Sziasztok
Na nem írom le micsinál éppen Bogyóm, mer tuti felébred
Huh, látom felkorbácsolódtak a kedélyek... nem kell ez jányok! Nyugika... vagymi... Néha tényleg sok a jóból, dehát ez a fórum arról (is) szól, hogy leírjuk a gondolatainkat, véleményünket (pro és kontra), aztán meg lehet szelektálni ízlés szerint
Amit Dorka írt, nagyon szíven ütött, Atti meg Édesanyám a megmondhatója, mennyit bőgtem amiatt, hogy nem tudok teljes értékűen szoptatni. Az első tápoztatáskor annyira idegben voltam, hogy összevesztem Ancimmal, sőt, faszául le is ordítottam a fejét
Aztán meg bőgve (örültem, hogy végre egy jót eszik) néztem végig, ahogy Annalucus mohón beissza az egész üveget... Namindegy, nekünk most ezt osztották. Majd máskor máshogy lesz.
Azt meg magam részéről fontosnak tartom elmondani, hogy én nem irigylem senkitől, hogy tud szoptatni rendesen, kizárólagosan! Akiknek ez megadatott, joggal lehetnek büszkék!
Fanna, naon cuki Nimid
Az utolsó képen megjelenő huncutosság mán nekem is ismerős, Bogyóm is alkalmazza előszeretettel ezt a nézést
A füttyülős kép meg nekem inkább az Axe-os wowchikawahwah-ra hajaz
A fogorvososra.
Jah, tom, hogy a tarjáni kórház bababarát, de bennem (mint ahogyan sok tarjániban) él még a beidegződés: aki bevonul abba a kórházba, élve nem jön ki
Tudom, hogy mostanában nagyon fejlesztik, meg átépítik, meg minden, de akkor is... amúgy sehogyse szültem volna ott, mert a tarjáni dokim Gyöngyösön dolgozik
Jah, még annyit a szoptatáshoz, hogy a (gazdag) zöldségleves (vagy gyenge husileves) jó a tejmennyiség növelésére
Nekem beválik.
Judit, mondok neked még egy nevet: Dr. Jakab Tamás
Amúgy üdv köreinkben
Szilbee, ez Levente??
Annyira nem hasonlít a mostani arcocskájára...
Judit, nagyon eltűntél...
Kata, én is bűnöztem, de én úgy 2-2,5 évvel a teherbeesés előtt leszoktam a bagóról – ilyen kis előrelátó csajszi vagyok
Nekem minden napom úgy kezdődött, hogy a reggeli KV-hoz elpampogtam 4 cigit. Amikor a cigi elmaradt, onnantól kezdve rosszul voltam a kávétól
Szóval arról is muszáj volt lemondani
Gátvágás: nekem asszem 4-5 öltésem volt...így éreztem
3 kívül, 1 vagy 2 belül. A belső(k) a bal oldalon, a külsők meg középen hátul. Ezt is csak éreztem, mer nem kérdeztem
És nem vágtak.
Nekem a tolófájások megjelenésétől még volt kb. egy órám, amíg megszültem a Csöppemet... nem is tudom, miért hajtják ezt a székelési ingert, nekem a hólyagomat nyomta folyamatosan
A beöntés sem volt 100%-os, a tolófájások erősödésekor távozott a maradék lé
Katlina, Robika nagyon aranyos
Nah, végszóra felébredtünk... pá...