A kis rohadék, megint kidobott
, de most csináltam egy control c-t előtte
. Most már nem jár túl az eszemen!!!
Szóval, akkor újra... de ez már nem lesz olyan...
Judy, örülök, hogy jöttél!!!! Babókával biztos minden rendben, ne izgulj!!! A gyerkőcöket is viszed 4D-re? Ez a terhességed mennyiben más vagy azonos, mint az előző??
Kata, jó hogy rókáék elköltöztek!!! Az öklendezés is hamarosan abbamarad, már csak pár nap és 12. hetes leszel, utána állítólag már nincs kínzás csak gyönyör
Jövő héten pénteken mész a kórházba BB-hez?
Szilvi, megy a drukk a +++++++++ teszre!!! Mentek valahova a szabi alatt?
Ani, neked írtam a legszebbeket az előbb.... Szóval a hőd gyönyörű, és most már nem is fog cikázni. Ilyen magasam marad, vagy még talán magasabbra is szökik, csakúgy, mint a Ti érzéseitek holnap
Nagyon sok boldogságot, bőséges gyermekáldást és egy felejthetetlen napot kívánok Nektek!!!! Hova mentek nászútra? Mikor jössz legközelebb???
Vicuska, a hőd hogy áll? Teteszett a + lh teszted
, tudod a tudatalattid nem hazudik, hónap végén jöhet a +++++++++ terhességi "ismét"!!!!
Ma én is voltam uh-n BB-nél. Először nem volt túl elégedett a jobb oldali 9 mm-es láttán ( a többi még kisebb volt), aztán átment a bal oldalra és azt mondja, hű, oda süss, látod??? és valóban ott volt egy számomra óriási tüsző (19 mm-es). Fura, mert a múltkor 22, 18 és 16 mm-es volt, de azok nem látszottak ekkorának.... Szóval bele kell húznunk apával, nincs mese
Doki bácsi is kétszer megkérdezte, biztos, hogy mindent megtettetek???? (a kis hitetlen, pedig ha tudná, tényleg mennyi mindent megtettünk
)
S most szerencsére Duphastont sem kell szednem, múltkor a sok megrepedt tüsző miatt kellett, így legalább ha nem leszek babás (ami ugye nem jöhet szóba
), akkor időbe meg fog jönni, illetve nem fog megjönni, már magam sem tudom, mit hadoválok itt össze
Mondtam már, hogy megjöttek a tesztek??? Hány másodpercig kell lógatni ezt a fajtát?
Remélem, ezt már megkapjátok, még egyszer tuti nem tudom papírra vetni a gondolataimat