Új privát üzeneted érkezett!

Brigii gyönyörűek a lányok!! Ha lehet még képeket!! :)

Bibike, mi már beszéltünk. :) Csodaédes a kis Betti. :) Tőled is mééégg képeket. :)

Klippet lehet tölteni!

chesti

Nekem is elküldené valaki a képes linket a taliról, légyszi!! :D
gombahölgy

Gomba drága,
Ment a privi :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Bibarci!
Jövőre whisky-cola bejátszik!És nem csalunk!!!!!Ez a jó hozzáállás.minden rendben lesz Olivérrel!
Nyunyi!
Kitartás!
Juci!
Én is elmentettem!Jó táborozást!
Napcsi!
Sajnálom,hogy nem tudtál LGT-ni!Estrella!
De jó,hogy minden rndben volt a genetikain!Lexihez bementél?
Lippa!
Köszi!Nem gyengék a csajok,még jó,hogy nem volt nagyobb baj!Az ikrek mellé polipnak kellett volna születned!
Brigi-Joci!
Gyönyörűek a csajok és mégegyszer nagy gratula!
Vendég

Sziasztok!

Brigi és Joci!Még egyszer gartulálok, nagyon gyönyörűek a kislányok!!!!

Lányok, most jól besz...tam, ma felhívom a dokit :cry:

Kép
numato

Numa!
Ne szarj be!Diétával segíthetsz a dolgon!!!!
Vendég

Lippa
szegény kis kedvencem :cry: :cry: puszilgasd meg a nevemben is légyszi :oops: :oops:

Estrella
ezt a felsőt az orsay-ba vettem,még mindig lehet kapni és nagy plázákban van ilyen bolt az tuti.jó ez a mostani divat kedvez a kismamiknak/mert ez nem kismama felsö :P :P /de még jó sokáig tudom hordani.ja és volt ott többféle ilyen mell alatt kötös :P :P vegyél valami szépet és képet kérünk abban a pocidról :lol: :lol:

Brigi férje
köszönjük,2 ilyen tündérkét,nagyon édesek,nehéz betelni velük gondolom :P :P gratulálok nektek :P :P

Numa
igazuk van a csajoknak,ne várjál :oops: :oops: :oops:

bibar

Estrella
ez lemaradt,én sem kaptam még olyan bigyót a védönöhöz,ugyhogy nem vagy lemaradva,szerintem azt majd késöbb adja,persze ha nem akkor rákérdezek én is :oops: :oops:

Napcsi
elhiszem,én még azt sem fogom fel néha hogy kismama vagyok,talán majd ha megmozdul :oops: :oops: neked meg már közeledik a nap :P :P persze nem siettetem az időt,de nagyon várom már a januárt :oops: :oops:

Benszi
ezt megbeszéltük :P :P :P

bibar

Bibar
Azt hiszem, te írtad a vörös boros dolgot. Szerinted a Sangria is jó erre, vagy kimondottan tiszta vörös bor? Nem tudom kipróbáljam-e beülti után?! :roll:

manda

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak úgy, szó nlkül eltűntem, de sokszor napokig nem tudok ide ülni, es amikor vegre sikerül, csak olvasni van időm. Eddig ami törtent velünk címszavakban: nyaralás, utazás szülőkhöz, kerítes epítes, aljzatbeton csere, festes, parkettázás, romeltakarítás. Es meg vár ránk egy ket munka, valószínüleg csak ősszel leszek újra aktív, de addig is igyekszem olvasgatni.

A talira nem tudtunk menni, mert a házassági evfordulónkat ünnepeltük, es nem voltunk itthon a hetvegen. Sajnálom, de remelem, hogy legközelebb mi is ott tudunk lenni.

Bibikenek es Briginek gratulálok, legyetek mindannyian nagyon boldogok es egeszsegesek! Gyönyörűek a lányok.

Zsókuci,
igazán kedves Tőled, hogy eszedbe jutottunk, köszönöm a hófordulós köszöntest!

Ne haragudjatok, hogy most csak ennyit tudtam írni es nem tudok mindenkinek külön is nehány szót mondani, de indulnunk kell.

Ádám egyebkent jól van, es amióta jár, igazi kis rosszcsontocska lett. Már vártam ezt es nagyon elvezem. Ügyesen kommunikál, mindig megerteti magát, bár meg csak nehány szót mond, de mostanság mintha kezdene utánozni a hallott szavak első szótagját.

Puszi,

Ági

Kép
agnesm

Sziasztok!

Ma reggel csináltam pár képet. Ez a 18. hét eleje. Szerintem már látszik a pocim, de aki még nem tudja, az nem veszi észre. Ime: Kép Kép Kép

Kép

Kép
sharon

Brigi!

