Új privát üzeneted érkezett!

Nóri!

Köszi jól vagyok itt a szigeten.Reggel simán bejutottem,de kifelé már hideg élelem.Most rendeltünk kaját,mert oda-vissza 1-1 óra az út a kajáldáig,és ez lesz 1 hétig.Most olyan helyről kellett rendelni,ahol motoros hozza.

Igazad van.Én semmit nem változtattam anno az életvitelemen.Még szórakozni is jártam,végig a saját autómmal jártam dolgozni,38 hetesen is,és 36 hetesen teniszeztem,hogy szüljek már,de ráhúztam 4 hetet.Szóval mindent lehet,csak ésszel.
vedresandi

Hát lányok, akkor úgy lesz, majd meglátjuk! De a legroszabb, hogy pont az indulásra kellene, hogy elmúljon a mensim, igy ha nem jön meg, akkor nem sok időm lenne tesztelgetni, meg ilyenek, de ez még a jövő titka!
A lényeg, hogy megyünk nyaralni, és ott mivel minden jó, ezért a babó is össze fog jönni!!! Csak pozitivan!!! :lol:

Nóri,
egyébként szerintem is, ha ott akar maradni, akkor ott is marad, de én már látom előre, hogy milyen para kismami leszek! :oops: :D Különben honnan bántanál meg, én nem szoktam haragudni, ha valaki leirja a véleményét, mert az nem biztos, hogy rossz, sőt igazad is van, csak tudod, a para...
sirkici

Na végre valaki, aki így gondolja és csinálta!Elég sok ismerős van a környezetemben, aki pár hónaposan már otthon fekszik és pihen és ki sem mozdul...mert ő annyira terhes.Na az ilyentől herótom van, persze, csak ha indokolatlan!!!
Úgy gondolom, hogy én is végig fogok dolgozni, mivel irodai melót végzek...szóval pont olyan, mintha otthon ülnék, vezetni is szeretnék és mindent, ami jól esik.Na persze majd látjuk, de határozottan fittipaldi szeretnék maradni.

A kaját szerintem úgy oldjátok meg, hogy kicsavarjátok valaki kezéből és futás...Így olcsóbb is. :lol:
Vendég

Nóri:nem biztos,hogy a szigetlakók kezéből szeretnék enni :wink: :lol: Bár ma még tiszták,mert ma költöznek be :lol: :lol:
vedresandi

Én mint írtam, vidéki műtyúk lévén, még nem voltam sosem a szigeten...kimennék szétnézni, de a dagonyázás illetve IHB már nem nekem való... :wink:
Vendég

Na, csajok én elköszönök, mentem haza, reggelt jövök!

Üdv. és Andi, jó szórakozást a szigeten!!! :lol:

Sziasztok!
sirkici

Andi!
Kellemes napokat!
Úgy látom mostanában esedékes a babagyártás!!! :lol:

Istenem, ha felmenne a hőm lassan, akkor talán elkaptuk ezt a hónapot rendesen!!!!!!!!!! :lol: :oops: :lol:

Kép
Kép
gabi82

Jó reggelt!

Gabi,
ha jössz, tegyél fel görbét!

Babszi,
te hogy állsz, még mindig futod a maratoni ciklusodat?
sirkici

Jó reggelt!

Sirki!
Naná, nem adom olyan könnyen :lol: :lol: :?

babszika

Babszi,
ne is add fel, de azért megjöhetne már, nem? Sikerült már beszélni a dokiddal, vagy nem is akarsz? Várod, hogy megjöjjön?
sirkici

Tegnap nem sikerült beszélnem vele, mert a háznál elég sok a munka. De ráadásul, ha minden igaz, elmegy szabira..... :?

babszika

Jóreggelt!

Sirkici

Egyetértek a többiekkel, nyugodtan menj nyaralni akkor is ha sikerül a baba!

Nóri

Ma indulsz nyaralni??

KIcsit zsibbadok a kicsilányom 4. éjjel nem hagy aludni :(

Szia babszi!

KépKépKép
bambika

Jó reggelt csajok!

Bambi:ma még vagyok, holnap hajnalba indulunk! :lol:
Vendég

Bambi!
Miért nem tud aludni a gyerkőcöd? (egyébként szia) :lol:

Szia, Te műtyúk :lol: :lol: :lol:

babszika

Bambika,
hát ha már ennyien mondjátok, akkor valószinűleg el fogok menni, habár hogy mikor jön össze a baba ez még a jövő titka, sajnos. :(

Nóri,
akkor ma még élvezd ki a babanetet, mert holnap már nem fogod birni! :wink:
sirkici

"Műtyúk", ez nagyon jó!
sirkici

Babszi:te is az vagy! :lol: :lol: :lol: (helyi hülye) :lol: :lol: :lol:

Sirkici:háát, hiányozni fogtok, az tuti! :wink:
Vendég

Sirkic:láttad a filmet?
Vendég

Én már pesti aszfaltpatkánynak számítok :lol: :lol:

babszika

Nóri akkor jó utat neked holnapra! Érezd nagyon jól magad és a leendő apát!

Babszi

Ó ha tudnám de nem fáj semmi csak ébred 8-10* alkalommal éjjelente már nem is megyek vissza apa mellé, nincs értelme . Nem értem mi lehet .

