Új privát üzeneted érkezett!

Jaj ANETT!

Elolvastam és lúdböröztem, tök szép a cikk, megható és megkapó. Főleg így, hogy ismerem a riportalanyt!!
GRATULÁLOK!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Köszönöm Gyöngyi! Nagyon aranyos vagy. :D
kállai

Anett!

Hol fotózol holnap?Mi esküvőre megyünk :wink:

KépKép
KépKép
krivita

Esztergomba :wink:
kállai

Anett, Nóra!

Pont ez jutott nekem is az eszembe!!!!!
Köszi a dicséretet (ez elfelejtettem az előbb) , a gép egy sima olympus (digitális) Jó, mert még én is értek hozzá. Tényleg egyszerű, vagy ha nem , akkor a Sanyi mahinál a számítógépen a képpel.
Azért lenne mit tanulnunk!!

ágyöngyi

Anett!!!! büszkék vagyunk rád!!!!
ilgya1

Sziasztok!
A beteg csemetéknek jobbulást!

Megvan a rutinvizsgám!
Kicsit izgalmas volt mert wolswagen polon tanultam 1,5 diesel és beállított az oktatóm a vizsga előtt 2 órával suzuki 1,2 benzinessel. De sikerült! :lol:

Most izgulok mikor mehetek városira mert az oktató otthagyta a sulit én meg megyek utána. Remélem minden simán menni fog.

Ildi!
Duncsizást megoldjuk ha nem is elektronikusan majd személyesen :lol: :D :roll:

Jutka!
Csúnya szavak? Minden gyerek kipróbálja, szerintem minél inkább nem figyelünk rá annál inkább elhaggya bár nehéz néha megállni hogy ne nevessünk rajta mert sokszor olyan spontán és lehetetlen időben és helyen használják.
Az én Kevinem 1.5 éves korában elköszönt a dédiéktől hogy "szisztok hü...k" gondolhatod majd elsüllyedtem szégyenemben, de szerencsére csak nevettek rajta bár a mai napig eszünkbe jut. Ma már nem nagyon használnak ilyen szavakat, de sajnos a közösségben lévő gyerekek mellett majd újra és újra előfordul.

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!!

KRISZTI!!
Gratulálok!! Nem lehetett könnyű más autón vizsgázni!!! És megoldottad . Szerintem a rutin nehezebb, mint a forgalom, biztos, hogy ott sem lesz gondod!!! Szorítunk!

Hát lányok panaszkodom egy kicsit. Az is nagyon rossz, amikor a gyerek beteg, de amikor az anyja is, az szörnyűűűűű!!!
A lányok már tök jól vannak, vagyis a Sára, mert Mariettának nem is volt baja.Mivel Sanyi is haldoklott tegnap, hiába gondoltam, hogy ő lesz a felmentő-sereg, és könnyít a napomon. Egész nap fel-fel szökött a lázam, a fejem baromira fájt, és persze a gyerekek virultak, játszottak, ugráltak. Hol? A fájós lábamon, a fájós hasamon. Éjszaka meg végig lázas voltam, hol kivert a víz, hol rázott a hideg. Vívódtam, hogy kapjam be a gyógyszert, vagy hagyjam a szervezetem dolgozni, hátha jobb lesz! Persze a Sára óránként kelt (nem tudom miért), alig volt erőm kitámolyogni hozzá. Ma már talán nincs lázam, de a lábamon alig állok a kimerültségtől.
És csak 3 napja tart, de örökkévalóságnak tűnik.
Édes volt a Sanyi este: azt mondta, milyen jó, hogy nekem "csak" lázam van, mert azzal tudok aludni, de hogy fog ő aludni a fájós hasától!! Mit gondoltok hogy aludt?? Igen, mint egy mormota. Én meg éberen hánykolodtam az éjszaka 70%-ban.
Na, jó befejezem, azért nem halunk bele, csak elég nehéz.

Remélem Nálatok mindenki egészséges!!!! Bár Anett mondtad, hogy Szonjus is átesett a fosóson. Ahányan vagyunk annyiféleképpen terít le minket ez a vírus. Sanyi csak hányt, Sára csak hasmenéses volt , én lázas.

További jó hétvégét nektek!!

ágyöngyi

Elkiabáltam: már a Marietta is hány!!

ágyöngyi

Sziasztok!

Gyöngyi!

Ez tényleg nagyon kiborító. Én is voltam beteg a csajokkal, borzalmas...
Remélem hamar jobban lesztek. Szonjustól nem kapta el senki. Gyakorlatilag ahogy hazavittem el is múlt.
Kitartás...

