ja, ami még lemaradt: én nem fizetõs szobában voltam, de semmi gondom nem volt, sõt, mivel nekem elsõ babák voltak, sok kérdésemre válaszoltak a szobatársaim, és nem kellett minden csipp-csupp dologgal a csecsemõs nõvérekhez rohannom.
a nõvérek nagyon kedvesek voltak, többnyire megengedték, hogy a hozzátartozóink bejöjjenek a szobába, persze, ha az egyik szobatársat se zavarta (ketten voltak).
szóval, ha valaki nem engedheti meg magának, hogy fizetõs szobába menjen, ne aggódjon, mert abszolút nem borzalmas a többi szoba, csak nincs sajt mikró, és tusoló.
én is azt terveztem, hogy fizetõs szobába kérem magam, miután megszülettek a kiscsajaim, ugyanis nekem császár elõtt bent kellett feküdnöm pár napot, de nem mentem, mivel jól éreztem magam az eredeti helyemen.
szerintem próbáljátok elõbb ki a normál szobát, és ha nem tetszik a szoba, vagy a társaság, még mindig mehettek fizetõsbe, ha viszont tetszik, akkor spóroltatok egy rakás pénzt, amit a babátokra költhettek.
egyébként a kulcsos tusoló, wc nem rossz, bár nincs közel, de nem árt egy kis mozgás
amennyiben kaját szeeretnétek melegíteni, akkor beengednek benneteket az éppen üres fizetõsbe, ha a konyhás néni már elment, ugyanis õ szívesen megmelegít mindent, és az ebéddel együtt ki is hozza.
csecsemõs nõvérek: mindenki szidja öket, pedig csak meg kell kérdezni tõlük azt, amire kíváncsi vagy.
kérdezni, kérdezni, kérdezni!!!
summa summarum, én nem negatív élményekkel távoztam a péterfy-bõl, remélem ti sem lesztek máshogy ezzel!
anita