Sziasztok!
Kicsit eltűntem, mert vendégek voltak...
Jim! Milyen dokinéni szeretnél/szerettél volna lenni?
Én nagyon is szerettem volna az embereken segíteni, csak sajna az anatómia nem az erősségem!
Engem nagyon érdekel(ne) a szociológia, azt szívesen tanulnám, de a férjem nem igazán támogatja: mondván, mit kezedek egy ilyen diplomával, hol fogok majd elhelyezkedni? (Na jó, lehet, hogy van benne valami...)
Amit viszont támogatna - gazdaságinformatika - az meg engem nem érdekel annyira!
Mindkét gyerkőc születése alatt és után tanultam, egészen tavalyig, de most nem merek belevágni! Igaz, szeretem a kihívásokat, de azért 3 gyerek mellett egyetemre járni már akár az eszement fogalmát is kimeríti, nem?! Pedig annyira szeretném! De biztosan lelkifurdancsom is lenne, hogy nem tudok elég időt a gyermekeimre fordítani.
Na mindegy, majd lesz valahogy.
Beuska! Akkor mi van, ha én most ugye júniustól a gyest kapom, előtte gyeden voltam és folyamatos a munkaviszonyom? A 3. picire a bérem után fogok kapni tgyást és gyedet? Vagy csak gyes jár ilyenkor? Amúgy aranyos a fénykép!
Hihetetlen, hogy miből lesz a cserebogár...
Lexi! Bár gondolom már nyaralsz, azért jó pihit kívánok Nektek!
Klarissza! Én is majdnem olyan súllyal kezdtem, mint Te! A múltkor írtam, hogy híztam 1 kilót, pedig nem is eszem! Mióta aránylag jól eszem (péntek óta), azóta lement az 1 kiló!
Az első gyerkőcömet 52 kg-mal kezdtem és 74-el fejeztem be, a másodikkal 63-ról indultam és szintén 74-el fejeztem be. Most 66 vagyok...
Melinda! Örülök, hogy minden oké! Hol dolgozol? (Írtad, hogy nagyon stresszes a munkád.)
Eszter! De jó Neked, hogy már a 10. hétben jársz!
Na most megyek és megnézem a kisebbik lucifert, úgy hallom nagyon pakol valamit...
Szép napot Nektek!