Új privát üzeneted érkezett!

Kaptam e-mail-t, hogy új privát üzim érkezett, belépek, itt meg azt írja ki, hogy nincs privim :cry: olyankor mi van :?: :!:

Judit

jucicuki

Briginek hatalmas gratula a csajokhoz! Millió puszi, sok tejcit kívánok!

Én is szeretném a képeket :lol:

Judit

jucicuki

Jucicuki
Nálam is ez a helyzet. Jött mail, hogy kaptam üzit, de ha belépek nincs semmi.... :(

Kép

Kép
agnese

Megkaptam Chesti, köszönöm, már töltöm is le :lol:

Puszi Mindenkinek!

Már csak hármat alszunk a nyaralásig :D :D :D

Judit

jucicuki

Benszi,

Köszönjük aranyos vagy.
Puszi :lol:

Kép
bibike27

Chesti
köszi, megjött nekem is a privi, már nézem is... :lol:

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Én is csak az értesítést kaptam,de nincs üzim! :oops: :oops: :cry: :cry: Valaki tud segíteni!?

Puszi:Andi :oops:

Kép
taptau

Briginek,óriási gratuláció a csajszikhoz!Millió puszi,és sok-sok tejcsit,jó egészséget mindnyájuknak!

Andi ésMáté :lol:

Kép
taptau

Chesti,nagyon tündér Lencsilány a keresztelős ruciban! :lol: :lol:

Kép
taptau

SOS nem kaptam privit!!!!Pedig már nagyon furdalja az oldalam a kíváncsiság,főleg hogy írjátok milyen jók a képek :D !

Chesti tök jó ez a kép amit felraktál,én hol voltam amikor pancsoltatok :roll: ?Persze v.színű nagyon el voltam foglalva v.mi mással(pletyiztem biztos :lol: ).Niki gyönyörűszép kis angyalka volt a keresztelőn(na nem mintha egyébként nem lenne az)!

Lucia hát nem semmi pocakod volt az biztos,az enyém is ilyesmi volt,de én nem voltam mellette ilyen vékony :shock: !Nagyon csini vagy,gondolom sokan el sem hiszik,hogy Benned volt ez a két gyönyörűség!

Várom ám nagyon azt a pü-t :wink: !

Mindenkinek puszi!
Lippa

lippa

Én is csak értesitést kaptam, nekem sincs üzim! :cry:

Kép
bibike27

Chesti,megkaptam köszike,de bénázok,nem tudom megnyitni,már letöltöttem,de nem nyitja meg! :cry: :oops: :oops: Valami ötlet???

Puszi:Andi

Kép
taptau

Chesti:
Átküldenéd nekem is a képeket? Köszönöm
estrella@citromail.hu
Vendég

Taptau kicsomagoltad?

Estrella pü-ben ott a cim.

Bibike, de sok időd van. :) Legközelebbire a kiscsajjal jössz. :) Pü-ben a cim.

Lippa :) a csapnál pancsiztam velük. :) Pü-ben a cim

chesti

Helló Csajok :lol: !

Kérek szépen én is képeket, plííííííz!

Brigiéknek jó egészséget, sok tejcsit kívánok!!! :lol: :lol:
Isten hozta a lánykákat!!

Chesti, kis megkeresztelkedett Niki baba :D :D
Tündéri, mint mindig, de ebben az ünneplőben nagyon extra :P

KépKép
naposoldal

Sziasztok!
Neharagudjatok,hogy eltűntem, de hetek óta nem vagyok gép közelében.
NAGYON SAJNÁLOM, hogy nem lehettem ott a talin, de vidéken voltam egy esküvőn, de ezt már ha jól emlékszem jeleztem július végén.. :oops: azért ha szabad a fényképekre én is kíváncsi vagyok!!!!!!!! :lol:
LEXInek és KRISZTINek iszonyúan drukkolok!!
BRIGI: ISTEN hozta a lányokat, nagy boldogságot, és sok tejcsit kívánok, no meg jó egészséget!!

Én most kicsit szenvedek az allergia miatt ami éjjel fulladásossá megy át, kicsit féltem kiskakukkot,remélem nem lesz baja...gyógyszert nem szedek, csak homeot és Calcimuskot...

mindenkinek szép napot

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Chesti drága megkaptam köszi,nagyon jók lettek :D !

Manda Neked is köszi,várunk a hírekkel,hogy mi volt ma a BMC-ben :wink: !

Lukrécia az a mérleg biztos,hogy csal!Nem is látszik rajtad semmi fölösleg,csak a pocakod :wink: !

Lexinek és Krisztikének továbbra is mennek a drukkok!!!!!

Zsókuci drága,akkor ugye az még hátravan,amiket Te készítettél?

Benszi sajnálom az esti rosszullétet,de még szerencse,hogy ilyen szófogadó Kislányod van :wink: :) !

