Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.

Robcsi kitartás, nemsoká rajtad a sor!!! ++++++++++++
Még csak 5 hetes voltam, de + teszt és pár nap öröm után ez is nagy letargia volt sajnos. Volt egy nagyon húzós vizsgám januárban, szigorlat, ami sehogy sem akart sikerülni, mindig ugyanaz a tanár húzott meg ugyanabból a tárgyból (többlépcsős vizsga volt, a többit ötösre teljesítettem). Már csak ez hiányzott, hogy záróvizsgázhassak, és meglegyen a második diplomám is, szóval nagyon hajtottam, nem is figyeltünk oda a hőmérőzésre meg az időzítésre. Nem is volt eszembe, hogy most sikerülhetett, alig aludtam heteken át, alig ettem, stressz volt az életem. Aztán a 3. bukás annyira kiborított, hogy nagyon sokat sírtam, és akkor tudtuk meg, hogy babát várunk. De már későn sajnos. Ráadásul a páromnak nem túl jók a kiskatonaeredményei, szóval nagyon örültünk, mert a dokija szerint spontán nem sok esélyünk volt. De így alakult. Iszonyatosan véreztem és görcsöltem, horror volt az a pár nap, voltam ügyeleten is, de szerencsére szépen tisztult magától.
Na litánia vége, doki szerint ez nem is volt igazi vetélés, "csak" biokémiai terhesség, de én biztos vagyok benne, hogy ha nem lett volna ez a hülye vizsga, megmaradt volna az a baba.

Ma megvettük az első baabruhát, apa válaszotta a Corában. Igaz, hogy ujjatlan body, amit télen max hosszú rugi alá tudok majd ráadni, de apa olyan lelkes volt, meg választott nekem egy kismama felsőt is. :lol:

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Anyapoc, Rékával voltak 90-es 100-as fájások és azokat sem éreztem. Ez volt vele 36 hetesen az első NST-n, a szülésznő sápadtan rohant a dokimhoz, hogy jöjjön gyorsan. Kérdezgették mit érzek, de én az égvilágon semmit sem éreztem :roll:

Apa kezd begyulladni, mert tegnap mondtam neki, hogy szóljon a melóhelyén ha a héten nem lesz meg a baba, akkor jövő hét hétfőn tuti be kell feküdnöm a kórházba. Az előbb telefonált, hogy feltétlen hívjam fel a mai NST után.

Tontica, elvileg ezeket a fájásokat 1-100-ig mérik, de őszintén szólva nem tudom, hogy szülésnél mekkora érték a jó. Elvileg szülés előtt sem az a lényeg, hogy minél nagyobb értéket mutasson ki, hanem, hogy a fájások minél gyakrabban jöjjenek és dombos legyen a fájásgörbe. Nálatok nem csinálnak ilyen vizsgálatot?

Szilcsi, de jó már te is a 19. hetet taposod. Mikor lesz a következő uh? Gratula az első kisruhához! Én is vettem azért pár darabot, de szerintem lesz olyan amit nem sokat fog hordani a kiscsaj, mert ugye nekünk ott vannak a Rékáról megmaradt rucik.

Tegnap délután is végigjártam még a Tescot, de ez a gyerek nem akarja elhagyni az albérletét. Bildi, mi is volt abban a gyerekkizavaró koktélban? :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, hajráááá!

Bábakoktél: 1 dl ricinusolaj, 1 stampedli pálinka, sárgabaracklébe keverve kell inni. Magyarul fosatólé. :twisted: :lol:
Nekünk a szex jött be, de a szülésznő azt mondta, hogy ha a baba úgy érzi, még nem akar kibújni, akkor hiába minden próbálkozás sajna. Legfeljebb császár. :P

Pusz, sajna most csak ennyi, mert ezt is félkézzel írom
Vendég

Köszi Athiz, hát azt hiszem ezt inkább kihagyom az életemből ezt a bábakoktélt :wink:

NSt előtt a kocsiban volt egy jó kis jóslóm, de ott szinte semmi fájást nem mutatott ki a gép, mondjuk én sem éreztem, hogy bármi is lett volna. Baba aktív volt végig, szívhangja rendben van.

