biztos a többiek nyaralni vannak!!!

De ilyenkor nyáron pihenni is kell,most meg kirándulni nagyon jó idő van!!! :lol: :lol: :lol: [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1186840744.5.gif/img]

kkriszi

Kép

Őket szerettem volna az előbb feltenni,de lemaradtak!!!! :oops: :oops: :oops:

De mostmár minden oké!!! Kép
kkriszi

Szia kriszta!Nem kattintottam rá a freemail címemre,ez volt a baj!Kb 1 éve csak olvasás üzemmódban voltam.Úgy hogy ez úton szeretnék bebocsátást kérni a babanet öribabások társaságába!Én már mindenkit szinte családtagként ismerek,mert minden nap rátok nézek,hol a Gólyahíren,hol itt!Mi is gólyahíresek vagyunk,tavaly novemberben lett számunk,akkor a 270.-el indultunk.Most jövőhétfőn nyaralni megyünk,nemis kérdezem Gabikát.Addig is megy a sor,nagyobb az öröm ha hazajöttünk. :lol: :lol:
Vendég

Szia Enci!!!

Nagyon jó nyaralást kívánok nektek!!
Jövőhétre már jobb időt mondanak!!! :lol: :lol: :lol:

A mi sorszámunk,bár még elég magas,de nagy örömünkre már csak 334!!!!!! Kép

Nagyon-nagyon boldogok vagyunk,mert 1 hónap alatt 28-at csökkent!!!! :lol: :lol: :lol:

Lehet,hogy későbbiekben nem lesz ekkora csökkenés,de így már látjuk,hogy van értelme várni!!!!!

Most megyek,mert megyek vacsizni!!!!

Puszi mindenkinek!!!!Kriszti Kép
kkriszi

Kizsó! Viccesen nézünk ki a férjemmel, mert ő 2 m magas mellettem. Én meg szőke vagyok és hmm, hát nem egy nádszál. De szerintem én megismerlek téged, pláne ha a lányok is ott lesznek. :D Nem néztem eddig mit lehet itt a profilomba felrakni, de ha lehet képet, akkor igyekszem.
csut79

Idusa Lilikéjének!!!!

Nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!!
Legyél mindig ilyen nagyon boldog!!!!! Kép

Sok puszi:Kriszti
kkriszi

Sziasztok!

Csut!
Rendben, biztos megtaláljuk egymást! :lol:

Kkriszi!
Irigyellek, hogy mennyi időd van írni! Mindig napra kész vagy, mindenkinek írsz pár jó szót! :D Most nem dolgozol? Netán Te is pedagógus vagy? :lol:

Olasz Erika!
Üdv köztünk! Jó nyaralást! Remélem jobb időtök lesz, mint amilyen most van! :D

kizsó

Sziasztok!

Egy kis babás helyzetjelentés: :lol:

Kicsi gyöngyszemem kapott fülbevalót, nagyon nőcike! :lol: :P :lol: Még mindig csudijó angyalka, az éjszakákat szinte átalussza. Nappal már többet van fent. Imádja a pocakját és persze ha simogatják. No ebben aztán nincs hiány. :lol: :P Egy igazi földre szállt angyal. Egyszerűen nem lehet betelni vele. :lol: Pénteken voltunk tanácsadáson, 3750g volt. :lol: Már gömbölyödik a kis térde, sonkája, ici-pici tokája. Gyöngyörű. Imádja Halász Juditot. :lol: Arra szoktunk csörögni együtt. :lol: Még mindig nem térek észhez, s nem tudom mivel érdemeltem én ki ezt a boldogságot! Minden kicsi pillanata egy csoda számunkra.
Kicsit csozé. Tegnap hajnalban felébredt vagyis 4-kor, és farkas éhes volt, jött is a kajcsi. Bevágta az adagot, s aztán nem akart aludni. Nyöszörgött, sírdogált, de amolyan macskásan, nem úgy ahogy szokott, ha fáj valamilye. Ez olyan foglalkozzatok már velem nyekergés volt. :lol: No apa hasára került, egy idő után az se volt jó, hát apa közén tette. S lám, minden ok volt! Oldalra fordította a fejét s nézte apát, majd megfordult, nézett engem, se ezt csinálta folyton. Közben apa mondta neki, hogy ki kicsoda. :lol: :P S jól köztünk aludt. :lol: :P Imádni való volt. No így lehet majd elrontani. :lol: :P Tudjátok, ha most valaki azt kérdezné tőlem, hogy mit választanék, szülnék egy gyereket vagy Vikit. Csak Ő kellene nekem! Egyszerűen annyira a mi lányunk, úgy tartja az ujját ahogy én szoktam! Most mondjátok meg, ennyi idő alatt nem leshette el.

