Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Sajnos mára már biztossá vált, hogy nem tudok elmenni a talira. A férjem dolgozik, nem ér rá és még a kocsit is elviszi. :( Pedig annyira vártam már! A vonattal nem merek megpróbálkozni, mert egyedül azért nagyon messze van és még mindig sokat szédülök és a pocim is keményedik. Sajnálom. Nagyon jó szórakozást kívánok mindenkinek, érezzétek jól magatokat! Nagyon várom a képeket!

Mejött az afp eredményem: jó lett! :D

Sajnos Lexiről ma semmi hír nem jött, pedig két sms-t is írtam neki. Rettenetesen aggódom érte! Már annyit szenvedett, most már nyugalmat és felhőtlen boldogságot érdemelne!!! Megírtam neki, hogy mindenki nagyon szorít neki és, hogy aggódunk érte! Sajnos többet én sem tudok!

Kép

Kép
sharon

Zsókuci!!!!!

Na,ez a vonalzód extra turbóóóóóóó lett!!!!!!!!!!!!!Naggggyon cuki! :lol:

Szeretnék a táblicskuba kiegészítéseket kérni.... :oops:
Nevünk Lili Hanna lesz és a Sote Kettes Nőiben szeretnék szülni.
Nagyon köszönöm! :D

Lexiről infó?????????????????

Kép
lukrécia

Zsókuci
szuper a vonalzod :P :P :P köszi hogy beirtad a kis cukorkám nevét

Sharon
de kár hogy nem jössz :oops: :oops: :oops:

Benszi
mi van veled?megint szarakodik a gépetek?megszoktam hogy mindennap irsz nekünk :oops: :oops:

bibar

Sziasztok!!!

Sharon örülök, hogy rám találtál az iwiwen!!! Kellemes pocakosodást nektek!!!

Ohhhh de rég jártam erre!! :oops: :oops: Szegény Lexikémék!! Millió puszi nekik, és kitartás!!! Ennyi gondot egyszerre, végre nyugalom kellene nekik!! :( Szorítunk!!!

Nos csajok feltennék pár fotót, tegnap készültek!! Párom büszkén feszített, mivel a kukacáról is lett egy gyönyörű képünk!! És még állt is mint a cövek, a dokival akkorát nevettünk amikor édesem azt mondta tiszta apja!!! :D :D :D Eléggé szerencsések vagyunk, mivel jó gépe van a dokinknak!!

Bariném nézz meg minket, és mond most magadra, hogy bálna, mi egy picurral úgy nézünk ki, mint akik mindenórásak!!! :D :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Nos pá nektek! Mindenkinek kellemes nyaralást, pocakosodást, és holnapra jó talit, mivel mi valszínű nem tudunk menni, családi botrány lenne, ha a kerti partin nem jelennénk meg, ami egy nagy családi és szomszédi összejövetel!! :oops: :(

Kép
tini75

Bibikém imádni valóak vagytok, és pityeregtem a történeteden!!!!!
Bettikét cuppantsd meg helyettünk!!!

Lippám a lányok alvosan is édesek!! Sok pussszancs!!

Kép
tini75

Sharon,
Nagyon sajnálom, hogy nem tudsz holnap jönni, de természetesen megértelek! Első a babó!!! :D
Ha beszélsz Lexivel! Millió drukk nekik, és pusziljuk!!! Remélem minden rendben!!!

Lukrécia,
Köszi a vonalzó-dicséretet :D Szerintem is ari lett :D:D
A táblában javítottam, a következő már így lesz :D

Bibar,
Neked is köszi :D

Tini,
Nem jössz a talira? :( :( :( De kár!!!
Szépek a képek a kis tökiről! Na meg persze Rólad is! :wink:

Kép

Kép
zsókuci

Beszéltem a bölcsivel. Várnak minket, bár felfordulás lesz, mert újítanak, de lesz helyünk, székeket is visznek be, meg játékokat. :)

Kép

AKI NEM JELEZTE, HOGY JÖNNE, DE SZIVESEN RÉSZT VENNE MÉGISCSAK, JÖÖJJJJÖÖÖNNNN VÁÁRUNK MINDENKIT!! :lol: :lol:

chesti

Csajok!

