Sziasztok!
Kacika!
Igazad lehet!
Nagy "franc" a fiam, ez biztos!
Az az érdekes, h a darabos főzeléktől öklendezik, de a süti, tészta, banán az jöhet, bármekkora is. Ma reggel a virslitől is öklendezett, de csak mohóságában....
Az nem baj, ha jól érzed magad, sőt...
Nem törvényszerű, h az első harmad végéig rosszul legyél. Ne parázz, minden OK!
Milyen kajcsit rendeltél?
Linácska!
Én próbálkozom tanítani a kanál használatát, de még eléggé esetlenke
Érdekes, h apró pici tárgyakkal ügyesen bánik, de a kanál valahogy nem megy.
Elképzeltem, amint Kati dokija botladozik előtted
Az oviban biztosan sokat tanul, reménykedj, h csak szépet és jót les el a nagyobbaktól .
Szőlő??! nyam nyam..idén még nem ettünk. Hallottam barátainktól, h Bogláron már szüretelnek. Máskor az aug. 20-ai szüreti mulatságra úgy kellett összevadászni a szőlőt, most meg lehet, h elérik addigra...
Kislibus!
Jó a vonalzód!!
Köszi a tanácsot, lentebb leirom mire jutottunk O láb ügyben. A szívhanghallgatást én is imádtam, de persze izgultam, h minden rendben legyen. Amikor huszon-harminc hetesen a doki a pocakomra tette az "elektromos hallagtót", és meghallottam a szívdobogást bőgtem......
Kívánom, h mielőbb meghallhasd Te is!!!!!!!!!!
Montika!
Ez tök jóóóóóóóóóóóóóó hipp-hipp-hurrá!! Alakulsz, már csak embört kell letámadnod mindennap, biztos ami biztos. Én mindig megérzem a PÉ-t, de nekem a mensim is görcsös.......
MI VOLT A DOKINÁL????????????????????
Na ja a pasik pasik....... épp tegnap hazafelé mondom apának, h ha lehetne én szívesen elbabázgatnék életem végig csak szülni ne kéne
Aszonta rajta nem múlik, anyag van bőven
Az anyagiak sokaknál megszabják a családok "méretét" és ez szmorú. Én megértem, h kell a támogatás a gazdáknak, árvízkárosultaknak, ............de jó lenne ha a családoknak is jutna valami. Persze olyan családokra gondolok, akik valóban a családra költenek és nem ész nélkül szülnek.........
Nicci!
Lebuktunk
Minket láttál, ez nem vitás. A férjem ott dolgozik a centrum melletti irodaházban, elé mentünk. Mi akkor már hazafelé, déltől a városban voltunk és Ábel kedzett kidőlni. Beszaladtam a centrumba, vettem Ábelnek kisgatyót. Így már egy szál "bugyiban" flangálhat majd a tengerparton.
A bocikat megnéztük 2 óra körül, de Ábel inkább szaladgált, nem érdekelte. Nekem tetszettek, különösen az a tavacskás világoskék.
Voltunk tegnap a gyerekdokinál. Kérdeztem, mit vigyünk a tengerpartra. Mire a dokinéni: " a házigyermekorvost"
(első pillanatban azt hittem, olyan veszélyes odamenni, h kell a saját orvos, de aztán rájöttem, h Ő is szívesen jönne pihenni
)
Írt fel pár dolgot. Nem birtam ki, h ne említsem meg,. amit az ostobavédőnénink mondott az o láb és d vitamin nem adagolás valamit gipszelés ügyben. A doki megvizsgálta, sétáltatta, de szerinte sincs baj, kinövi. Azért megnyugtatásul kért egy vérvételt, calcium értékkel és az eredménnyel megyünk a gyereksebészetre, ahol csípőszűrésen voltunk. Talán irtam, h 1 hónapja volt vérvétel, iszonyatosan megszenvedtük, erre a minta bealvadt és nem volt eredmény. Majd a hónap végén megyünk ujra, de a férjem nyomatékosan kérni fogja, h ezúttal csinálják meg rendesen.
Piroska nálam bekeményített, alig aludtam, legszívesebben melegvízben tölteném a napot, de sajna nem lehet. Bence vidéken, valamikor este keveredik haza, Ábel lassan ébred és menni kell sétálni különben nem bírok vele.
BOcsi a panaszáradatért!
Ábel és a boci