Latimi: mi van veletek? nagy a csend.

Drága Lilikének boldog szülinapot kívánok!

Kkriszi: Jujj de jó! Halad az a sor, küldöm a gólyákat! :lol: :shock: :lol:

Kizsó: megint Balaton? No talán majd jövőre! :lol:

KépKép
ancsúr

Jiny azért írta a tápit, mert velünk gond volt, nem is kicsi. Viki alergiás lett a tápira, ment a hasa, véres hasmenés minden. Jiny segített rendberakni. A doki néni tiszta idétlen volt! Olyan dolgokat mondott ami csak rontott volna a helyzeten. Szóval tényleg, bár nekem se akartak más felírni, úgy tettek mintha hülye lennék, hogy nem azt a tápit kérem először, de aztán belátták, hogy igazam lett. :roll: Csak kár hogy volt egy teljes átbőgött napunk és éjszakánk, amikor apával csak a kis tündérkénket néztünk könnyekkel áztatva, viszont ő csak mosolygott a nagy világra. S hasmars ide, vagy oda pont 300g-ot hízott egy hét alatt. :lol: :P Most már minden tökéletes vele megint! Hála Jinynek, és Gabikának, akitől bármikor kérdezhettek ugyanúgy. :lol: :P No meg még sok fórumos társnak, akik konzultáltak Jinyvel. Szuper ez a csapat! :P

KépKép
ancsúr

Úgy látszik, ma tőlem fog túltengni a topik, de eszembe jutott valami!

Jó érzés, hogy egyre több új örökbe fogadni szándékozó tag jelentkezik be! :D
Ne hadjátok abba a sort, gyertek nyugodtan, a friss vélemény mindig feldobja a topikot! :D
Tehát: akik a háttérben olvasgattok most gyertek nyugodtan, úgy mint Erika, Csut, kkriszi! Jó példával járnak előttetek.
Remélem majd ők elmondják, mennyivel könnyebb várakozni úgy, hogy közben van kivel megosztani örömet, bánatot.
Sajnos a többiek elhagyták ezt a topikot, (Kkriszi, talán megtalálod őket valahol :D ) de jó lenne megint egy jó kis csapatot összehozni!

Igaz ez a topik a várakozóknak lett létrehozva, de remélem nem bánjátok, ha a régiek közül, akiknek már van gyermekük, válaszolnak nektek és írnak néha a csemetéjükről.

Remélem nem bántottam meg senkit, nem volt szándékomban, aki ismer, elhiszi! :lol:

kizsó

Ancsúr!

Nem vesztünk el, csak nem voltam gép közelben. Ma elhoztuk hozzánk megint az unokahúgomat. Most a netezés helyett megy a csúzdázás, homokozás, ...

Igyekszem visszaolvasni.

Timi
latimi

Kizsó: :lol: Igazat mondasz, és én is megerősítelek benne. Nekem rengeteget jelentett, amikor olvastam a babás sorokat, mégha sokszor nem is tudtam hozzá mit szólni, de tudtam egyszer majd én is ilyeneket írok majd. :P S amikor a gyermek képeket néztem! Mindig erőt adott nekem!

Szóval kedves várakozók: Népesítsétek be a topikot, s beszéljetek ki mindent magatokból, kérdezzetek, s ha nem is rögtön, választ fogtok kapni! :lol: :P

Kedves Latimi!

