Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sirkici:
azért akarom átadni, mert sajnos nálam nem volt hatásos............de az még nem jelenti azt, hogy másnál sem lesz......ha elolvasos amit írnak róla abból kiderül, hogy van ilyen....valakinek nem jön be. de szerintem más gyógyszereknél is fennáll ugyanez........vaklakinek hatásos, valakinek nem.....
mirci74

A görcs valószinűleg a maratoni ciklus miatt van... :?

Nem szép, hogy téged csak úgy beirnak, nem lehet nekik megmondani, hogy tegyenek be mást is? De ez egyrészt elismerés is, nem?
sirkici

Mirci,
értem, igen a homeopátiás szerekkel ez a gond, de végül is a normál gyógyszereknél is ugyanez a helyzet, van akinek hat, van akinek meg nem, úgyhogy egyre megy!
Én most egyenlőre lemondtam mindenféle szerről, hagyom magam úszni az árral... :)
sirkici

Sirki!
Neked az úgy elismerés lenne, ha már 2 éve dolgozom itt és még mindig nem annyi a fizetésem mint a többieké??
És már nem is lesz....
Elismerés.... na ja..... az elismerés az lenne, ha az éves értékelésnél, ahol 50 mintavételből 2 hibám volt (az egyik az volt, h nem tértivel, hanem ajánlottan küldtem ki egy levelet) nem azt mondanák, h átlagos vagyok....
na, nem is folytatom tovább, mert csak szétvet az ideg.

babszika

én is úgy gondolom, hogy nem "turbózom" magam tovább különböző bogyókkal.

most kéne megjönnie, egyenlőre semmi.....:) a hőm még fent van, de nem érzek igazán semmit ami babára utalna.......:(
mirci74

És tudod Sirki, ezt még doha nem hallottam, h "köszönöm" vagy azt, h ez "szép volt"

Egyébként, bocsi, nem rád akartam zúdítani, csak nekem ilyen "elismerés" nem kell, h dupla annyit dolgozhatok mint mások - kevesebb fizetésért.... csak hogy értsd, nálunk egyforma fizetése van mindenkinek.... elvileg....

babszika

csajok dobok egy görbét.....szerintetek ebből még lehet valami? Kép
mirci74

Mirci!
Persze, h lehet! Miért ne lehetne?? :wink:

babszika

babszi hát én is ebben reménykedem.........

sajnos nem sok olyan munkahelyről hallottam ahol igazságosan bánnának a dolgozókkal.........nálunk is ugyanez a helyzet.....most épp két kollégám helyett dolgozom de ez mindenkinek tök természetes, és persze csak akkor szólnak ha nem stimmel valami..........amúgy elismerés nuku
mirci74

Babszi,
nem gond, te csak nyugodtan zúditsd rám, attól hátha jobban érzed magad, meg igen, értem mi a problémád. Az biztos, hogy ha nem ismerik el az embert, az rossz, főleg kevesebb fizi, stb.

Mirci,
szerintem lehet, miért is ne? Szépen megy fel a hőd. Hány napos ciklusaid szoktak lenni?
Egyébként én is azért hagyok abba mindent, mert nem akarom turbózni magam, úgy sem tudom, hogy mi használna nekem! :(
sirkici

Ja, Babszi,
akkor mégis váltassz munkahelyet? Ha irtad már akkor bocsi, de úgy emlékszem, hogy még döntögettél...
sirkici

Sirki!
Nem váltok.... egyenlőre.... mert novemberben babás leszek.... :lol:
de nyugodtan kirúghatnak, ha van merszük :roll: :lol:

babszika

SIRKI:
kb 32 naposak szoktak lenni, úgyhogy most kéne megjönnie. de ebben a hónapban nagyon kitolódott a pé-m, (18 helyett 22 nap) úgyhogy most nem tudom mi van..........olyankor annyival később is jön meg vajon?
mirci74

legyen szép napotok. lépnem kell.

Puszka!

babszika

Szia Babszi! Novemberre fel!!! :wink:

Mirci,
nemtudom, ha azt nézzük, hogy a dpo számit, meg mindig ugyanannyi, akkor annyival később jön meg, de ne vegyél készpénznek, nem vagyok benne biztos, ez csak az én tippem. Szerintem ennek nézz utána a neten, de nyugi, ebből a görbéből még bármi lehet! :D
sirkici

Kép

:(

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
:( :( :(
Én ezt már nem értem. De eddig jók voltak a görbéjeid, nem? Volt pé?
sirkici

Na majd a következő hónapban!!!!!
:D

Kép
Kép
gabi82

Ez az első görbém......

