Szasztok!
NMálunk zuhog! Áfi, remélem, nem kapott el benneteket útközben...
Gyike, nagyon örülök, hogy egészséges a kislányod! Biztos a következő veled lesz majd és nem lesz semmi gond! (Hehe, én vagyok a pozitívgondolat-felelős... De télleg komolyan gondolom, amiket itten írkálok nektek bíztatásként. Vagyishát annak szánom.)
Áfi, csak azé írtam, hogy mi is kaptunk gyszert, mert gondoltam akkor a császárosok pláne kaptak, és tuti erősebbet. És lőn...
Meghát akkor már olyant adnak, ami nem árt a babának, ha már ennyire ellátták az ember gyerekét vele... Mármint a gyszerrel.
Tuti nem kap tápszert abban a 2 napban, hallod, ha mégis császárral szülsz... (és nekem meg bibircsókot kell növesztenem)... Cukros vizet esetleg - én se pártolom, dehát csak tudják, micsinálnak. Nekem egyfolytában mondták, hogy de fejjek, és vigyem ki, ha pár csepp, akkor is, mert összegyűjtik és odaadják a babádnak. És nem másénak, mert úgy tudom, a te tejedet nem adhatják oda más babájának. És viszont.
Cseriani, szobaleosztás: akkor már értem, miért feküdtem hóttegyedül a 3 ágyas repi roomingin szobában... Holott direkt kértem, hogy ne babásba tegyenek, mert piszokul meg voltam fázva, és Ármint se kértem ki... Aztán meg lelkifurdalásom volt, hogy ott foglalom a jó helyet, szóltam is több nővérnek újfent, de csak nem tettek ki onnan. Namostmárakkorértem. (Mondjuk, ha olyan sokan szültek volna, biztos kitettek volna...)
Áfi, mesélj!