Kép
Kép
robcsi03

Athiz, ez a koktél nagyon rémisztően hangzik! :shock: :D Akkor inkább maradok majd a hagyományos praktikáknál.
Robcsi, csütörtökön megyek a 20 hetes genetikai uh-ra, már nagyon várom, talán megerősítenek abban, hogy kislány. Apája kisasszonynak vagy grófnőnek hívja, én vagyok a nagy grófnő, ő a kis grófnő. :lol: Szegénynek teljesen kész a feje a gondolattól, hogy eddig egy házisárkány terrorizálta otthon, most meg kettő is lesz. :lol:
AFP-m jó lett hál istennek, toxoplasma negatív, és szifiliszes és hepatitiszes sem vagyok. :lol: Egy kis bacit és gyulladást leszámítva minden oké, és híztam is 1.8 kg-t. 8)

Kép
szilcsi

Üdv Csajok!

Megvolt tegnap a tüszőpunkció, 21 petesejtem lett! :D :shock:

Izgatottan várom a folytatást!

Nem tudtam most visszaolvasni, majd igyekszem behozni! :oops:
angel37

Helló lányok!

Robcsi!

Drukkolok!!!!

Anyapoc!
Jó hajókázást.

Tontica!
Nekem is tele van a tököm casak nekem a munkával. Már úúúgy lennék szabin...

Kriszta!
Olvasom még mindig nincsenek rendben a dolgok. Sajnálom nagyon. :(

Sziasztok
Vendég

Angel, nagyon-nagyon ügyi vagy, remélem minél több fog sikeresen találkozni apa kiskatonáivel. Óriási drukkok!

Junkó, köszi, hát már jó volna osztódni :wink:

Szilcsi, ha jól fekszik a baba, akkor most már tutira meg tudják mondani a nemét. Nekem is a 19 hetesen már 100%-ra mondta a doki, hogy lány. örülök, hogy jók az eredményeid és drukk az uh-hoz, majd feltétlen írjad meg mi volt.

Tontica, mi van veled? Jobban vagy?

Kép
Kép
robcsi03

Üdv!

Az előbb telefonáltam, van már 12 párosunk! :lol:

Köszi, Robcsi! :)

Mihamarabbi osztódást Neked! :) Is... :wink:
angel37

Angel hipp hipp hurrá! :lol:
Vendég

Angel, de jó, csak így tovább! Drukkhegység++++++++

Robcsi, nagyon figyelek, már csak 3 nap a kiírás szerint, neked is drukk+++++++++

Junko, munkaundorotisen kívül hogy vagy?

Szilcsi, gratu a jó eredményekhez. De mi az a gyulladás és baci? Akkor most antibiotikumozol?

A bábakoktélt én is pont ezért hagytam ki, mert undorító lehet. :lol: De végülis nem kellett szerencsére.

Pusza mindenkinek
Vendég

Athiz!

Köszönöm kérdésed jól. Teljesen lefoglal Angyalék osztódása. :)
Vendég

Sziasztok!

Angel, ez szenzációsan jó hír! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Drukkolok értetek!!!

Athiz, a véreredményemben lett 6 db csillag, de csak kis eltéréseket mutat a normál értékektől, a dokim szerint ez valamilyen kisebb, de friss gyulladásra utal, és a vizeletemben találtak bacikat, keveset, sok gyógyteát kell innom, és szerencsére a tegnapi ellenőrzésen már nem találtak benne semmit. A gyulladás érthető, sajna már 5 éve küszködök egy makacs ízületi gyulladással, műtöttek is miatta 3 éve, de nem javul, egy kicsi állandó gyulladás mindig látszik az eredményeimen. De érdekes, amióta babát várok, feleannyira sem figyelek oda a fájdalomra és a vele járó kellemetlenségekre, remélem, ez így marad szülés után is (kopp-kopp). 8)

Kép
szilcsi

Boni, Athiz, Szilcsi,
köszi! :) :) :)

Junko,
de drága vagy! :D Igyekszem elfoglaltágot nyújtani minél tovább, csak hogy gyorsabban teljen az idő! :)

Szilcsi,
nagyon rossz lehet ez az izületi gyulladás :( de legalább megvan, hogy mitől ilyen vérkép.