Jó találkozót! Érezzétek nagyon jól magatokat!

Lexi!
Remélem nincs nagy baj, nagyon szorítok!!!!!

Zsókuci!
Nekem megvan a könyv, szívesen elpostázom Neked!
Vagy ha jössz Siófokra akkor személyesen odaadom.:-)

Bibar!
Gratulálok Olivérhez!
Na akkor még tényleg lehet hogy egyszer nászasszonyok lesztek Lukréciával :D

Felébredt a drága mostmár futnom kell, megyünk büfézni falunapra, előzetes elképzelés szerint én büfézek ő meg mamázni fog a nap nagy részében, hát nem tudom.... tegnap este kipakoltunk (kb. 2 óra) de az idő alatt már nem bírtak vele. Tarcsi személyzetről gondoskodtunk, mert szerintem ma is ez lesz, de ez így van jól.

lanett

Bibarci!
Hát gratula a tökihez!Vagyok csak az öcsém ült a gép előtt tegnap!Kuki igazítás,mint a nagyok!Fogdoki!Tényleg izzítsd a férjed!4kg és diéta?Ne foglalkozz vele!
Agnese!
Gyönyörű ez a fiú!
Lippa!
Édesek ahogy alszanak!
Mamm!
boldog szülinapot!
Kismoni!
Én is 10kg-nál tartok!Ne aggódj,utána simán leadjuk!
Bibike!
Megható és gyors szülés!Ügyesek voltatok!Édes a kislánykád!
Sharon!
Én is írtam Lexinek és nem válaszl!
Lexi!
Nagyon szorítok értetek!
Nefke!
Ez sírós lett amit írtál Bibinek!Szép!
Bariném!
Hát nem pite mekkora a pocakod!Szép a tökös!Sajnálom,hogy nem jössz a talira!Jó lett volna!Beszéljünk majd a hétvégén!

Csajok!
Mindenkinek köszönöm a pocak dícsérőt!
Vendég

Sziasztok!

Jó bulizást nektek mára!
Gondolom nem sokan lesznek ma itt a topikon, de azért leírom, hogy reggel voltam UH-n, és minden rendben velünk.

Kb. félórája próbálom becsatolni a képet, de nem megy, állandóan nagy a mérete. Már ennél jobban nem tudom lekicsinyíteni. Sajnálom. :( :( :(
Vendég

Sziasztok!

Most nagyon csalódott vagyok, mert mégsem tudunk menni a talira. :cry: Milán estére berekedt, és reggelre se lett jobb a helyzet. Olyan szegénykém hanga, mint nekem régen egy átkiabált bulizós éjszaka után. Most akkor sincs hangja nagyon, amikor egyébként üvöltene. A hangulata amúgy jó, de nem akarok senkinek sem átpasszolni valami betegséget, ki tudja mitől van. Remélem lesz hamarosan egy újabb találkozó. Ja, a tegnap készített sütikét azért rátok gondolva elfogyasztjuk :wink: sovány vígasz tudom..... Képeket, élménybeszámolót várok nagyon. :D

Tini
Szép a pocid, gratula a kukishoz.

Estrella
Örülök, hogy minden rendben volt UH-n, ha gondolod, írok priviben egy mail-címet, és ha átküldöd a képet megpróbálom feltenni.Hátha....

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Kellemes időtöltést kívánok a talizóknak!

Csatlakozunk Ágihoz és Milánhoz: Máté is megkapta az első betegségét. Szerencsére nem vészes, és már kilábalóban van. Enyhe torokgyulladás (az a sok fagyi, amit megettem :roll: ) Reggelente még tunya, és egész nap nyűgös.
Az utazást úgy tűnt, sikerült leszervezni - Chesti, hívni is akartalak szerdán, hogy lesz fuvarosunk hazafelé - , de akkor már 38 fölé ment a hője, doktornéni felé vettük az irányt.