Olyan érdekes eset történt. Tudjátok, Esztergomban voltam fotózni, és dög fáradtan jöttem haza a hegyek között és arra gondoltam, szerencse, hogy megy előttem ez a kocsi, mert annyira melenkólikus állapotba vagyok, hogy nem áll messze tőlem a figyelmetlenség. Na ezt a gondolatomat tovább fűzve , elkezdtem agyalni mi lenne ha én most itt elpusztulnék. Kb. hazáig ezt a lehetőséget variálgattam.. Ma reggel mesélte anya, hogy Szonjuska éjfél fele ébredt, hogy : anya kell. Sírt szegénykém. Tami 3 körül ment át, hogy rosszat állmodott: elvesztette a szüleit egy bevásárló központba. Olyan megható, hogy még a gondolataink is együtt tudnak mozogni.

Ildi!

Neked is köszönöm!

Kriszti!

Gratulálok! Nagyon ügyes vagy.

anett
kállai

Sziasztok!

Anett, gratulálunk! Tényleg nagyon megható a cikk!

Kriszta, gratulálok a vizsgádhoz! Azért nem lehetett könnyű más autót vezetni, főleg éles helyzetben!

Gyöngyi, gyógyulgassatok! Ez az egész családos betegeskedés szörnyű lehet! :(

Nekem is sikerült benyalnom valami vírust. Szerencsére nem megy a hasam, nem hányok és nincs lázam (remélem, ebből ki is maradok), de egész napos hányingerem van, fáj a fejem, és a gyomrom mintha satuba lenne szorítva. Enni nem bírok tegnap óta és aludni sem, bár nem értem, hogy aludni miért nem.
Mára már elég kimerült, fáradt és gyenge vagyok, de azért próbálom összekaparni magam, mert a családnak szüksége van rám. Legalábbis azt hiszem.
Remélem, nem tart sokáig ez az egész, és hogy a többiek nem kapják el!!!
Tényleg Gyöngyi, Rebeka elkaphatja???

Na, megyek, szenvedek tovább! :?

Puszi Mindenkinek!

Andi
idna

Kriszta!
Nagyon boldog névnapot!!!

Andi
idna

Kriszti! Sok boldog névnapot kívánunk!!!

Kép
ilgya1

sziasztok!!

KRISZTI!! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!

ANETT!! Hogy jut ilyen szörnyű dolog az eszedbe (nekem is szokott bevallom), egy ilyen szép program után???? Ilyen gondolatokon nem agyalni kell, hanem gyorsan elhessegetni!!!! Hess, hess....
DE a lányok...!!!!! Döbbenetes mennyire egy hullámhosszon vagytok!! Igen persze tudjuk: anya, meg a gyerekei....., de ez olyan magasztos duma, egészen addig, amíg egy ilyen sztorit nem hall az ember. Tényleg hihetetlen. Biztos még jobban hiányoztak!!

Hát ANDI!! Sajnálom, és kitartás!! Rebeka a virus mellett kapja rögtön az ellenanyagot is, ezért nagyon kicsi az esély, hogy megbetegszik.
ÉS hagynak aludni, ez nagy kincs - én már csak tudom, ez nálunk olyan mint a film: Kincs, ami nincs.

Többiek?? Vége a hétvégének, tessék jelentkezni!!!
Pusza mindenkinek

ágyöngyi

Sziasztok!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm :roll: , :lol:

Anett!
Ez tényleg nem semmi, nekem is megfordult ilyesmi az eszemben :cry:

Gyöngyi!
Jobbulást!

Andi!

Fel a fejjel lehet, hogy nálatok hamar végigsöpör ez a nyavaja.

KépKép
KépKép
krisztám

Sziasztok!

Betegeknek JOBBULÁST!!!!!
KRISZTÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT! Vizsgához gratula!

Még egyben! :lol: Szerintem csütörtökig már így is maradunk! Pedig ezred annyit sem pihenek, mint Dórival... :lol: :lol: :lol: Millió dolgom van/volna még, be sem pakoltam.... :oops: :oops: :oops:

Mindenki nagyon-nagyon vigyázzon magára amíg távol vagyunk!!!!!!!!!!!

Puszika, Dóra, 39+0 Szabina és Jutka
jatka

Sziasztok!!

Hát Jutka gondolunk Rád/Rátok!! Most ,már fél lábon is... igaz??

Nagyon kihalt a topik, gondolom ti is úgy vagytok vele, hogy nem történik semmi jó, és szerencsére rossz sem!!
Azért életjelet adjatok, tudom, hogy olvassátok, csak nem írtok!!

Írjátok meg hogy állnak a lakásfelújítások, konyhák, póker partik, autók, hasfájások, miegyébb.

Üdv mindenkinek!!! Szép napot!!

ágyöngyi

Sziasztok!