Gyönyörűek a lányok!

Bibike!

Hát, csúcs ahogy a lányod fekszik, zabálnivaló! Nem csodálom, hogy imádod!

Bibar!

Már nekem is van négy időpontom: jan.8,10,11,14. De a doki szerint, ha nem múlik el a rengeteg pocikeményedés koraszülés lehet. :(

Megyek megnézem a talis képeket, mert most két napig dolgoztam és lemaradtam mindenről. Bocs, akinek nem írtam, igyekszem pótolni.

Kép

Kép
sharon

Manda
én sima vörösbort ittam,szerintem azt próbáld ki.nekem ezt sokan tanácsolták,és egyébként utálom!!!!!!!!!de beülti után minden este megittam 1 decit és sajtot rágtam hozzá :P :P szerintem próbáld ki,vesztenivalód nincs vele :P :P drukkolok nagyon :P :P

Sharon
már nem horpadt az a poci :P :P dudorodik :P :P de még mindig nem szivesen állnék melléd :oops: :oops: :oops: azért remélem elmúlik az a pocikeményedés és nem jön korábban a baba :oops: :oops: mikor mentek uh-ra?

bibar

Benszike!Köszike Drága!!!!

Numato!Ne sza...be ,menny el minnél elöbb a dokidhoz!!!! :wink:Minden r4endben lesz!!!! :wink:

Sharon!

Aranyos a pocikád,csak elég picike ahoz képest hogy 18 hetes vagy,de majd meg indul mostmár!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!

Pénteken megyek Uh-ra! Már alig várom! Ma éjjel azt álmodtam, hogy fiam lesz. Ott feküdtem a rendelőben az ágyon és láttam a kukiját a monitoron. Hát kíváncsi vagyok!

Eddig még csak Manda képeit tudtam megnézni, mert annyira lassú a gépünk, hogy órákig tölti a képeket! Egyre jobban fáj a szívem, hogy nem lehettem ott!

Zsókuci!

Tényleg csupa mosoly vagy!

Bibar!

Nagyon csinos kismami vagy!

Az az igazság, hogy sokakat nem ismertem fel: szőke rövid haj, kislánnyal? rózsaszín felsős kismami fehér hajpánttal?

Kép

Kép
sharon

Sharon
szőke rövid haj Zuzmó,rózsaszin felsö Napcsi :P :P
én is megálmodtam hogy kisfiú lesz,és bejött :P :P :P megértem hogy ennyire kiváncsi vagy

bibar

Kicsi mamik!!!

Van egy nagyon tuti babakocsim,eladó!!nem érdeke valakit?ha valakit érdekel írjon pü-t elküldöm a képeket rólla!

Nem tud valaki valamit Lexikéről???? :roll:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sharon!
Halleluja!Gömbölyödsz anyám!!!!!!
Bibarci!
holnapra drukk!
Vendég

Sziasztok!

Brigi és Joci,
GRATULÁLOK NEKTEK GYÖNYÖRÜEK A LÁNYOK, SOK SOK TEJCSIT KIVÁNOK NEKTEK!!!!!!!!!!!

Chesti,
Köszönöm mégegyszer a tanácsodat, nagyon ari vagy! :lol:
Puszillak

Sharon,
Dudorodik már azért az a poci. :lol:

Lukrécia,
:?: Mi ujság van veletek.? :D

Köszönjük a dicséreteket, és a névnapi köszöntöket !
Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Sziasztok!

Sharon, igen,már határozottan látszik a legelső képhez képest, ott tényleg még olyan kis horpadtka volt, hajrá:)

Csajok, holnap megyek a védőnőhöz, meglátjuk mit mond.Aztán felhívom a dokit, ma nem tudtam elérni.

Numa

Kép
numato

Numato!!!

Szurkolok neked holnapra!!!!Minden rendben lesz!!!! :wink:

Bibar!Küldtem pü-t!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Megnéztem a klippet, jót bőgtem :oops: :shock:

Puszi!

Judit

jucicuki

Joci köszönjük a képeket,gyönyörűek a Lányok,milyen kis husik :D !
Jó egészséget és sok tejecskét kívánok!

Numa ne ijedj meg,jól kezelhető csak nagyon oda kell figyelni.Orvosodat pedig próbáld meg minél hamarabb elérni!

Benszi nem is kéne olyan sok,elég lenne még kettő :roll: .Derekad ,lábad hogy van?

Bibarci átadtam,már nem is fáj Neki :lol: !

Sharon már kifejezetten dudorodik az a pocak :wink: !