Jó hír, hogy a vérképe nagyon jó lett. Szerdán kaphat oltást, ha addig teljesen meggyógyul.

Ági, jobbulást nektek is! Gyönyörű kisfiú Milán!

Zsókuci, szuper a vonalzód!!!! :lol:

Tini, babát látom, de a kukit nem. :shock: Hoool van????? Csini kismami vagy!

Estrella, téged is megkuksiztalak! :lol: Most már elhiszed a CSODÁT????

Húúúú, léptem! Nagyon hív az 5 hónapos fiacskám. :P

Kép
Kép
share

Share
Boldog hófordulót, ugye milyen gyorsan megy az idő? :lol: Jobbulást Máténak! Gyógypuszit küldök neki.
Szerencsére Milánnál (egyelőre) csak a rekedség van, se láz, se hőemelkedés, se nátha. Remélem nem is lesz.

Nviki
Nektek is boldog hófordulót!

Kismoni
Én is sokat híztam a terhesség alatt, pedig nálam csak egy baba volt. Én alapesetben 50-52 kg vagyok, a terhességet 58kg-al kezdtem, megnéztem a kiskönyvemet a 23. héten már 66 kg voltam. A végén 82 kg-t nyomtam.....Nekem nem volt probléma a méhszájjal. Azt nem tudom, hogy a kettő között van-e összefüggés.

Talisok!
csak irigykedem és irigykedem továbbra is......

Kép

Kép
agnese

Sziasztok Kismamik!

Lexikéről nincs híretek??????????? :roll: :oops: :( Remélem hamarosan jó híreket hallunk rólluk!!!!!!!!!!!!

Tini!Nagyon cukik az uh képeid!!!!Gratula!!!!!!!!!

Beszéltem Krisztikével!Jól van,csak nem bírja a fekvést,,kis örök mozgó!!!! :wink: Én kis idióta azt nem kérdezetem meddig kell bent maradnia!!!! :oops: :roll:

Na most megyek,mert nemrég végeztem,és még mosok ,meg főzők!!!Majd még benézek!!! :wink: Szép délutánt nektek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Na halihó!

Látom itt is sokan mentek a találkozóra! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Ági, én is irigy-irigy! :wink:
Húúú, 24 kg! Nem semmi!:shock: Szabad kérdezni, hogy mennyi maradt és mennyi ment le?

Krisztinek és Lexinek nagyon drukkolok!

Várom a képes beszámolót!

Egy gyors fotó. "Így szeretem anyát..." :P

Kép

Kép
Kép
share

Kismamik!

Elköszönök mára!JÓCAKÁT!!! :wink:

share!édes kis manókád van!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Share:
Kezdem elhinni a csodát, de még mindig nehéz.

Itt a fotó róla:
Kép
Vendég

Sziasztok!!! :lol:

SZUUUUUPIIIIIIIIII volt a tali!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Luki néni jól elfáradt...... :shock:

Tök jó volt megismerni titeket!!!!!

Estrella

Örülök hogy minden rendben volt,édes a fotó!

Zsókuci

Remélem már benyomtad a csirkét és rakod fel a képeket! :D

Kép
lukrécia

Sziasztok!!!!

Igen, nagyon szuper volt a tali!!!!!! :D:D:D:D:D Nagyon örülök, hogy megismertelek Benneteket személyesen!!! :D:D

Luki néni :lol:
A képeket egyésvel kell kicsinyítenem :roll: De rajta vagyok az ügyön, remélem még ma meglesz :wink: Igen, már megettem egy csirkecombit :lol: Ja, és kerek 3 perc alatt értem haza tőled :wink:

Pusziii!