Nagyon, nagyon csuriban értetek a kezem. :lol: Játszatok jókat! Aztán majd jön a kis nyekeri, és te is énekelsz majd neki. :lol: :P Reggel, este somdere somdere somvessző... :lol: :P

KépKép
ancsúr

Sziasztok!!!!

Kizsó!Most több időm van a nyáron,mert szabin vagyok!!Óvodában dolgozom,dajkaként!
Most szokták kiadni az egész éves szabinkat,ezért majdnem az egész nyáron itthon vagyok!!!
Csak sajna az a baj,hogy a párom nyáron ritkán tud eljönni szabira,mert a mezőgazdaságban dolgozik!!!
Ezért unalmamban ,mivel még nincs babócánk van időm,egy kicsit felpezsdíteni a topicot!!!!
Ezért vagyok olyan naprakész!!!!
Gyűjtöm az infókat!!!

Mióta pedig az iwiwen többen bejelöltek ismerősnek,vagyfordítva,így sokakkal úgy is tartom a kapcsolatot!!!

Jó veletek eltölteni az időt,mert rengeteg energiát adtok várakozóknak!!!!! :lol: :lol: :lol:

Ancsúr!Jó olvasni a kis Hercegnőtökről!!!
Éppen tegnap emlegettünk Zolival,a férjemmel,hogy a kis drága Vikike már lassan egy hónapos lesz!!!! :lol: :lol: :lol:
Valóban nagyon szalad az idő!!!!!
Használjátok ki minden pillanatot,mert hamar megnőnek a kis gyerkőcök!!!

Latimi!!!Ha jól számolok,akkor lassan rátok kerül a sor!!!!Már látom lelki szemeim előtt a gólyát,csőrében a kis babókátokkal!!!!Élvezzétek ki a baba nélküli napokat,utánna pedig babázzatok nagyon-nagyon sokat!!!!!!!!!

Kedves Várakozók!!!!!
Csatlakozom az előttem szólókhoz!!!!Gyertek,és írjatok,hisz így könnyebb a várakozás!!!!
Van mivel eltölteni a lassan vánszorgó napokat,heteket....éveket!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kangamama merre vagy???Már régen írtál!!!!!

:cry: :cry: :cry:

Kép

kkriszi

Így van, így van, gyertek csak várakozók! Könnyebb, ha látjuk, hogy nem vagyunk egyedül. :)
Nekem ezen kívül még a bőgés segít bizonyos időközönként. Mondjuk úgy 3 havonta kiborul a bili, bőgök egy sort, kiosztom szegény férjemet (fúj-fúj de igazságtalan vagyok), aztán 3 hónapig megint OK minden. Én így működök. :D
csut79

Sziasztok!Még itthonvagyok,még nemmentünk,csak éjszaka repülünk!Igazavan Kizsónak,nagyon jó ez a fórum.Tényleg sokkal könnyebb a várakozás,és rengeteg örömmel jár mikor valaki írja hogy babájalett.Olyan jó ahogy Ancsúr is ír a pici Vikiről,jó ahogy feltesztek a gyerekekről képeket,hogy nőnek,fejlődnek.Már ettől is boldogabb az ember,felmegy az adrelanin szintje a látványtól. :D Én mióta rátaláltam a Gólyahírre,és erre a fórumra,(pont 1 éve)azóta első hogy felébredek,benézek.Ideis-odais. :shock: Mikor az örökbefogadás mellet döntöttünk,nagyon sokat segítettek az élménybeszámolók,a gyönyörű fényképek.Mostmár tényleg megyek van egy csomó dolgom:vasalni :( Ha jövőhéten nemjönnék szerda után,akkor a férjem elcserélt tevére. :twisted: Puszi mindenkinek!
Vendég

Enci!!!!

Jó nyaralást nektek!!!!
Vigyázzatok magatokra!!!!

kkriszi

Most hívtam az ügyintézőnket a gyámügynél!!!
Azt mondta,hogy ma már megírja a Határozatunkat,mert a múlthéten nagyon sok ügyfele volt!!!!

