Új privát üzeneted érkezett!

Zuzmó drága,

Megtaláltuk a szatyrodat, Chestinél van!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Nagyon boldog névnapot kívánok én is a Krisztináknak!

Nyunyi köszi az infókat Krisztiről!

Zsókuci írtam pü-t!Ha beszélsz Lexivel nagyon sokat gondolok rá,nagyon szorítok Értük és puszilom!

Lippa

lippa

Jajjjj de jó! Köszönöm szépen! Akkor felveszem Chestivel a kontaktot!

Köszi mégegyszer!

Kép
Kép
zuzmó

Numa!
Jó volt személyesen is megismerni téged,de majd sort kerítünk arra a dumapartira!

Estrella!
Itt is boldog névnapot!
Vendég

Sziasztok!

Krisztináknak millió puszi névnapjuk alkalmából! :lol: :lol: :lol:

Lexinek,ezermillió drukk,szorítunk neki!

Csajok,naaaaaaaagyon jó volt a tegnapi nap,még-még sok ilyet !Nagyon jól éreztük magunkat,pedig apa nem is akart jönni,de nem bánta meg! :lol:
Nagyon örülök,hogy megismertelek benneteket,a gyerekek zabálnivalóak,az anyucik,apucik nagyon jó fejek ,kismamik meg egytől-egyig csinosak,úgyhogy nem kérünk a sopánkodásból,mert csak büszkék lehetnek minadannyian a szép pocijukra!

Manda,mégegyszer ide is írom,örülök,hogy titeket is megismertelek,és remélem jövőre már babával jöttök ti is!

Zsókuci,hááát,Te egy Tündérpofi csaj vagy,eddig is tudtam,de most csak megerősítetted,és örülök,hogy ilyen vagy ,sugárzol és ez nagyon szuper!Külön köszönet neked is a szerveszkedésért,és jövőre már te is babával jössz!Okés!Millió puszi! :lol:

Chesti,neked is külön köszönet a szervezésért,nagyon jó volt minden!Jó lett volna még maradni!
Remélem hamarosan lesz újra tali,ahová még többen el tudnak majd jönni!
Niki fantasztikus egy kiscsaj!Férjem mondta,"bevállalna egy ilyen kiscsajt! ":lol: :lol:

Ikres mamák(Lippa,Lucia),hát le a kalappal előttetek!Nem egyszerű,meg kell mondjam! :wink:

Képeket már nagyon várom!
Ha valaki tud,küldene nekem e-mailbe is!Köszi!

Puszi mindenkinek:Andi

Kép
taptau

Sziasztok Lányok!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon jól sikerült a tali és nagyon-nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket! :) A gyerkőcök mind egy szálig csúcsszuperek!
Csak azt sajnálom, hogy nem sikerült mindekivel beszélgetnem, de ami késik, nem múlik: majd legközelebb! :)

Zsókuci, Manda!
Őszintén remélem, hogy a legközelebbi talin már Ti is kismamaként lehessetek jelen!

Lexinek és Krisztinek megy a drukk!!!!!

És a Krisztináknak nagyon boldog névnapot kívánok!

Puszi
Gica

Kép
gica1

Zsókuci!

Elküldöd nekem is a képeket!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok,

Mot,
Én is boldog névnapot kívánok a kicsi lányotoknak, és persze a párocskádnak is! :D:D

Kép

Kár, hogy tegnap Ti sem jöttetek!!

Benszi,
Jó volt Téged is megismerni! :D Ugyanolyan vagány csajszi vagy élőben is, mint ahogy az átjön a soraidon is :wink:
Chestivel még én is értekezek a képekkel kapcsolatosan, mert az Ő szerverükre fog felkerülni, úgyhogy szerintem majd Te is rajta keresztül fogod tudni oda feltenni.

Judit,
Mi is sajnáljuk, hogy nem jöttetek! Na de majd a legközelebbin már mindenképp ott a helyetek :wink:

Sharon drága,
Aranyos vagy! De ti is ott lesztek legközelebb!!! :D:D

Estrella,
Sok boldog névnapot kívánok! :wink:

Kép

Taptau drága,
Annyira aranyos vagy :oops: :oops: Remélem én is, hogy jövőre már babával megyek – legalábbis 2in1 (vagy 3in1 :D ) :wink:
Tüneményes Máté, nagyon aranyos kissrác!!!

