Kedves NÉVTELEN,
nem tudom, mennyire válaszoltam 'jól' az üzenetedre. Örülök annak, hogy szimpatikusnak, (ha jól veszem ki a szavaidból), i9ntelligensdnek látsz, ez remélem, így is van (most épp mélypontos vagyok, nemigen hiszek már magamban sem).
Igazad van, az ember jobb ha megírja az ÕSZINTE véleményét, mint ha lapít, mint nyúl a fûben. A stílus viszont fontos, és ezt sokan itt a babaneten elfelejtik-elfelejtjük.
Nem hiszem, hogy ha az ember a fent említett fotókat megltja, akkor az jut eszébe, hogy hû, ez jó ötlet, az ember mennyi idõt megspórol vele, majd én is így fürdwetem a gyereket, egy füst alatt két dologgal végzek.
Vagy a kövér kisfiú: az köztudott, hogy ebben a korban a legtöbb baba duci, némelyik hurkás (na azért nem ennyire, mint ez az ázsiai lurkó). Aztán ahogy elkezdenek mászni, késõbb mnni, elkezdik ledolgozni a hájat-hájacskájukat, és soványabbak, izmosabbak lesznek. Én sem (és szerintem senki, aki látja a képet) nem gondol bele abba, hogy "hû, ha ez ilyen marad, milyen ronda felnõtt lesz belõle, akinek ráadásul az egészsége sem lesz a legjobb". Egyszerûen csak nevetünk egyet és kész. Ahogy Rita is írta, ez ennek a rovatnak a célja.
A tûréshazáre mindenkinek más és más, nem mindenki fogékony egy poénra, vagy pedig mindenkinek más és más képzettársítások ugranak be, továbbgondolja az adott dolgot, mint ahogyan Te is. Nincs ebben semmi rossz, sõt.
A lényerg egymás véleményének tszteletbwen tartása, szerintem.
Egyébként a fénbyképtárban is van kép rúlunk (családom), és a babanetes családok táblázaban is a nevem mellett van egy fotó, megnézhetsz, valóban olyan vagyok-e, amilyennek elképzeltél.
Egyébként kíváncsi vagyok, ki lehetsz...
üdv
(Szabó) Zsóka <- (Csak hogy megtalálj a táblázatban)