jadika
A berry kimondottan az alhasi tájékra ajánlják, tehát vizeleti, nőgyógyászati és persze az uraknak is megfelelő testrészre. Ja és a mellékletbe van írva, hogy kismamáknak is!
pilchard
Úgy emlékszem te is iszod a gélt. Hogyha nem bírod a sima ízét, s berry-t is ihatod, megkérdeztem, de mondom le is van írva, hogy az nekünk hatásos
Sajnálom, hogy még minig rosszul vagy
Én ma megjártam az Uh-t, ahol 2 órát csücsültem
sajna képet nem kaptam, még a sima feket is 1000Ft lett volna
Viszont a pincurral minden rendben van. Találkoztam a szülészdokival is, ő is nagyon szimpi és kedves volt. Utána irány a város másik vége bel. Na ott 3. alkalomra sikerült megcsinálniuk a leletet, nem akartam aludni
nem tudtam ellazulni. Onnan átküldtek egy másik rendelőbe, mert a vérvételen a pajzsmirigyem éppenhogy csak egy picit dolgozik állítólag, de nem találtak semmi aggasztót, mejd egy hónap múlva kell mennem teljes vérvételre, meg nyaki UH-ra. De azt mondták, hogy terhességgel is járhat ez az érték, majd a vitaminok után, amit kiírtak meglátjuk, hogy mi lesz. Ja és majdnem vashiányos is vagyok
Szóval van itt minden. Látszik, hogy suli óta nem látott orvos
Van bőven mit írnom, bocsi
Mondta a házi doki a magne B6-ot, erre a belen azt ajánlotta a dokinő, hogy pezsgőtabletta formájában szedjem, mert az jobban felszívódik, persze a baba kicsit ducibb lesz. Tudni kell, hogy én 153 cm és most így 12 hetesen 45kg vagyok. Hova nekem duci gyerek???
Meg se tudnám szűlni szegénykét.
Nos velem ennyi történt egy fél nap alatt
jadika
mi volt a dokinál?
Pussz nektek