Sziasztok!
Három napig nem működött a mail, nem semmi, az alatt mi minden történt!!!
Próbálom sorban írni a dolgokat, de szerintem vagy 10x vissza fogok térni...
Minyu... együtt érzünk veled, remélem, olvasod, ilyenkor nem lehet okosat írni... Sok erőt hozzá és térj hozzánk vissza, amikor csak erőd van! Szerintem mindannyian sokat fogunk Rátok gondolni!
Szakadék! Te írod, hogy a legidősebb vagy? Igen, de neked már van gyereked... Én most töltöttem be a 33.-kat és még csak az elsőnél tartok, a másik 3 féltesó a párom gyerekei... Úgyhogy én érzem csak igazán elmaradva magam, ilyen korban már mindenkinek van egy-két gyereke... na mindegy, majd jól belehúzok és utolérek mindenkit
(ezt reméljük, apa nem fogja elolvasni, mert a mostani lesz neki a 4., idősebb is nálam jóval, úgyhogy ő nem rajong azért a tervemért, hogy én még gyorsan sorban szeretnék szülni egy csomót.
Jimmorisson, te kinél fogsz szülni a Jánosban? Én dr. Dömötöri Jenőnél.
A tesóknak elmondás: nekem a családom még nem tudja, majd augusztus 20-án... a párommal is csak november óta ismerjük egymást, úgyhogy egyelőre szoktatom a családomat a gondolathoz. A féltesóknak már elmondtuk, mert apuci pletykás és pár napnál többet nem tud titokban tartani. Tőlük tartottam a legjobban, mert 2 éve veszítették el az anyukájukat, mi is alig ismerjük egymást, a gyerekek már nagyok, 17 a legkisebb, 28 a legnagyobb
, szóval, féltem, hogy milyen lesz a fogadtatás. A legnagyobb meglepetésemre nagyon örültek neki, alig várják már! Szerintem nem fogom tudni kiszedni a kezükből, de nem baj, én legalább alhatok majd pár percet.
A babanevek: mivel a tesók 3 fiú, ezért mindenki lányt akar. Én mindig fiút akartam magamnak, de ez most azonnal megváltozott, már én is lányt szeretnék. Ha az lesz, akkor Orsolya Eszter lesz a neve, fiúra még ötletünk sincs.
Székrekedék: Danone kaukázusi kefír, de őszinmtén szólva nekem ugyanúgy használ a többi kaukázusi kefír is. És amúgy is ezt kivánom a legjobban, úgyhogy nem is esik nehezemre inni.
Huhh, azt hiszem, ez túl hosszúra sikerült, minden jót lányok, tük jó volt, hogy 4 teljes oldalt telelírtatok mindenféle érdekességgel!!!!!
Ja, és toxoplazma: én eddig jártam utána, hogy hol lehetne szűrni, végre kiderült, hogy csak a körzetitől kell egy beutaló és a helyi SZTK-ban vérvétellel megcsinálják, egy hét múlva kész az eredmény és a terhesség akármelyik időszakában nézhető, nem kell hetekig várni!!!!!!
Sziasztok,
Eszter