Középsugarasan pisiltél? :wink: Ha nem akkor mindig van benne egy rakat baci! :roll:
angel37

Angel, igen, középpisi volt, erre figyelek mindig!
Ízületi gyulát megszoktam, ha lehet ilyet mondani, amíg tanultam, rosszabb volt, mert állandóan használnom kellett a kezemet. Kicsit félek, mi lesz, ha majd emelgetni kell a kis grófnőt, nem készül-e ki megint, mert az a baj, hogy csak a szteroidos kezelés segít pár hétre teljesen elmulasztani, semmi más fájdalomcsillapítás nem használ. Szteroidot pedig soha többet, kaptam eleget az utóbbi években. :roll:
Mikor lesz a transzfer? Mennyit kértek vissza?

Sziromról tudtok valamit? Hetek óta nem tudok róla semmit, remélem, jól vannak. :shock:

Kép
szilcsi

Akkor jó! Vagyis nem, mert így valóban bacis...:?

Szegény, fogalmam sincs mit lehet egy ilyen gyulával csinálni... :( Egyszer volt nekem, még egyetemista koromban, az egyik félév vége elé rengeteget írtam kézzel! Na bőven elég volt, a bugyimat se tudtam megigazítani! :roll:

Beülti csütörtökön! 3-at szeretnék visszakérni! :)
angel37

Ceni!
Tök jó volt olvasni a szüléstörténeted! És irigy-irigy a nulla varrásért. Engem belül kellett varrni, kivül csak kicsit repedtem... Viszont nekem nulla utófájásom volt. Tök féltem, mert mindenki azt mesélte, mint te, hogy tök brutál, olyanok mint a szülési fájdalmak, hát nekem meg semmi sem volt!!!

Anyapoc!
Jó hajókázást!

Angel!
Gratula!

Robcsi!
Hajrá!

Szilcsi!
Már félidő! Gratula! És szurkolok a kiscsajért, mert eddig Ramóna csak az egyetlen csaj a megszületett babók közt, ha jól tudom!

moni

Sziasztok!

Moni, köszi, hát ha végre kibíújna akkor az enyém lenne a második lány :lol: Remélem én is úgy járok, mint te és én se fogok semmit se érezni a szülés utáni méhösszehúzódásból. Rékával az égvilágon semmit sem éreztem, pedig szülés után adtak szurit is és a szülésznő állandőan kérdezgette mit érzek, de az égvilágon semmit sem éreztem.

Angel, drukk holnapra. Csináljuk azt, hogy neked betesznek 3-at, belőlem meg kijön 1 :lol:

Szilcsi, úgy emlékszem Szirom a másikba írta, hogy beteg az anyukája, ezért a talit is le kell mondania, lehet, hogy ott vannak nála és azért nem tud jelentkezni.

Kép
Kép
robcsi03

na, ez már a teljes elbutulás utolsó jele, hogy egy mondaton belül 2* leírom ugyanazt a szót :oops: :cry:

Tontica, jelentkezzél már!

Kép
Kép
robcsi03

Helló!

Robcsi, ne is törődj vele, mivel mindjárt szülsz, szerintem elnézzük neked, hogy duplázol a mondatban! De még nem terhesekkel is előfordul ilyesmi. :D Amúgy hogy bírod? Kitartás, mindjárt kinn lesz a bébi, na akkor legyen csak türelmed!

