Halihó!!
Visszajöttünk mi is tegnap este. Erre ma megint beköszöntött a kánikula.
De nagyon jó három hetünk volt, az első két hét zavartalan strandolás, az utolsó meg olyan levezető jellegű. Bendegúz imádja a Balatont változatlanul, és a nagyikat is, és a grillhusit meg pláne.
Úgy ette a rablóhusit nyárson, majd lesznek fotók, mint egy kis ragadozó.
Rengeteget tanult, és az újdonságokkal aztán elszórakoztatott minket.
Ma egész nap almoltam, délutánra ki is purcantam rendesen. A lakás kezd emlékeztetni régi önmagára, de azért a héten nem fogok unatkozni még az biztos. Hiába három hét az három hét..
Timi!
Engem is felvettek, sztem ugyanoda HJFre. Gratula Neked is!! De nem 14-én lesz a beiratkozás? nekem olyan papír jött. Én még nem vagyok benne biztos hogy fogom is tudni csinálni, legalábbis fogalmam sincs hogyan fogom megszervezni, mindenesetre elkezdem, aztán majd meglátjuk. Ha meglesz a kistesópocok biztos halasztani fogok egy félévet vagy évet.
Képzeljétek úgy néz ki vegyespárost sikerült összehozni! A 20 hetes UHon elég jól látszott, hogy kislányunk lesz nekünk is. Amúgy minden OK, akkora amekkorának lennie kell, mocorog is rengeteget.
Bendegúznak megtanítottuk, hogy "lesz tesóm", és aznap olyan örömmel mondta is mindenkinek, amikor az UH volt, olyan cuki volt, de azóta nem mindig akarja mondani sajna. De azt tudja hogy pici baba van anya pocakjában.
Réka!
Igen aprórészeket mondtam, azt hiszem ez az orvosi szakzsargon is egyébként. Remélem meggyógyultatok azóta.
Ayse!
Örülök, hogy jó volt a nyaralásotok!
Végül fehér lesz az iróasztal vagy rózsaszín? Hajrá festés! Én egyenlőre lélekben készülök a szobacserére, és a gyerekszoba csinosítgatásra, meg berendezésre, meg esetlleg festésre, meg ilyenek..Jujj, de nagy meló lesz, és valószínűleg kell vennünk új ágyat is magunknak, mert sztem a régi nem fér be az iciripiciri szobába, ami a mi hálónk lesz.
Én nem nézegettem mostanában Bendegúz fogait, hogy jönnek-e a hátsók, de lehet hogy ideje lenne.
Bilizéssel nem haladtunk, belepisil ugyan állva vagy ülve is, de kakilni nem sikerált eddig. Mindegy, van még időnk.
Egyenlőre ennyi, hulla vagyok, megyek aludni, és úgy fáj a gyomrom is egész nap, nem tudom mitől, de olyan rossz, ég és görcsöl. Keresek valami bogyót a fiókban, mert így nem fogok tudni aludni.