Nálunk annyira a nagy büdös semmi történik, hogy az már vérlázító. Komolyan mondom soha nem értettem mikor felhívtam az uncsitesómat, hogy meséljen mi újság erre ő mindig azt mondta, hogy semmi minden tiszta unalmas (persze két gyerek mellett mi számít unalmasnak :wink: ), hát tényleg :!: :!: :!:

Amilyen dolgok történnek velünk mostanában hát az valami fantasztikus:

felváltva sikongatnak egymást felülüberelve, nekem meg már ketté áll a fülem tőlük 8) .

Póker partik jól mennek, megint első lettem tegnap :D :D :D .

Jutka!
Ma? vagy most mi van?

Na megyek tovább unatkozni

Puszi mindenkinek!
Ti meséljetek!!!!

Szandra

szandrakiss

GRATULÁLUNK SZABINA DALMÁHOZ!!!!
Kép

Jutka! Ügyes voltál!!!
Kép
ilgya1

Hahó!!

SZANDRA!! Gratulálok a nyeréshez!!! Szuper!! Te és pénzben ez mennyi? Szabad tudni? Hátha megrugdosom az uram, hogy ő is nevezzen be!!!
Azért nem unatkozol ne mond!!Telefon vásárlás........

Nálunk nem unalmasak a napok, vagy inkább az esték!!! Főleg, ha egyedül vagyok és a Marietta fél 9-kor összehányja a szobát (matracot, takarót, játékokat). Isteni volt. És egész éjjel lázas volt. Nappal semmi baja!!! Nem értem mi ez??

Én meg lázasan szervezem az általános iskolai osztálytalálkozót!! Olyan izgalmas. Tök tuti lesz.

ágyöngyi

Hopp Ildivel egyszerre írtunk!!!

Megvan a csajszi!!!!
mi is gratulálunk!!!

Részletek????????????

ágyöngyi

Sziasztok!

Szabinához mi is gratulálunk!

Csatlakozom Szandrához, itt sincs semmi különös! :shock: Éppenséggel nem is unatkozok, de semmi érdekfeszítő......
Hacsak az nem, hogy Rebócám már tök édeseket tud mosolyogni!!! :lol:

Gyöngyi,
visszatérő vírus! Hétfő óta már nekem sem volt semmi bajom, erre tegnap este elkezdett menni a hasam. Most sem érzem magam túl jól. Úgy hiányzott. :x

Megyek, csinálnom kéne valamit...., takarítani..., vagy rendet rakni..., vasalni...... :roll: :roll: :roll:

Andi
idna

Ma 10 körül volt a császár. Jól vannak,már szopizik a kislányka. Apukája kikérte.
Este átcuccolnak az Alapítványi szobába.

Sajnos a képet nem tudom felrakni amit mms-ben kaptam :( ,de biztosíthatom,hogy gyönyörű baba!!!Tiszta Dóri különben.

Este kapok majd képeket és akkor felrakom ,hogy ti is megcsodálhassátok! :D

3850 g és 55 cm.

Gyógypusszancsok repülnek a betegeknek!!!!! Kép
ilgya1

BOLDOG NÉVNAPOT LŐRINC!!!!

ágyöngyi

Gratulálunk Szabinának és Dórának Kép
Kép [/b]

KépKép
KépKép
krisztám

LŐRINEK!!!!
Kép
ilgya1

Sziasztok!!!!

Bemutatom nektek Szabinát:
Úgye milyen aranyos?

Kép
ilgya1

És a büszke anyucival:

Kép
ilgya1

Tényleg nagyon aranyos a kis Szabina! Tiszta Dóri! :D

Köszönjük, de nem ma, hanem szeptemberben ünneplünk Lőrinc napot (akárcsak Rebekát). :wink:

Andi
idna

Drága Szabina!

Nagyon sok szeretettel köszöntünk! Örülünk neked!

Kedves Jutka!

Vigyázz magatokra! Jó egészséget!

Anett, Tami, Szonja, Zoli
kállai

Jutka!
Igazán szép Szabina akárcsak a mamája és a nővére :lol:
Vigyázzatok magatokra!
Várjuk a beszámolót :lol:

KépKép
KépKép
krisztám

JUTKA!!
Gratulálunk kislányodhoz, üdv a kétgyermekes, és külön a kétlányos anyák táborában!!
Gyönyörű a kis Szabina!! Láttátok a szájacskáját???

ágyöngyi

Még egy képpel adós vagyok :D
Természetesen a büszke apucit sem hagyhatjuk ki:
Kép
ilgya1

Edinának boldog hófordulót kívánunk!!!

Kép
ilgya1

Ildi!
Köszönjük szépen a köszöntést!

Tiszta hihetetlen, hogy már két ekkora csibészem van.

Ja és Edóka drága ma felállt!!!!!!!!!! Én csak néztem :shock: . Ja és megharapta a Tamit aki közölte sírva, hogy az Edó megharapta mind a két fogával! :lol: :lol:

Ja és ma van a 7dik házassági évfordulónk apával aki dolgozik és nem ünnepel velem :( . Így kénytelen vagyok egyedül berúgni :lol: :lol: :lol: (az asztal alá, mert máshova nem lehet, ja de még a kanapé alá is be tudok rúgni), tiszta nagy bulit csapok mingyán! 8)

Amúgy még mindig a nagy büdös semmivel élem a mindennapjaimat.

