Sziasztok!
Nehéz idejutni Szilárd mellől.
Zsu - nagy gratula a kis Borkához! Sok boldogságot Nektek és jó egészséget!
mirr murr - nekem császáros szülésem volt aznap nem tudtam mozogni, így másnaptól szedtem a bogyókat. a lactoherbet nekem is mondták, azt akkor kezdtem el amikor a bogyók úgy éreztem nem sokat segítenek. De lehet hogy nem kellett volna abbahagynom?!
nem tudom. Utána ittam a milupának a milusan granulátumát. Sok tejet az sem "csinált". Most iszom a lactoherbet. Tejem még mindig van
de még mindig nem elég.
Szerintem nyugodtan elkezdheted a szülés után rögtön szedni a bogyókat a dokinő is így mondta, kidurranni biztos nem fogsz tőle,
ha meg lesz rendesen tej, legfeljebb elhagyod.
Pézsé - ez is egy jó védekező módszer.
Én eddig nem sok emberre vágytam, így nem sokan kérdezgettek.
Erika - gratula a jó eredményhez és a kis fütyishez!!!!
Lányok!!! - tudnátok segíteni? Szerintetek 1 hónapos korban adható a babamosoly édesköményes babatea? A drágámnak fájdogál a pocakja sikongatva purcizik szegénykém, láthatóan kínozza a görcsölés. Jó ha adom ezt a teát vagy baj lehet belőle? 3 hetesen már itattunk belőle, de félek kicsit nehogy valami bajt okozzak.
Még egy kérdés, aki cumisüveget... használ? Mennyire kell ezt a sterilizálást komolyan venni? Nekünk van ez a mikrós sterilizáló edény amibe belepaklolom az összes cuccot, de azt írja a használati útmutató hogy kinyitás nélkül 3 óráig tartja sterilen a dolgokat. Na most ha kinyitom és éppen csak egy cumisüveget használok belőle rögtön akkor a többit sterilizálhatom újra?
Ja és a másik dolog a tápszeres vagy vegyesen etető anyukákhoz: Ti itattok vizet a babával? A jana babavíz azt írja forralás nélkül adható, de ha felbontod 24 óra múlva már forralgatni kell?! Hát egy litert nem iszik meg 24 óra alatt az ugyebár biztos.
Akkor ezt a forralgatást halál komolyan kell venni?