Kép

Kép
zsókuci

Share
Jelenleg 53 kg vagyok, lényegében lement minden, még cicim van magamhoz képest, nem bánnám, ha az maradna :wink: Tornáznom kellene, hogy kicsit feszesebb legyek, olyan puhának érzem magam. Egy kellemetlen dolog, ami emlékeztet a hízásra, hogy zebrásodtam. :( Hiába kentem magam, hajlamos vagyok csíkosodásra, de igazán a sok hízást nem bírta a bőröm....de remélem jövő nyárra már feszes leszek, és a csíkok is vékonyodnak...halványodnak...

Zsókuci
Remélem már jóllaktál :lol: és teszed fel a képeket, már nagyon várom.

Kép

Kép
agnese

Jaj de jó, rájöttem, hogy nem kell egyesével kicsinyítenem a képeket :D:D:D:D

Agnese,
A honlapomra fogom feltölteni a képeket, és majd linket küldök privibe, jó? :D Kár, hogy nem tudtál jönni! Jobbulást Milánnak!

Share,
Jobbulást Milánnak!!! És azt is sajnálom, hogy Ti sem voltatok ma!

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Mi most értünk haza! :lol:

Csajok!
Szuper volt a tali!!!!! Nagyon örülök, hogy megismerhettelek benneteket!!!!!!!!!!!!!

manda

Hát csajok, én nagyon jól éreztem magam :lol:
Mégegyszer KÖSZÖNET CHESTINEK a szervezésért, és ZSÓKUCINAK a fuvarért :D :wink:

Kiváncsian várom én is a fotókat :lol:
Most megyek én is pihizni, mert holnap jön a festés utáni takarítás :twisted:

Csak még annyit szerettem volna mondani, hogy Zsókuci, eddig is nagyon erős csajszinak láttalak, de most méginkább.
Nem lehetett nagyon könnyű neked ottlenni, de te kedves és mosolygós voltál mindenkivel. Az én szememben ilyenek a "nagy" emberek. Puszi neked!

KépKép
naposoldal

Manda, épp most akartam nektek írni :lol:

Szóval csak annyi, hogy nagyon örülök, hogy ti is ott voltatok, és megy a drukkom nektek a mielőbbi sikerért!!!! :D
Szorítok nagyon!!!

KépKép
naposoldal

Ja. A Luki Néni Bibarci páros élőben is ugyanolyan szórakoztató :wink:

KépKép
naposoldal

Sziasztok!
Be kell hogy valljam, meg akartalak lepni benneteket ma a talin, de sajna közbejött egy váratlan program.

Örülök, hogy jól éreztétek magatokat. Várom én is a képeket!

Jóéjt!
süni76

Sziasztok,

Ma a tali után volt kórház járatunk is, Chestiékkel és Lukréciával voltunk Krisztinél is, és Lexinél is.

Kriszti hírek: infúziót kap, naponta többször is, több helyen van folyadék a pocijában. Véleményem szerint ebből leszívás lesz.

Lexi hírek: engedélyt kaptam, hogy megírjam, hogy mi a helyzet velük. Sajnos, amikor bement magzatvíz vizsgálatra, kiderült, hogy nincs magzatvize, és a kislánya sem mozgott… Már az orvosok azon tanakodtak, hogy császár legyen, vagy simán meg kell szülnie, amikor mondta Lexi, hogy hát ez már a 3. beültije volt. Erre a dokik persze ledöbbentek, és elkezdték adni neki a szteroidos infúziókat, hogy esélyt adjanak nekik. Jelenleg mozog a gyerkőc, és csütörtökig kell elfogadható mennyiségű magzatvíznek termelődnie, különben… :cry: Szóval megadrukkokat kell küldeni, mert nincsenek túl jól most. Lexi eléggé el van keseredve, teljesen megértem… Nagyon bízom benne, hogy minden jóra fordul, és már nem lesz semmi baj. Ha minden jól megy, és lesz magzatvíz, akkor úgy néz ki, hogy egészen a szülésig bent kell maradnia – de szerintem ezt nagyon szívesen vállalná. Megígértem, hogy minden héten bemegyek hozzá, csak maradjon jó sokáig :wink:

