Sziasztok!
Csak beugrottam, mielõtt Bea felébredne, 2,5 órája alszik.
Tegnap nem aludt semmit délután, úgy látszik ma bepótolja. Gyorsan benéztem, hogy jé tényleg már ennyi ideje alszik, nincs-e valami baj, de békésen szuszog.
Ma megint nem volt áram idáig, nagy karbantartás volt. Hogy én mennyire utálom, ha nincs áram. Olyan süket volt az egész lakás.
Kata!
A palotakerti oviba kihez jár Gergõ? "Tiszta" életkorú csoportba, tehát egyidõsek a társai, vagy "vagyes" csoportba, ahol kicsik-nagyok együtt vannak. Én nagyon szerettem ezt az ovit, és a Beának már ki is néztem az ovónénijét. A 7-es csoportban a Kati néni és Magdi néni lesz az ovónéije. A nagy fiamnak is a Kati volt, így amikor még terhes voltam, kiszámoltuk, hogy mivel a baba évvesztes, amikor 4 évesen kezdi az ovit, pont nekik lesz tiszta kiscsoportos csoportjuk. Már régen jártunk benn, most május elején benézünk majd az oviba.
Októbertõl pedig lehet, hogy elviszem bölcsibe a kiscsajt, mert nagyon igényli a gyerek társaságot, és egy délelõtti közösség biztosan nem fog megártani neki. Illetve alvás után rögtön hoznám is haza. Így délelõtt nyugodtan tudnék dolgozni, a gyerek társaságban. Ezt csak ezért írtam le, mert még magamat is ezzekkel gyõzködöm, ugyanis én nem akartam bölcsibe vinni, de egy ismerõs gondozónõ, azt mondta, hogy 2 éves kor után már a gyerek igényli a közösséget, és nyugodtan vigyem el. A férjem is gyõzköd, úgyhogy májusban beíratom, hogy meg legyen a helye, és majd meglátom, mikor kezdjük a rendszeres bölcsibe járást.
Ájta!
Ha a Hajnit kérdezed majd a Kórházról, õ azt fogja mondani neked, hogy a világ összes kincséért nem menne oda. Ha engem kérdeztél volna 3 évvel ezelõtt, én is ezt mondtam volna. DE azóta megszültem a kiscsajt ott, és azt mondom, hogy nem volt rossz, szerencsére nem volt semmi komplikáció a szülés alatt, után. 2000-ben felújították a Nõgyógyászati részleget, és szerintem nem rossz.
Én az Erdélyi doktornál szültem, egy 40-es évei elején járó jóképû krapek. Mindemelett, mint orvos is aranyos, és jó volt nekem. Nem pánikolt semmiért, felesleges vizsgálatokat nem csinált. A magánrendelõje az Õrs vezér téren van, pont az IKEÁ-val szemben, és minden alkalommal csinál(t) UH-ot.
Helló Hajni!
Látom idetaláltál!
Na ennyi volt a kicsit beugrásom. A Beus még mindig alszik, úgyhogy lehet, hogy jön a kegyetlenségem netovábbja, és fel kell, hogy ébresszem, ha azt akarom, hogy este aludjon.
sziasztok! Este még belesek majd.
Zsuzsa