Hello!
Pumperka,
nekem is az egyik szemem sír, a másik meg nevet az elveszett babád miatt, de jó hír, hogy a másik bébinek hallottad már a szívhangját. Grat hozzá!
Mpatr,
nem semmi éjszakád volt, ahogy olvastam, beleillett volna egy horror filmbe.
Ezek a lövések...nem semmi!
Beuska, Pumperka,
nagyon szép gyerekeitek vannak, de jó, hogy feltettétek róluk a képeket!
Szakadék,
szerintem is írasd ki magad táppénzre, attól félek, hogy a fertőtlenítő kendő nem lesz elég, nem tudhatod, hogy a munkatársad pontosan mit fogott meg előtted. Ez lenne a legjobb módja, hogy kimaradj belőle!!!
Eszter,
tök buli ez a szigetes babaruha, ha én is nagy Szigetre járó lennék, tuti a bébin is olyan cucc villogna. Majd ha megszületik, csinálj a bébiről képet ebben a ruciban!
Beus,
örülök, hogy nem komoly a bőrpíred. Én nem szoktam kipattogni, de most nagyon olyan vagyok. Az arcom, a mellkasom és a nyakam körüli rész teli van pattikkal, úgy nézek ki, mint egy tini. Állítólag a hormonoktól van, de már alig várom, hogy elmúljon. Hiába kezelem le pattanás elleni kenceficékkel, nem használ. Clean & Clear arclemosót használok, valamelyikőtök tudna ajánlani valami hatásos krémet, hogy elmúljanak ezek rólam?
Ódry,
Akkor tudod, hogy milyen munkám van, hasonló a tiédhez. Az a baj, hogy én se 8 órákat dolgoztam (most már hamarabb le szoktam lépni, már elnézik nekem, hogy bejelentettem a bébit).