Pedig már azt hittem,hogy eldicsekedhetek nektek vele,mármint a határozattal!!!!

De ami késik,nem múlik!!!!
A héten,már biztosan itt lesz!!!!Bízunk benne!!!!!
Úgy várjuk,mintha valóban egy pozitív terhességi tesztet várnánk!!!!!
De ez majd az lesz,mert akkor már elhisszük,hogy valóban szülők leszünk egyszer!!!!

Szorítsatok nekünk kérlek szépen benneteket,hogy a héten már valóban megkapjuk a határozatot!!!!!! Kép

Kép

Puszi mindenkinek!!!!!Kriszti
kkriszi

Kkriszi!

Veletek vagyunk gondolatban!!!! :D
Szerintem itt számíthatsz mindenkire! :D
Honnan szeded ezt a sok jó képet?
Nekem is már csak 9 nap, és megkezdem a melót 5 év kihagyás után!
Nektek is ezt kívánom, legalább 5 év folyamatos babázást!!! :lol: Visszahozhatatlanok ezek az évek!

Erika!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Annyira jót nevettem azon, amit írtál! Remélem azért jövő héten itt leszel! :lol:

kizsó

Hűha kizsó! 5 év az nem semmi! Nem tudom, hogy kibírnék-e ennyit otthon. Persze lehet, hogy simán. :)
csut79

Kizsó!

A keresőbe írd be,hogy animáció.Ott pedi menjél bele az animációs tárházba!
Nagyon szép képek vannak ott!!! :lol: :lol: :lol:

Köszi a szorítást, remélem,hogy a héten már itt lesz a határozat!!!! Kép

Kép
kkriszi

Ancsúr: nálunk is ez volt a leggyakrabban énekelt dal!!! :lol: :lol: Most meg a Maszkabál oda-vissza... :lol:
rkata

Sziasztok

Bocsi az eltünésért, de mi hol itthon vagyunk , hol nem :):)
Én már nagyon unom az állandó pakolást mosást.
Lehet hogy a kisfiam is mert mostanában olyan bújós lett, meg állandóan cipeltetné magát :(
Furi, dolgokat szedett össze, az alvás az eddig sem ment könnyen de egyre nehezebb elaltatni, cipelteti magát (cipeltetné egész nap) ha leakarom tenni ugy kapaszkodik hogy a szívem szakad meg.
Viszont egyre ügyesebb, már mint a kocsma pultnál , támaszkodik közben 2 kézzel molyol valamit. Kapaszkodva totyorog a lakásban és villám gyorsan mászik.
Igazából a fogával is küszködünk megint , nem akar kibújni neki a felső kettő .
Szóval nem tudom hogy a vidéki élettől lett -e ilyen zizzenet vagy csak már neki is elege van a fogzásból ?:(
De ha ilyen tempóban jönnek a fogai mint eddig , 4 éves korára jön ki az összes tejfoga :(

Szülinaposoknak : Sok boldogságot
Várakozóknak : kitartást
A munkába menőknek , meg nem is tom mit kívánjak :):)

Naninga
naninga

Naninga: már nagyon hiányoltalak. :) Gondoltam, hogy nyaraltok, jó Nektek...
Vincus dettó iszonyú csimpaszkodós, bizonyos határig jól esik, onnan inkább terhes. :oops: :oops: És iszonyat nagy hangja van, úgy tud sikítani, meg ordítani, hogy az elképesztő! :roll: Ha nem veszem fel, képes fél órán át nyafogni, nyüszögni, kiabálni és kerget végig a lakásban. :)
rkata

Kkriszi!

Már rákerestem, tényleg jó, majd átböngészem rendesen! :)

Naninga! :lol:
Végre előkerültél Te is! Szegény Zalán, majd csak kijönnek azok a fogacskák. Nem használsz neki semmit? Kence, vagy valami más a fogára? :) Jól olvasom, a fiacskád már kapaszkodva totyorog? Nem semmi, nem fiatal még ahhoz? nagyon ügyi! :lol:
off: A summerfestre nem jöttök?

