Sziasztok,itt vagyok!
Csak nagyon dögrováson vagyok...
Iszonyat émelygek,gyenge vagyok meg ilyenek.
Ma voltam vérvételen meg EKG-n is.
Meg bejentkeztem genetikai vérvizsgálatra(tudjátok az a Czeizel féle amit Angliába küldenek ki értékelésre)szóval az előzmények ismeretében,meg az aggódásom kielégítésére döntöttem ,úgy hogy megcsináltatom.A korom miatt még nem indokolt(31 vagyok)de manapság már sokan megcsináltatják fiatalok is.Az a 30 ezret kispóroljuk.
Ja és képzeljétek,mindig attól a rohadt rózahímlőtől rettegtem(mert én nem voltam kiskoromban)és anyu megtalálta a gyerekkori oltási könyvemet és '89-ben beoltottak minket!!!Kicsi megnyugvás végre!!!
És kórház ügyben mégiscsak maradok a Máv-nál mert a dokim is úgy néz ki hogy maradt,meg a szülésznőm is.Szóval nekem nagyon sokat jelent például az is, hogy a Máv-ban 3 ágyas szobák vannak wc-vel és fürdővel,Kistarcsán meg 6 ágyas és a Wc meg a fürő csak a folyosón és tök lepukkant.Persze lehet menni VIP szobába napi 10 ezerért,de minek fizessek ha ott a tök fejújított Máv?!És azt mondják a baba-barát szellem is megmarad valószínű.
Kriszti!
Tényleg az utró miatt nem jön meg??!!Kiváncsi leszek, hogy ha abbahagyod mi lesz.
Erika!
Szép lassan közeledsz a teszteléshez.Cici érzékenység jó jel
Nyáriorgona!
Hát tényleg sokmindet összejött ahogy írtad...
Tényleg jegeld addig a témát apánál,most úgysincsenek esélyes napok.
A hőd hogy áll???
Panni