Sziasztok!
Köszi Csajszikák hogy igy gondoltok a nagy napunkra, remélem én is így fogok vissza emlékezni erre az időszakra mint ti a sajátotokra.
Kata köszi a felajánlást, de szerencsére olyan mákosak vagyunk hogy minden probléma simán megoldódik.
Egyetértek Natival, kismamik tessék nekünk élménybeszámolókat tartani erről a csodaszép időszakról, biztos mi is áradozni fogunk ha lesz kis pocaklakónk.
Nati, nyugi a csomag teljesen diszkrét, sima levélként érkezik.
Jó pihizést nektek (ha utólag olvasod: üdv újra itt)
Szilvi,
amig nem jön meg addig remény, bár a negatív teszt nem jó jel ha 16. nap érezted a pé-t, nem akarok bunkó lenni de már mutatnia kéne. Viszont most magamat fogom cáfolni, sok olyan görbét láttam már ahol 23. dpo-n se mutatta a babát pedig ott volt.
Irgyellek a türelmedért.
Kata, szia, de jó soraidat olvasni. Biztos én is állandóan a babámat akarom majd nézni uh-n. Hogy jól van-e dobog a szive stb.Sztem ez normális, nyugi.
Judy kismamink merre vagy?
Vikikém drága ha olvasod, pussz neked meg az én drágaságomnak is.
Ha akarod, lekicsinyittek neked pár képet és elküldöm emilbe hogy fel tudd öket rakni, csak küld el a képek számát és visszaküldöm kész képeket amit már ide is fel tudsz rakni. Persze csak, ha Iván nem segít, elmagyarázni nem tudom mert bizti nincs fenn az a progi amit én használok.
Vicuska, én használok LH tesztet, nekem bevált.
Tegnap éreztem kis szurkálást (12 cn) gondoltam csinálok LH tesztet, halványan pozitív lett. Igy ma is csinálok (még nem tudom az eredményt, az du. kell csinálni),jah és ma már tojcsi is volt, lehet közeleg a nagy nap?
A fogigátló abahagyása óta nem volt 28 napos ciklusom, sőt két egyforma se volt.
Volt a 16. napon pé-m de volt hogy csak 21 napon volt pozitiv az LH teszt. Sajna a peteérést nem mindig érzem, nem figyelek rá. Viszont a luteális (nem tudom jól irtam-e)szakasz 14 nap szokott lenni (egyet kivéve de az a biókémiai terhesség miatt volt hosszú).
Tehát ha minden jól megy 22.-én tesztelek, de ezt majd a hőm és az LH teszt fogja biztosítani. Remélem nem jön meg, már csak azért is mert májusba akarok szülni, na meg 22.-én indulunk Erdélybe.
Na most megyek ha van valami jelentkezem, pussz nektek. Bocsi a kisregényért.......