Rkata!
A Maszkabál nálunk is nagy kedvenc. A csajok kedvence a Tigris! :lol: De már Zsófi is énekli! :lol:

Réce! Olvasol? Hogy halad a ház? Rég írtál már Te is! :D

kizsó

Tirza, Tvera, veletek mi újság?

kizsó

Altatóügyben: semmit nem éneklek nekik, mert attól kimegy az álom a szemükből. :twisted:
Kocsiban viszont utazás közben eleresztjük a hangunkat, s népiesre véve a figurát az "Erdő, erdő, erdő, marosszéki kerek erdő"-t, meg az "Által mennék én a tiszán ladikon"-t szoktuk énekelni. Ez utóbbi kicsit nehézkes volt eleinte, mert előbb el kellett magyarázni Dorkának, az által, Tisza, ladik, város szavakat... Ja, meg a galambommal sem volt tisztában, hogy az egy lány... :lol:

Csütörtökön pedig egy óvatlan pillanatban megnyírta magát a kisasszony. Egy kupac haj maradt a szőnyegen, mert a szörnyet is megnyírta (Belle későbbi szerelmét), mert túl bozontos volt... Majdnem elsírtam magam a látványon, de másnap a fodrász barátnőm sokat javított a helyzeten. Most a gyönyörű kislányomból csibész kisfiú lett :cry:
Kép Ilyen volt....

Kép ezt tette magával

Kép fodrász után, de ez persze nem a kritikus oldal...

Kép
Kép
koko

Koko!!!

Látod,már milyen ügyes a kislányod,hisz már egyedül fodrászkodik!!! :lol: :lol: :lol:

Ne félj,így sem veszített szépségéből!!!Gyönyörű kislány!!! :lol: :lol: :lol:
Kell egy kis változatosság!!Biztos Ő is így gondolta!!! :lol: :lol: :lol:

Kellemes napot mindenkinek!!!Ma már jó idő lesz!!!Ezt mondták az időjósok!!! Kép

kkriszi

kkriszti köszi a dícséretet :lol:
Tegnap este elfelejtettem megkérdezni, mert túl késő volt, de hová is kell begépelni az animáció szót? :oops: :oops:

Kép
Kép
koko

Kellemes napot mindenkinek!!!

Koko!!!
A Google-ba be kell gépelni,hogy animáció,majd előjön egy másik ablak,ahol megkeresed az Animációs tárház-at!!!

Nagyon sok fajta téma,és nagyon sok fajta szebbnél-szebb animációs kép van ott!!
én sokat letöltöttem a számítógépre,így ha szükségem van valamelyikre,akkor csak onnan feltöltöm!!!! :lol: :lol: :lol:

Viktória Hercegnő ma 4 hetes!!!!Gratulálok neki!!!!Gyorsan szalad az idő!!!!
Ancsúr!!!Használjatok ki minden percet,mert hipp-hopp,és már lassan szaladni fog a kis Vikike!!!! :lol: :lol: :lol: Kép

kkriszi

RKata

Jól esik hogy hiányoztam :):)
Akkor neked sem könnyebb, Vincus nehezebb is mint Zalán és ugyi én meg jóval többet nyomok mint te. :):)
Édes lehet ahogy megy utánad. :):)
Mondjuk Nálunk is van ám üvöltés ha nem veszem fel pedig jól esik amikor a vállamra borul meg bújik , de sokszor ez nem elég neki ilyenkor mutogat hogy merre sétáljak vele :) :(:(
Ha nem akkor ül a földön és előre borulva sikít, csapkodva a földet. :evil: jobbik esetben csak mászik utánam és kiabál velem :):)

Kizsó

De szoktunk menni :):)
De ma berágtam mert minden honnan elküldtek minket ahonnan látni lehetett valamit, igy haza mentünk :(:(:(