Angel, hajrá holnap, nagyon megy a szurok a 3-nak! Mondd nekik, hogy jók legyenek, fogadjanak szót! :wink:

Szilcsi, hát nekem is jó sok csillag volt a laborleleteimben, ráadásul félelmetesen eltértek a számok a normáltól, de szerencsére nem lett semmi gond, legalábbis a babával. Igaz, én a terhesség elején, és végén is sajna szedtem antibiotikumot, de csak mert muszáj volt. Neked azt nem írtak fel? :o

Junko, örülök, kösd le magadat továbbra is izgalmas hírekkel. :)

Móni, nagyon édes képek!

Pusza
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok, latom Robcsiek meg mindig egyben. :D
Mi is egyben vagyunk es gyurjuk, ruhellem az augusztust, meleg van mint allat es nem lehet kimozdulni a lakasbol, szegeny kisfiam unatkozik igy engem idegesit, vinnyog egesz nap en meg mar egyre nehezebben maszok ki az agybol. :lol: Ja, es nem alszom ejjel, valoszinu a meleg miatt pedig egesz ejjel megy a legkondi, hajnalban fokelek es maszkalok mint egy holdkoros. Fiam tegnapelott ejjel is es tegnap delben is bepisilt almaban. :oops: :cry: Nem tudom mi lehet Vele, lehet sokat iszik a meleg miatt es azert.
Parkettazas kesz van az egyik gyerekszobaban most varjuk a festot. Babak tuti jol vannak mert mar majd szet szakad a pocim olyan nagy es megallas nelkul mocorognak, hullamzik a hasam es szoktam Veluk jatszani hogy megnyomom azt amit kidugnak es Ok visszanyomnak. :lol: Kezdek megremulni hogy mi lesz ha kibujnak, hogy fogom birni :shock: :idea: meg szerencse hogy szeptember vegen jon a nagyim segiteni.

Szilcsi: hat gratula a majdnem felidohoz es a jo AFP eredmenyhez, egy kis baci meg mindig jol jon. :lol: Nagy drukk holnapra,gyere majd a hirekkel es kepekkel!!!

Angyal:azta, ezt hogy csinaltad??? En nem tudtam hogy enyi sok petecsket tudunk termelni egy cikluson belul! :shock: Mikor lesz a beulti? Annyira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Robcsi: Neked kitartas, szeretnek en mar ott tartani ahol Te!!! :wink:

KépKép
KépKép
tontica

Kép
Kép
Kép
Kép

betojt a billentyuzetem :evil:

KépKép
KépKép
tontica

tonti azta mekkora pocakod van! :lol:

Athiz reméelm jól vagytok!

Sziromka Reméelm anyukád hamar rendbejön!
Vendég

Moni: Nemmondod, hogy nem volt utófájásod? :shock: :D Ez furi, és gyorsan visszament a méhed? A hasadon látszik még a babavárás? Csak mert rólam lefittyent egy laza 12 kilócska (a teherbeesési súlyomhoz képest) és a hasam is laposabb mint volt :lol: Most a 3.-kal sokkal hamarabb visszament a méhem épp az erős utófájások miatt :shock:
Azon agyaltam a csaszisoknak milyen brutál lehet :shock: Eleve a vágás+ még a méhösszehúzódások...áááááááááááááááá :shock: :x

Ja szupervolt gátvédelemmel szülni, de csak most így utólag :D ! Akkor amikor nyomni kellett, de nem volt szabad, akkor nem tartottam annyira jó ötletnek :lol: :lol:

Szirom: anyudnak gyógyulást!++++++++++++++

Athiz: Dobsz friss képet a pasikról? :D

Tonti: Hűűűűha mekkora pocak :) De hát 2 emberke lakozik benne! Hajráhajrá, még tessék őket bent tartani legalább 6 hétig :wink:

Léptem
pussssz

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ide is jövök a hírrel:
Purcnak megszületett a kisfia ma este (nekünk este, ott kb 7-8 órával kevesebb van) adatokat nem tudok róla, csak hogy nincs sok haja, a szeme kék (még) és mikor kaptam az SMSt épp szopizni próbáltak, remélem sikerrel! :D
Tonti,
szép pocak!!! :wink:
Vendég

