Sziasztok!
Szóval, reggel 7 óra 40-re ott voltam, ahogy B.B. kérte. Persze azt nem mondta, hogy 8-ig takarítás van! Ő is megérkezett, úgy fél 9 körül
. Megnézett, és kiderült, hogy a tüszőcském elhagyott, tehát KEZDHETÜNK. Felírta a szurikat, gyogyikat és vasárnapi vérvételre hívott. Rövid programot csinálunk. Holnaptól 3 napig 150 egység Gonal F, decapeptyl szuri ma egy egész, majd 4 fél ampulla vasárnapig, gyogyik e vitamin, rubascorbin, magna B6, aspirin protect. A másik doki nincs, és 3 leszívásos leendő mamika volt, meg még persze a 8 órára hívottak várakoztak. Szóval ennyi történt.
Vikimi: a pocid édi. Én is akarok olyat!
Kincs: nekem soha nem volt ilyenem az utrotól.
6 inszemináción vagyok túl, tavaly a harmadik sikeres volt , ikreket vártunk. A 19. héten a babák sajnos meghaltak. Már hamarabb is baj lehetett, mert már elvesztettük őket mire meglett az AFP eredmény, ami kimutatta, hogy baj van. A dokim azt mondta, hogy már akkor is halottak lehettek. Senkinek nem kívánom. Bocsi, remélem nem lett ettől rossz kedvetek, csak azért írtam le, hogy már előttem ilyen dolgok vannak. Sokan mondták itt is, hogy ők nem biztos, hogy csinálták volna tovább. Erre én azt mondtam, hogy aki már volt pocis, az tudja, hogy a leg csodálatosabb dolog a világon.
Na, sziasztok!