Gica,
Én is örülök, hogy megismertelek! Fantasztikus a pocakod!! :shock:

KÉPEK: ma elvileg meglesznek! Amint rendben, küldjük a priviket mindenkinek, akik kérték + akik ott voltak :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Estrella! Kép Boldog névnapot!!!!!!!!!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Jaj Estrella,

Most vettem észre, hogy ez az előző hsz-omból kimaradt :oops: :oops: :
Csúcs a kép a kis krumpliszsákotokról!! :D:D Nagyon örülök, hogy minden rendben!!! :D:D:D:D
Apa mit szólt? Ott volt Veled? Hogy viselkedik azóta?

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Esztrella,
Nagyon sok boldog névnapot kivánunk! :lol:

Lexi,
Nagyon sokat gondolok rád, nagyon szoritok neked!!!!!!!!

Zsókuci,
Irtam privit. :D

Csajok örülök hogy ilyen jol éreztétek magatokat a talin, a következöre mi is megyünk!
Puszi mindenkinek

Kép
bibike27

Zsókuci!
Én nem győzlek csodálni,de ezt már a talin is elmondtam!Le a kalappal előtted!Nagyon helyes és vidám csajszi vagy!
Majd valahogy megoldjuk ezt a kép kérdést!Én nem vagyok egy nagy gép zseni,de átküldeni és lekicsinyíteni még tudok a többit szerintem Chestire bízom,ha nem lesz megterhelő neki!
Chesti!
Lencsilány útközben elájult?
Vendég

Jöttem elköszönni mára Kismamik!

Legyen szép estétek!JÓCAKÁT!!!Holnap majd jövök! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok Csajok!

Köszönöm a jókívánságokat, aranyosak vagytok.
Apa ott volt velem, de nem jött be az UH-ra, majd kedden bejön a pesti hasi UH-ra azt mondta.
Változás nem mondanám, hogy pozitív, de azt hiszem ebbe bele kell törődnöm, csak remélni tudom, hogy ha megszületik krumpliszsák akkor megváltozik majd. Nagyon úgy néz ki, hogy ezt a gyereket magamnak szülöm. Hát ez van. Részemről e téma lezárva, többet nem szeretnék erről beszélni, mert nagyon megvisel, remélem megértitek.
Örülök, hogy jól sikerült a tali, talán legközelebb én is ott leszek Krisztivel, Lexivel, Zsebivel, Nikóval, Brigivel, Riával.
Vendég

Sziasztok!!

Én a Brigi húga vagyok, és megbízott, hogy közöljem veletek a csodálatos hírt: világra jöttek leánykái!!!

15 óra 22 perckor Brigike született meg 2700 grammal, utána jött Barbika 2200 grammal. Inkubátorba rakták a piciket, de teljesen egészségesek.

Hirtelen kellett megcsászározni a Brigit, mert felment a vérnyomása, szülés után is kiugrott neki 230-ra, de estére már beállították neki, mostmár jól van ő is.

Mindenkinek minden jót kívánok!!!

Emy

emyli
Dunaújváros

Emyli:
Lexinek elújságoltam a jóhírt és puszilja őket, és sajnálja, hogy nem tud bemenni látogatni, de minden jót kíván nekik!
Vendég

Estrella, köszi!

Átadok neki minden jókívánságot, de majd biztos részletes beszámolót fogtok kapni tőle!! :)

Lexiért ő is aggódott, és mond meg neki, hogy üdvözöljük.

Vigyázz magadra!

Emy

emyli
Dunaújváros

Sziasztok,

Benszi,
Köszönöm a dicséretet. :oops: Ari vagy :wink: Te meg élőben ugyanolyan szép kismami vagy, mint a képeken (és semmi képpen nem bálna :wink: :lol: :lol: ):D

Estrella,
Persze, megértelek, és ígérem többet nem faggatlak apa-ügyben. De ha lesz változás, majd azért írd meg :wink:
Kedden is mentek UH-ra? :D:D Tök jó!!

Emyli,
Gratulálunk Briginek!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D Millió puszi Nekik, jó egészséget és persze sok-sok tejcit!!! Remélem nemsokára otthon is lesznek a lányok :D
Köszönjük szépen ezt a fantasztikus hírt! :D És ahogy látom, kb. 2 hónap múlva Ő fog írni a Te második babád érkezéséről :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Szia Zsókuci! Hát igen. Hirtelen megnöveljük a család létszámát! :D

Ja, és egymás mellett is lakunk, úgyhogy Tök jó!

Zsókuci, ha már itt vagyok, és beírtam, had mondjam el neked, hogy mennyire tisztellek!

