Sziasztok!
Tényleg profik az orvosok szakmailag, de emberileg....én legalábbis úgy érzem nagyon kifogtam. 3 babám van, mindhármat a klinikán szültem, ugyanannál a dokinál. A legkissebbet most két hónapja. Mikor a harmadikkal elmentem a dokihoz, úgy fogadott, hogy sírva jöttem ki! Nekem esett, hogy ez nem SZTK, és ugye tudom, hogy a két szép szememért nem fog felkelni hajnali kettőkor, ha nekem szülnöm kell. Szó szerint! Pedig előtte 5 évvel, mikor a másodikat szültem sem kis összeget hagytam ott nála, de persze nem emlékezett már rám, mint, ahogy a kilenc hónapon át egyszer sem. Minden alkalommal, mikor mentem újra el kellett mondanom, hogy most hanyadik hét, mi volt eddig, milyen problémáim vannak, stb. Minden alkalommal 5000ft-ot adtam neki, de az utolsó hónapban, mikor egy héten kétszer kellett mennem, akkor már nem mindig vittem pénzt, és volt, hogy ilyenkor el sem köszönt. Biztos azt kérdezitek, miért nem váltottam dokit, de azt hiszem nem volt elég erőm hozzá, és úgy hallottam a klinikán belül nem szívesen vesz át másik doki, én meg ragaszkodtam a helyhez. Persze nem volt külön terhes rendelése, így órákat kellett várni más páciensekkel együtt. A következő dobása az volt, mikor közölte, nem lesz ott a szülésen, mert a kezét műtik, ezt még meg is értettem. Azt mondta, ha itt az idő, a szülőszobáról hívjuk fel, és ő megkér majd valakit azok közül, akik ott vannak, akit szívesen ajánl. Persze mondanom sem kell, hogy mikor elkezdődtek a fájások, se az én dokim, sem más doki nem hallatott magáról, így maradt az ügyeletes orvos, de hála Istennek szerencsém volt!
Kifogtam egy nagyon jó fej, profi, figyelmes, lelkiismeretes dokit, akiről kiderült, hogy az előző szülésemet is ő vezette le, mivel dokibácsim elaludt
. Ezúton is szeretném megköszönni Dr. Bőze Tamásnak, hogy segített világra hozni mindkét kisfiamat! És Juhász Áginak, a szülésznőnek is külön köszönet, mert átélhettem életem legszebb szülését. Szó szerint átéltem és nem túl
. A hab a tortán az volt, mikor 6 hetes kontrollra időpontra visszamentem a dokimhoz, és 1 órán át szobroztam az ajtó előtt, és még a kartonomat sem volt hajlandó elvenni az asszisztens. Itt véget ért az én vadregényes kapcsolatom ezzel a dokival, és még aznap kerestem egy magánorvost, aki két percre rendel a lakásunktól, rögtön behívott, és 20 perc alatt többet kaptam, szakmailag, emberileg, mint 9 hónap alatt, és csak kétszer annyiba került! Nekem megérte! Mivel majd csak 6-8 év múlva szeretnék újra kisbabát, ha összejön, még ráérek gondolkozni a kórház választáson, de ha a magándoki bejön, akkor természetesen nála fogok szülni. Hát, kicsit hosszúra nyúlt, de mindenki okuljon! Ha valaki kiváncs a doki nevére priviben megírom szívesen! Jó babázást mindenkinek!