Lippa

lippa

BRIGIKÉM! SZÍVBŐL GRATULÁLOK!!!
Jó egészséget, sok-sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
share

Kép

ISTEN ÉLTESSE A TOPIK MINDEN - APRÓCSKA ÉS NAGYOBBACSKA - KRISZTINÁJÁT!

Kép
Kép
share

Valami tényleg nem stimmel a Bnettel, mert én is kaptam értesítést privát üzenetről, de az üzenetet nem kaptam meg! Pedig már nagyon-nagyon kííííváncsi vagyok!!! :roll:

Kép
Kép
share

Köszönöm szépen a dícséreteket Máté nevében is. :D
Még néhány fotó gyorsan. Remélem, nem haragszotok, ha csak
ennyire futja részemről.
Anyukák, Ti hogy csináljátok, hogy marad időtök olvasni-írogatni???

Kép
Kép
share

Share,
Ment a privi újra.

Bocsi, hogy ha nem tudok mindenkire reagálni, de dolgozom. Este átnézem, hogy ki az aki nem kapta meg tegnap, és Chesti által sem, és küldöm újra.

Chesti drága,
Köszönöm, és írtam privit is :oops: :oops:

Köszönöm, és elnézést :oops: Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Szeretem az almalevet Fürcsimanó :lol: :lol:

Kép Kép

Kép
Kép
share

Zsókám! Ezt a gyorsaságot! :lol: :lol: Köszi-köszi!! MEgyek és megkuksizom, ha Máté is úgy akarja. :wink:

Kép
Kép
share

Share:
Én is mindig azt hiszem, hogy nem kapok pü-t, de aztán rámegyek az elküldött levelekre, majd vissza az érkezett levelekre és akkor már ott van a levélke. Jó párszor megszivatott engem is már. :?
Édes Máté nagyon. :)
Chesti:
A képek nagyon jók, köszönöm mégegyszer.
A gyerekek imádnivalóak MIND!
Vendég

Lányok!

Azok segítségét kérném, akik Konc tanárúrhoz jártak. Úgy számolom, hogy még kb. 2-szer találkozunk és az utolsó alkalommal nagyon szeretném megköszönni a munkáját. Ti mit vettetek vagy mit adtatok neki és Kanyó dr. nőnek? Várom a válaszokat, akár priviben is jöhet! Köszi!
ballagyo

Zsókuci help, help! Én sem kaptam se képeket, se privit! Puszi sokszor

Kép
lucia1

Niki, Lencsibabát meg kell zabálni abban a gyönyörű ruhácskában! Rozuséknál is tegnap volt a Keresztelő! :) :) Mi már Pünkösdkor átestünk a keresztségen.

Luki, sztem nyugodtan ehetsz buktát, én is ennék és ettem is volna szívesen. Csak sajna cukorbeteg lettem a terhesség alatt. :( Viszont a Szamos Marcipánnak van finom diabetikus desszertje, ha más is ebben a cipőben járna...

Benszi, nagyon helyes, ne is legyen besz@rren! Hiába, ezek a csajszik már ilyenek, azt üzenem neki csak ugráljon anyuci veséjén! Ezt valamiért a későbbiekben is nagyon szeretik, főleg mikor áááááááááá egyáltalán nem miattuk csak a SSAAJJÁÁTT lustaságod miatt még wécére sem volt időd elmenni. Na és akkor a legjobb, teli hólyag mellett. Ja és Benszi ez a lányok specialitása, van valami hatodik érzékük. :)

Köszi lányok a dicséreteket. Amúgy nekem magamnak a leghihetelenebb hogy a gyerekeim bennem voltak. Így utólag durva az a has. :)

Puszi mindenkinek,
Lucia

Kép
lucia1

Kismamik!!!

Krisztikét haza engették!!!!Elvíleg nemsokára jön!!! :wink: További szép délutánt!!! :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Lucia drága,

Privi ment :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Share
annyira édes Máté baba,olyan huncut a törülközös képen :P :P

Ballagyó
én nem a Konchoz jártam,hanem a Zekéhez,és pénzt adtam neki és a biológusnak,a Mártikának és Irénkének kis ajándékot :oops: :oops:

bibar

Bibar drága!

nem tudom,remélem nem! :wink: majd jön nemsoká csak pihizik egy kicsit!!! :wink: Ma még nem szurkált a pocikom! :wink: Cickóm az rendületlenül fájdogál! :wink:Hogy bírod ezt a meleget???Nálunk33 fok van!!! :roll: Én megfölök!!!!
:wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Zsókuci :D

a Te képeid mikor jönnek? :wink: Mármint az idei. :lol:

Nyunyi

köszi a híreket Krisztiről,de szuper,akkor úgy néz ki megúszta a csapolást!