Taliról: töltöm fel a képeket, a saját honlapomra. Mivel – gondolom – nem mindenki szeretné, ha ország-világ látná, így azoknak, akik ott voltak, elküldöm majd privibe a linket. Aki nem volt ott, és szeretné megnézni, privibe írjon, és elküldöm. Szerintem így lesz a legjobb.
Aki szeretné, hogy ne legyen rajta (nem ajánlom :wink: ), légyszi SOS írja meg priviben, mert akkor kiveszem – persze utólag is. De ezzel a linkes módszerrel szerintem nyugodtan vállalhatja önmagát, hiszen csak „mi” láthatjuk egymást. :D

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok mi is nemrég értünk haza(voltunk még a tali után Anyuméknál),hát a Csajok azok úgy kidőltek,hogy csak na :D !

Csatlakozom az előttem szólókhoz a tali szuper volt,Chesti mégegyszer köszönet a szervezésért :D !Annyira jó volt megismerni Benneteket és élőben is bebizonyosodott,hogy ez egy SZUPER CSAPAT!

Zsókuci drága már megijedtem,hogy egyesével kell a képeket lekicsinyíteni,de aztán olvastam,hogy mégsem!Köszönjük az infókat Lexiről és Krisztiről.Nagyon-nagyon szorítok és imádkozom,hogy minden rendben legyen Velük!Egyetértek Napcsival,Te egy fantasztikus ember vagy és meglátod hamarosan a világ legjobb Anyucija leszel!Puszillak!

Süni de kár,milyen jó lett volna ha meglepsz minket :( !

Tinike sajnálom,hogy nem tudtál jönni,hiányoltalak nagyon!Nagyon jók a képek és mekkora a pocakod :shock: ,nem semmi!Puszi Neked is!

Agnese,Share jobbulást Milánnak és Máténak kár, hogy nem tudtatok jönni!

Estrella nagyon édes a Krumpiszsákotok örülök,hogy minden rendben :D !

Sharon jó lett volna,ha jössz,de nemcsodálom,hogy vonattal nem mertél nekivágni az útnak.Örülök,hogy jó lett az Afp-d :D !

Mindenkinek millió puszi,mégegyszer nagyon örülök,hogy megismertelek Benneteket!

Lippa

lippa

Sziasztok!

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült a találkozó! Annyira sajnálom, hogy nem lehettem ott!!! Én nagyon szeretném megnézni a képeket!

Lexi!

Tarts ki kérlek! Imádkozom értetek minden nap!

Kép

Kép
sharon

Napcsi!
Köszi, nagyon aranyos vagy!!!!

manda

és Napcsi, csak lassan ám azzal a takarítással! :D

manda

Sharon!
Gratulálok a jó eredményhez!!!

Ági és Share!
Jobbulást kívánok a fiúknak!!!

manda

Lexi
Sokat gondolok rád, és sok-sok erőt kívánok és kitartást, és minden rendben lesz, a pici bébitek nagyon erős!!!!

manda

Hát csajok élmény volt veletek!!!
Egyet sajnálok nagyon repült az idő (vagy csak nekem :) ), és volt akivel nem is nagyon tudtam beszélgetni. :( Írtó édes volt mindenki, puszillak titeket. :)

(Legközelebb ha gondoljátok szervezem újra, és nagyobb helyet kérek. :) )

A képeket Én is magán honlapra rakom, küldöm majd a link címet priviben, meg akinek kell szóljon!. :)

chesti

én is csatlakozom:ISTENI volt :P :P :P annyira jó volt látni azokat akikkel megosztunk itt mindent :P és tényleg tündéri csapat :P :P

Manda
cseréld le a fotód :P :P :P :P :P

Zsókuci
köszi a fuvarért és csatlakozom Napcsi irásához,csúcs szuper csaj vagy,örülök hogy ismerhetlek :oops: :oops:

Napcsi
te meg a legarányossab pocakú kismami vagy :lol: :lol:

Lippa
kis zabagépek nem lettek rosszul??? :P :P

Sünci
de kár :cry: :cry:

Chesti
köszi a szervezést,és most már elhiszem hogy nem nagyitod a tündér szemeit :shock: :shock: gyönyörüek :P :P

Luki
jók lettek a kismama rucik :P :P köszi :P :P

Benszi
akkor pletyi valamikor az árkádban :P :P

na és még akinek nem irtam/mert már hulla vagyok,tényleg örülök hogy megismerhettelek titeket:Numa,Lucia,Taptau,Rózus,Zuzmo :P :P :P :P /reméelm nem hagytam ki senkit :oops: :oops: /

Lexi
kitartás,drukkolok hogy legyen magzatviz :oops: :oops:

Estrella
cuki a kép :P

bibar

Chesti nem csak neked,nekem is nagyon repült az idő.Én benne vagyok az újabb taliban :D !
A gyönyörű kis Lencsilány elaludt az autóban?Képzeld nekem a csajok annyira fel voltak pörögve,hogy csak kb.fél óra autózás után aludtak el,pedig azt hittem mire kiérünk a sarokra már aludni fognak!

Mégegyszer köszi a szervezést :D !

Puszi
Lippa

lippa

Bibar á dehogy,Anyuéknál folytatták tovább :lol: !

Lippa

lippa

Sziasztok,

Na, Chestivel egy helyre kerülnek majd a képek. Ha megvan, írunk róla. :wink: De ebből már csak holnap lesz valami :oops:
Én is annyira örülök, hogy megismertelek Titeket személyesen!!! :D:D Remélem, akik nem voltak (babások, nem babások) is jönnek legközelebb!!!

Manda drága,
Puszi neked! Jó, hogy Ti is tudtatok jönni!!!

Napcsi,
Ne viccelj, igazán nincs mit, ez volt a legkevesebb!!! :wink:
Annyira megható amit írtál, köszönöm szépen!!! :oops: :oops: Nekem volt megtiszteltetés, hogy TITEKET megismerhettelek!!!

Süni,
Kár, hogy nem jöttél! De legközelebb ott a helyed!!!

Lippa,
Te is nagyon aranyos vagy! Annyira édesek vagytok, de komolyan, teljesen megvagyok hatódva :oops: :oops: :oops:

Chesti drága,
Igen, nagyon elrepült az idő, legközelebb méééégg többet szeretnék veletek tölteni :D Részemről, már kezdheted is a szervezést :wink:

Bibar,
Jaj, lányok, most már tényleg kész vagyooookkkk :D Én is nagyon örülök, hogy ismerhetlek Titeket!!! És a fuvart is nagyon szívesen, máskor is!!! :D

Gomba,
megkaptam a privit, amint tudom küldöm :D Puszi!

Köszönöm mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

MOT CSALÁD KISLÁNYÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Kép
Vendég

CSajok!!!!!
Nagyon jó volt ez a kis összeröffenés!Édesek és gyönyörűek a babák és a kismamák,no meg az anyukák is!Na jó apukák is!!!!
jól éreztem magam veletek!Köszönöm nektek!!!!!Mindenkinek!!!

Bibarci!
Egy jó kis szaftos pletyi????Naná!!!!!

Lexi!
DRága nagyon sokat gondolunk rád és kitartást!

Milyen honlapra lehetne feltölteni a képeket?Fogalmam sincs!Lehet lekicsinyítem,oszt átküldöm Zsókucinak vagy Chestinek,hogy rakják fel a sajátj honlapjukra!

Bariném!
Sajnálhatod,hogy a családi bulit nyomtad!Itt potyogtak volna a könnyeid a babák láttán,ahogy én téged ismerlek!

Lippa és Lucia!
Egyáltalán nem tojtam be az ikrességtől,pedig izgultam milyen lesz élőben a sztori,de jóóóóóóóó!!!!!!!!
Vendég

Szép Reggelt Kismamik!

Látom ,mindenki jól érezte magát!Kár ,hogy én nem tudtam menni! :( Nem baj majd ha lesz megint akkor már remélem kismami ként jövök! :wink: Legyen szép napotok!Majd még benézek!