Megjöttünk a 20 hetes uh-ról ééééééééééééééééééééééééés
FIAM lesz!!! :lol: Tuti biztos, dokibácsi még ki is nagyította nekünk a fütyit, olyan kis édes volt!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BPD: 47 mm
Fronto: 58.3 mm
Thorax: 44.4 mm
Femur: 29.4 mm
Talp: 28.6 mm
Humerus: 30.1 mm
Minden épnek látszó, minden zárt, aminek zártnak kell lennie, magzatvíz normál, Cerebellum: 18.3 mm, lepény hátsó fali. Na ez azért fura, mert eddig minden uh-n mellső fali lepényt mondtak,most meg hirtelen elmászott??? :shock: :shock: :shock: Mindegy, a lényeg, hogy apa feje messzire virul, úgy ugrált az utcán, mint egy bakkecske, és csinált egy kb 10.000 forintos telefonszámlát, mindenkit felhívott, aki csak eszébe jutott. :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi, gratulálok a kis tököshöz! Hát akkor viszed tovább a hőmérőzős topic hagyományát és neked is fiad lesz!
A méhlepény ahogy nő a méh, valamennyire változtatja a helyét, helyzetét lehet hogy nálad is ez történt.

Ceni, neked meddig tartottak az utófájások?

Kép
Kép
robcsi03

Ceni!
Laposnak nem lett laposabb a hasam, mert híztam 13kg-t, és csak 6 ment le egyből. Most már "csak" 4-5 van rajtam, és sjana olyan alkat avgyok, hogy a pocakomra hízok. De nekem mindig egyből behorpadt a pocakom, mikor kibújtak a gyerkőcök, szó szerint teknő lett a helyén. Így a méhem is hamar visszahúzódott. És tényleg egy csepp utófájásom sem volt... :lol:

Tonti!
Mekkora pocak! Nekem nem volt ekkora, mégis szenvedtem, hát átérzem a helyzeted! De azért még egy 5 hét jó lenne odabenn nekik!

Purc!
Gratula!

moni

Sziasztok!

Mi jól vagyunk,bírjuk az utat rendesen,szerencsére sem az alvással,se mással nincs nagyobb gond... :) Illetve az idő pocsék,most éppen Regensburgból jöttünk el és ott locsogott az eső és 15 fok volt :(.De a hajón nem érezni :wink:

Amire emlékszem...

Angel

Hatalmas gratula,nagyon örülök,hogy ilyen ügyik voltatok :):):)!
Ebből akkor lesz fagyibaba is,nem?

Tontica

Na neeee,hogy hiányzok :D!Mi lesz veled,ha megszülsz? :wink:
Nem semmi méreteid vannak :shock:!!!nem is tudom,hogy bírod még :oops:....
Szuper,hogy lassan készen van minden a lakásban :). (közben a lányom körmöt reszelt nekem :?...)

Móni

Nagyfiadnak és nagylányodnak boldog szülinapot,ha jól láttam,most volt :):):)!Képet majd otthonról nézek :).

Szilcsi

Gratula a tököshöz :).Azért apának ilyenkor elnézhető a telefonszámla is :D!

Purcnak hatalmas gratula,szuper-szuper!!!

Áfi,légyszi tolmácsold neki :).

Robcsi

Te nem akarsz már szülni????Mire hazamegyek ,legyen ám baba :D!

Ceni

Nekem is brutál utófájásaim voltak és alig volt hasam,mire hazamentem.Nagyon hamar visszament a méhem...Így utólag nem bánom...de akkor :?....

Na megyek,mielőtt elmegy a net,elküldöm!Majd még olvasok :)!

Puszi

anyapoc

Sziasztok!