Kép
Kép
gabi82

Gabi,
igen új hónap, új remények!
Ja, akkor a következő görbe jobb lesz biztosan! De nem szoktad érezni a pé-t? Nyák?
sirkici

Na, nekem el kell mennem egy kicsit dolgozni, úgyhogy max hétfőn jövök, de szerintem még be fogok nézni a hétvégén!

Sziasztok!
sirkici

Sziasztok!

Mirci! Ebből még bármi lehet! A mensid ha lesz egyáltalán, igen ki fog tolódni, mert a luteális szakasz (az ami a pé után van) az álatában 12-16 nap. Nekem pl. 16 nap a legtöbb esetben, és most nekem is később volt pé, agy nekem is tolódik.

Nézd csak ilyen a görbém:

Kép

Gabi! Hát még 1-2 nap és lehet, hogy a ferti bejelöli mikor lehetett pé-d. DE elég érdekesen alakul!

Babszi! Totál megértelek, nekem is tele lenne a t.köm!

Én most a Szigetre vagyok totálisan kiakadva! Este majdnem szétvetett az ideg, mer 1/2-kor még olyan hangos volt a zene, hogy a tévét normál hangon alig lehetett hallan, pedig a 4. ker-ben lakunk. Jól elverhetné őket az eső. De nem tudom ki volt az az idióta állat, aki kitalálta, hogy a város majdnem közepén legyen ez a szar. Ja és tavaly is itt a házunkba tették fel a zajszintmérőt, de biztos elfelejtették bekapcsolni, hogy újra meg újra engedélyezik ezt a rakás szart! Biztos lefizettek mindenkit!
Bocsi totál ideges vagyok!
Vendég

Szia Krisztinka:

Az a baj, hogy nekem volt már 11, és 14 napos is a luteális fázisom, úgyhogy most nem tudom mikor is kéne jönnie a pirinek. persze az lenne a legjobb ha nem jönne. a hőm még fent van, és egy kicsit fájdogál a hasam....hát bármi lehet tényleg...majd kiderül.

a te görbéd nagyon bíztató szerintem...szépen megy fel a hőd...kicsit trifázisos babás görbére emlékeztet
mirci74

Sirkici,
nem vagyok jó nyákvizsgáló...... :oops:

És nem érzek semmit...... :(

Nekem egész hónapban szurkál mind a két petefészkem.

Jövő hónapban megdobom az elevitet egy kis folsavval.
Ugyis ikreket szeretnék!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Krisztinka,
nagyon szép a görbéd!!!!!!!

Mindenkinek nagyon jó hétvégét!!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Babszi!
Örülök pirinek. Ez nagy megkönnyebbülés neked is.

Krisz!
Nagyon csini az a görbe! Bármi lehet belőle!

Gabika!
Jövő hónapban ikrekre fel!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Sziasztok!
Látom, mindenki alukál, vagy legalábbis élvezi a hétvégét.
Csak nálunk megy a munka ezerrel? :lol:

babszika

Christell

Most látom csak a szép tesztedet!!!! Gratulálok! Boldog babavárást!!!!! Ezt csak Neked!!!!Kép

A többieknek is küldök! Lehet lányok válogatni!!!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni, ha lehet. Mi a 3. babánkat tervezzük, talán most összejött. Tavaly november óta próbálkozunk.

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

SZIASZTOK CSAJOK!!!

megjöttünk, kalandos volt... :) Volt jó is..kevésbé jó is... de majd mesélek...

Nóri.. a táblában töröld már ki légyszíves, hogy mikortól próbálkozunk, mert még én magam se tudom.. :)))

De azért jól esett, hoyg velem is számoltok... amíg nem jön a gólya, hűséges olvasó-belekotyogó tag maradok:)))

Mindenkienk jól telt a hét??:) Puszi!
Vendég

Pöttye!
Olyan poszt nincs, h "olvasó-belekotyogó"!!! Te is teljes egészében "jogos tag" vagy itt :lol: :wink:
És mesélj, mert én nagyon kíváncsi vagyok!!!

Szia britta!
Üdv közöttünk!!!!!!

babszika

Ditke!
Köszi! :lol:

Brigi!
Üdv közöttünk! Mielőbbi babásodást kívánok!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Szia Gyabi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

babszika

Sziasztok. Sajna hétvégén nem jöttem felétek. Képzeljétek csütörtökön azt írtam nektek, hogy fáj a pocim meg fog jönni :(
Na ma hétfő van és még nem jött meg. Szombaton kellet volna. De akkor miért fájt a hasam? Megszokásból? Viszont vasárnap volt folyásom. Az lehet a beágyazodástól?? Puszi: Era
csucsu05

SZia Babszi!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
gyablonka

Jó reggelt!

