Sziasztok lanyok!
Kepzeljetek, Petra ataludta az ejszakat!!!
Evett 23:15-kor, ejfel korul elaludt, aztan pedig 6:40-kor kezdett csak nyuszogni! Ugy meglepodtem, mikor felebredtem, hogy nem tudok hogy fekudni a ket dinnyemtol, es hallottam, hogy mar jarnak a buszok...
Viszont az elozo ejszaka nagyon vacak volt, Petra a normal szopikon kivul vagy 2 oran keresztul nem tudott elaludni, igy persze en sem... Vajon mitol fugg, hogy hogy alszik? Es mar sokszor 130-140 g-okat eszik!
Tegnap is voltunk setalni, es hirtelen nagy szel kerekedett, persze jol bebugyolaltuk a leanyzot, de mara kicsit csipas lett a szeme.
A doktorneni hagyott itt receptet (Neomicin szemcsepp), ugyhogy Anyukam most elment kivaltani. Nem csunya a szeme, de olyan rossz erzes, nem vigyaztam ra elegge...
Nevtelen,
Koszi az otletet, jo, hogy mondod, mert kaptam is kolcson ilyen tejgyujto szettet, majd sterilizalom, es kiprobalom. Bar kicsit felek attol, hogy nyomni fog, de legalabb a bimbo nem fog fajni.
Orsoly,
En sem ertettem, hogy miert teaval kell beadni, de a dokineni igy mondta. Meg vissza is kerdeztem, mert itt olvastam, hogy tejjel szoktatok beadni, es o teat mondott masodszorra is... Lehet, hogy majd azert felulbiralom a velemenyet...
Csuklasra a citromlevet az en anyukam is emlegeti, de elfogadja, hogy nem akarok adni.
Norka,
Koszi a dicseretet!
Maci_2,
Nem tudom, hogy irtak/mondtak-e mar masok, de szerintem Roni nagyon hasonlit Rad!
Es nagyon edi hajasbaba!
(Bar Rad ezt igy nem mondanam
)
Myssnia,
Koszi szepen a valaszt.
Szegeny Szilard...
Nagyon ari lehet a kis erdeklodo baba!
Jajjj, ne haragudj, olvastam ugyan a papagajos kerdesedet, de tenyleg elfelejtettem valaszolni ra. Bar ezek szerint ugysem tudtam volna segiteni. Nagyon sajnalom szegeny madarkat.
En sem tudok mit kezdeni, ha Petra nyugoskodik, ugyhogy en is bogok... A szules nekem konnyu volt, de meg igy is nagyon nehez feldolgozni. Nagyon sokszor eszembe jut egy-egy jelenet, es ha ez elalvas elott tortenik, akkor nem tudok elaludni. pedig semmi rossz nem tortent velem, de megis. Fura...
Kangi,
Koszi Neked is a valaszt!
De jo Nektek, hogy mar igy kirandulgattok, es foleg, hogy Julcsi igy elvezi!
Szegeny Julcsi, remelem, ma mar jobb a helyzet...
Franyo,
Orulok, hogy Anna ilyen jol viselte a szurit, drukk, hogy ne fajjon kesobb sem!
Kataa,
De jo, hogy itt vagy!
Igen, a ferjem mondta, mar nagyon izgatta a kerdes, hogy a ferjed-e az.
Gomb,
Koszi az infot, en egyelore meg nem erzem, hogy most kezd jonni a tej... Csak azt erzem, hogy hideg a polom.
Urszila,
Gratula a szopihoz, es a novekedeshez!
Es jobb ejszakat kivanok!
Folyas: nekem mostanaban van, hogy 2 napig semmi, aztan megint egy keves. Eleg hirtelen kezdett el csokkenni a mennyiseg, biztos Neked is igy lesz hamarosan.
Varom a kepeket!
Beu,
Koszi a valaszt! Ugy latszik, rajtam kivul senki nem fej rendszeresen...
Az a fura, hogy amikor a dokim hazaengedett a korhazbol, akkor elmondta, hogy minden szopi utan fejjem uresre a mellemet (mar amennyire uresre lehet), a vedono tegnap volt itt, o meg azt mondta, hogy a szoptatas teljes idotartama alatt kell fejni... Mondjuk megneznem, hogy ki az, aki mondjuk masfel evig szoptat, es vegig fej is...
Koldok: Akkor lehet, hogy nem kene mar minden tisztaba teveskor kipucolni?
Ez a "Nehem tuhodohom" nalam is tipikus volt, remelem, hogy tenyleg mar csak mult ido...
Hesss, csunya ekcema!
Mi az elso alkalommal 3000 Ft-ot adtunk a doktorneninek.
Na sziasztok, mindjart szopiido van!
Puszi:
Leszter es Petra