De kenem az inyét dentinoxxal is meg kaptunk ecsetelőt meg a Viburcol kúp is néha meg kamomilla golyócskák de annak ellenére ilyen szegény .
Mondjuk ma megnézte a doki néni és szegénykémnek 6 helyen van bedurranva az inye :shock: :twisted: :twisted:
Ja és igen kapaszkodik a rácsba és totyorog körbe körbe meg ha valamiről át tud kapaszkodni valahova akkor uzsgyi tovább de ha nem akkor lehupp -átmász és irány a kinézett dolog.
pl távirányító , mobiltöltő, telefon és minden egyéb tiltott dolog.
De fiatalka szegény hozzá , de hát nem ragaszthatom le hogy ne csinálja :shock: :lol: :lol:

Kkriszti

én beírtalak az iwiw keresőbe ( mél cim alapján )de nem volt rá találat :oops: ilyenkor mi van ?????

Naninga
naninga

Sziasztok!!

Nanigna!
Az iwiwes e-mail címem:konczne.kriszti@freemail.hu
Ennek sikerülnie kellene!!!!
Próbáld meg így,hátha sikerül!!!!

Szép napot mindenkinek!!!

Kép

Gabika írta a Gólyahíres fórumon,hogy hozott két kisfiút a gólya,akik már boldog családra találtak!!!!
Repülj gólya a Gólyahírhez,és vidd a sok kisbabát,mert ott már nagyon várják Őket!!!!!

kkriszi

Bocsi,eltévesztettem a neved!!!!
Naninga helytt,Nanignát írtam!!!! :oops: :oops: :oops: Kép

kkriszi

Sziasztok

Kkriszti

már tudom mi volt a bajom nincs már olyan hogy e-mail cim alapján keresés , de a férjem meg talált majd bejelöllek.

Szóval most már nincs időm semmire ugyanis nem sokára indulunk újabb , utazásra 1 hétre.
Ne irigyeld Kata nekem már elegem van az állandó pakolásból :(
Be is fejeztük ezzel idén nyárra.
Legyetek jók.

Naninga
naninga

Sziasztok!!!

Most néztem az iwiwet,és valóban nem lehet e-mail cím szerint keresni!!!
Pedig úgy is jó volt,mert nem mindig lehet tudni valakinek a teljes nevét!!
Na, de biztos,hogy voltak visszaélések ezzel!!!

Naninga!
Konczné Korda Krisztina a teljes nevem!!Ott megtalálsz!!!

Azt mondták a gyámügynél,hogy feladták a postára a határozatunkat!!!Reméljük,hogy holnap már megérkezik!! Kép Kép

kkriszi

Sziasztok!

Holnap 22.20-kor az M2-n lesz a Gólyamese című film! Aki még nem látta, vagy szeretné megint megnézni, ne szalassza el!

kizsó

Kizsó, naninga, most érkezett a Kolompos hírlevél. Augusztus 20-án nálatok adnak műsort de. 11 órakor a Műv.házban. Dorka annyira imádja őket. Igaz, csak egyszer voltunk ilyen koncerten, de azt végig táncolta a kis barátnőjével. Volt tánctanítás, mondókázás, körjáték, meg minden. Mondjuk Dorkáékat nem zavarta a ritmus, meg a kötelező mozdulatok, szabadon járták. Azóta viszont rendszeresen be kell tennem a videóba, mert újra és újra látni akarja. s mivel felvettem az elő-táncoló fiút is, egyre inkább kezdi elsajátítani a helyes mozdulatokat. Szóval nagy élmény lenne a csajoknak, bár helyesbítek, Zalán ehhez még kicsike. Meg talán még haza sem jöttök a nyaralásból. :lol:

Kép
Kép
koko

Sziasztok! :lol:

Naninga: :lol: Egyem is meg a kicsi fogacskákat! Vagy inkább ne? Ha már megküzködtetek velük? Szóval csavarogtok már. :lol: Jaj, kis hercegnőm imád csavarogni. :lol: Persze babakocsiban, de tegnap este is le kellett vinni, és akkorát aludt közben, a keresztékkel lementünk sétálni és leültünk a szökőkútnál. Nagyon élvezte a szentem, minden egyes pillanatot kihasznált a szuszmákolásra. :P :lol:

Kriszi: :lol: Akkor volt éppen négy hetes a kis csodánk, amikor a 8. házassági évfordulónk volt. :lol: Köszi szépen a köszöntést! :lol: Na meg van már a határozat???

