Sziasztok!
Ultrapocsék éjszakám volt, olyan vagyok mint a mosott rongy.
Éjfél körül arra riadtam, hogy lőnek.
Azt hittem álmodom, de nem
Kb. 20 lövés, szerintem pisztoly, tuti nem petárda és nem puska, valahol a közeli utcákban lehetett. Az egyik kutyánk majdnem betörte az ajtót úgy berohant ijedtében. Megvártam,mi lesz, de szerencsére nem volt folytatás (ott szuszog mellettem Gordon, ilyenkor rémálom ez a felelősség-érzet, féltés). Visszaaludtam és azt álmodtam hogy Peti (apa) jön haza hogy ő lőtt egy őzet. (
Életében nem vadászott. Pisztolllyal?!
) Valami nagy autóval hozta, egy zsákban volt de még élt. KIbújt belőlem az állatorvos h akkor legalább ne hagyjuk szenvedni, lőjük fejbe vagy adok neki végleges altató injekciót. Erre mondta a párom hogy kell a feje trófeának
az injekciót meg a hús miatt ne. Erre bekötötte a zsákot hogy majd megfullad és elment. Később kinyitottam a zsákot (akkor már nem nálunk volt az autó, amiből egy gyógyulófélben lévő, meglőtt kutya kiugrott. Akkor végre felébredtem.
Na jó, aludjunk. Errre hallom, hogy Gordon csikorgatja a fogait.
Rászóltam, de megint és megint. A végén már mindent beígértem neki meg azon gondolkoztam félálomban, mit tegyek a szájába
.
Megint elszenderedem, kopogás. ELEGEM VAN
HAllom, hogy valamelyik kutyaházunk kopog de elég rendellenesen. Na, fasza, valamelyiknek epilepsziás rohama lett (sose volt)
KIderült, hogy az a kutyánk, akinek az ablak alatt van a háza, abban rág valamit, csontot vagy mittomén és attól kopog.
Kutyát elküldtem a sunyiban, megint kezdi. Kapott két pofont, akkor végre rend lett.
Kész horror. Visszafekszem regenerálódni.