Sziasztok!
Bizony, az én lányom még csak most próbál elaludni. Ringatom a pihenőszékjében és már lecsukódásra áll a szeme. Mindjárt el is alszik! Vagyis bízom benne!
Tünde!Örülök, hogy te is jöttél. Olvastad az üzenetemet a kórházas topikban? Ode szinte már nem is járunk. Itt beszélünk meg mindent. Ildikónak is nagyobb gyerekei vannak, de nem is számít, hogy mennyi idősek. Jól el szoktunk beszélgetni.
Gyöngyi!
Annyira szép ez a kis édes pasi! Gyors végiglapoztam a blog-ot, képet keservén. Igen, az iwiw-re nem tudtam belépni.
Gabi megnézte a babádat.
De azt mondta, hogy 20 hetesn is meg fogja nézni a biztosnág kedvéért. Ő kisfiút látott. És makk egészségeset.
De mondom megnézi még 20 hetesen is.
Nagyon jól nézel ki! Én most nagyon ramaty állapotban vagyok, mert időm semmi magamra. Örülök, hogy a hajam tiszta.
De nem lesz ez mindig így. Jövő nyáron már én is szép leszek.
Ricsi semalszik délután? Geri is ritkán és délután már alig lehet vele bírni. Néha sikerül rábeszélnem a délutáni alvásra, de az is egy tortúra. Jön az ovi és megváltozik majd. Ott mindig alszik délután.
Anyós...Nekem sajnos már nincs anyósom. Nagyn idős volt, mamámként szerettem. Ő meg lányaként. Két fia van, így örüt, hogyvan egy "lánya" is. Mi jól megvoltunk, de össze azért nem akartam vele költözni.
Sajnos '99 karácsonya előtt meghalt. De át tudom érezni azt, hogymin mentek keresztül. Nekem anyura kellett rászólnom, hogy nem kell felkapatni Zsófit, mert ő hazamegy és én maradok a problémával. Megértette, de nem esett neki jól, hogy szóltam. Persze felveheti és játszhat vele, de van egy határ. Nem ugrunk azonnal. Meg kell tanulnia Zsófinak, hogy türelmesebb legyen, mert ha most nem erre neveljük, később nagyon sok gondunk lsz vele. Mint ahogy most Gerivel is. De szerencsére Zsófi nagyon jó kislány.
Volt ma a védőnéni, hogymegbeszéljük a 3 hós oltást is. Te jó ég mondom, már 3 hósra megyünk.
Lesz majd orthopédiai szűrés és hasi uh is. Gerivel nem volt hasi uh. Ez biztos azóta jött be. Végülis nem fáj, ártani nem árt.
Megyek, mert hulla vagyok. Buliztunk anyuéknál. 35. házassági évfordulójuk van és azt ünnepeltük. Kaptak egy mosogatógépet. Összedobtuk tesómmal.
Igaz gyomorrontást kaptam, pedig alig ettem.
Tényleg megyek!
Jók legyetek!
Puszi!
Anikó