Kacika
,
Mint a téma sajnos szakavatott szakértője
íme néhány panács:
próbáld ki a Rennie-t, a B6 vitamint, a mentolos szőlőcukrot, a homeopátiás Cocculine-t.
Nem érnek tartósan semmit (nekem...) de legalább 1-2 órára jobb az első alkalommal.
Nekem már 5 hetes korunk óta van az egész napos hányingerem, sokszor úgy kelek fel, hogy rettegek ma mi lesz megint...
Tényleg az az egyetlen recept, hogy ki kell nőni
Még ami bevált, ha mozgalmas a napod, jössz-mész, kevésbé figyelsz a hányingerre és akkor jobb.
Ha nagyon gázul vagy dugd le az ujjad, mert a hányástól könnyebb egy darabig.
Még egy dolog:
Azt hiszem, azért járunk tévúton a hányinger ellenes praktikákkal mert nem a gyomorból indul, hanem a vérből (hcg?) és egy idegrendszeri érzet csupán.
Számomra ez tegnap bizonyságot nyert: betértem egy kínaiba, hogy vigyek haza kaját, de mivel kezdtem sz@rul lenni ott helyben is ettem. MIT IS???? Savvanyú-CSÍPŐS levest!!!! (ott elég brutálul csípős, ahogy egyébként szeretem! NYami!!!!) Amilyen állapotban tegnap a gyomrom volt, esküszöm, a gyomrom ellen bosszúból vettem, na nesze akkor ezt kapd ki alapon
... És mi történt????
NAgyon jól esett, a gyomromnak pedig kutya baja nem volt hosszú órákig.
utána is csak a szokásos émelygés
HA a gyomrom miatt lettem volna szarul, minthogy PONTOSAN EZT ÉREZTEM közelítőleg felfordultam volna egy ilyen kis uzsi után...
De persze lehet hibás az elméletem, mindenesetre most nagyon megdöbbentett.