Sziasztok!
Most keveredtem haza
Olyan fáradt vagyok, mint a kivert kutya.
Be kellett nyalnom egy kis édességet. (kellett nekem tegnap azzal dicsekedni, hogy nem eszem édességet).
Mostmár jobban vagyok.
A hasam rettenetesen tudja jelezni a fáradtságot.
Már csak két éjszaka!
Rejokám édes!
Nagyon örülök, hogy nem adod fel.
Komolyan. Harcos amazonnak ismertelek meg. Úgy látom rengeteg "kajaáldozat"
fogja bánni, de megszokod.
És az is nagyon tetszik, hogy a Dianera már nem gondolsz.
Meglátod, hogy hasznos lesz a met. Az én szervezetem annyira szerencsétlennek tűnt. Asszem elég jól emlékszel, mennyire vártad Te is a menszimet
Aztán egyszercsak beindultam.
Neked is müködni fog. És ha igaz, amit Tűű doki mondott Norkának (amit el tudok fogadni, hiába
van nekünk egy okos és nagytudású orvosunk), akkor lehet, hogy neked nem fog kelleni 6 hónap.
Nagyon drukkolok. Akkor most mire jutottál? Mennyit szedsz? Hogyan osztod el egy nap? Kinek a tanácsát fogadod meg? Valamelyik csak bejön.
Jól értem, hogy 3x500 mg al próbálkozol? Ez ütött ki???
Egyébként arra jövök rá, hogy minél többet "tanulok" hallok, olvasok a PCOSról, annál inkább kavarodik bennem minden. Lehet hogy tényleg igaza volt a véradós dokinak? Fogalmam sincs mi az az IR?
És nem is kéne osztani az észt, mert hülyeségeket beszélek.
Persze közben nem reszelgetem a körmeim, de hülyeséget beszélek.
Most már a GI is teszi be az ajtóm. Remélem Z Andi helyre rak.
Rájöttem, hogy miért tilos a szőlő, annak ellenére, hogy alacsony a GIje. TÖMÉNY SZŐLŐCUKOR!
Attól olyan isteni!
Kb egy hete eszem szőlőt (azóta jelent meg a piacon nagy mennyiségben) és minden fürt elfogyasztása után, valami egészen hihetetlen boldogság állapotba kerülök.
Ezt nem is lehet megfogalmazni, hogy mit érzek.
Komolyan. Szóval drog. Édes drog.
Monácska!
A T. nem a fiad???
Vagy rosszul tudom? És a párod?
Egyébként tudod, a kivétel erősíti a szabályt.
Ma vettem zabkorpát.
Natur joghurtot. Biomazsolát.
Holnap ezt reggelizem. Ha eltünök örökre, akkor azt jelenti, hogy meghaltam a zabkorpától. Éhenhaltam.
Elég furcsa állaga van. Meg a szine.
Szerencsére még nem szagoltam.
Tudjátok? Ott volt a polcon a sok drága, szebbnél szebb csomagolásban elrejtett fincsi, csábító műzli és én zabkorpát vettem.
Abbahagyom...
...vagyok....
8+1
Ui.: ma megmondtam a kollegáknak. Úgy tűnt örültek...