Cső csajok, látom ma is beindult a verkli!
Erika, csak, hogy én is mondjak valami teljesen mást, nálunk is tejkiütés volt, ami azt hiszem a csalánkiütéssel egyenlő. A védőnőnk azt mondta, hogy csak lokálisan a kiütés helyén hintőporozzam be. Hát egyszer sem hintőporozam be az az igazság, de teljesen elmúlt magától. Szerintem ha most kezdesz el kísérletezni, hogy milyen ételtől van a kiütés, akkor elképzelhető, hogy valamit meg nem viszel be a szervezetedbe, ami viszont fontos volna.
A fejfájással kapcsolatban, csak azt tudom mondani, hogy a szülés nemcsak érzelmi, de idegi megterhelés is egyben. A megelőző kilenc hónap, a sok aggodalom,, feszültség és minden nyavaja csak gyűlik, gyűlis. A szüléssel a testi megpróbáltatásoknak ugyan vége, de az idegrendszeri változások nagyon lassan mennek végbe. Ennek jele ehet a fejfájás. Minden újdonsült kismama a szülés után egy szorongásos időszakon megy át, gondolj csak bele, hányszor kérdezted meg magadtól, hogy valyon eleget evett-e a kicsi, elég időt fordítok-e a nagyobbra? És ott van a házkörüli teendők körül kialakult kaotikus helyzet, amikor csinálnám de nem tudom, vagy nem érek rá állapot következik be.
Nem szupernőnek kell lenni most ebben az időszakban, de hát valljuk be nem szeretjük, ha mások gyengének látnak minket.
Én Ancsika és Imike születése után, alig bírtam kiszállni az ágyból, most viszont már a kórházban rohangáltam a folyosón, olyan jól éreztem magam, szerintem biztos a könnyebb szülés miatt.
Adj időt magadnak, és a szervezetednek, hogy feldolgozza az elmúlt hónapok eseményeit. Amúgy nekem a hathetes vizsgálat környékén volt egy kisebb agybajom, olyan nyomást éreztem magamon, hogy a nap bármely pillanatában bőgni tudtam. Ez van, az idegrendszer így segít feldolgozni a nehezebb dolgokat.
Na más: Petike imád hason aludni, már két napja altatom hason és nem is kel fel három óránál hamarabb. Nem tudom miért, vagy egyáltalán van e valami összefüggés a hasfájással és a hasonalvással kapcsolatban.
Katlina én sem iszom a teát, van tejem is legalább annyi, mint eddig volt, és nem is fáj Peti hasa.
Ivett, szívemből szóltam, tudom milyen elveszteni a pocaklakót. Nekem Peti az ötödik terhességem volt, előtte két babuci is angyalka lett, az egyik a 9, a másik 12 hétben.
Fanna, éppen arra gondoltam, amikor meglátam a menyasszonyi képedet, hogy olyan más az arcod. Most már tudom, Nimike tette mássá.
Nóri, te gondolkodó....most min agyalsz éppen?
Betti, írok privit.