Beuska, szakadék: mi is magunkra vagyunk utalva. Annyi segítséget kaptunk, hogy apósom balatoni nyaralóján figyel a jelzálog, így nulláról el tudtunk indulni, hogy hitelt kaptunk. De ne tudjátok meg, folyamatosan az a műsor, hogy mi mennyi segítséget kaptunk....tényleg....tök jó havi 135 ezer Ft hitelt fizetni. Még jó, hogy a férjem jól keres, amúgy elég cikis lenne. Múltkor be is olvastam a sógornőmnek, azóta sértődés van, nem is keresnek telefonon. De jobb is így talán, hogy 220 km-re vagyunk, mindenbe beledumálnának, mert joguk van, hiszen az ő nyaralójukon van jelzálog....Na mind1.
Mivel én Gyes alatt végeztem el az egyetemeket -anno nappalira jártam- nem sok munkatapasztalatom van. Fotómodellként dolgoztam, meg egyéb suli melletti komolytalan állásaim voltak. Most akartam diplomásként vmi jó kis állásra pályázni, amíg nem tudtam, hogy baba van, beadtam 12 helyre önéletrajzot. 4 helyre hívtak vissza, de olyanokra, amikhez nem kell a diploma: TV shopba mosolyogni és eladni a gagyit, Mc Donalds-ba étteremvezető helyettes, Balázs show-segédszerkesztő, meg egy kozmetikai céghez tanácsadó. Szóval vicc. A párom munkahelyén -Shell-dolgoztam még pár hete, csak elegem lett. Most felhívtuk a bérszámfejtőt, hogy terhes vagyok, mi legyen, így a Bt-be átjelentett, vmi olyan összegre, ami után megkapom a max Gyed-et. Az igaz, kell perkálni utánam havonta elég szépen, de kaptam start plusz kártyát, mert lejárt a gyes, így annyira nem vészes és utána meg azért bőven megtérül.
Röviden ennyi