KépKépKép
bambika

Babszi:panelbetyár! :lol:
Vendég

de én nem panelban lakom :shock:

babszika

az mindegy... :wink:

Mikor beszélsz a dokiddal a ciklusod ügyében?
Vendég

:lol:

nem tudom.... a héten nem valószínű.... :?

babszika

Nóri,
melyik filmet láttam-e?
Te is hiányozni fogsz, de jobb lesz neked a napsütötte tengerparton, hidd el, aztán meg mi itt leszünk egész évben... :wink:
sirkici

Sirkic:amelyikben ez a duma volt: vidéki műtyúk...sokat éltél vidéken, nem fejlődött ki az agyad... :lol: :lol: :lol:
A helyi-hülye duma az üvegtigrisben van...az is óriási film.Szerintem. :wink:
Vendég

Aha, értem, az üvegtigrist néztem, de a másikat nem! :lol:
sirkici

Sziasztok!
Mindenkinek kellemest!!!!

Kép
Kép
gabi82

Olyan jó lenne, ha lenne újra táblázatunk!!! :roll:
Csak én nem tudok olyan kis szépet, amilyet a Panda csinált régen....amúgy megcsinálnám szívesen.
Vendég

Ja, a táblázat nekem is hiányzik, tényleg jó lenne megcsinálni.
Mondjuk én megcsinálnám, ha nem túl sürgős, mondjuk holnap délután megpróbálnák valamit összehozni, addig segitek a barátnőmnek összerakni a diplomamunkáját...

Szia Gabi,
görbe?
sirkici

Jobb reggelt!

Panelban én lakom.Akkor magamévá is teszem a panelpatkányjelzőt :lol: :lol:
Hajnali 3kor értem haza a szigetről :oops: :oops: nem vagyok valami friss.
A "vidéki műtyúk a Csapd le csacsi c. filmben van.Óriási film.

Nóri:ha lesz egy üres bőröndöd,szólj.Hátha beleférek :lol: Szerintem nyugodtan csinálj táblzatot,a nyaralás alatt álmodd meg,és ha visszajöttél majd megcsinálod. :)
vedresandi

Szia Andi!

Csak beköltöztél a szigetre?Milyen buli volt?
(én is panelba nyomom, úgyhogy én a helyi panelbetyár vagyok)
A bőrönd jó nagy, az oldalzsebben pont elfértek Babszival. :lol:
Vendég

Ha kell nektek a tábli akkor felrakom excelbe és valaki lementi ott lehet majd alakítani és más formátumba felrakni úgy nem kell újra csinálni újra adatokat gyűjteni!
Vendég

Pandapandapanda helló!!!!

Elküldöd mail-be nekem?Hazajövök és majd újítom szépen.
Amúgy jól vagytok, minden oké?(meglestem a pocakképet ám... :lol: )
Vendég

Nóri,
Írjál email címet és elküldöm neked. Jól vagyunk szépen növögetünk :D
Vendég

privi ment
Vendég

Nóri:nem költöztem be,de szigetelek minden nap.Tegnap LGT volt csak,mert a nulladik nap volt.Életemben ekkor a tömeget nem láttam,kurva sokan voltak.
vedresandi

Tudom, csak vicceltem, mondtad mi a szitu...figyelek! :wink:
És jó volt legalább?Biztos jó buli, még nem voltam ott egyszer sem, ja tudod, vidéki műtyúk vagyok....azért ilyenkor irígykedek kicsit.
Vendég

Szuper, megvan a tábla, feldobom és mindenki írja le, hogy mi a változás..én meg javítom ma, ha szóltok illetve ha hazajövök, javítom a többit.Jó így?
Vendég

Nóri,
Elküldtem! Persze frissiteni kell meg szerintem pár embert kivehetsz sokan vannak benne akik nem írnak már ide! Majd mindig jpg formátumba kell elmenteni külön és azt tudod ide felrakni csak figyelni kell hogy ne legyen nagyobb 600*600-nál! Jó táblizást :lol:
Vendég

Nagyon nagyon köszi Panda mami! :wink:
Vendég

Nóri,
okés akkor rakd fel ide, hogy megnézzük mit kell javitani rajta!

Pandus,
örülök, hogy jól vagytok és minden oké! :D
sirkici

Rakom-raknám, csak nem olyan egyszerű, Pandától még kértem egy kis segítséget... :cry:
Vendég

Kép
Vendég

hűű ezzel megszenvedtem...de sikerült! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nóri nagyon aranyos vagy hogy nem vettél még ki a tábliból, de mivel nem sokat jövök, meg ha jövök akkor is csak olvasgatlak benneteket, nyugodtan kivehetsz. Nagyon jó érzés hogy azért gondoltál rám. :)

Mindenkinek mielöbbi babásodást kívánok!
Pusz

Anita

madiani

Szia Ani:majd a következő módosításkor kiszedlek, addig maradsz velünk! :wink:
Vendég

Na jól van csajok, én ma lelépek hamarabb, özön a dolog még otthon.Legyetek jók és mire visszajövök legyen új kismamink!
pusza mindenkinek
Vendég

Nóri,
isteni nyaralást!!!!!!

Kép
Kép
gabi82

Húú, nem tudtam elköszönni tőled Nóri.... azért majd, ha viszsajösz, legalább látod, h csodaszép nyaralást kívánok éppen :lol:

babszika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?