Puszi
Szandra

szandrakiss

SZANDRA!!

Boldog házassági évfordulót!!! Vigasztaljon, hogy nekem nincs is ilyen!! Mért nem szóltál és ünnepeltem volna veled!!!Jó kis vörösbor társaságában!!!
Sára már messziről kiabál, ha meglát valami alkoholosat: pia,pia!!!
Hát ha alkoholisták gyermeke, mit tehetne??
És örülj, hogy édes unalomban telnek a napok!! Bár kétlem, ha Edó feláll (gratula ehhez is) és Tamira támad. Ismerős, a nagyot kell félteni a kicsitől!! Sára legfőbb védekező- és támadó eszköze is a harapás.

NÓRA!!
Milyen volt a repülő nap???
Andiék hazautaztak, Jutka kórházban babázik (vajon mikor jönnek haza?)

ILDI!! Gondolom még mindig a konyhát rendezed, igaz?? Bár ilyen "szép" időben nem is lehet mást tenni.
ANETT!!
Kicsit jelentkeztél, aztán megint eltüntetek??? Nálatok ilyen a nyár? Vagy sok a munkád - ami nem feltétlenül negatívum??!!

Kriszti!! Jogsi?? Megvan már??

ágyöngyi

Sziasztok!!

Már rég szerettem volna kérdezni Tőletek: voltatok már a veresegyházi medve farmon? Mi voltunk már, most találtam meg a képeket. Aki még nem volt, kap kis ízelítőt:
Kép Kép Kép

ágyöngyi

Sziasztok!

Eltüntette amit írtam! :x

Megpróbálom még egyszer:

Igen-igen dolgozgatom, és képzeljétek elkezdődtek a stúdió építésének első lépései. Épp a villanyszerelő vés, most ment el a fűtésszerelő barátunk és reggel még az ajtót is megrendeltem .

Meneger lettem. :lol:

A lányokat hétvégén elvittem anyukámékhoz. Ma délután mesevárost építenek anyukámmal az melléképületekben. Csütörtökön pedig mennek a Körös holtágára pecázni a nagy hohohorgász papájukkal és papa barátjával, Janival. Persze anyáék is elkisérik őket, még kint is alszanak a telken, kisházban. Imádnak ott lenni.

Most igen nehezen váltam el a lányoktól, de a zajt és a teendőket figyelve: jól döntöttem. Igaz ilyenkor nem értem mit csináltam addig, míg nem voltam anyuka. Az intézni valókkal teli napok is nagyon lazának tűnek az "unalmas" hétköznapokhoz képest.

Régebben valaki felvetette, hogy lehetne, szóló-anyuka találkozó. Mit gondoltok: egy kis beszélgetés finom kávé mellett?

Tudom, könnyen beszélek most, de nagyon szívesen találkoznék velete, ha megoldható... :wink:

anett
kállai

Jó ötlet Anett!!!!
Én benne vagyok, ha apa itthon van és vigyáz a lányokra, akkor oké.
Kedd, pénteken dolgozik, és minden harmadik napon!!!
Többiek????

ágyöngyi

Nem akarok telhetetlenek tűnni, de ma este hat Crém café?

Gyöngyi? ILdi? Nóri? Andi?

Jutkának igazolt programja van.... :)
kállai

most látom, hogy már fél öt, lehet hogy ez durva ötlet...

és persze: Szandra? (bocs :oops: )
kállai

Hú egy kicsit megijedtem, mert bedobtam a témát, közben dolgom akadt és csak most tudtam visszajönni...

de látom senki nem írt.... :cry:

akkor marad a szerda... Gyöngyi!

Reggeli találka-kávé? :P

Többiek?
kállai

Hahó!!

Kitartás Anett!! Ennyire gyorsan nem pörögnek az események, mit tudjuk sokszor eltünnek személyek pár napra!!

Nekem a szerda jó, itthon az apa. akkor este?

Többiek?

ágyöngyi

Jó a szerda,csak ne reggel.

KépKép
KépKép
krivita

hurrá! jó a szerda... :D

du. valamikor?
kállai

Sziasztok!

Nekem sajnos már nem jó a héten,de amúgy se menne gyerekek nélkül. :?
ilgya1

Szerintem nyugodtan jöhetnél gyerekekkel is Ildi!

Miért nem jönnél nélkülük? Nem baj, hogy megkérdezem?
kállai

Nem tudnám őket kire hagyni. :? (Majd ha nagyobbak lesznek bepótoljuk :wink: )
ilgya1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?