Agnesm jó hallani felőletek,ha tudsz gyere gyakrabban és képeket is kérünk szépen!

Chesti klippet most töltöm,már nagyon kíváncsi vagyok rá!

Képzeljétek voltam ma a BMC-ben,úgytűnik szeptemberben megyünk a Tesókért :D !

Puszi Mindenkinek!
Lippa

lippa

Sharon:
Hááááát az én hasam már most nagyobb, nem beszélve Bibarról.
Nem semmi vagy. :shock:

Bibar:
Köszi az infót, megnéztem a neten az Árkádban van ilyen bolt. Ha legközelebb Pesten járok megnézem.
Vendég

Chesti atyaég,de jó lett a klipp,én is követtem Jucit :oops: !

Lippa

lippa

Nos, én is beállok a sírók sorába!!!NAgyon jó lett a klipp Chesti!!!
Igazi tündér vagy!!!! :lol:
Vendég

Chesti drága, én is szeretném megnézni a klippet, de hol lehet letölteni??

Kép
numato

Megpróbálom én is letölteni!!!!Bizti nagyon tuti!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lányok!

Elköszönök, mert reggel korán indulunk
Hétfőn már leszek, kitartás mindenkinek!

Benszivel forródrót kapcsiban leszünk a hírek miatt, főleg Kriszti és Lexi miatt.

Vigyázzatok Magatokra!

Puszi!

Judit

jucicuki

Ja, elfelejtettem mondani, hogy védőnéni mondta, hogy vigyázzak a viharral :roll:
Szerintetek ezt hogyan kell :shock: :wink:

Judit

jucicuki

Drágáim hát pont az ellenkezőjét akartam elérni. :)
Ez egy vidám klipp! :)

Numa ahonnan a képeket töltötted le, ott van.

Aki ott volt, és nem szeretné adni az arcát az szóljon, mert felszeretném rakni a youtube-ra, mint babatali.

chesti

Kismamik!

Nem volt türelmem,letölteni egy órát bírtam és feladtam!!!de holnap letöltöm!!! :wink:

Jucicuki!!!

Jó pihenést!!!A viharra ugy értette szerintem ,hogy nehogy bajotok essen!!! :wink: Legalább is gondolom!Vigyázz magatokra!Pusza

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Helló! pár perce irtam egy hosszú levelet és elszállt! most próbálok!

Brigi nagyon nagyon gratulálok!!!!
málna79

Bibar, tudom hogy régen írtam de azért sokszor benéztem ide!!!! most kicsit elveszítettem a fonalat, hogy Lexivel mi van? most ő kórházban van még? én szorítok mert ha jól tudom holnap lesz döntés?

Estrella! én is megyek arra a vizsgálatra! jövő hét péntekre van időpontom!

Kriszit nagyon szorítok!!!!!

Lippa hajrá tesók!!!!!

sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni a találkozón de nagyon kiváncsi vagyok a fotókra!!!! Zsókuci segítesz??
málna79

Sziasztok,

Bocsi, hogy tegnap nem jelentkeztem, de meló után vásárolni voltunk, és a visszaolvasás után meg már nem volt erőm írni :D Ma este megyünk mozizini, megnézzük a L’ecsót :D Már tökre várom! Biztos jó lesz :wink:

Agnese,
Remélem, hogy már Milán jobban van!

Lucia drága,

Ahhoz, hogy jók legyenek a képek, Ti is kellettetek, és a remek hangulat :D
Jó Balcsizást! Puszillak!

Kismoni,
Naná, hogy gondolunk Rád/Rátok! :wink: Elhiszem, hogy azért nehéz egyfolytában pihenni… De megéri!!! :D
Drukkolok, hogy a holnapi vizsgálaton minden rendben legyen!!!

Napcsi,
Igen-igen, sugárzik is rólad, hogy imádod ezt a pocis állapotot! :D:D És abban is biztos vagyok, hogy Te egy nagyon kiegyensúlyozott anyuci leszel! :D
Hát, tényleg elég gondban lennél, ha a párodnak kellene összepakolnia – legalábbis a szombati „tapasztalatok” alapján :lol: :lol: :lol:

Numa,
Sajnálom, hogy nem lett jó a vércuki eredményed! Remélem, hogy azért sikerül megnyugtatniuk!! Drukkolok!

Judit,
Te kis lustiiii :wink: De nem baj, helyes, pihizz csak, a csajoktól majd úgy sem tudsz egy ideig :lol: :lol:
Jó utat Zsóry-fürdőre! Vigyázzatok magatokra!