Mi jól vagyunk,bírjuk az utat rendesen,szerencsére sem az alvással,se mással nincs nagyobb gond... :) Illetve az idő pocsék,most éppen Regensburgból jöttünk el és ott locsogott az eső és 15 fok volt :(.De a hajón nem érezni :wink:

Amire emlékszem...

Angel

Hatalmas gratula,nagyon örülök,hogy ilyen ügyik voltatok :):):)!
Ebből akkor lesz fagyibaba is,nem?

Tontica

Na neeee,hogy hiányzok :D!Mi lesz veled,ha megszülsz? :wink:
Nem semmi méreteid vannak :shock:!!!nem is tudom,hogy bírod még :oops:....
Szuper,hogy lassan készen van minden a lakásban :). (közben a lányom körmöt reszelt nekem :?...)

Móni

Nagyfiadnak és nagylányodnak boldog szülinapot,ha jól láttam,most volt :):):)!Képet majd otthonról nézek :).

Szilcsi

Gratula a tököshöz :).Azért apának ilyenkor elnézhető a telefonszámla is :D!

Purcnak hatalmas gratula,szuper-szuper!!!

Áfi,légyszi tolmácsold neki :).

Robcsi

Te nem akarsz már szülni????Mire hazamegyek ,legyen ám baba :D!

Ceni

Nekem is brutál utófájásaim voltak és alig volt hasam,mire hazamentem.Nagyon hamar visszament a méhem...Így utólag nem bánom...de akkor :?....

Na megyek,mielőtt elmegy a net,elküldöm!Majd még olvasok :)!

Puszi

anyapoc

Sziasztok!

Gyors híradás!

Tegnap 3 kis szépséget visszaültettek :D , a többiek mentek fagyiba!
Nagyon szép a 3 kis drága! Ez egyikük épp, mint egy szabályos kis virág! :D Ő a csaj! :lol:

Majd vissszaolvasok, holnap jövök! :wink:
angel37

Helló!

Szélsebes leszek, mert picúr üvölt.

Tonti, szépek vagytok!

Anyapoc, klassz az új avatarod!

Szilcsi, gratulálok a picifiúhoz!

Angel, neked a 3 szépséghez gratu, és további drukkok!

Ceni, majd dobok, ha lesz időm.

Boni, ari vagy, köszi megvagyunk

Csóka mindenkinek :)
Vendég

Sziasztok!

OKR!!!!!
Drága kicsi Adának nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánok!!!!!
Remélem kicsit már rendeződtek a gondjaitok!
Kép

Többiektől bocsánat! :oops:
Sokszor puszilok mindenkit!Sokat gondolok rátok!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok,

köszönöm a gratukat, nagyon tündériek vagytok.

Tonti, nekem 100-as fájásnál volt a csúcs, azt hittem magam alá sz@rok, na akkor már tolni kellett volna, ha hagynak :lol:

De 70-eseknél azt mondtam az Uramnak, hogy na akkor én kiszállnék a sztoriból, ennyi már pont elég is volt :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Óriási gratula Purcéknak! :wink:

Adának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!

Megérkeztünk, mostantól nagyjából leszek. Most csak egy pocikép:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Angel! :wink:
Olyan jó, hogy ilyen klassz híreket olvastam rólad! :D

Kriszti!
Hogy vagy?

És mindenkinek puszi, csak élem az újdonsült anyukák időhiányos életét... :lol:

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Ma 15.15-kor 2800 g-mal, 50 cm-rel, 10/10-es Apgarral megszületett Adrienn baba. Jól vagyunk! Puszi, Robcsi!

Kép
kata05

Na sziasztok mégegyszer, minden elszállt amit írtam .... :twisted:

Szóval akkor először is Robcsinak gratulálok és sok boldog pillanatot meg minden jót kívánok!

Purc neked is gratula :) olvastam a másikon a töréneted, hát elég durván hangzott :shock:

Zsazsóka megértelek :) már ennyi "idősek" vagytok? Hogy rohan az idő ....