Na tényleg lépek.

Sziasztok!

Emy

emyli
Dunaújváros

Emyli,

Akkor tényleg jó nagy lesz hirtelen a család :D:D Nagyon helyes!!!! :D

Hű drága, köszönöm amit írtál... annyira megható, amikor ilyeneket írtok nekem... :oops: :oops: :oops: És egyben olyan hihetetlen is... :oops: Köszönöm!!!!!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Gratulálok Brigike és Barbika születéséhez,nagyon jó egészséget,sok boldogságot kívánok!

Emily köszönjük szépen a jó híreket Brigit puszilom,neked pedig további szép pocakosodást kívánok!

Lippa

lippa

Sziasztok csajszik!

Nagyon jó volt a TALI!

Chesti, még egyszer köszönjük! Igen, nekünk is nagyon elrepült az idő, főleg mert fél szemmel mindig azt kellett lesnem mit ügyködik Lucababa. :) :) Beszélgettem volna én is többet. :( :( Veled mindenképpen több szót szerettem volna! Niki sebe nagyon szép, talán ezt publikusan is leírhatom, szeintem ha nagylány lesz, nem sok marad belőle. Sőt inkább semmi. Tényleg szépen megcsinálták. Az a szilikonos krém k. drága, de állítólag nagyon hatásos. Meddig kell kenegetned?

Luki, tényleg elfáradtál. :) :) Még a gyerekek szőnyegét sem nagyon akartad engedni. :) :)

Lippa, hát élőben is csodaszép lánykáid vannak!

Zsombor egész úton hazafelé... hát arról beszélt már amennyiben sikerült dekódolnom, hogy mennyi csodaszép lányka volt itten, Verus, Niki, Petra, Lilla, Jázmin. A pocaklakókról nem is beszélve! :) :) Mi tagadás, el voltak Mátéval kényeztetve. Ne mvéletlenül változott angyalkává az én pici fiam, csajozni egész kicsi korától kezdve imád. :) :)

Zsókuci drága ,remélem sikerült normálisan elköszönnöm. :oops: Olyan nagy rohanás lett a végén. Nagyon nagyon fantasztikus lány vagy! Asszem ez az egész topic majd akkor lesz a legboldogabb... nem is kell folytatnom.

Manda
, nektek nagy kalappal a Bika havára!

Benszi, Numato, Gica tüneményes ikresanyukák lesztek!!! Nicht besz@rren! Annyira nem rossz a helyzet! Bár Zsombor tényleg legjobbját nyújtotta. :) :) Benszi igérem majd teszek fel pocakképet a szülés előttről, irdatlan nagy hasam volt. :oops:

Mindenkit sokszor puszilok!
Jók legyetek!

Lucia

UI: Brigi, Isten hozta lánykáidat a Föld nvű bolygón!!!!!! Ezzel kellett volna kezdenem!

Kép
lucia1

Benszi, hát így néztem ki 4 nappal a szülés előtt. :oops: :oops:
A háttér a Magyar Egészségügy Csodája, a függöny ami nem véd a fénytől, lehetőleg naponta leszakad, és utoljára 10 éve volt kimosva. A falon a plecsnik a lecsapott csótányok. :? :? DE MEGÉRTE!!!

Kép

Kép
lucia1

GRATULÁLOK BRIGI, ÉS BARBI SZÜLETÉSÉHEZ, JO EGÉSZSÉGET ÉS SOK SOK TEJCSIT KIVÁNOK!

Kép
bibike27

Briginek NAGY-NAGY gratula a lányokhoz!!!!! :lol: :lol: :lol:

Hú,Lúcia te pont úgy néztél ki mint Gica most!Nem éééér.... :lol:

Zsombi imád csajozni azt levettem!!! :lol: Zabálnivaló kis husi bár JAAAAJ milyen bénán tartottam,pedig olyan kis nyugis volt!!!Remélem a sajátommal nem leszek majd ilyen béna! :oops:

Kép
lukrécia

Sziasztok,

Mentek a privik! :wink:

Puszi!

UI: ha valaki jelezte, vagy ott volt, és nem kapta meg, légyszi jelezze! Küldöm újra.