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Share!
Édes ez a kis vámpírka!
Estrella!
Hidd csak el,hogy van már az a csoda!Helyes a fotó!
Vendég

Sziasztok!

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy irigyellek benneteket a taliért, sajnos nem tudtuk megoldani sehogy sem :cry: de majd legközelebb :wink: talán már a csajokkal :lol:

Képeket én is szeretném látni :D

Minden Krisztinának nagyon boldog névnapot kívánunk :!: :!: :!:

Lexinek és Krisztinek ezermillió drukk :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Csajok!

Egyre jobban fáj a szívem, hogy nem lehettem ott a talin!!! Annyira lelkesen beszéltek róla, hogy iszonyúan jó lehetett. És én még Lexin kívül senkit sem ismerek! És legalább megmutathattam volna, hogy alig nől a pocim. De olyan messze van Pest, vonattal majdnem 3 óra az út csak oda. De majd legközelebb... én is ott leszek!

Kriszti, Lexi!

Nagyon szorítok nektek!

Kép

Kép
sharon

A Krisztiknek mi is nagyon boldog névnapot kívánunk!!!
Kép

Andi és Karcsi

manda

Kismamik!!
Ide is megírom a híreket Krisztikénkről!:A petefészke még mindig nagyobb,és a méhe mögött van folyadék!Holnap megy a bmc-be és ha javul lehet haza mehet! :) De ez csak remény ,azt monta! :roll: Puszil mindenkit!!!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!

Először is nagyob örülök, hogy láttalak titeket, még ha csak rövid ideig is, de nagyon jó volt.

Viszont lehet, hogy otthagytam egy tatyót, amiben volt egty nagyon fontos dolog, Jázmin alvós nyuszija. Egy DM-es zacsi volt, a nyuszi mellet volt még egy farmos textilkönyv, egy pelus és néhány ruhadarab - rózsaszín nadrág és csíkos pulcsi.

Ha esetleg valaki megtalálta az utoljára eljövők közül az légyszi szóljon, elmegyek érte. Nagyon hiányzik Nyusziúr, lehet, hogy inkább nekem, mint Jázminnak, de olyan rossz érzués volt úgy lefektetni, hogy nem volt mellette. Ez egy nyugirongy és ezzel szokta betakarni az arcát, ha álmos. Van egy pót, de az tehénke és az nem ugyanaz, mint Nyusziúr!

Chestikém!
Meg tudod adni a bölcsi számát, hátha ők megtalálták?
Előre is köszi mindenkinek!

Puszi

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Először is, nagyon jó volt a találkozó, nagyon jól éreztük magunkat.
Lukrécia, Bibar, nagyon szép kismamik vagytok! :wink:
Zsókuci, véleményem csakis pozitív rólad, igazi aranybogár vagy, és ez a mosolygás :lol:
Benszi, te életben még szebb vagy, mint képeken, nagyon örülök, hogy láttalak, legközelebb remélem többet tudunk bezsélgetni :wink:
Chesti, imádnivaló,drága Niki baba, és köszönjük a szervezést :wink:
Zúzmó, gyönyörű a kis Jázmin, remélem valaki megtalálta Nyuszi urat :wink:
Lippa, a kislányok nem egyszerűen aranyosak, ilyen kis tündéreket kívánok magunknak is!
Napcsi, Manda és Gica, nektek is örülök, hogy megismerkedtünk!
Taptau, Máté már kész nagylegény, és tiszta anyukája, nagyon cukiii! :lol:
Rozus, Verus nagyon szép kislány, örülök, hogy eljöttetek!
Lucia, Luca és Zsombi zabálnivalók voltak!Gombahölgy, nagyon csini kismamam vagy, aranyosak voltatok a pároddal:)
Remélem nem hagytam ki senkit, ha igen, bocs!
Krisztinek és Lexinek mennek a megadrukkok!Kitartást nekik!Nagyon szorítok és várjuk a híreket!

sok puszi

Numa

Kép
numato

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?