Athiz valamelyik nap gondoltam rád, hogy még nemrég volt hogy aggüdtál hogy nem sikerül a bébi ... remélem jól vagytok :)

Szirom szép pocak :)

Ancsa, nálatok mi a helyzet?

Rólam: nem írok semmit, csak hogy az előző ciklusom klasszul megtréfált ... rakok egy görbét ...

Kép
kokusz

Sziasztok!

Huha, Robcsi HATALMAS NAGY GRATULA!!! AZTA de gyors volt!!! De jo hogy mar egyutt vagytok, gyere majd es meselj!!! :D

Purc: en is olvastam a szulestortenetedet es semmi szegyenlenivalo nincs azon ahogy ereztel, en DETTO! Nem is erdekelt a kis tokos abban a pillanatban csak az hogy legyen mar vege ennek az egesznek, nem is akartam megnezni. :roll: :oops: :lol: Gondolom haragudtam Ra hogy igy megkinzott (bar szerintem szegenykem is sokat szenvedhetett szules kozben :? ). Szuper edi a babad, hogy birod az elso napokat? :D

Kokusz: ez gorbe eleg furi lett, nem? :?

Szirom: jo nagy pocid van mar!!! :D

Anyapoc: Te erezd jol Magad es pihizz sokat, na meg Apazz sokat!!! :wink: :D En is akarok pocsek idot!!! :cry: Utalom ezt a kanikulat!!!

Na, mennem kell, Rate furodni akar.
Puszi

KépKép
KépKép
tontica

Helló Lányok!

Robcsi gratulálok!!! :)
Tontica, Szirom!
nagggyon szép pocik!!!

Anyapoc jó pihenést Nektek! Szuper lehet egy ilyen hajós túra a Dunán!
Csak gyorsan beugrottam, sajna nincs túl sok időm mostanság (hétvégén hugi lagzi köv. héten költözünk végre!)
katica_75

Robcsi! Gratulálok Nektek! És Jó Egészséget, meg Minden Jót Kívánok! :D

Hát igen. Rohan az idő!!! És gyönyörű, ahogy látom, hogy fejlődik a kisfiam és okosodik! :D

Kép
Kép
zsazsóka73

Sziasztok!

Robcsi!
Gratulálok!!! :D
Vendég

Hello!

Robcsi!

Őszintén gratulálok nektek, egészséget, boldogságot, sok anyatejcsit!
Kép

Puszi
Vendég

Sziasztok!

Bocsi, nincs erőm újat írni, csak idemásolom a másikból.

Robcsi, hatalmas gratula nektek, jó egészséget és sok tejcsit!!!

Halovány életjelecske. Sad Tegnap este az ügyeleten kötöttünk ki, miután már délelőtt egyszer hányásig befulladtam, délután semmi, este hétkor megint elkezdődött, iszonyatos volt. Potyogtak a könnyeim, taknyom-nyálam szó szerint egybe Embarassed , köhögés-fulladás, a torkom meg annyira fáj, hogy a vizet is alig tudom lenyelni, étvágyam nulla, úgy erőltetem magamba a kaját. Szegény kis tökimanó meg csak rugdos, nem tud ő sem pihenni, most sikerült 5 órát aludni végre. Szóval valami vírusos fertőzést sikerült összeszedni, emlékszem egy olyanra, hogy a trolin egy 6 éves forma kisfiú izomból rámköhögött-tüsszögött, még szóltam is az anyjának, hogy tanítsa meg a gyerekének odatenni a kezét... Nagyon régen nem voltam ilyen szarul, most megyünk dokibácsihoz, megnézi, tökimanónk jól van-e. Kaptam gyógyit, homeósat, doki szerint 7-10 nap alatt vége. Rolling Eyes Csak azon agyalok egyfolytában, hogy milyen szar alak vagyok, hogyha a babának valami baja lesz... Crying or Very sad Crying or Very sad

Kép
szilcsi

Szilcsi, ne izgulj, a babádat megvédi a jó kis kuckója, meg Te is, és persze a gyógyszer is használni fog. Én is szedtem Szilivel is, Endivel is gyogyót, és nem lett semmi bajuk szerencsére. "Simizd" meg tökimanót a nevemben is, és nem lesz semmi baj, oké?