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Brigii gartulálunk mi is a cajszikhoz. Kívánom, hogy minnél hamarabb otthon lehessetek. :) Sok-sok tejcit. :)
Emyli, köszönjük a híreket, és boldog pocakosodást továbbra is. :)

Lucia drága, csodaszép vagy, mintha nem is szültél volna. :) DonZSombor, totál levett a lábamról, nem is panaszkodhatsz, nagyon kiegyensúlyozott babák, pláne a gagyorászó kis pasid. :) Lucababa, meg tuti hamarosan megindul felfedezni a nagy világot. :)
Köszönöm a heg hozzászólást, nyugodtan persze, annyira már nem zavar, kezdem megszokni. Sok doki mondta, hogy szép munka, bízunk mi is abban, hogy tényleg csak egy halványka csík marad majd valamikor. Hát nem olcsó a krém, mondjuk pont lesz@rom csak használjon. 5 hónapig mindenképp, azt írja, aztán beszélünk a dokival. :)

Lippa lányaid kis hhuussiikkk!!! Pancsoltam velük, hogy sikongattak. :) Még most is mosolygok, ahogy eszembe jut. :)
Te pedig gyönyörű vagy, irigy-birigy. :)

Kép

Estrella, keddi UH-ról kérünk képet. :) Most semmi mással ne foglalkozz, csal a kis krupliszsákkal. :)
és Boldog Névnapot!!! :)

Benszi. :) Kicsit visszafogtad magad talin nem ?:) Lencsi beájult persze. :) Lexinél majdnem végig aludt is. :)

Zuzmó drága nálunk van a lánykád pakkja. Holnap tudunk valahol talcsizni?
Mi megyünk a budaörsi Brendonba. Bölcsihez el tudok menni.

MOT asszem ki kell osszam azt a két nagy pofont, amit telefonban beígértem!!! :lol: :lol: Teee zsugori, dugdosod azt a gyönyörűséget előlünk! Legalább keresztelős képet rakj fel. :)
Boldog névnapot a kis hercegnőnek, meg a párodnak is. :)

Ahogy úgy érzitek jöhet a következő tali, szervezem újra, nagyobb helységbe, sokkal több szivaccsal. :lol: :lol:

Nekünk ma volt a keresztelő, pár kép a kis tündérről. :)

Kép Kép Kép Kép

chesti

Zsókuci!
Nem kaptam püt! és édes vagy!
Bibarka!
Mikor lesz az AFP-d?
brigike!
Itt is óriási gratula nektek!
Lucia!
Nem semmi pocak,tényleg pont mint Gicáé!De ti csaltatok bizti,hogy ilyen vékonyak voltatok!A két lurkó meg egyszerűen édes volt!Nicht besz@rás!
Bibike!
Boldog névnapot a lánykádnak!
Chesti!
Hát picit lájtban nyomtam,mert pocifeszítés és keményedés volt a hidegfront miatt!De a következő talin reszkessetek!Lencsi tündér ebben a ruciban!Naon szép csaj!
Vendég

Sharon!
Muti a hasad már!Fáj még?
Barinőm!
Milyen volt a buli?
Luki!
Kipihented magad?
Vendég

Csajok!
Ilyen volt a ma éjszakám!!!!!

Ma éjjel a lánykám rálépett a vesémre és kétrét görnyedve sűrű hányinger közepette masszíroztam a vesémet és kiscsajt,hogy kússzon arrébb,mert nagyon komoly vesegörcsöt csinált!Nem volt semmi!Régen már volt ilyenem és elfelejtettem,hogy tud az fájni!Majd 5perc múlva arrébb ment a kisluvnya!
Brutál volt!
Vendég

Zsókuci!

SOS! :lol: Én sem kaptam privit!!!!!! :cry:

Benszike

szerintem azért nem voltál annyira lightos..... :lol:

Chesti

Szuperek a fotók Csillagszemről!Lippa Lilláján meg jót röhögtem,SZUPER a kép,tényleg ezt csinálta egész végig a drágám.

Bibarci

8 kg!!!!Mától péksüti eldobva!(Már csak be kéne tartani :lol: :lol: :lol: )Hívlak dél körül ha otthon vagy!Pusza

Kép
lukrécia

Szép jó reggelt Kismamik! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Luki!
CSak egy pöti lájtosság volt!8kg?Nem látszik!Hajrá túrósbukta!
Zsókuci!
Megkaptam a püt!Most töltöm le!Köszönöm!
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozom, én se kaptam privit.Vagyis jött privi, de semmi nem volt benne.Se feladó semmi....:(

Brigi, GRATULA a két kislányhoz,sok sok egészséget kívánok nektek!!!