Manda drága,
Szuper, hogy feltöltöttünk! Annyira édes vagy! Millió puszi és drukk Neked!!!!
És, szerintem is napi 1 dl vörösbor!! Nekem bejött :wink: pedig utáááálom a bort :roll:

Gica,
Hááát… elnézve a pociméretedet, lehet, hogy lassan tényleg összekellene azért pakolnod :wink:

Lippa,
Jaj de jóóó, hogy mentek vissza a tesó(k)ért!! Azért hallod, le a kalappal, hogy így bemeritek vállalni! :D:D De nagyon örülök!!!
Jaj, gondolom mennyire megijedtél, amikor Lilla leesett… :shock: Örülök, hogy nem lett komolyabb baj!!! Persze, amint tudok valamit Lexiről megírom.

Brigi és Joci,
Csodásak a lányok!!!! Nagyon gratulálok még egyszer!!! :D:D:D

Ágnesm,
Hát, nem unatkoztok akkor mostanság :wink: Örülök, hogy jelentkeztél! Kérünk képeket Ádámról! :D

Sharon,
Alakul ez a poci!!! :D:D:D Tök jóóó!!! :D

Chesti,
Iszonyú jó lett a klipp, én is követem a bőgésben a többieket! :oops: :oops: KÖSZÖNJÜK!!! :D

Málna,
Privi ment :wink:

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Kismamik!

mára elköszönök!Jócakát!!!!Legyetek jók!Pusza :wink: Holnap jövök!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Numato
Nekem is volt terhességi cukorbetegségem,először megijedtem, de aztán elég volt a diéta.Pont ma volt itt egyik barátnőm neki 9 lett és mondtam hívja fel a dokit.Engem befektettek akkor 2 napra és egy nap 5 ször vették vért minden étkezés után egy órával.
Így nézték meg elég-e a diéta vagy inzulin kell.
A kajákba majd én is tudok segíteni,ne ijedj meg mindent lehet kezelni!
Kitartást és remélem megnyugtatnak holnap.

Lányok nyönyörűek a babáitok és a pocakok is szépen növögetnek!
remélem hamarosan nekem is nő majd!:))))
sehike

Az ígért fotó Krumpliszsákról:
Kép
Vendég

Chesti,

szuperjó klippet csináltál! Nagyon ügyes vagy!!! Az a legjobb az egészben, hogy így egy kicsit én is megismerhettelek Benneteket, noha nem voltam ott a talin. :D :D :D

Brigii,

annyira szépek a lányok! Nagyon kis formás babák, még egyszer teljes szíből gratula hozzájuk! :D

Sharon,

szépen alakul az a pockó!!! Tök jóóóóóó! Szerintem a végére úgy be fog indulni, hogy te magad sem hiszed el, hogy az elején milyen sokáig nem látszott semmi... :D

Bibar,

nekem is van ám orsay-s felsőm, és még akkor vettem, amikor nem voltam babás. Tök jó, hogy kismami felsőnek is lehet használni. :D

Lippa,

mentek tesókákért?? De szuper!!!! Akkor most két tündéri rosszcsont fiúcska kellene, nem? :lol:

Estrella,

írj már egy kicsit többet magatokról! Mekkora a kis Krumpliszsák? A fotó nagyon jól sikerült róla... :D (Ja, képzeld, voltam G. dokinál, nagyon rendes volt, úgy tűnik hozzá fogok járni! :) )

Zsókuci,

hová mentek Horvátországba? Mi is akkor megyünk, lehet hogy összefutunk? :) Jó-jó, tudom hogy elég nagy ország, de ha mégis? :roll: :D

Kép

Kép
mamm

Köszi csajok, Bibar és Zsókuci a bor témában a segítséget!!!
Szekszárdi Liszt pincészet Pinot Noir (vagy valami hasonló) jó lesz? Anno még a cégnél kaptuk, partner találkozóról maradt. :wink:
Én buta :oops: betettem a hűtőbe, de hát még van majd két hetem addig! :lol:

manda

Juci

de jó hogy írtad a csomagot,mert én is kaptam olyan újságot,de persze ki sem nyitottam..... :oops: :oops:

Lippa

gondolom megijedtél,örülök hogy nem lett nagy baj

Estrella

Édes a kis krumpliszsák! :lol:

Sharon

növöget az,de még mindig bomba vagy! :wink:

Brigi

GRATULA A LÁNYOKHOZ!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Na megnézem én is azt a sírós klippet...... :D

Kép
lukrécia

Manda
tökéletes lesz :P :P :P

Chesti
én nem tudom megnézni :cry: :cry: :cry: letöltöttem de nem nyitja meg :cry: :cry: talán majd másnak a gépén :oops: :oops: én is akarok bőőőőgni :P

bibar

Lányok!