Puszika
Vendég

Nagyon aranyosak vagytok, tényleg köszi mindent.

tonti, hát próbálkozunk, bénázunk, próbálkozunk, és még jobban bénázunk :lol: Fáj a cicikó bimbóm :cry: de kibírom. A gyerek jól van, csak nekem jöttek ki kiütések ott ahol a szopispárna van :cry: Meg az ujjaim között, ahol fogom a gyermek fejét, pedig ott nem is apárnával érintkezik a bőröm, hanem a textilpelussal Totál nem értem.

Kókusz, jó hosszú ciklusod lett, szoktál ilyeneket produkálni? Vagy ez most egy különleges alkalom? de szerintem is volt ott pé ahova tette a progi, nagyon úgy tűnik.

Robcsi, itt is gratulálok, nagyon ügyik voltatok. Sok sok tejet, meg egészséget, nyugalmat.... :lol: gyere majd mesélj, amikor tudsz.

Athiz, hogy bírod két lurkó mellett?

Anyapoc érezzétek jól magatokat.

Purc

Kép

Kép
purc

Sziasztok!

Most csak gyorsan,amíg van net...

Robcsi

Óriási gratula nektek,sok boldogságot és egészséget!!!!!!

Kriszti

Adának boldog születésnapot :)!
Veled mizu????

pusziiiiiiiii

anyapoc

Purc, marha nehezen bírom, de még élek. :lol: Bár néha, amikor még este fél 11-kor győzködnöm kell a pasikat, hogy aludjanak már, mert összeesek, akkor nagyon kivagyok.
Tegnap megint sikerült belázasodnom, hogy mitől, ne kérdezze senki. Ma taliztam védőnőnkkel, és mondtam neki, meg azt, hogy valamelyik nap megütöttem a mellem fölött, és azóta is fáj. Azt mondta, lehet, hogy akkor attól, a tej talán besült egy kicsit.
Mondjuk azt nem tudom elképzelni, mert Endi amikor csak lehet, rajta lóg, és szivattyúzza, mint a gép.

Nem próbáltad, hogy nem ülve szoptatod, hanem fekve? Mert akkor nem kell hozzáérned semmihez, csak a babához, és akkor lehet, hogy nem is leszel kiütéses vagy mi. Ilyenkor egyébként is érzékenyebb az ember.

És végezetül még azt elárulhatnád nekem, miért Precicus van a tickereden?

Anyapoc, már nagyon hiányoltalak, gondoltam, ha nem kerülsz elő, írok neked SMS-t.

Kókusz, hogy állsz hőügyileg?

Tonti, írj sűrűbben, drága az SMS külföldre. :wink:

Okrisztiről tud valaki valamit is? Máshová sem ír? Ez már nagyon aggasztó.

Puszinyuszi mindenkinek!!!

U.i.: hétfőn voltam dokinál, megnézett UH-gal is, és teljesen rendben talált, felírattam vele Gynevacot, hátha javul tőle a nemlétező gyulladásom. :P
Vendég

Athiz,

huuh nem lehet könnyű, mondjuk nálunk is van műsor, de egyenlőre csak egy csinálja :lol: Ez a láz baromira nem jó...
Fekve még nem próbáltam, meglátjuk, elég bénák vagyunk ám még, szóval nem könnyű az összhangot megtalálni :roll: Képzeld el tegnap úgy fogtam valahogy meg, hogy hozzáért a kezem a melltartómhoz, ne tudd meg most hogy néz ki, én nem tudom mi ez, demár nagyon unom, főleg, hogy viszket :oops: . Szerencsére Bálinton nincsenek... na az lenne a vég. A tickeren ez volt az alapbeállítás, én meg nem írtam át :lol:

Purc

Kép

Kép
purc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?