Chesti, tényleg egy kis angyalka Niki a hajpántban, GYÖNYÖRŰŰŰŰ:)

Lucia, ezt nem hiszem el, hogy te voltál!!!Komolyan.GYerkőceid olyan édesek, Zsombi hogy rácuppant a kezemre, a kis drága, hogy jön a foga egyből bekapta az öklömet :lol: :lol:

Kép
numato

Csajok egyenlőre szerintem ne töltsetek még, mert Én csak most töltöm fel a Mandáékét meg az enyémeket, Zsókuci pedig csak a tavalyi tali képeket töltötte fel.
chesti

Chesti,

Ezt nem mondod komolyan!!! :shock: :shock: :shock: Nem lehetek ilyen... ááááááááááááááá, ezt banyek nem hiszem el :cry:
És ráadásként sztem senki nem kapta meg a priviket sem. :oops: :oops:

Na jó, szerintem ma akkor restart az egész... :evil: :evil:

Lehet, hogy nem fáradtan kellett volna nekilátnom tegnap!!! :oops: :oops:

Bocsi lányok!!!
De ami késik, nem múlik :wink:

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci drága semmi baj. :)

Az enyém és Mandáé már felment!!! :)

Kinek kell a link?

chesti

Zsókuci
csak a tavalyit tudtam megnyitni :oops: :oops:

Chesti
nekem!!!!!!!! :P :P már annyira kiváncsi vagyok :oops: :oops:

Benszi
holnap megyek afp-re :oops: :oops:

Luki
hivhatsz majd,itthon leszek :P :P :P

bibar

Zsókuci!
Én is csak a tavalyit tudtam megnyitni a másikat meg abszolúte nemsikerült!Mandátét sem!
Bibarci!
Drukk holnapra!
Vendég

Chesti

Nekem kell a link, ha már lemaradtam, legalább lássam miről :wink:

Brigi
Gratulálok a csajszikhoz, sok boldogságot kívánok!!!

Kép

Kép
agnese

Szia Chesti!
Nagyon szerettem volna közétek menni, de a hugom gyermekeire vigyáztam, így ki kellett hagynom a szombati talit. A képeket nagyon szívesen megtekintetném, ha lehet.
Niki egy kis cukifalat a keresztelős ruciban, és a fejtpántban.
Puszi
Timso

Timso
Kép
Milli baba születésének várható napja 2011. június 03.
timso015

bibar!

Gondolok holnap mrád!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Benszi mentsd le a gépre és csomagold ki. Nekem működik.

chesti

Sziasztok!

Örülök, hogy ilyen jól sikerült a tali, legközelebb ha törik, ha szakad, én is ott leszek!!!! :D
Szeretnék én is képeket nézegetni, küldjetek nekem is linket, jó?

Brigi, hatalmas nagy gratula a csajszikákhoz!!!!!

Chesti, Niki angyalka ebben a fehér szerkóban egyszerűen tüneményes!!! Szerintem már most kezdhetsz aggódni azon, hogy hogyan fogod majd a rengeteg pasit elzavarni a közeléből, ha nagy lesz! :D :D

Jaa, és egy napos késéssel ugyan, de MINDEN KRISZTINÁNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK!

Lexinek továbbra is kimondhatatlanul sok drukk megy!!!!

Krisztikének, pedig kitartás, reméljük, hogy nem hiába, hanem valakiért, vagy valakikért szenved most! :)

Kép

Kép
mamm

Brigiéknek gratulálok!!!!

Zsókuci, nem jött át a privi!

Pusszantás, megyek egy kicsit dolgozni.
süni76

Sziasztok!

Zsókuci, köszike, megkaptam vééégre:)de csak Manda linkjét tudom megnyitni egyelőre....
NAGYON jóók a képek:)

puszi

Kép
numato

Én megkaptam a képeket és meg is tudtam nyitni!Jókat rötyögtem!
Zsókuci drága,gondoltam hogy véletlenül küldted a tavalyit de tök jó volt nézegetni!!!! :lol:

Kép
lukrécia

Sziasztok!

Lexiéknek továbbra is nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen. Nagyon aggódom értük.

Úgy sajnálom, hogy nem lehettem Veletek a talin! De a következőre már a lánykáimmal szeretnék menni!

Brigi
Gratulálok a lányokhoz! :D

Chesti, Zsókuci,
Szívesen megnézném én is a talin készült képeket! Előre is köszönöm!

Egy kicsit késve de én is szeretnék a Krisztináknak boldog névnapot kívánni! :D

Puszi Mindenkinek!

Kismoni
kismoni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?