Rkata: :P Akkor ti is szoktatok riszálni így is úgy is! :lol: :P :lol:

Koko: Szerintem is gyönyörű a kislányod! :lol: Majd megnő a haja! :wink: Képzeld tegnap voltam fodrásznál és éppen ott volt egy kicsi lány, csudi cserfes, a végén még puszit is kaptam :P , nos ő is hasonlót cselekedett, hosszú haját, szépen egyik oldalt levágta. :wink: Úgy látszik a lányok szeretnek fazont igazítani. Ja és közölte a kis huncut, hogy fodrász lesz. :P

KépKép
ancsúr

Sziasztok!!!!!!

Ngyon-nagyon boldogok vagyunk,mert MEGÉRKEZETT A HATÁROZAT!!!!!!!!!!

El sem hiszem,hogy tényleg itt van!!!Már sírtam is örömömben,még most is potyognak a könnyeim,annyira vártuk!!!!

Valóban olyan érzés,mint pozitív terhességi teszt!!!!!!!!!

Most már ÉN IS ÉDESANYA LEHETEK!!!!!!!!
El sem hiszem,hogy egyszer valóra válik!!!!!

Alig látok a könnyeimtől,nagyon-nagyon boldog vagyok!!!!
Ez a határozat lett a szülinapi ajándékom!!!!!!!(18-án lesz)

BOLDOGOK VAGYUNK!!!!!!!!!! Kép

kkriszi

Ez szuper, gartulálok! :D
csut79

Köszi Csut79!!!

Nagyon boldogok vagyunk,bár még a jogerőre várni kell 15 napot,de már az a lényeg,hogy küldték,hogy alkalmasak vagyunk!!!!

Ez komolyan olyan érzés,mint amikor a teszten meglátom a két csíkot!!!!!

Már nagyon-nagyon vártuk,hogy itt legyen a határozat,pedig gondoltuk,hogy alkalmasak leszünk!!!De azért ez a biztos!!!!! :lol: :lol: :lol:

Már tudom,hogy egyszer valóban valóra válik az álmom,és ÉDESANYA leszek!!!!!!
Gyermekkorom óta az szerettem volna lenni,de a sors máshogy gondolta!!!!
De mostmár nem bánom egyáltalán!!!!
Mert mostmár mi is kismamák vagyunk,csak más értelemben!!!

Mi is várjuk a babucink megszületését,csak mi nem a pocakunkban hordjuk ki a kisbabánkat,hanem a szívünkben!!!!

De ott is nagyon jó érzés,mert tudjuk,hogy egyszer eljön majd hozzánk is a "Szerelmünk Gyümölcse"!

Nagyon-nagyon várjuk Őt,de majd Ő tudja,hogy mikor kell megszületnie nekünk!!!!!
Mi várni fogjuk Őt!!!!!!!

Nagyon boldog vagyok,még most is csurog a könnyem,ha rá gondolok,hogy mit jelent nekünk ez a Határozat!!!!!

AZ ÉLETÜNK ÉRTELMÉT jelenti!!!!!

Most megyek,mert pakolok,mert holnap Prágába megyünk egy pár napra,kipihenni az elmúlt félév fáradalmait,amíg a papírokat intéztük!!!

Majd jövőhéten jövök valamikor!!!
Addig is legyetek jók,vigyázzatok magatokra!!!!!!

Babázzatok sokat,élvezzétek a nyarat,és írjatok sokat ide,hogy mire visszajövök legyen mit olvasnom!!!!!

Sziasztok!!!!!!!
Kép

Mosolyogjatok Ti is,mert a mosoly mosolyt szül!!!!!
kkriszi

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?