Szia Virág!!! Én is itt vagyok ám a családból!!!
Apám, a fél cslád itt lóg a babneten!
De hiába, ha már ilyen termékenyek lettünk ebben az évben
De jó, hogy csatlakoztál!
Tóth Zoli vett fel engem a szülés napján, mert ő volt az ügyeletes. Jópofa, de felelősségeteljes dokinak tűnt.
Remélem Szabibaba is úgy dönt, hogy megnézünk benneteket az esküvőn! Nagyon szeretnélek menyasszonyként látni!
Még 1-2 hó, és talán megtudjátok, kislány lesz-e valóban akis pocok!
Szilbee! Nem te vagy béna, az Outlet honlapja a béna. MI még Budán, a Bocskai úton vásároltunk sokat, egy bébidiszkont van ott, nagyon jó árakkal és nagy választékkal. Elefáni a neve, vagy ilyesmi, Bocskai út 36-38.
Levente szemöldöke??? Bepuklisodott???
Betti!
Köszi a privit, nekünk majd kellenének, majd átnézzük alaposan a listát, és írok!
Kati!
Kiss Kati az osztály angyala!!! Nagyon-nagyon kedves, aranyos, nálunk Szabit ő látta el, amikor megszületett, és az osztályon is sokat segített, éjjel is többször benézett, bármit megkérdezhettél tőle!!
És várunk minél több képet gyönyörű Kicső babáról!!
Ja, és tényleg lesz időd a netre, én akkor csatlakoztam, amikor Szabi 6 hetes volt...Addig csak olvastam, ha volt időm.
Ma anyósoméknál voltunk, Szabi áldott jó baba volt, akkorákat aludt! Apa meg Jászberényben meg Hatvanban volt, autót nézni, mert az ottani Ford kereskedések olcsóbbak, mint itt a szolnoki.
Megszültük a döntést: autót cserélünk! Már bele is vágtunk, hurrá!!! Viszont valamin spórolni is kell, és az lehet a net lesz, akkor nics tovább babanet..
De majd még kiderül, egyelőre a hónapban még marad.
Jó hétvégét mindenkinek!