Köszi mindenkinek a poci dícséreteket. Remélem most már nőni fog rendesen!

Lippa!

Én szorítok, hogy a következők is ikrek legyenek! Bár lehet, hogy nem örülnél neki. Az összes ikres barátnőm közel áll az "idegösszeroppanáshoz". Ez azért túlzás, de sokat tépik a hajukat. Le a kalappal előtted!!!! Szuper anyuka vagy! Ja, és láttam a képeket. Nem csak anyuka, hanem bombanő!

Estrella!

Jó a kép, de kérek pocis képet is! Nem hiszem ám el, hogy mindenkinek nagyobb hasa van, mint nekem! :lol:

Benszi!

Mindig olyan jót röhögök az írásaidon. Ez a halleluja, csúcs!

Megyek én is bőgős klippet nézni!

Kép

Kép
sharon

Bibarci

Ne add fel,nekem sem sikerült elsőre!!!!
Nekem nem volt sírós,de extra turbó szupi és tök visszaadja a hangulatot!

Puszika :P :P :P :P :P

Kép
lukrécia

Sharon:Majd küldök képet a pociról, ha itthon lesz apa és lefényképez. De tényleg furcsa, hogy a Te hasad miért ilyen kicsi.

Mamm:Örülök, hogy bevált G. doki, jó fej ám. És még szokott néha poénkodni is. :)

Krumpliszsák adatai:
CRL: 71,6 mm
BPD: 20,4 mm
NT: 1,8 mm
NB: látható
Magzatvíz mennyisége: átlagos
Szívműködés: szabályos
Placenta helyzete: mellső fali
Ép koponya. Jól telt gyomor és hólyag. Zárt hasfal és mellkas. Normál hasi echogenitás. Négy végtag.
Kezelő orvos: Lintner Balázs. Nagyon aranyos volt.
Down kockázat eredménye: 1 : 8817
13+18 triszómaia kockázat: 1 : 106.552
Szűrés eredménye: NEGATÍV
Vendég

Lippa!
Hát anyám nem vagy pite!Bevállalni a két drágaság mellé még akár kettőt!Azért nagyon csúnyán röhögnék,de hihetetlenül felnéznék rád,ha egy helyett kettő begyünne!!!!Azt hiszem Nobelra jelölnének!Nagyon drukkolok!Mindjárt itt a szeptember!
Egy hete nem voltam bálnabaletten és érzem a derekam rendesen!De ma megyek!Mi lesz ha letilt a doki majd?Nem is gondolok bele!

Estrella!
Édes krumplizsákról nagyobbat kérünk!

Sharon!
Ezek csak úgy kirohannak a számból!De most már tényleg látszik!Tök jó!Nem leszel egy nagydarab zebra legalább!

Csajok!Jön ez a rohadék hidegfront és ezt nagyon utálják az én kis kölkeim,mert szétrúgnak!Apa próbál rájuk hatni!Jól szájba is rúgta a kislány!Annyira vihogtam,mint egy ötéves!Már most szarik apura!hi-hi
Vendég

Jó reggelt kismamik!!!

Estrella!Gratula még 1x!!!! :wink:

GOMBAHÖLGY!!!!!

Küldtem pü-t!!!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Estrella,

nagyon szép méretekkel rendelkezik a kis Krumpliszsákocska!! :D Amikor én voltam az Istenhegyin, mi "csak" 64,5 mm-esek voltunk. :D :D Azóta remélem szép nagyra nőttünk mi is... Tényleg, kell még Utroznod?

Csajok,

Lexiről semmi infónk nincs???

Krsiztike,

már csak egy nap... Hiper-mega drukkok repülnek, jó? :wink:

Kép

Kép
mamm

Sziasztok!

Nagyonritkáníró jelentkezik :lol:
Jó volt a tali, örültem mindenkinek! Privit nem kaptam, vagyis igen, de semmi nem volt benne, úgyhogy Zsókuci, Chesti, meg aki még föltett valahová, lécci írjátok meg, hogy hol találom a képeket!

Sajnos a visszaolvasást föladtam, de remélem, előbb utóbb tudok majd jönni rendesen, talán, ha Verus nagyobb lesz, mert most minden pillanatomat lefoglalja szinte.

Teszek föl talis képet ide, csak olyat, amin gyerekek vannak, mert végül is minden rajta szereplő gyerek képét láttuk már itt, szóval gondolom nem tilos.

Kép
Kép
Kép
Kép
azt hiszem a gyerekeket már be tudjuk azonosítani :lol: :lol:

puszi
rozus

KépKép
rozus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X