Gabi,
én sem vagyok valami jó nyákvizsgáló, de próbálkozok... :lol:

Brigi,
üdv. közöttünk!

Bocsi lányok, visszaolvastam, meg minden, de teljesen kiment a fejemből minden, mert most kaptam az sms-t, hogy megszült a legjobb barátnőm, kislánya lett, jól vannak mind a ketten! Olyan rosszul érzem magam, majdnem sirok (ha otthon lennék, sirnék is), de nem értem miért... :(
sirkici

Csacsa,
pozitiv tesztet kérünk!
sirkici

Sziasztok Lányok!

Felrakok egy görbét. Szerintetek teszteljek holnap reggel? Most járok 13 dpo-nál. Még semmi jele, hogy megjönne. Annyit érzek, hogy majd leszakadnak a melleim. Kép
mirci74

Sirkici!
Fel a fejjel! Nemsokára neked is beköltözik a pocaklakód!

Mirci!
A cici fájás az lehet a terhesség jele is. Az enymémek úgy fájnak, majd le szakadnak. Nem tudom, hogy tesztelj-e. Én azután teszteltem, miután meg kellett volna jönnie és nem jött.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mirci: szerintem teszteljél!! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Christell: kislányos vonalzó tudat alatti? Vagy inkább kislány párti vagy? Olyan érdekes, én rögtön éreztem, hogy a picikém fiúcska...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni!
Nem tudat alatti a vonalzóm! Kislányt szeretnénk. :wink: De ha kisfiú lesz, akkor sem adjuk a zaciba! :wink: Nagyon fogunk neki is örülni. Az a lényeg, hogy egészséges legyen. Azért szerenénk, kislányt, mert a férjemnek már van egy 7 éves kisfia, így már van egy fiú a családban. :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

chris:

nekem átlagosan 32 naposak a ciklusaim, most járok 35-nél, de mivel a pé-m is késett ezért kicsit bizonytalan vagyok...hátha csak amiatt késik a piri is.

te mit érzel még a cici fájáson kívül?
mirci74

Mirci!
Reggel és este van egy kis hányingerem. A pocim és a derekam időnként fáj, sokat kell pipilni járni, még éjjel is, a mellbimbóm is rettenetesen fáj, nem lehet hozzá érni. Más tünetem igazán nincs. Ja és a szagokat sokkal erősebbnek érzem.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

cris: most hanyadik dpo-nál jársz? nekem csak a mellem fáj, a mellbimbóm nem, és semmi más tünetem sincs........lehet, hogy mégis piri lesz? te mikr kezdted ezeket a tüneteket érezni?
mirci74

Chris,
kösz a vigasztaló szavakat, remélem tényleg hamarosan én is mutathatok egy zebrás tesztet... Bocsi, most eléggé negativ vagyok ma, pedig örülnöm kellene, de nem tudok. Ez nem szép tőlem, de ha nem akarnék annyira babát, akkor jobb lenne... De hagyjuk is, nem unalmaskodok itt!

Mirci,
nemtudom tesztelj-e, én azt mondanám, hogy igen, de te érzed, lehet, hogy még megjöhet és akkor szörnyű érzés, de fent van a hőd, meg ha 32 naposak szoktak lenni a ciklusaid, akkor elméletben már tesztelhetnél... :roll:
sirkici

sirkici: én 100%ban megértelek...nálam is az van mint nálad, hogy annyira szeretném már a babát, és sokszor el vagyok kenődve, hogy miért is nem sikerül már (pedig még nem régóta próbálkozunk)

épp ezért valahogy most sem akarom elhinni, hogy babás lehetnék, de valahol mégis egy kicsit reménykedem, de csak nagyon picit, úgyhogy ha mégis negatív lesz a teszt nem leszek nagyon csalódott.

eldöntöttem megcsinálom holnap reggel lesz ami lesz (ha addig nem jön meg)
mirci74

Mirci,
akkor ha igy érzed, csináld meg reggel a tesztet, de aztán gyere ám gyorsan az eredménnyel! :D
sirkici

Sziasztok Csajok!

Köszi az üdvöket. Látom, jó hírek vannak. Hatalmas gratula a babásoknak. A többieknek pedig szuper nagy drukkok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Brigi

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok!

Britta! Üdv közöttünk ! Mihamarabbi babásodást!

Sirkici! Fel a fejjel! Én is átélte már párszor ezt az érzést! Próbáld meg magad túltenni rajta!

Chris! Kicsit megkésve, de Boldog Névnapot!

Vandi! Hol vagy??? Rég láttalak!

Én így állok hőileg:

Kép
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?