Kép
lukrécia

Nyunyi
már nincs sok hátra és teszt :P :P én most jól birtam,ki sem mozdultam,kivéve amikor teregettem,de a ház még hüsi :oops: :oops:

Luki
de kis türelmetlen valaki :P :P Zsókuci a másikon azt irta hogy este rakja fel mert dolgozik :oops: :oops:

bibar

Lukrécia!Szivessen!!!!

Bibar drága!!

Már én is alig várom,számolom a napokat ma van a 11 nap!!!! :roll:
Az jó ,hogy hüvi a lakásotok! :wink: Nekünk nem,télíesitett faház!!!! :oops: Télen nagyon tuti,nyáron meg föző kamra!!!! :oops: van ventim még szerencse!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar drága!!!!

Most néztem,nem is laksz messze!!!!Itt vagy a közelembe!!!! :wink: :)

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!

ugye!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Bibar!

Mocorog rendesen a kisfickó,odabent???? :wink: :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Brigi!

Micsoda hírek! :) Gratulálunk, jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk! Milyen szép nagy babák! Remélem minél hamarabb haza is mehettek!

Chesti!
Niki baba egy tünemény! Mint egy kis angyalka! :)

Zsókuci!
Nem jött privi. :( Kérek szépen képeket!
Előre is köszi!

Benszi!
Éjjeli tornagyakorlatokat végzett a leánykád? :) Olyan aktív lesz úgy látom, mint az anyukája... :lol:

Képzeljétek, ma voltunk dokibácsinál. Minden oké, méhszáj szép zárt. Aztán mentünk a kórházba szívhangvizsgálatra. Ott is minden okés volt a gyerkőcökkel. Éééés, most már hetente kell járnom szívhangvizsgálatra. Háát, ennek már nagyon finis szaga van... :wink:

Lexikének, Krisztikének és Nyunyi, megy a drukk!!!

Pusz
Gica

Kép
gica1

Bibike!
Nagyon sok boldogságos névnapot kívánok a lánykádnak, aki egy igazi angyalka!!!!!!!! Kép

Puszi mindenkinek!
Vendég

Gica!

Köszönöm a drukkokat!!!! :wink: Én is szurkolok neked!!!!Mindjárt anyuka leszel!!!!! :D :D :D

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kismamik!

Elköszönök mára!Holnap majd jövök!További szép estét nektek!!!!JÓCAQKÁT!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Chesti,
Köszönöm megkaptam. :lol:

Kriszti,
Nagyon aranyos vagy köszönjük szépen. :lol:
Utolag :oops: neked is boldog névnapot kivánunk. :lol:
Pusz

Csajok nagyon jok lettek a fotok!

Kép
bibike27

Gica,
Privi ment! :wink:

Van még valaki, aki nem kapta meg a linket, és ott volt, vagy kérte?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Ne haragudjatok de ezt nem birtam kihagyni
:lol:
Egyszerüen IMÁDOM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép

Kép
bibike27

Lányok,

A korábbi, priviben küldött linken már megtaláljátok az általam készített képeket is! :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hú, mennyi minden történt, pedig csak tegnap óta nem jöttem!

Brigi!

Gratulálok! Remélem már rendeződött a vérnyomásod és jól vagy! Nagyon sok boldogságot, jó egészséget és sok-sok tejcit kívánok!

Kriszti!

Már csak pár nap a tesztig!!!! Jó kórházon kívül, igaz?

Lexi!

Minden nap gondolok rád! Nagyon remélem, hogy lesz elég magzatvíz és a kis Törpikéd jól van!

Zsókuci!

Nem kaptam pü-t, de nagyon várom a képeket! Mindenkire nagyon kíváncsi vagyok! Még most is olyan rossz érzés, hogy nem lehettem ott!

Benszi!

Szerdán rakok fel pocis képet! Kivettem a piercingemet!!!! Úgy hiányzik!!!! De a férjem nagyon örül!

Nem akarok senkit kihagyni: mindenkinek millió puszi, gyönyörűek a babák, szépek a pocakok.

Pár szó rólam: Ma voltam szülésznőt választani, ami olyan jól sikerült, hogy dokit is választottam és már voltam is nála. Fiatal doki, ezer éve együtt voltunk műtős gyakorlaton és megismert! Legalább nem vadidegen. Viszont szigorú: feküdnöm kell, mert a vizsgálat alatt is bekeményedett a pocim és fél, hogy kinyílik a méhszáj és koraszülés lesz! Ma hallhattam nála a baba szívhangját is. Pénteken lesz UH, remélem kiderül, hogy mi van a lába között! Már majd' kilyukad az oldalam! Ja, Kaposváron fogok szülni, nem valami bababarát kórház, de vidéken ez van, azt a pár napot bárhol kibírom, remélem!

Várom a képeket!

Kép

Kép
sharon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?