Tiza
Torna most egy darabig sztorno, most jöttem vissza dokibácsitól, mert tegnap volt két barnás-sárgás folt a betétemen, s nagyon megijedtem....meg két napja, esténként az egész napos jövés menés után olyan érzésem volt, mintha valami (valszeg a babó, s a belső cuccok) nehezednek a méhszájamra, s az egész alsó részemre...fura volt nagyon. A dokibácsi megvizsgált - ezt két hete hiányoltam-, s méhjszáj teljesen zárt, 4 cm-es, a magzatvíz ok, de azt mondta, hogy pihenjek többet, s most nem kéne tornáznom
mert hát még 14 hétig (legalább-ezt már csak én teszem hozzá) bent kell csücsülnie kisManónak
Hááát bízom benne, hogy minden ok lesz...így Réka mamát
most hanyagolom egy kicsit.
Volt valakinek ilyen idős terhesen (vagy bármikor) hasonló érzése??
Mona
Nagyon csinik vagytok...az pedig, hogy fehér vagy 1 héttel a szülés után, szerintem normális
Emma, Tiza, s a többiek, akik már tapasztalták
Ez a mózes téma most nálam is nagyon aktuális - babakocsiválasztás - , s otthon azt mondta egyik diszkontos eladó bácsi, hogy a hordozóban(még ha újszülőtt számára szűkítő is van benne), nem lehet fél óránál tovább a picurokat tartani, szállítani, s hogy erre vannak a mózeskosarak, melyek szintén biztonságosan rögzíthetőek a kocsiba...gondolom, hogy ezeknek is van valami csattféléjük, amivel lehet a babót is rögzíteni
Ha meglesz a picuri, akkor is nekem kell a nagyfiamért menni a suliba a kicsivel, s minden autós távolságban van, így ez nekem is nagyon fontos ha bármit intézni akarok, autó az kelleni fog, az tuti...mondjuk, gondolom első hónapban nem kell azonnal kocsiznom, de utána tuti
Köszi, ha tudtok erről valami okosat írni!
S ha már így alakult, akkor teszek fel egy új, mai képet:
(nekem van ilyen enyhén szólva SEM KICSI nózim
)